Dodaj do ulubionych

Pozdrowiom Wos Wszyskich ze Laband

24.12.11, 15:20
Niyma to jak Advynt w Niymcach, couki rok tysz! Ale wilijou niy vorstelluja se nic inkszygo jak Laband!! Sam wiym s kery stroony i uo kery wdycko piyrszo gwioustka se uojswiyci, droga do kojscioua i na slepo bych znoud! Stare konty kere bes rok niykedy i widza, na wilijou wygloondajom blank inaczy! I nawet gorolske bandyty i zabijaki w tyn dziyn som barzi lucke!

tera se siedza wz uoknie (kere mom na zachod) i posdrowiom wszyskich Uabydziokow (i ny yno) kere niy mogli pszijechac i uostali na zachodzie.

Klara poleku zachodzi, letki wiater i kupa chmuroow!

Wszysko spokojne, rychtuje se do fajeru, jak dom rady to mozno na pastyrka wyrobiam!

Nic, idam se uobmyc, niy chca w kuchni szterowac bo tam idzie robota na hochdruck!

A po wieczerzy sam szkryfna co i jak bouo !
Obserwuj wątek
    • szwager_z_laband Re: Pozdrowiom Wos Wszyskich ze Laband 24.12.11, 15:34
      fajne Dziynki Anton

i tref tam dzisiej jako fajno lipsta po drodze na pasterka!
      • herbjelita Re: Pozdrowiom Wos Wszyskich ze Laband 24.12.11, 19:36
        U nos już po wieczerzy ' smakowało.
        Latoś ech se Forela nasztekowano ze pietruszkom i knoblauchem zamówiou, a baba moja zrobioua se Kabeljaua i Parnasiusa. Do tego sztampfkartofle i kapusta kiszono ' smakowauo.
        Naturalnie porzykali my przed jedzyniem ' aby jedyn roz w roku. Przeca niy musi byc co roku Karpf. My momy fantazijo.
        • anton_28 Re: Pozdrowiom Wos Wszyskich ze Laband 24.12.11, 19:49
          Ja, to Wom smakowauo !

My tysz fertig! Kartoufle, kapusta s grziboma i pjync sortow fischfilets !!! normalny filet na 3 teile pokroony, fischstabchen, karminadle z ryby i grziba, abo z ryby i krauter i biouo ryba w wurfel pokrono.

Potyn makowki, mouczka i komport

My tysz brav porzykali, choc pou bouo auf Deutsch a pou auf Schlesisch :) rzoudyn se niy bou einig :)

Fajne gyszynki mom : kalyndry z lejsnom gowiedziom i uobros

A kolega nojlepszy gyszynk zrobiou sfojym "bajtloom" !!! Jeszcze wczora jou go wiooz na wilcze Gorduo po cetnor futru do gouymbi !!!

So, jutro jak bydzie dobrze to se na wieza u nous w kosciele wlejza :)

Tera yno muszam se czimac munter co niy usnam pszed pastyrkom
          • berncik Re: Pozdrowiom Wos Wszyskich ze Laband 24.12.11, 19:55
            Witom Cie anton we wilijo .Nie zapom zrobic fotka ze Jerzego jako ta wirza wyglondo .i eli to juz som fertig?
            • anton_28 Re: Pozdrowiom Wos Wszyskich ze Laband 24.12.11, 20:05
              dzisiej bydzie za ciymno na bildy, ale jutro popouedniu na sicher jake zrobiam!

s tego co z uokna widza to szpica je drauf, ale zwoonoow niyma bo je cicho na volle stunde i pszedymszom
              • kubiss Re: Pozdrowiom Wos Wszyskich ze Laband 25.12.11, 03:20
                To moze wpadniesz do Sosnowca do mnie na flache ?
                • szwager_z_laband Re: Pozdrowiom Wos Wszyskich ze Laband 25.12.11, 06:44
                  Kubus tera som swiynta. Trocha pszisztopuj ze swoimi kpinami-
                  • kubiss Re: Pozdrowiom Wos Wszyskich ze Laband 25.12.11, 10:48
                    Szwagrze - ja nie kipie na siwieta tylko grzecznie zartuje
                    Bedac brawurowo pod wplywem whisky :-)

Frohe wahihnahten frohe ;-)
                    • sloneczko1 Re: Pozdrowiom Wos Wszyskich ze Laband 25.12.11, 13:29
                      niy cza pić żeby mieć radość w sobie:)
                      • kubiss Re: Pozdrowiom Wos Wszyskich ze Laband 25.12.11, 13:52
                        Witaj Sloneczko :-)
                        To prawda
                        Na trzezwo jestem troche smutniej wesoly ale wesoly

Zycze Tobie rowniez Radosnych Swiat oraz duuzo zdrowia
                        • kubiss Re: Pozdrowiom Wos Wszyskich ze Laband 25.12.11, 18:21
                          Chcialem ta piosenke zadedykowac Sloneczku oraz Ricie .

www.youtube.com/watch?v=Xg81vGuZx7k&feature=related
                • anton_28 Re: Pozdrowiom Wos Wszyskich ze Laband 25.12.11, 19:53
                  kubiss napisał:

To moze wpadniesz do Sosnowca do mnie na flache ?

Z miuom chynciom! Yno tera jusz za niyskoro! W czwortek bouech w Katowicach :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka