Dodaj do ulubionych

Energym Kraków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 20:38
Witam. Przechodziłam niedawno ul. Wrocławska i zobaczylam duzy neon
ENERGYM FITNEsS Club, wiec weszlam dowiedziec sie cos wiecej.
Okazuje sie ze powstaje nowy fitness club na wysokim poziomie. Duza
przestrzen, ladnie wykonczona, nowoczesne maszyny silowe i cardio i
to tak blisko centrum. Juz nie moge doczekac sie otwarcia, zamierzam
wyprobowac ten klub. A co Wy o nim sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mamma_mila Re: Energym Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.08, 00:26
      A co mamy sądzic, jesli jeszcze nie otwarli?

Poza tym wpisujesz ten tekst juz po raz którymś na tym forum, w niemal
      niezmienionej formie. Nie wydaje ci sie, że tego rodzaju reklama zamiast
      przyciągnąć, może zwyczajnie odstraszać?
      • Gość: mariolka Re: Energym Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 10:43
        Kurcze to jest moj pierwszy wpis, poprostu mieszkam niedaleko tego
        klubu i zaczelam szperac w internecie w poszukiwaniu jakis
        wiadomosci, nic nie znalazlam wiec napisalam post... po co mam komus
        robic reklame? szukam informacji, moze ktos wie cos wiecej i
        podzieli sie tym z nami. Pozdrawiam
        • Gość: mamma_mila Re: Energym Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.08, 12:33
          Klub i tak musi się sam obronić, bez względu na reklamy i inne zachęty - i
          oczywiscie tego życze Energymowi, podobnie jak wszystkim innym. Moim zdaniem w
          Krakowie nadal za mało jest miejsc na poziomie, z dobrym, bezpiecznym sprzętem,
          klimatyzacją, prysznicami, instruktorami zainteresowanymi swoją pracą, a
          chętnych do uprawiania sportu jest coraz więcej. Dlatego ciesze sie, ze cos
          nowego powstaje, na pewno pójde zajrzec, choc tak jak pisałam w którymś z wątków
          - chodze do Herbewa i większych zastrzeżeń nie mam.
          • Gość: tomo Re: Energym Kraków IP: *.chello.pl 15.02.08, 23:39
            Na stronce wyglądają dobrze... ostatni czas w krakowie to same mini
            salki do fitness lub małe mordownie ze sprzętem z demobilu
            zachodnich klubów. Jest branie więc otwiera się jak leci... Sprzęt
            widzę że jest dobry i chyba nowy - mam nadzieję że z cardio nie
            będzie po 1 szt :-) Mnie osobiście nie interesuje sala fitness tylko
            siłownia i cardio, to miejsce może (niestety...) na chwile obecną
            będzie jedyną dla aqua w okolicach centrum alternatywą - szkoda że
            reini padł tak szybko.... Otworzą, przyjdę i zobaczę, wtedy można
            coś więcej powiedzieć!
            • Gość: bronowiak Re: Energym Kraków IP: *.gprs.plus.pl 23.02.08, 18:24
              Witam,
              byłem w tym klubie ostatnio i końca prac nie widać.Maszyny cardio
              firmy sportarts są ok ale sprzet siłowy tej firmy to porażka.Zresztą
              wspomą moje słowa bo miałem stycznośc z tym sprzetem przez ponad rok
              (jak zaczołem chodzić na tamtą siłownię był nowy) i po roku była
              masakra.Lipa jest tam z parkingiem(zreszta w energice tez).Na lea
              powstaje fajny klub.Nie pisze nazwy żeby nie było że robie
              reklame.Właściciele twierdzą że bedzie to klub na najwyzszym
              poziomoie.poczekamy zobaczymy.Wiem tyle ze bedzie sprzet cardio (12
              maszyn) ponad 50 innych maszyn siłowych.Cennika jeszcze nie ma i ma
              to byc klub członkowski - tylko 350 osób a to po zeby zagwarantowac
              pełen komfort.Szczerze srednio mi lezy podpisywac umowe na 6 lub 12
              miesiecy ale jak mnie przekonają do siebie to czemu nie.Energym tez
              odwiedze bo to nasze prawo jako klientów i my wybierzemy to co
              najlepsze.
              • Gość: warszawiak Re: Energym Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 08:10
                A ja się nie zgodzę odnośnie sprzętu siłowego. Mieszkam w warszawie
                i kilka lat miałem styczność z tym sprzętem w tamtejszych klubach
                (miedzy innymi Fit&fun), skoro miasto w którym fitness jest na
                wysokim poziomie korzysta z tego sprzętu to nie robi tego bez
                powodu. Z mojego doświadczenia sprzęt jest extra, bardzo dobrze
                izoluje grupy mięśniowe, wygodne ułożenie ciała i daje naprawde
                dobre efekty. Tak się składa, że moja wybranka mieszka w Krakowie i
                tutaj planujemy dalsze życie - napewno sprawdzę ten klub.
                Natomiast w wypowiedzi przedmówcy, w której nie zamierza reklamować
                nazwy klubu, jednak dokładnie podaje adres oraz dane - myslac ze ma
                do czynienia z polglowkami - osmiesza siebie. Rowniez stwierdzenie,
                ze sprzet cardio jest ok, bo sami taki uzywaja to poprostu ŚMIESZNA
                REKLAMA.
                • Gość: bronowiak Re: Energym Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 15:34
                  Warszawiak wez sie zastanów co Ty piszesz/kiedy ostatnio byłeś w fit
                  funie???chyba dawno bo sprzet tam wyglada teraz dramatycznie zreszta
                  pogadaj o nim z menagerem klubu( przeciez WARSZAWIAK JESTES TO
                  NAPEWNO GO ZNASZ:))) to Ci powie jaka jest jakość tego
                  sprzetu.Zresztą od ilu lat miałes styczność ze sprzetem SpoirtArts w
                  Fit Funie????Od kilku lat????Jestes tego pewien???To nie ściemniaj
                  na forum i nie udawj znawcy jak Cie prosze.Co do jakości cwiczeń i
                  ich izolacji to masz racje pod warunkiem że hydraulika działa w
                  urzadzeniach i da sie regulowac ustawienie oparcia badz
                  siedzenia.Jezeli chodzi o reklame klubu to nie musze tego robic i
                  pisze to tylko dla informacji osób czytających to forum że cos
                  takiego powstaje.Rynek Krakaowski cierpi od dłuższego czasu (w
                  zasadzie od zawsze) na brak profesjonalnych klubów fitness a co
                  gorsze na brak profesjonalnych instruktorów(owszem instruktorzy
                  fitness są po wielu dziwnych szkołach i czesto ich wiedza ogranicza
                  sie do tego co było na kursie) natomiast instruktorów sportu ze
                  specjalizacją kulturystyka nie ma prawie wogóle.
                  Wracając do Energym życzę im powodzenia i jak najwiekszej liczby
                  klientów ale sprzęt siłowy zakupili może i efektownie wyglądający
                  ale daje mu rok i bedzie zmasakrowany(obicie siedzeń bądz oparć jest
                  zszywane - tyle w temacie).
                  Pozdrawiam i życze miłych treningów.
                • Gość: bronowiak Re: Energym Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 15:37
                  Acha i zacytuje jeszcze jedno Twoje stwierdzenie:"Z mojego
                  doświadczenia sprzęt jest extra, bardzo dobrze
                  > izoluje grupy mięśniowe, wygodne ułożenie ciała i daje naprawde
                  > dobre efekty" - osatatnie stwierdzenie jest poprostu rewelacyjne -
                  daje dobre efekty:)))))komentarz jest chyba zbedny - nic tylko kupic
                  te maszyny i patrzec jak miesnie rosnA:)))))
                  Jeszcze raz pozdrawiam pana WARSZAWIAKA( a z której wsi pod Warszawa
                  dokładnie pochodzisz???)
                  • Gość: mamma_mila Re: Energym Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.08, 16:14
                    Nie pobijcie sie chłopaki :)))

A do bronowiaka mam pytanie - zdradzisz w której częsci Lea ten nowy klub
                    planuje się otworzyć? Dla mnie to swietna wiadomosc, bo ja z tamtych okolic
                    własnie :)
                    • Gość: lol Re: Energym Kraków IP: *.chello.pl 25.02.08, 23:19
                      bronowiak z tego co wiem to narazie masz dużą wprawę w zrywaniu
                      plakatów... niestety nie idąc czy biegnąć ale jadąc swoim srebrnym
                      autkiem... Więcej treningu!!! Nie będzie świadków, po co robić
                      rodzinie obciach... Co do wiedzy to widzę że sami eksperci się tu
                      włanczają!!! GRATULJUE WIEDZY!!! pozdrowienia dla tego klubu z
                      lea...
                      • Gość: ENERGYM Re: Energym Kraków IP: 81.21.200.* 26.02.08, 07:48
                        dziękujemy wszystkim Panom profesorom za wyczerpujący wykład na
                        temat maszyn izotonicznych, szczególny wątek to siedziska i
                        oparcia... Zapraszamy na intensywny trening na nich od 08.03 z
                        najlepszą kadrą instruktorów!!! Dla pełnej wygody naszych klientów
                        oddajemy również bezpłatnie parking strzeżony pod budynkiem ZUS.
                        ZAPRASZAMY!!!
    • Gość: mamma_mila Re: Energym Kraków IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.08, 11:13
      Cholerka, weszłam na strone tego klubu i dokładnie przyjrzałam maszynom - i
      rzeczywiscie zapowiada się świetnie! Wiadomo może, kiedy otwarcie?
      • Gość: pasta Re: Energym Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 20:53
        otwarcie jest 8 marca. Co do samego klubu jaki bedzie to zobaczymy. Za to kadra
        instruktorska bedzie świetna. Znam jednego z instruktorów. Jest uczniem Inki
        Szymański a to juz wiele mówi. A zajecia u niego sa super zabawą:) dlatego mysle
        ze jego kolezanki po fachu tez są swietnymi instruktorkami:) do zobaczenia w
        energym ;P
        • Gość: dieta Re: Energym Kraków IP: *.chello.pl 01.03.08, 02:47
          Razem z rodzinką dziś na zakupach po biedronce, wjechałam powolną
          windą(odradzam!) na first floor i mały szok... pełno ludzi, wszyscy
          na kolanach liżą podłogi- pełna akcja!!! Mój były trener z fit jest
          wśród nich - Oracz????!!!! Ja cie wszystko na tiptop, maszyny kosmos
          i ten styl jakiego nie doświadczysz w krakowie!! Paweł mówi że to
          pierwsza tak fajna salka i nawet w niemczech takich nie ma co tak
          fajnie rozgrzewają i dbają o zdrowie ćwiczących!! zajęcia z nim od
          12 , dziwne bo wszystko wydaje się być gotowe... Otwarcie to 08.03 i
          chyba na nasz dzień odłożne...

• Gość: syll Re: Energym Kraków IP: *.ds2.agh.edu.pl 17.03.08, 00:01
            hehehe :) tez myślałam, że bedzie nie wiadomo co, ale weszlam i... jak na
            krakowskie warunki, gdzie fitness leży, jest rzeczywiście nieźle, ale nie
            oszukujmy się - mniej reklamowane, a lepsze sale widywalam juz nawet w
            mniejszych miastach. Ale jak na Kraków to JEST wydarzenie i reprezentuje
            najwyższy poziom sposrod istniejących tutaj klubow (dla porównania obskurny
            X-treme czy taki sam MultiFitness z beznadziejną, niemiłą obsługą, która nawet
            nie potrafi przywitać klienta z uśmiechem, nie mówiąc juz o kiepskim
            wyposażeniu). Kadra instruktorska to niewątpliwie najwiekszy magnes, ktory kusi
            mnie zajrzec na zajecia ;) przypuszczam, że mogą mnie bardzo mile zaskoczyć - w
            koncu jest tam słynny Paweł Oracz i jego ekipa ;) tylko sala fitness mala (ale
            antypoślizgowa podloga super i za to się chwali Energym! :) i wspolczuje
            prowadzić instruktorowi lekcję na podescie o tak okrojonych wymiarach
            nieprzystosowanych raczej do prezentowania choreografii rozłożonych bogato w
            przestrzeni. Ogólnie klub trochę blaknie w oczach jeśli najpierw się zobaczy
            wypasioną stronę w internecie. Ale jak na rozwijający się dopiero w fitnessie
            Kraków, jest bardzo dobrze. Życzę powodzenia Energym'owi:) Dobrze, że nie
            reklamujecie się że Wasi instruktorzy posiadają uprawnienia Ministra Sposrtu i
            Edukacji (tak jak powstające Platinum), bo te akurat łatwo zdobyć i o niczym nie
            świadczą... Pozdrawiam ciepło
            • Gość: zosieńka Re: Energym Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 12:31
              Mnie osobiście się podoba w Energym, wykupiłam karte na 12 miesięcy
              jeszcze przed otwarciem. Instruktorzy super, no zwłaszcza Paweł
              Oracz, miła i uśmiechnięta obsługa, a sala fitness całkiem spoko,
              ponad 100m2 to wydaje mi sie nie jest żle. Podest to świetna rzecz
              bo przynajmniej widać wszystko z tyłu, a to że instruktor spadnie to
              jego problem, w Niemczech jak byłam są takie same , a nawet krótsze
              po bokach.
              Ogólnie duży plus dla Energym, oby tak dalej, trzymam za Was
              kciuki :))
              • Gość: speder Re: Energym Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 13:04
                Chodzę do nich rano na rowery , jako jedyni mają tyle rowerów i do
                tego prawie pełna grupa po tygodniu od otwarcia klubu! Sprzęt cardio
                i siłowy nowy i w dużej ilości. Kadra świetna Jola daje czadu a na
                siłowni instruktorzy cały czas gotowi do współpracy. Klub świetny a
                do tego ta lokalizacja!! GRATULUJĘ!!!
                • Gość: Luisa Re: Energym Kraków IP: *.idc.net.pl 22.03.08, 01:30
                  Byłam, zobaczyłam i zostałam.
                  Klub robi wrażenie, fajny mają grafik. Paweł- oczywiście nice,
                  Trafiłam też kilka razy na Anite- super trening i dobra zabawa.
                  Po świętach ćwiczę dalej!!
              • jossie Re: Energym Kraków 28.03.08, 11:57
                w jakiej cenie sa tam karnety,jakie zajecia oferuja? wchodzilam na ich strone ale chyba jeszcze trwaja na niej prace bo nie ma zadnych blizszych inf ani harmonogramu. bede wdzieczna za informacje
                • Gość: hubertus Re: Energym Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 14:19
                  cennik i harmonogram jest do otwarcia w zakładkach na stronce...
                  www.energymfitness.home.pl/cennik/cennik2.htm
                  www.energymfitness.home.pl/cennik/grafik.htm
                  • jossie Re: Energym Kraków 29.03.08, 12:59
                    dziekuje :) na stronie glownej wyswietla mi sie tylko Under construction ,wiec nawet zakladek nie widze,tylko ja tak mam?
                    • Gość: ankas_su Re: Energym Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 14:53
                      daj na odswiez, powinno byc ok, mi sie wyswietla normalnie i w mozzilli i w explorer

pozdr
                      • Gość: Daria Re: Energym Kraków IP: *.org.pl 03.05.08, 13:06
                        Ja chodzę na zajęcia do Energym od 8mego marca.
                        Nie mam żadnych zastrzeżen,jestem b.zadowolona.
                        Salka fitness przestronna w porównaniu z Xtreme,gdzie sala uwiera w biodra,jest
                        duszno,nie ma klimy,szatnia przechodnia gdzie często miałam "okazję" świecić
                        tyłkiem podczas przebierania,gdy ktoś wchodził bądź wychodził.
                        Choć nie mam zastrzezen do kadry to w Energym jest bardziej przestronnie i
                        przyjaźnie dla użytkownika.
                        Miejsc do parkowania dookoła multum- no chyba,że ktos TIR-em chce parkować to
                        faktycznie może miec problem.
                        Zajęcia różnorodne,czas otwarcia chyba najbardziej dopasowany do wszystkich -
                        gdzie klub otwarty w weekendy w tym niedzielę i w tygodniu od 6tej do 23ciej??
    • Gość: bzx Re: Energym Kraków IP: *.ghnet.pl 05.01.09, 23:21
      od otwarcia minął prawie rok..

czy bywalcy mogą się wypowiedzieć o tym klubie?

pozdr
      • Gość: gość portalu Re: Energym Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 20:39
        Klub jest na bardzo dobrym poziomie, instruktorzy są rewelacyjni, zarażają swoją
        energią i motywują do wysiłku, zajęcia na fit różnorodne, każdy znajdzie coś
        odpowiedniego dla siebie, siłownia świetnie wyposażona i prowadzona przez bardzo
        miłych instruktorów. Atmosfera jest bardzo przyjazna o cym świadczy frekwencja
        na zajęciach.
        • Gość: bzx Re: Energym Kraków IP: *.sun.com 15.01.09, 14:02
          > Klub jest na bardzo dobrym poziomie, instruktorzy są rewelacyjni, zarażają swoj
          > ą
          > energią i motywują do wysiłku, zajęcia na fit różnorodne, każdy znajdzie coś
          > odpowiedniego dla siebie, siłownia świetnie wyposażona i prowadzona przez bardz
          > o
          > miłych instruktorów. Atmosfera jest bardzo przyjazna o cym świadczy frekwencja
          > na zajęciach.

śmierdzi mi tu postem sponsorowanym ;)
          (ale mogę się mylić)

dzieki za info
      • Gość: gość Re: Energym Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 15:48
        Bywam tam od miesiąca, więc mogę dwa słowa od siebie. Po upływie roku nie można
        niczego zarzucić miejscu czy wyposażeniu - Zarzuty o nietrwałości sprzętu
        kilkanaście linijek powyżej nietrafione. Sprzęt mimo intensywnego używania (bywa
        tam naraz i po 30-40 osób) wyglada nadal solidnie i pewnie niejedna siłownia
        chętnie kupiłaby taki demobil ;) Również szatnie ok. Natomiast problem jest z
        obsługą. Ściana zasypana dyplomami, świadectwami kursów itp. a cała obsługa
        koncentruje sie w miejscu kasa/barek... Jeśli nawet jest instruktor to JEDEN na
        30 ćwiczących to jakby go nie było... Jednak jeśli ktoś wie co chce to miejsce
        godne zainteresowania.
        Nie wiem jak to wygląda na zajęcia fit bo nie korzystam.
        • milgrom Re: Energym Kraków 04.04.09, 08:56
          Moge sie wypowiedziec na temat fitnessu. Korzystalam z baaardzo wielu roznych
          klubow fitness w krakowie i mam porownanie. Nie bez powodu zostalam w Energym.
          Instruktorzy - w wiekszosci rewelacyjni. Zajecia sa roznorodne, profesjonalnie
          prowadzone. Zupelnie rozowo jednak nie jest - zeby sie dostac na zajecia trzeba
          sie zapisac tydzien wczesniej, a pomimo to sala i tak bywa przeladowana.
          Niemniej da sie z tym zyc, tylko trzeba miec poczucie humoru =)
          • edithp87 Re: Energym Kraków 28.09.09, 15:38
            Chciałam rozwiać pewną wątpliwość... w cenniku podane jest członkostwo na okres
            12 miesięcy za ok. 150 zł, nie chodzi mi o sama ta kwotę ale o okres za jaki ta
            opłata jest wnoszona... jest to 12 miesięcy czy 1 miesiąc przy rocznym
            członkostwie? Nie ukrywam, że cena jest bardzo konkurencyjna jeśli przypada na
            tak długi okres co mnie dziwi w przypadku tak nowego i obleganego clubu ;D
            • Gość: haidi Re: Energym Kraków IP: *.tktelekom.pl 01.10.09, 19:36
              oj myślę że jest to kwota jednego miesiąca przy zdecydowaniu się na rok. Im dłuższy okres ćwiczeń "rezerwujesz" wcześniej tym cena niższa, ale odnosi się do miesiąca ;) właśnie mam zamiar się tam zapisać, miłego wieczorka ;p
    • Gość: zniesmaczona Re: Energym Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 00:52
      kiedyś to może było tam fajnie, ale teraz to masakra. Ja tylko czekam jak mi się
      karnet skończy i uciekam. Instruktorzy co zajęcia inny, zastępstwa, o których
      klient dowiaduje sie w ostatniej chwili. Zapisuje się np. do Pani X, przychodzę
      a tu jakaś początkująca laska która mniej potrafi niż dziewczyny na sali. Z
      siłowni nie korzystam wiec się nie wypowiadam. Chodziłam regularnie ale jak mnie
      blondi z recepcji skrzyczała (jak się potem dowiedziałam właścicielka) jak
      przedszkolaka, że nie zgłosiłam nieobecności to mi się odechciało.
      • Gość: siłówka Re: Energym Kraków IP: *.ghnet.pl 22.09.10, 12:24
        z ta pania blondi to racja tez mialam watpliwa przyjemnosc ja poznac. jesli tak zachowuje sie wlasciciel to ma szczescie ze zatrudnia mily personel bo inaczej interes by upadl. przez ta pania prawie zrezygnowalam z silowni ale poniewaz reszta ekipy jest mila i lokalizacja mi pasuje to zostalam
        p.s dobra rada: pani wlascicielka powinna isc na jakis kurs umiejetnosci interpersonalnych bo w ogole nie nadaje sie do kontaktow z klientem
        pozdr
        • Gość: Gość Re: Energym Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 22:19
          A co sądzicie o nowym Energym na Czyżynach ??? Czy ktoś już tam był ??
          • Gość: Gość Re: Energym Kraków IP: 195.150.66.* 01.07.14, 23:45
            Nie polecam klubu Energym - Czyżyny ze względu na brak kultury osobistej pracowników. Osoba pracująca w recepcji powinna jako pierwsza witać klienta, nie mówiąc już o konieczności wstania z czterech liter. Niestety pracownicy recepcji klubu takich zasad poprawnej obsługi klienta nie znają. Instruktorzy na siłowni też tej zasady nie znają, ponadto nie interesuje ich, jak klient ćwiczy, czy robi sobie krzywdę. Pomogą? Tak! Jak wykupisz treningi personalne, to postoi przy Tobie i policzy powtórzenia ćwiczenia. Większość instruktorów fitness i cycling nie prowadzi zajęć zgodnie z bitami w muzyce. Potocznie mówiąc - nie słyszą muzyki. Większość zajęć jest monotonna, na niezbyt wysokim poziomie. Instruktorzy nie poprawiają ćwiczących, pomimo ewidentnych błędów. Ponadto nie przystoi instruktorowi cyniczne traktowanie osoby ćwiczącej. Czyż nie? Jednak nie jest to zawsze oczywiste w klubie Energym.
            • Gość: Gość 2 Re: Energym Kraków IP: *.devs.futuro.pl 22.08.14, 14:53
              Ja tak samo! Świeża sytuacja, to opisze. 2 tyg temu będa c w klubie zadałam pytanie 'czy trzeba sie zapisywac na zajecia w czwartki (zorganizowane ofc)' odpowiedx od pana 'Nie, nie trzeba'. Ok. Ide w czwartek, czekam razem z 2 innymi dziewczynami, mija 10 minut - nic. Pytam w recepcji [blondyna, gó...ara jakaś może z 25 lat to miało] na mnie z PYSKIEM czy się zapisywałam. Jak zaczęłam jej tłumaczyć, że nie, bo udzielono mi informacji, że nie trzeba, to zaczęła drzeć na mnie morde (inaczej tego nie nazwę), że kłamię, bo osoba która mi udzieliła informacji pracuje tam dłuzej niż ona I na pewno by tak nie powiedziała. Dalej zaczęła mi insynuować (wciąż krzycząc), że jestem nieumiejąca czytać osobą, bo przecież podpisałam regulamin, w którym jest napisane, że zajęcia są na umawianie. Pytam się więc, jaki regulamin? Wyjmuje mi kartkę, macha przed oczami - pierwszy raz ten wiór na oczy widziałam. Zaczynam więc czytać - karta dotyczy osób kupujących karnet. Pytam więc, czy osoby mające multisport również są zobowiązane to podpisywać 'TAK!'. Ok, czytam, przychodzi dziewczyna, która MA KARNET I czekała na zajęcia. Pytam ją więc - podpisywałaś coś takieg? 'nie'. Przy okazji stał sobie za recepcją jakiś młodzik umięśniony, chyba przez to myslący, że wszystko wie I może I zaczął dogadywać. Czytam, wypełniam regulamin I nagle blondyneczka się patrzy I mówi, że multisport tego nie dostaje. AHA! Super, więc pytam - moja wina, czy ich wina, a kobita się unosi I drże jeszcze twierdząc, że zaczęłam. I dyskutuj tu z takimi tępymi kwokami. Inna recepcjonistka czarnowłosa również nastolata tak samo niemiła. Zgadzam sie z przedmówcą - dupy nie ruszą, stoisz pod tym blatem recepcji I cię ignorują - najwyraźniej mają za dużo klientów, ale ja tam już NIE PÓJDĘ I NIE POLECAM! bywałam w dużo sympatyczniejszych klientowi miejscach, a w Energym Czyżyny mają petentów głęboko w d...
    • Gość: Fitnessok Re: Energym Kraków IP: *.telpol.net.pl 20.12.10, 12:50
      Witam, zapraszam do dodania obiektu sportowego - klubu do forum sportowego sportbb

sportbb.pl/

Pozdrawiam.
    • Gość: G.Gość Re: Energym Kraków IP: *.devs.futuro.pl 10.09.13, 01:06
      Fitness naprawdę super:) lepiej niż na czyżynach, gdzie zrezygnowałam przez pewną panią instruktorkę:/; choc szkoda że nie ma tu sauny:( Ale chciałam zapytać czy nie wiecie jak jest z rowerkami i czy bez kondycji po roku siedzenia na tyłku można iść na trening i dać sobie radę?
      • Gość: Klient Re: Energym Kraków IP: *.telnet.krakow.pl 28.06.14, 13:20
        Klub maly (Wroclawska) ale podstawowe rzeczy sa, przyjazna atmosfera to na plus.
        Minus - Instruktorzy to chyba najtańsi z pierwszej lapanki, srednia wieku 20 ? ale nie o to chodzi, zrobili sobie kolko wzajemnej adoracji i zamiast pomagać, doradzac, pokazywać ze ktoś zle wykonuje ćwiczenia udaja ze nie widza no chyba ze to ich znajomy
        Widac ze co nie którym bialko uderzylo do glowy ;). Mam porównanie do instruktorow którzy pracowali tam 3 lata temu tak ze wiem o czym mowie generalnie nie ma co porownywac.
        Chodze na silownie do roznych klubow w Krk i mogę polecić ten klub z nadzieja ze kiedyś podejście instruktorow zmieni się. Bo konkurencja nie spi.
        Pozdrawiam
    • Gość: Agi Re: Energym Kraków IP: 103.17.60.* 23.07.14, 23:51
      Bardzo lubię ten klub. Od niedawna chodzę tam na fitness ale jak dla mnie mają bardzo fajnych instruktorów, zwłaszcza od tbc i abs www.energym.com.pl/4-enerteam - zajęcia są świetne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka