Gość: Dora IP: 195.116.222.* 31.10.03, 11:29 KTOŚ TAM CHODZI? JAK JEST? POLECACIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żabcia Re: Saleta Fight Club IP: *.gliwice.enko.pl 31.10.03, 15:54 a gdzie to jest??? założę się, że w Warszawie:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Saleta Fight Club IP: 195.116.222.* 03.11.03, 09:28 W Warszawie..ciekawa jestem jak tam jest..ale chyba nikt minie nie oswieci ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Saleta Fight Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 12:01 Odpowie, odpowie, a co chcesz wiedzieć? Miałam przyjemnośc uczęszczać tam przez trzy miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Saleta Fight Club IP: 195.116.222.* 03.11.03, 12:17 ;-))))) Generalnie czy warto?? Widzialam stronke, troche malo maja zajec a dosyc drogi abonament. Glowny prowadzacy chyba Krzysztof nie jest opisany..Jak boks rekreacyjny z P. Saleta ;)? Duzy wycisk? Jak pozostale instruktorki? Jacy ludzie przychodza na zajecia? Jak warunki? Z gory dziekuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Saleta Fight Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 13:29 Warto. Jedyne oblegane zajęcia to właśnie boks z Saletą, też próbowałam ale mi sięnie spodobało, na pozostałych zajęciach jest miło i kameralnie. Faktycznie - drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Saleta Fight Club IP: 195.116.222.* 03.11.03, 13:40 A instruktorzy? kto najlepszy? do kago warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Saleta Fight Club IP: *.k.mcnet.pl 19.11.03, 16:18 Ja chodze do Saleta Fight Club od 4 miesiecy i jestem bardzo zadowolona. Najlepsze zajecia - boks - prowadzi Przemek i daje niezły wycisk!!! Podobają mi się też zajęcia z Krzyskiem - Tae-Bo i Fatburning, a teraz wprowadzili jeszcze krav-mage i sayoc-kali. Od połowy grudnia beda zajecia yogi, pilates, step i kick-boxing. Ja wykupuje karnet 3miesięczny i płacę 870PLN, ale za tą cenę korzystam bez ograniczeń ze wszystkich usług, dostaję czyste ręczniki na trening i do sauny, a poza tym jest super atmosfera (bardzo rodzinna). Okazuje się, że tylko te mniejsze kluby mają ten niesamowity urok...a moze to kwestia ludzi, ktorzy robia to z sercem... Odpowiedz Link Zgłoś