Gość: Szatanica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 13:44 Który lepszy???? na moje trzeszczące i przeskakujące kolana :) wizyta u specjalisty dopiero za miesiąc :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: Zeel-T czy Traumeel-S? 08.03.08, 22:50 Ja bym Ci radził kwas hialuronowy i kolagen... www.sfd.pl/sklep/Universal_Nutrition_Animal_Flex_%2B_Daily_Formula_100_tab%2E_GRATIS%21%21%21-opis922.html www.sfd.pl/sklep/Olimp_Kolagen_Activ_Plus%26reg%3B_Proszek- opis797.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatanica Re: Zeel-T czy Traumeel-S? IP: *.chello.pl 09.03.08, 20:05 Shit, jakie drogie... :( pewnie masz rację, jestem niewątpliwie autorytetem w sprawach fitnessu... Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: Zeel-T czy Traumeel-S? 09.03.08, 22:21 W ortopedii nie ma rejonizacji, można choćby do Konstancina, najlepiej poszukać w okolicy poradni sportowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatanica Re: Zeel-T czy Traumeel-S? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 08:09 Wiem, że nie ma rejonizacji, ja na prywatną wizytę czekam blisko miesiąc! w kilku poleconych ośrodkach medycyny sportowej usłyszałam, ze jest tuż po sezonie narciarskim i w związku z tym mają nawał pracy :(. W sumie nic takiego się nie dzieje - kolano nie boli, oprócz tych koszmarnych dźwięków jakie wydaje :( do końca marca przystopowałam nieco z ćwiczeniami, tzn. ćwiczę co drugi dzień i tylko aeroby, żadnych obciążników i ćwiczeń wzmaniających. mam nadzieję, że sobie nie zaszkodzę... a w poprzednim poście miało być że Ty jesteś autorytetem, a nie ja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotkapusia Re: Zeel-T czy Traumeel-S? IP: 156.17.35.* 19.02.09, 13:32 Jęśli chodzi o zastrzyki z kwasu hialuronowego to powiedział mi doświadczony lekarz , ze kwasu się do stawu nie daje. Miał pacjenta, który po zastrzykach z kwasu hialuronowego przestał chodzić. Natomiast krem z tym kwasem jest dobry. Nawilża skórę. Kotkapusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zeel-T czy Traumeel-S? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 23:18 Odpowiadam:Mam zwyrodnienie stawu kolanowego i zgodnie z zaleceniem ortopedy od m-ąca przyjmuję Traumeel /zastrzyki w staw kol./Czuję ogromną poprawę, ale...od trzech dni mam wysypkę i to paskudnie swędzącą !Rozprzestrzenia się po różnych częściach ciała w zabójczym tempie/dzisiaj niedziela-więc dopiero jutro pójdę do lekarza/. Podejrzewam ,ze to skutek traumeelu. Czytam w Internecie,iż odnotowano nieliczne przypadki alergii.Radzę- upewnij się,czy istotnie w konsekwencji nie będziesz tak cierpiałjak ja. Pozdrawiam i liczę,że mi Ktoś bardziej doświadczony udzieli odpowiedzi, a może i podpowie jak pozbyć się tej nieprzyjemności? Bardzo prosze... Pozdrawiam-Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: futneska Re: Zeel-T czy Traumeel-S? IP: *.gprs.plus.pl 27.02.09, 20:11 Oczywiscie ze na trzeszczace najlepszy jest ZEEL T a jak boki to dodatkowo traumeel s w tabletkach - super działają i są bezpieczne dla żołądka etc. Moi znajomi z siłowni też zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś