Gość: kanika IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.08, 13:14 Dzisiaj pierwszy raz ide na spinning i nie mam pojecia, co ubrać;/ doradzcie cos:) czy nalezy miec jakies specjalne buty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: spinning IP: 195.8.216.* 25.08.08, 14:35 ja chodzilam w normalnych krotkich spodenkach, koszulce i adidasach - nic specjalnego; osoby, ktore tam spotkalam rowniez nosily "normalne" stroje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat Re: spinning IP: *.vpn.uib.no 25.08.08, 21:38 czy ktoś mógłby napisać,gdzie w Częstochowie,w okolicach centrum,ewentualnie w kierunku Północy,znajdę spinning?? z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: spinning IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 19:42 O ile wiem to w Akademii Polonijnej jest spinning. No i w Pasażu w Alejach na pewno też jest. Co do innych, to się nie orientuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: spinning IP: *.gprs.plus.pl 18.03.09, 15:06 Najlepiej jakieś wysokie gumowe buty, poszukaj tutaj : www.wedkarski.com Odpowiedz Link Zgłoś