Dodaj do ulubionych

Saleta Fight Club

IP: 195.116.222.* 31.10.03, 11:29
KTOŚ TAM CHODZI? JAK JEST? POLECACIE?
Obserwuj wątek
    • Gość: żabcia Re: Saleta Fight Club IP: *.gliwice.enko.pl 31.10.03, 15:54
      a gdzie to jest???
      założę się, że w Warszawie:((((
      • Gość: Dora Re: Saleta Fight Club IP: 195.116.222.* 03.11.03, 09:28
        W Warszawie..ciekawa jestem jak tam jest..ale chyba nikt minie nie oswieci ;-(((
        • Gość: Aga Re: Saleta Fight Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 12:01
          Odpowie, odpowie, a co chcesz wiedzieć? Miałam przyjemnośc uczęszczać tam przez
          trzy miesiące.
          • Gość: Dora Re: Saleta Fight Club IP: 195.116.222.* 03.11.03, 12:17
            ;-))))) Generalnie czy warto?? Widzialam stronke, troche malo maja zajec a
            dosyc drogi abonament. Glowny prowadzacy chyba Krzysztof nie jest opisany..Jak
            boks rekreacyjny z P. Saleta ;)? Duzy wycisk? Jak pozostale instruktorki? Jacy
            ludzie przychodza na zajecia? Jak warunki? Z gory dziekuje za odp.
            • Gość: Aga Re: Saleta Fight Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 13:29
              Warto. Jedyne oblegane zajęcia to właśnie boks z Saletą, też próbowałam ale mi
              sięnie spodobało, na pozostałych zajęciach jest miło i kameralnie. Faktycznie -
              drogo.
              • Gość: Dora Re: Saleta Fight Club IP: 195.116.222.* 03.11.03, 13:40
                A instruktorzy? kto najlepszy? do kago warto?
                • Gość: Kasia Re: Saleta Fight Club IP: *.k.mcnet.pl 19.11.03, 16:18
                  Ja chodze do Saleta Fight Club od 4 miesiecy i jestem bardzo zadowolona.
                  Najlepsze zajecia - boks - prowadzi Przemek i daje niezły wycisk!!! Podobają mi
                  się też zajęcia z Krzyskiem - Tae-Bo i Fatburning, a teraz wprowadzili jeszcze
                  krav-mage i sayoc-kali.
                  Od połowy grudnia beda zajecia yogi, pilates, step i kick-boxing.
                  Ja wykupuje karnet 3miesięczny i płacę 870PLN, ale za tą cenę korzystam bez
                  ograniczeń ze wszystkich usług, dostaję czyste ręczniki na trening i do sauny,
                  a poza tym jest super atmosfera (bardzo rodzinna). Okazuje się, że tylko te
                  mniejsze kluby mają ten niesamowity urok...a moze to kwestia ludzi, ktorzy
                  robia to z sercem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka