dialogobywatelski 15.01.06, 22:14 Serdecznie zapraszam osoby zainteresowane prywatnie i zawodowo Europejskim Funduszem Społecznym na blog poświęcony temu funduszowi www.efs.blox.pl (zwłaszcza osoby z Małopolski, ale nie tylko). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubertus_zamoscicus Blog o Europejskim Funduszu Społecznym 16.01.06, 08:27 A witam Panią Sonię z Krakowa. I pozdrawiam cały ISS, gdzie swego czasu miałem przyjemność pracować przy projektach z naprawdę fajnymi ludźmi i gdzie określiła się moja (aktualna) ścieżka zawodowa. A blog jest wart poczytania! Świetny pomysł. Wrzucam go na czołówkę. Odpowiedz Link
dialogobywatelski Re: Blog o Europejskim Funduszu Społecznym 16.01.06, 09:38 Proszę, proszę, jaki ten świat mały :-). Ja również serdecznie pozdrawiam. Sonia Szczepańska Odpowiedz Link
hubertus_zamoscicus Re: Blog o Europejskim Funduszu Społecznym 16.01.06, 09:49 A szto eta "Dialog obywatelski"? inicjatywa, stowarzyszenie, idea? pozdrawiam Odpowiedz Link
dialogobywatelski Re: Blog o Europejskim Funduszu Społecznym 16.01.06, 22:29 To nazwa nieformalnej grupy, która powstała jako pokłosie jednej z edycji szkoleń dla Liderów Lokalnych Grup Obywatelskich Fundacji Batorego, obecnie juz nie funkcjonuje, ale zostały miłe wspomnienia. Odpowiedz Link