Gość: ana IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 16.09.03, 19:53 ale mam dylemat? proszę o rade osób, które próbowały na własnej skórze! dzieki ana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: tussipect czy clenbuterol? IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 16.09.03, 20:10 acha zapomniałam dodać chiałabym spalić tłuszczyk i uzyskać rzeźbę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serena Re: tussipect czy clenbuterol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 11:48 Przepraszam, ale tussipect to taki syropek na kaszel, nie? Co ma do tłuszczyku???? Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: tussipect czy clenbuterol? 17.09.03, 12:02 Gość portalu: Serena napisał(a): > Przepraszam, ale tussipect to taki syropek na kaszel, nie? Co ma do > tłuszczyku???? zawiera efedryne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kimmi Re: tussipect czy clenbuterol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 19:04 Ja używam tylko tego pierwszego,ale nie w postaci syropu tylko tabletek.Jest bardzo dobry,ale nie nalezy nadużywac tego suplementu.Biorę go przed treningiem, swietnie spala tluszczyk i glodu się nie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: tussipect czy clenbuterol? IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 19.09.03, 21:25 hej Kimmi widze ze wiesz o co chodzi od 2 dni jestem na tussi godzinke przed treningiem 1 porcja: 2 tabletki tussipectu + polopiryna S (1/2 lub 1/4 tabletki) + kawa lub kofex ( 1 do 5 pastzlek) mam problem czasem mam dwa treningi dziennie rano -basen- i wieczorem ) silownia lub aerobik) i co wtedy 2 porcje czy rano wystarczy_ co o tym myslisz a i jeszcze 1 pytanko po jakim okresie moge spodiewac sie widocznych efektow ana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess Re: tussipect czy clenbuterol? IP: *.tarchomin.waw.pl / *.tarchomin.pl 18.09.03, 16:13 a jaki związek ma efedryna z odchudzaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
doktordoping Re: tussipect czy clenbuterol? 30.11.15, 02:53 Clenbuterol bez recepty najlepiej kupic w aptece: www.doktordoping.pl Odpowiedz Link Zgłoś