Dodaj do ulubionych

spalacz tłuszczu

IP: 80.48.225.* 07.01.09, 15:17
wiem, że takie tematy już były ale nie widziałam w nich nic dla mnie.
Mianowicie nie mam nadwagi ( jeszcze) ale mam 71 kg / 168cm czyli jest na
granicy///dużo utylam ostatnio cwicze 3 razy w tygodniu po 1.5
godziny...wiecej juz nie mam czasu. Poszukuje jakiegos skutecznego
spalacza...bralam przed treningami karnityne 1000 ale niestety po 4 miesiacach
zero efektow...sama juz nie wiem co robic...poszukuje czegos co pomoze mi
zrzucic przynajmniej 5 kg...w jakies 3 miesiace...jesli chodzi o diete jem
regularnie czasem zjem cos slodkiego ( male grzeszki) rodzinnie mam sklonnosci
do tycia i niestety jak juz utyle to ciezko mi zgubic wage...prosze podajcie
mi jakis skuteczny fat burner...bo duzo tego na rynku a nie wiem co wybrac...
Obserwuj wątek
    • Gość: Tysiącstóp Re: spalacz tłuszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 15:37
      L-karnitynę odpuść.

Polecam Venom firmy Alri, jeżeli oczywiście nie masz problemów ze
      zbyt wysokim ciśnieniem o sercem.
      • Gość: falafala Re: spalacz tłuszczu IP: *.adslplus.ch 10.01.09, 13:41
        L_carnityna nie jest spalaczem.
        Zaden spalacz sam z siebie nie pomoze schudnac. Przy tej ilosci tluszczu i braku
        odpowiedniej diety za slaby bodziec. Pierw dieta, jak ona jest to spalacz nie
        potrzebny
      • raks5 Re: spalacz tłuszczu 11.01.09, 12:16
        venom też raczej nie jest spalaczem, ale pobudzaczem
        ale fakt, że super działa. Dostaje się niezłego kopa. Daje to tyle energii, że
        sam trening może być bardziej wydajny. Poza tym cały dzień chodzisz nakręcony,
        więc w sumie się więcej spala.
        Przy używaniu venom trzeba pamiętać o zaleceniach. Konsultowałem to z dwoma
        lekarzami. Obaj potwierdzili, że środek jest ok, ale naprawdę trzeba się
        stosować do zaleceń producenta. Nie przedawkowywać i pić dużo wody. I raczej
        dużo się ruszać
        • Gość: nowy Re: spalacz tłuszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 12:23
          poczytaj
          alrindustries.com/legal.php
          a potem powiedz lekarzowi co o nim myślisz
          • jogger Re: spalacz tłuszczu 18.02.09, 16:38
            Dzięki, będę szukał Venoma 3.0+ :-)
    • walcester Re: spalacz tłuszczu 17.11.14, 13:04
      zwykle wybieram suplementy z najlepszyspalacztluszczu.blogspot.com/
    • Gość: Szczuplutka Bede Re: spalacz tłuszczu IP: 80.54.75.* 11.12.16, 23:18
      Hejka wam od kilku dni chodzę na siłownie cwicze i biegam coś tam spaliłam tłuszczyku ale było mi mało wiec postanowiłam poszukać czego jeszcze do siłki jakiś spalaczy ja natrafiłam na to mi mi pomogło Tekst linka
      • Gość: zosiasamosia1 Re: spalacz tłuszczu IP: *.infoplus.com.pl 26.04.17, 15:09
        ja polecam burn booster. Ma całkiem spoko skład
    • Gość: Milenka12 Re: spalacz tłuszczu IP: *.infoplus.com.pl 26.04.17, 15:12
      ja uzywam burn boostera ze względu na skład. Ma jeden z bardziej naturalnych składów.
    • kociaczek456 Re: spalacz tłuszczu 17.05.17, 14:14
      Moim zdaniem wyglądasz bardzo zdrowo, ale możesz zacząć biegać, pływać, szybkie spalacze to złudzenie.
    • max897 Re: spalacz tłuszczu 07.08.19, 11:15
      Pod adresem www.hitec.pl/ można znaleźć ofertę odżywek i suplementów dla wszystkich tych, którzy chcą zadbać o formę. :)
    • Gość: Johnsmith Re: spalacz tłuszczu IP: 103.230.107.* 19.09.19, 04:18
      You can check out the Supps R Us wide range of collection of fat burners here: www.suppsrus.com.au/categories/fat-burners-and-weight-loss
    • Gość: brokera Re: spalacz tłuszczu IP: *.artnet.gda.pl 29.11.19, 09:23
      Do A6W też podchodziłam, nawet dosć długo wytrzymałam . Chyba ponad 2 tygodnie z tego co pamiętam . No ale to samo- nadjechała ciocia, brzuch bolał, a jak ćwiczyć mięśnie brzucha, tym bardziej że "cuć" podczas ćwiczeń że pracują, kiedy ten brzuch boli... I przestałam.

Przed śmiercią Haska, wieczorami mama brała go na spacer na smycz, Reks mbiegł obok a ja jeździłam na rolkach, a gdy mamie sie nie chciało z nim iśc, to wtedy bez rolek z nim biegałam. Ale teraz już mi sie nie chce

Ogolnie chciałabym skompletowac sobie jakiś sprzęt fitness do domu trainingshowroom.com/12-fitness Co byscie generalnie polecali?
    • labosal Re: spalacz tłuszczu 23.02.21, 16:31
      Sprawdź nasz BURN IT: www.labosal.pl/burn-it/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka