eric_theodore_cartman 30.03.07, 13:44 Czy ktos próbował pasy VIBRA TONE? Troche drogie ale sporo obiecuja Pasy wyszczuplające Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kradam Re: Pasy wyszczuplające 30.03.07, 16:05 Zapomniano dopisać "portfel" w nazwie produktu. Swoją drogą jak ktoś chce aparat do masażu np "naciągniętego" i trudniej dostępnego mięśnia to polecam Abgymnic. Na allegro bodajże po 10 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz_katowice Re: Pasy wyszczuplające IP: *.starnettelecom.pl 07.08.07, 15:10 kupilem ten pas z 2 miesiace temu i jest calkiem fajny. po okolo 2 tygodniach stracilem 2 cntymetry w pasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shuma Re: Pasy wyszczuplające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 00:29 Witam, ja kupiłam ten pas w lipcu, użyłam go dosłownie kilka razy i znudziło mi się, ja tak właśnie mam, poza tym dużo na to trzeba czasu i napewno regularnego uzywania. Jedyne co mogę powiedzieć napewno, to zmniejsza sie po tym cellulit i mocno swędzi skóra ale to podobno dobrze. Chętnie sprzedam swój pas za 200 zł. Nr 0-509-326-936 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Pasy wyszczuplające IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.08, 07:03 czesc wiesz kupiłam sobieten pas na allegro lecz jeszcze do mnie nie doszedł ale jak bedzie działał to odrazu ci dam znac co i jak Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś