Dodaj do ulubionych

Po co mamy Forum ?

03.03.06, 13:07
Widze, ze sa osoby, ktore znaczenia tego slowka nie znaja i obrazaja kazdego
osobiscie, omijajac calkowicie temat.
Ich zadaniem jest tylko obrazanie nic wiecej, dlaczego pisza na Forum a nie
na GG tego napewno nikt nie wie, nawet oni sami nie.
Forum to nic innego jak londynski Hyde Park, gdzie kazdy moze swoje mysli
glosic na rozne tematy, czy wyznaniowe, czy etyki, czy nacjonalizmu, czy
polityczne.
Wolnosc slowa jest zapisana w Karcie ONZ, ze nie przez wszystkie panstwa
przestrzegana jest, to co innego, ale co najmni na Forum-GGG powinna byc
honorowana.
Do wolnosci slowa nie zalicza sie obrazanie kogos osobiscie, bo kazdemu
czlowiekowi nalezy sie odpwiedni honor, sa ale osoby, co nie wiedza co to
jest etykieta czy kultura osobista, czytej KINDERSZTUBA!
Tu pisza osoby co nawet rudymentarnego intusu o zachowaniu sie na forum nie
maja!
Na Forum mozna dyskutowac na rozne tematy , ale prosze na tematy a nie na
temat autora watku!
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 13:22
      ballest napisał:

> Tu pisza osoby co nawet rudymentarnego intusu o zachowaniu sie na forum nie
      > maja!

I tak oto balcio nie obraża:)))
      • sloneczko1 Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 13:24
        a co to znaczy te:rudymentarnego intusu bo niy rozumia
        • ballest Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 13:33
          w tym wypadku szczatkowego pojecia sloneczko!
          Suoneczko Ty chyba wiysz co slowo Intus znaczy?
          • sloneczko1 Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 13:37
            niy wiym,yno tela co sam na forum sie dowiedziałach
            • ballest Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 15:35
              sloneczko1 napisała:

> niy wiym,yno tela co sam na forum sie dowiedziałach

Slowa Intus przedtem nie znalas?
          • meg_s Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 13:39
            hmmm - nowe obszary zwrotów nieobraźliwych się przede mną otwierają:

"Za takiego TEPEGO Cie nie uwazalem, myslalem ze do strugania konikow sie
            nadajesz" - to nie jest obraza, bo to powiedział ballest - albo to o jedynej
            tłukącej się w głowie komóreczce, albo to o snopkach, albo ..... przecież każdy
            kto tu czyta może wyliczać przykłady

nie róbcie sobie jaj z inteligencji czytelników panie ballest
            • meg_s Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 13:41
              oo - albo "po sąsiedzku":

" Wiem, ze wiekszosc Goroli na Silesianie mozna tylko ze
              slynnym instrumentem Jankiela porownac"

ballest takie coś nazywa "przez kwiaty" - ale to nadal pozostaje tym czym jest
              • ballest Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 13:48
                Tak, meg ja sie tez potrafie bronic, ale nigdy nie zaczynam, jak z toba zatarg
                mialem to zawsze Ty zaczalas !
                To jeszcze co innego jak kogos wyzwac ci.em albo k.rwa czy s.czka?
                To juz jest ogromna roznica, moze nie dla wszystkich forumowiczow, ale dla mnie
                to jak dzien i noc!
                Meg, a pozwol mi cos wymyslec, bo przeciez nie kazdy wie, na jakim instrumencie
                Jankiel mistrzem byl a wiec staram sie polska kulture rozpwszechniac na forum!
                Tez nie kazdy wie, kto najladniejsze koniki strugou?
                • ballest Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 13:55
                  Co do snopkow, powiedz jak nazywasz Ty osoby, co kaj ues je postawioua, tam ues
                  je miaua?
                  Co robi bartoszcze ze Slezanem i Arnoldzikiem, kiwnie paluszkiem a Slezan z
                  Arnoldzikiem juz u nogi.
                  Czyli Barto stawiou ich kaj chce, a to som snopki nic innego, ludzie co swej
                  wlasnej woli nie maja, tylko muszom byc sterowane.
                  • meg_s Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 14:10
                    ballest - ja się łudzę że ciebie przegadam i nawet mi się nie chce próbować -
                    ja to piszę tylko na wypadek gdyby zabłąkał się tu ktoś nieuświadomiony kto
                    jeszcze ciebie nie zna ;)
                    • ballest Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 14:15
                      Mies do dzisiej zawsze przygodoua, a to jak, Ty mosz szczynscie, ze Cie lubiam,
                      bo bych se inaczy do Ciebie zabrou Margotko!;)
                      Tak na uboczu, ktos mi znowu przygotowou jakies materialy historyczne o
                      slonsku ?
                      • rico-chorzow Forum jest po to, 03.03.06, 14:30
                        żeby niektórzy koniki st(ó)gali!!!,:))),pra Ballest?
                        • willi2 Re: Forum jest po to, 03.03.06, 18:26
                          rico-chorzow napisał:

> żeby niektórzy koniki st(ó)gali!!!,:))),pra Ballest?

qwa chlopie ale ty jestes pusty jak baniak po mleku
                          • rico-chorzow Re: Forum jest po to, 03.03.06, 18:47
                            willi2 napisał:

> rico-chorzow napisał:
                            >
                            > > żeby niektórzy koniki st(ó)gali!!!,:))),pra Ballest?
                            >
                            > qwa chlopie ale ty jestes pusty jak baniak po mleku

Przepraszam,co jest -baniak-?
                            >
                            • willi2 Re: Forum jest po to, 03.03.06, 18:52
                              poszperaj w necie
                              • rico-chorzow Re: Forum jest po to, 03.03.06, 18:53
                                willi2 napisał:

> poszperaj w necie

Przepraszam,co jest -poszperaj-?
                  • slezan Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 17:15
                    Balcio czuje się niedowartościowany. Nikt go już nie szanuje. Zauważyliście, że
                    ostatnio coraz rzadziej ktoś bierze go w obronę i zgadza się z tymi bredniami,
                    które wypisuje? Nie dziwię się, że tak drażni go to, że inni żyją ze sobą w
                    zgodzie:-).
                    • ballest Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 18:16
                      Slezan snopeczku, najwiyncy tys na renomie straciou, jou nie potrzebujam
                      dowartosciowaniou na jakims polskim forum, jak jou nigdy inzynierem nie bou a
                      podymnom niemieccy diplom inzynierowie robiom.
                      Najwiyncy zes Ty se zblamierowou, bo ues myslou, ballest po polsku richtig nie
                      umiy i mu dosz popalic a uon z Ciebie nie tylko prymitywnego snopka zrobiou,
                      kery Bartoszcze sluzy na kazde kiwniecie palcem, nie slezaneczku, ballest ci
                      udowodnil, ze jestes typowym przedstawicielem polskiej akademii naukowej, ktora
                      swoich absolwentow tylko retoryki nauczyla!
                      Twoje braki obnazylem gdzie tylko chcialem, mimo moich niedoborow jezykowych!
                      O historii wiesz tyle cos naposou, NIIIIIIIIIC!
                      Wiem, ze przez ze mnie sie wlasnie uczysz, zreszta nie tylko Ty!

-
                      • willi2 Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 18:23
                        Ballest mosch recht !
                        Slezanowcy to swoiste kolko wzajemnej adoracji !
                        A pseudointelektualne wywody Panow ..... :)
                        to juz przewyzsza wszelkie apogea powagi
                        My som na forum dla zabawy,zadyn z nas nie udowadnia na sila swojej wlasnej
                        wiedzy czy wartosci.
                        Mi wystarczy ,ze mnie cenia najblisi i nie musze na forum szukac ego wartosci !
                        • slezan Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 11:06
                          Dwaj ćwierćinteligenci wyporóżnili się w swoim znanym stylu. Do książek,
                          nieuki! Zamiast wikipedii poczytać trochę fachowej literatury - może się tak
                          błaźnić nie będziecie:-).
                          • willi2 Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 20:22
                            slezan napisał:

> Dwaj ćwierćinteligenci wyporóżnili się w swoim znanym stylu. Do książek,
                            > nieuki! Zamiast wikipedii poczytać trochę fachowej literatury - może się tak
                            > błaźnić nie będziecie:-).

A jakie ksiazki poleca mistrz klawisza ?
    • olab1 Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 20:47
      Meg napisała:
      ballest - ja się łudzę że ciebie przegadam i nawet mi się nie chce próbować -
      ja to piszę tylko na wypadek gdyby zabłąkał się tu ktoś nieuświadomiony kto
      jeszcze ciebie nie zna ;)

Ha, ha ha - widzę, że nie tylko ja naiwna bywam;-)
      Traktuję te "określenia" autorstwa Ballesta i innych właśnie z przymróżeniem
      oka. Już wiem, że nie przegadam, po prostu - jestem z tą śwaidomością zdrowsza.
      Miłego wieczoru.
      • ballest Re: Po co mamy Forum ? 03.03.06, 21:01
        Nie zdrowsza, ale madrzejsza
        • olab1 Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 09:39
          No właśnie - ostatnie słowo zawsze należy do Ballesta.
          • ballest Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 09:49
            Olu, byl czas, to madrzej skreslalas i wiedzialas co skreslasz, teraz prubujesz
            prowokowac, ale jakos nie wychodzi co, bo zeby prowokowac, trzeba sie tematu
            trzymac, a ty zawsze jakos odbiegasz, albo zapomnialas okularow!
            Mnie nie przeszkadza, co Ty skreslasz, ale juz raz napisalem o kulturze
            czlowieka swiadczy co on pisze i jak, a wiec pisz na temat watku a nie na temat
            autora watku.
            • gliwice-ratusz Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 10:00
              ballest napisał:

> trzeba sie tematu
              > trzymac, a ty zawsze jakos odbiegasz, albo zapomnialas okularow!

He,he ty masz jednak zdrowo pod sufitem natrykane:-)
              Ty i trzymanie sie tematu watku, od lat powielasz te same banaly (zajrzyj do
              slownika), jestes nie tylko notorycznie, retorycznie (skorzystaj znowu ze
              slownika) slabiutki, ale i z wiedza historyczna jestes na bakier, co zapewne
              zwiazanie jest z nieumiejetnoscia szybkiego korzystania z google:-) A na koncu
              i tak nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, nie mowiac juz o analizie i
              interpretacji tekstu:-)

• ballest Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 10:19
                Wpierw nie na temat, po drugie po Twoim wpisie zaraz mi sie polskie 3 promile
                przypominaja i ich geneza!
                Jak bys tylko raz przezczytala co pisze i skad wkladam to bys takie bzdetow
                innych nie powielaua.
                Ja kopiuje z moich ksiazek i wkladam do watku, dlatego nie maja szans ze mna
                dyskutowac inteligenciki z googla, twego typu, bo tego co ja wkladam nie znajda
                w nim!
                Nastepnym razem nadwyrez Twa samotna szara kiomoreczke, bo jak na razie to
                pokazalas, ze dyplom Jankiela otrzymalas!
                • ballest Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 10:22
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=37784714
                  Poczytej wystrugany z lipowego drzewa ratuszu!
                  Wiem, ze Ty tych ksiazek nie posiadasz, bo po co?
                  • gliwice-ratusz Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 11:21
                    ballest napisał:

> Poczytej wystrugany z lipowego drzewa ratuszu!

He,he, snopek:-) Kindersztuba, etykieta, "rudymentarne", retoryka, tarcza
                    niewiedzy, rok 1335 (banal powtarzany od lat z TEJ jednej ksiazki, ktora ciagle
                    czytasz:-), mnozenie watkow i postow tej samej tresci, by zaciemnic brak wiedzy
                    i intelektualny idiotyzm, notoryczne (zajrzyj do slownika) unikanie odpowiedzi
                    na pytania, obsesja na punkcie Polakow, Polski, USA, RAS, Slazakow opcji
                    slaskiej (wiadomo przeciez, ze Slazak musi byc Niemcem:-), kazdego roku
                    pytanie, co to jest kogel mogel:-), Kadlubek raz jest polskim nacjonalista
                    (sic!), innym razem guru (legenda o Wandzie:-), cytowanie tekstow ze stron
                    neonazistowskich itd. itp.:-)

> Wiem, ze Ty tych ksiazek nie posiadasz, bo po co?

Roznica miedzy toba, a innymi forumowiczami polega na tym, ze ty te
                    ksiazki "posiadasz" (bez umiejetnosci rozumienia ich zawartosci), a inni je
                    czytaja, wyciagaja wnioski, analizuja, interpretuja i dyskutuja. To dla ciebie
                    wzor niedoscigly:-)
                • slomka8 Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 10:28
                  • Re: Po co mamy Forum ?
                  ballest 04.03.06, 09:49 + odpowiedz

Olu, byl czas, to madrzej skreslalas i wiedzialas co skreslasz, teraz prubujesz
                  prowokowac, ale jakos nie wychodzi co, bo zeby prowokowac, trzeba sie tematu
                  trzymac, a ty zawsze jakos odbiegasz, albo zapomnialas okularow!
                  Mnie nie przeszkadza, co Ty skreslasz, ale juz raz napisalem o kulturze
                  czlowieka swiadczy co on pisze i jak, a wiec pisz na temat watku a nie na temat
                  autora watku.

:)))))

Olu...to już teraz wiesz, że mądrze "skreślać" to skreślać to ,co uważa Pan
                  Balest za mądre...w przeciwnym razie nikt Cię nie bierze na poważnie ;)

Prawda balest?

Olu , zrozumiałaś już jak balest próbuje manipulować ludźmi...pozdrawiam .
                • gliwice-ratusz Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 10:38
                  ballest napisał:

> Wpierw nie na temat, po drugie po Twoim wpisie zaraz mi sie polskie 3 promile
                  > przypominaja i ich geneza!

To wlasnie ty zapracowales na te 3 promile, emigrant lat 70-tych z Polski:-)

> Jak bys tylko raz przezczytala co pisze i skad wkladam to bys takie bzdetow
                  > innych nie powielaua.

Banaly, banaly, banaly, te same od lat, tresci zadnej.
                  Lubisz z siebie durnia robic, czy tez nie zdajesz sobie z tego sprawy?

> Ja kopiuje z moich ksiazek i wkladam do watku, dlatego nie maja szans ze mna
                  > dyskutowac inteligenciki z googla, twego typu, bo tego co ja wkladam nie
                  >znajda w nim!

Tiaaa, jedna ksiazka Daviesa:-) Od kilku lat ja cytujesz, jeszcze nie dotarles
                  do konca?:-) Sylabizujesz, czy jak?:-)

> Nastepnym razem nadwyrez Twa samotna szara kiomoreczke, bo jak na razie to
                  > pokazalas, ze dyplom Jankiela otrzymalas!

Widzisz, jaki snopek z ciebie wychodzi:-) Ale nie przejmuj sie, skoro jestes
                  juz na samym dnie, zostaje ci tylko odbic sie od dna:-)
                  • sloneczko1 Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 11:07
                    Ballest------ostatni roz Ci przipomna twoje własne słowa i niy byda jusz
                    reagować jak Ci tysz bydom dować szpicname i wcale sie niy zdziwia jak nom nasze
                    forum zamknom przez to,bo widać do tego donżysz---------------Do wolnosci slowa
                    nie zalicza sie obrazanie kogos osobiscie, bo kazdemu
                    czlowiekowi nalezy sie odpwiedni honor, sa ale osoby, co nie wiedza co to
                    jest etykieta czy kultura osobista, czytej KINDERSZTUBA! -
                    • szwager_z_laband Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 11:26
                      :) - Suoneczko 1:0 dlo cia :))
                    • slomka8 Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 11:30
                      sloneczko1 napisała:

> Ballest------ostatni roz Ci przipomna twoje własne słowa i niy byda jusz
                      > reagować jak Ci tysz bydom dować szpicname i wcale sie niy zdziwia jak nom
                      nasz
                      > e
                      > forum zamknom przez to,bo widać do tego donżysz---------------Do wolnosci
                      slowa
                      > nie zalicza sie obrazanie kogos osobiscie, bo kazdemu
                      > czlowiekowi nalezy sie odpwiedni honor, sa ale osoby, co nie wiedza co to
                      > jest etykieta czy kultura osobista, czytej KINDERSZTUBA! -
                      • ballest Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 12:30
                        Ratusz, ratusz jesli cos takiego napiszesz:
                        " co zapewne
                        zwiazanie jest z nieumiejetnoscia szybkiego korzystania z google:-) A na koncu
                        i tak nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, nie mowiac juz o analizie i .."
                        to wychodze z zalozenia, ze ty tylko z googla korzystasz , jesli tak nie jest,
                        to udowodnij to i podaj jeden jedny link, gdzie skopiowalas cos z ksiazki i
                        wslozylas do watku!
                        Tylko jeden limk prosze!
                        • gliwice-ratusz Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 12:48
                          ballest napisał:

> Ratusz, ratusz jesli cos takiego napiszesz:
                          > " co zapewne
                          > zwiazanie jest z nieumiejetnoscia szybkiego korzystania z google:-)

He,he, to byla ironia, drwina, sarkazm, szyderstwo moje dziecko. Radze poczytac
                          Platona, moze zrozumiesz:-) A o autoironii slyszales?:-)

>A na koncu
                          > i tak nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, nie mowiac juz o analizie i .."
                          > to wychodze z zalozenia, ze ty tylko z googla korzystasz , jesli tak nie
                          jest,
                          > to udowodnij to i podaj jeden jedny link, gdzie skopiowalas cos z ksiazki i
                          > wslozylas do watku!
                          > Tylko jeden limk prosze!

Niczego udowadniac nie musze, dostajesz baty od kazdego z kim wejdziesz
                          w dysute, najczesciej historyczna. Nawet mi cie juz nie zal, bo co to za
                          przyjemnosc polemiki z dyletantem, ignorantem, laikiem, profanem?:-)
                          • rico-chorzow Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 12:56
                            gliwice-ratusz napisała:

>
                            > Niczego udowadniac nie musze, dostajesz baty od kazdego z kim wejdziesz
                            > w dysute, najczesciej historyczna. Nawet mi cie juz nie zal, bo co to za
                            > przyjemnosc polemiki z dyletantem, ignorantem, laikiem, profanem?:-)

A kawę czy herbatą u myhy już wypił?
                            • slomka8 Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 13:12
                              rico-chorzow napisał:
                              > A kawę czy herbatą u myhy już wypił?

kawę czy herbatę u myhy nie każdy może pić...należych do tych -
                              "niekażdych"..niestety.
                              • szwager_z_laband Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 13:37
                                mosz, recht my sie tam niy nadawomy - tam ino suoma i siano:))
                                • sss9 Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 14:20
                                  szwager_z_laband napisał:

> mosz, recht my sie tam niy nadawomy - tam ino suoma i siano:))

Autor: szwager_z_laband
                                  Data: 04.03.06, 11:29

a jak fajniy by bouo kebyscie se godali to wszysko ze szacunkym ...
                                  • szwager_z_laband Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 14:21
                                    kawę czy herbatę u myhy nie każdy może pić...należych do tych -
                                    "niekażdych"..niestety.
                                    • sss9 Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 14:22

> kawę czy herbatę u myhy nie każdy może pić...należych do tych -
                                      > "niekażdych"..niestety.

interpretacja, wnioski?
                                      • szwager_z_laband :) 04.03.06, 14:23
                                        Autor: slomka8
                                        • sss9 Re: :) 04.03.06, 14:24

> Autor: slomka8

nierozumiesz, typowe. :)
                                          Data: 04.03.06, 11:39

Slezan, zrob mi ta przijymnosc i pokosz ballestowi ize niy umisz uzywac mauych
                                          zuosliwosci - Ballest Ty bys se to tysz mog do serca wzionc ...

odpowiednie tylko na spec okazje?
                                          • szwager_z_laband Re: :) 04.03.06, 14:26
                                            no ja, dzisiej mosz dziyn wyjontkowy - zapomniouech ajnfach juzas ustawic forum
                                            na twoja niyobecnosc - ale juz sie poprawiom:))

pyrsk
                                            • sss9 Re: :) 04.03.06, 14:28

> no ja, dzisiej mosz dziyn wyjontkowy - zapomniouech ajnfach juzas ustawic forum
                                              >
                                              > na twoja niyobecnosc - ale juz sie poprawiom:))
                                              >
                                              > pyrsk

nie lubisz swoich uwag/pouczeń?

Data: 03.03.06, 09:56

Rico jak mosz inksze zdanie, abo jak niy zgodzosz sie z czyms co ktos inkszy
                                              szkryfnou to po to je forum coby 'em mu to mog kulturalnie wyuonaczyc. Jak
                                              uwazosz juzas ze ktos niyfajnie sie zachowuje/szkryflo, to prosza tysz o
                                              kulturalne zwrocynie tyj osobie abo nom wszyskim na to uwagi. Inaczyj to sam
                                              bydzie haja, a to sie na zicher zodnymu niy bydzie podobac jak ino takim poru
                                              ze FG :)
                                            • deutscher-volksturm Re: :) 04.03.06, 14:51

> no ja, dzisiej mosz dziyn wyjontkowy - zapomniouech ajnfach juzas ustawic
                                              forum
                                              >
                                              >
                                              > pyrsk

> no ja, dzisiej mosz dziyn wyjontkowy - zapomniouech ajnfach juzas ustawic
                                              forum
                                              >
                                              >
                                              > pyrsk

Ja, najlepiej sie wylacz sam. Jak Kali komus, to dob(z)e:D, ale jak Kalemu to,
                                              jak to bylo, aaa juz wiem "ignor":DDD. Kopiujacy "szkryflarzu" do dziela:D

• ballest No to wiemy, kto to ten Ratusz! ;) 04.03.06, 16:44
                                                Jednak go poznalem po tej komoreczce, no i po slomie i sianie!
                                                Nie wiem , czy Myha mu kawy napic dala, byc moze nawet kawy zrobic nie potrafi,
                                                patrzac na rozwoj Forum Gliwice mozna miec takie zdanie, prawda myho?
                                              • sss9 Re: :) 04.03.06, 18:39
                                                deutscher-volksturm napisał:

> szwager_z_laband napisał:
                                                >
                                                > > no ja, dzisiej mosz dziyn wyjontkowy - zapomniouech ajnfach juzas ustawic
                                                >
                                                > forum
                                                > >
                                                > > na twoja niyobecnosc - ale juz sie poprawiom:))
                                                > >
                                                > > pyrsk
                                                >
                                                > Ja, najlepiej sie wylacz sam. Jak Kali komus, to dob(z)e:D, ale jak Kalemu to,
                                                > jak to bylo, aaa juz wiem "ignor":DDD. Kopiujacy "szkryflarzu" do dziela:D
                                                >
                                                >
                                                szwager ma nadzieję, że kiedy mnie ustawi jako "niewidoczny", przestanie być w
                                                swoich i innych oczach fałszywą glistą.
                                                ale przecież na przekonaniu szwagiera nam nie zależy. :)
                                                • ballest Dlaczego tu se znoduy! 04.03.06, 19:33
                                                  Na uzurpatorskich gliwicach nic sie nie dzieje, wiec komoreczki tutaj chca
                                                  koniczki strugac!
                                                  Jak widzicie uzurpatorzy, sami nic zdzialac nie potraficie, WASZA KOCHANA
                                                  POLSKA jest odpowiednikiem Forum Gliwic po naszym odejsciu!
                                                  Co ma dzisiaj Polska, ani jednego bezkonkurencyjnego produktu na rynku swiatowym
                                                  w patentach za Albania, Turynu juz nie wspomne, - ale w pysku (zobacz
                                                  Kaczynski, Lepper, polscy Eurodeputowani, gliwiccy uzurpartorzy) sa najlepsi na
                                                  Swiecie.
                                                  To samo Forum gliwice, jak tam wejde, to zawsze zaplacze gorzkim placze oprocz
                                                  wyszlifowanej retoryki nic co by wskazywalo na tak kiedys dumne gliwickie forum.
                                                  Zaraz widac nowe wladze podobnie jak po wojnie na tzw. ziemiach odzyskanych!

Ratusz by mogl sie zajac lepiej korupcja w Gliwicach i scigac mafie ktora
                                                  zagniezdzila sie na Stale w UM! a nie mnie uczyc retoryki ktora i tak ...

Czytaj na dole ;)
                                                  • sss9 Re: Dlaczego tu se znoduy! 04.03.06, 19:35
                                                    :))) wytrysk był? :)))
                                                    (nie pytam o kolejny wytrysk głupoty - ten każdy przeczyta)
                          • ballest Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 12:57
                            "Tiaaa, jedna ksiazka Daviesa:-) Od kilku lat ja cytujesz, jeszcze nie dotarles
                            do konca?:-) Sylabizujesz, czy jak?:-)"

Nawet autora nie poznalas, a o " przyjemnosc polemiki z dyletantem, ignorantem,
                            laikiem, profanem?:-) " piszesz !

Spojrz do LUSTRA wskocz z powrotem do linku co podalem i pokaz mi tego Daviesa!

Widzisz IRONIO z uzurpatoskiego Forum, nawet zardwic bez wpadki nie potrafisz,
                            a wiesz dlaczego nie potrafisz?
                            - tylko nie nadwerezaj ja przy mysleniu!
                            Napiszesz jedno rzeczowe zdanie na temat a i ono sie okazuje tym czym jest
                            Polska w patentach, promilowym echem!
                            Czy Was na uczelniach tylko retoryki ucza, zeby niewiedze ukryc?
                            Czy tylko potomkowie Jankiela tam wykladowcami sa?
                            • gliwice-ratusz Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 13:12
                              ballest napisał:

> "Tiaaa, jedna ksiazka Daviesa:-) Od kilku lat ja cytujesz, jeszcze nie
                              dotarles
                              >
                              > do konca?:-) Sylabizujesz, czy jak?:-)"
                              >
                              > Nawet autora nie poznalas, a o " przyjemnosc polemiki z dyletantem,
                              ignorantem,
                              > laikiem, profanem?:-) " piszesz !

Radze zagladac do slownikow znacznie czesciej, zminimalizujesz popelniane gafy
                              pojeciowe:-)

> Spojrz do LUSTRA wskocz z powrotem do linku co podalem i pokaz mi tego
                              Daviesa!

1335?:-))) Tego jest bez liku:-)

> Widzisz IRONIO z uzurpatoskiego Forum, nawet zardwic bez wpadki nie
                              potrafisz,
                              >
                              > a wiesz dlaczego nie potrafisz?
                              > - tylko nie nadwerezaj ja przy mysleniu!

Przeczytaj powoli, co napisales, dokonaj analizy wybiorczej wlasnego tekstu,
                              zinterpretuj i zacytuj wnioski:-)

> Napiszesz jedno rzeczowe zdanie na temat a i ono sie okazuje tym czym jest
                              > Polska w patentach, promilowym echem!

Czyzby echo "patentowe" emigranta z Polski do Franfurtu?:-)

> Czy Was na uczelniach tylko retoryki ucza, zeby niewiedze ukryc?
                              > Czy tylko potomkowie Jankiela tam wykladowcami sa?

No nie mowilam, notorycznie, retorycznie i znowu "tarcza niewiedzy", banaly
                              i te same teksty na okraglo, zmien plyte dzieciaku:-) Wez urlop i czytaj,
                              zacznij od greckich filozofow:-)
                              • rita100 Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 19:18
                                Ale się wszyscy rzucili z pretensjami do Ballesta i to tu w miejscu gdzie
                                ludzie się przenieśli z FG. Więc kto kogo tu atakuje ?
                                O co te pretensje ? Co wam tu przeszkadza ?
                                Wstyd dziewczyny , że taki zbiorowy szturm robicie, szturm nienawiści i złości.
                                Tylko na pretensje was stać.

Bez komentarza
                                • rico-chorzow Widzę,że -kawa czy herbata -zrobiło swoje:)) 04.03.06, 19:30

• sss9 Re: Widzę,że -kawa czy herbata -zrobiło swoje:)) 04.03.06, 19:34
                                    a mnie podobają się komentarze "Bez komentarza". :)
                                    • rico-chorzow Re: Widzę,że -kawa czy herbata -zrobiło swoje:)) 04.03.06, 19:35
                                      sss9 napisał:

> a mnie podobają się komentarze "Bez komentarza". :)

A co smakowało lepiej?:))
                                      • sss9 Re: Widzę,że -kawa czy herbata -zrobiło swoje:)) 04.03.06, 19:36
                                        clou. :)
                                        • rico-chorzow Re: Widzę,że -kawa czy herbata -zrobiło swoje:)) 04.03.06, 19:37
                                          Czyj?:))
                                          • sss9 Re: Widzę,że -kawa czy herbata -zrobiło swoje:)) 04.03.06, 19:39
                                            rita's, of course. :))
                                            • rico-chorzow Re: Widzę,że -kawa czy herbata -zrobiło swoje:)) 04.03.06, 19:46
                                              przed Ritą mam respekt,bo w psiarni się nie wychowałem:)
                                              • rita100 Re: Widzę,że -kawa czy herbata -zrobiło swoje:)) 04.03.06, 19:55
                                                rico-chorzow napisał:

> przed Ritą mam respekt,bo w psiarni się nie wychowałem:)

nie martw się Rico, tylko grzecznie z ludźmi, bo sss9 się zdenerwuje ;)
                                                • rico-chorzow Re: Widzę,że -kawa czy herbata -zrobiło swoje:)) 04.03.06, 20:32
                                                  rita100 napisała:

> rico-chorzow napisał:
                                                  >
                                                  > > przed Ritą mam respekt,bo w psiarni się nie wychowałem:)
                                                  >
                                                  > nie martw się Rico, tylko grzecznie z ludźmi, bo sss9 się zdenerwuje ;)

Tak,to są,chyba te psiarne zimne mury,gdzieś zawsze to samo,nudne.
                                              • sss9 Re: Widzę,że -kawa czy herbata -zrobiło swoje:)) 04.03.06, 20:12
                                                mowa była o logice, nie o respekcie. ale skoro tak, to w relacji z miszczem już
                                                jesteś z psiarni? :)
                                                • ballest Re: Widzę,że -kawa czy herbata -zrobiło swoje:)) 04.03.06, 20:16
                                                  SSSiu, ze Tobie kultury brak, wie kazdy na Forum, tylko Ty nie, a Tu jestes
                                                  Gosciem wierz mi!

Tylko Ty jestes gosciem co gospodarzowi za goscine na drzwi napluje!
                                • szwager_z_laband Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 19:49
                                  Rita, to je smutne jak niykere niy umiom sam przinsc kulturalnie w gosci - dej
                                  im pokoj, widac majom jakes zole kere ich mynczom.
                                  • rita100 Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 19:51
                                    Ludzie sobie mylą Laband , kto gośc , a kto gospodarz ;)))
                                  • sss9 Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 20:09

> Rita, to je smutne jak niykere niy umiom sam przinsc kulturalnie w gosci - dej
                                    > im pokoj, widac majom jakes zole kere ich mynczom.

:)))
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=37893347
                                    użytkownik, gość, abo?
                                    • rita100 Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 20:34
                                      Jak ma ktoś pretensje tylko do Ballesta to zna pocztę i może to załatwić przez
                                      pocztę, a nie wyciągać brudy na forum i wszystkich w to mieszać.
                                      Jak widze to jest spór między i wyłacznie między nimi.

olab1 napisala:
                                      "A wracając do tytułu wątku - jak tylko stopnieją śniegi we Frankfurcie to może
                                      by tak pokopać ogródek niż całe dnie przed kompem siedzieć, co? Wierz mi
                                      Przyjacielu - szkoda czasem oczu. No chyba że ma się dziką przyjemność
                                      (przepraszam)udupiania ludzi."

Wolność Tomku w swoim domku
                                      Nikt nikomu nie może wyznaczać czas siedzenia przed monitorem, bez względu czy
                                      ma ogródek czy nie.

Sss9, nie możecie w żaden sposób zabronić Ballestowi pisać, czy naprawdę nie
                                      masz żadnej nici dyskusyjnej oprócz ataków ? Wam strasznie brakuje Ballesta i
                                      Labanda na FG i wreszcie zdajecie sobie z tego sprawę. Z kim możecie teraz
                                      toczyć boje , no z kim ?
                                      Czy czasami nie jest to prawda ?
                                      Sss, zastanów się.
                                      Ile jeszcze możecie pić kawę czy herbatę sami ?
                                      • sloneczko1 Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 21:12
                                        Rito----Ballest jest kochany przez nas wszystkich,inaczej już dawno byśmy go
                                        zabanowali albo tak mu życie umilili ,że sam sobie by poszedł tam gdzie pieprz
                                        rośnie:)
                                        • sloneczko1 Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 21:14
                                          a,że wiatr sieje to i burze musi zbierać;)
                                          • olab1 cóż, trudno się nie zgodzić z Ritą 04.03.06, 21:21
                                            Rita ma rację. Jakiby nie był BAllest to ludzie go albo kochają, lubią albo
                                            nienawidzą i drą z nim wciąż koty. Ale bez niego byłoby nudno. Ja to już dawno
                                            zauważyłam. I nie sposób tego nie zauważyć na forum Gliwice, gdzie jest nudno -
                                            po prostu nudno. Pomomo usilnych starań adminów. Myślę, że nikt nie przyzna tego
                                            oficjalnie, ale chyba tam żałują że odszedł. Inaczej nie pojawialiby sie tutaj -
                                            właśnie po to, aby z nim - że tak powiem - polemizować.
                                            • rita100 Re: cóż, trudno się nie zgodzić z Ritą 04.03.06, 21:25
                                              olab1 napisała:

> Rita ma rację. Jakiby nie był BAllest to ludzie go albo kochają, lubią albo
                                              > nienawidzą i drą z nim wciąż koty. Ale bez niego byłoby nudno. Ja to już dawno
                                              > zauważyłam. I nie sposób tego nie zauważyć na forum Gliwice, gdzie jest
                                              nudno -
                                              > po prostu nudno. Pomomo usilnych starań adminów. Myślę, że nikt nie przyzna
                                              teg
                                              > o
                                              > oficjalnie, ale chyba tam żałują że odszedł. Inaczej nie pojawialiby sie
                                              tutaj
                                              > -
                                              > właśnie po to, aby z nim - że tak powiem - polemizować.

Olu, dziękuję - to były tylko moje obserwacje, nie żadne złośliwe docinki.

• rita100 Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 21:22
                                          sloneczko1 napisała:

> Rito----Ballest jest kochany przez nas wszystkich,inaczej już dawno byśmy go
                                          > zabanowali albo tak mu życie umilili ,że sam sobie by poszedł tam gdzie pieprz
                                          > rośnie:)

No to spróbujcie zabanować Ballesta ?
                                          Tylko Wasze forum spustoszeje wtenczas.
                                          Sloneczko pisz w liczbie pojedynczej , a nie w imieniu wszystkich.
                                          • sloneczko1 Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 21:26
                                            Rito--nie zabanujemy, choćbyś chciała, bo my go kochamy wszyscy--i dlaczego mam
                                            to pisać tylko w liczbie pojedyńczej?
                                            • rita100 Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 21:28
                                              sloneczko1 napisała:

> Rito--nie zabanujemy, choćbyś chciała, bo my go kochamy wszyscy--i dlaczego
                                              mam
                                              > to pisać tylko w liczbie pojedyńczej?

To w czyim imieniu piszesz ?
                                              • sss9 Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 21:29
                                                rita100 napisała:

> sloneczko1 napisała:
                                                >
                                                > > Rito--nie zabanujemy, choćbyś chciała, bo my go kochamy wszyscy--i dlacze
                                                > go
                                                > mam
                                                > > to pisać tylko w liczbie pojedyńczej?
                                                >
                                                > To w czyim imieniu piszesz ?

in the name of all germs. :)))
                                              • ballest Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 21:30
                                                Rita, przypuszczam, ze pisze w imieniu Hanysa?
                                                Musieli ze soba na ten temat pisac!
                                                • sloneczko1 Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 21:33
                                                  ballest napisał:

> Rita, przypuszczam, ze pisze w imieniu Hanysa?
                                                  > Musieli ze soba na ten temat pisac!
                                                  a co? mam wszystkich wymieniać?może niyktórzy tego nie życzą sobie;)żeby ich
                                                  wymieniano po imieniu?
                                      • sss9 Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 21:16
                                        wskaż mi proszę poczwaro mój post w tym wątku, w którym atakuję twojego miszczunia.
                                        tylko się nie podźwignij tą Syzyfową pracą. :)
                                        • rita100 Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 21:20
                                          sss9 napisał:

> wskaż mi proszę poczwaro mój post w tym wątku, w którym atakuję twojego
                                          miszczu
                                          > nia.
                                          > tylko się nie podźwignij tą Syzyfową pracą. :)

Sss9 do kogo ten post kierujesz ?
                                          • sss9 Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 21:24
                                            trafił bezbłędnie. :)
                                            • rita100 Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 21:31
                                              sss9 napisał:

> trafił bezbłędnie. :)

i celnie w samo serce
                                              i na nic innego Cię nie stać

• sloneczko1 sss9 zachowuj się 04.03.06, 21:20
                                          Rita mogłaby być Twoją matką!
                                          • sss9 Re: sss9 zachowuj się 04.03.06, 21:24
                                            szczęśliwie mnie to ominęło. :)
                                            • sloneczko1 Re: sss9 zachowuj się 04.03.06, 21:31
                                              sss9 napisał:

> szczęśliwie mnie to ominęło. :)
                                              ale nisz do niyj tak napiszesz brzydko to pomyśl sobie ,że to godosz do
                                              swojej Mamy--w końcu Ona też jest czyjąś Mamą
                                              • sss9 Re: sss9 zachowuj się 04.03.06, 21:33
                                                sloneczko1 napisała:

> sss9 napisał:
                                                >
                                                > > szczęśliwie mnie to ominęło. :)
                                                >
                                                > ale nisz do niyj tak napiszesz brzydko to pomyśl sobie ,że to godosz d
                                                > o
                                                > swojej Mamy--w końcu Ona też jest czyjąś Mamą

ja, wszystkie matki są nasze... :)))
                                              • rita100 Re: sss9 zachowuj się 04.03.06, 21:42
                                                sloneczko1 napisała:

> sss9 napisał:
                                                >
                                                > > szczęśliwie mnie to ominęło. :)
                                                >
                                                > ale nisz do niyj tak napiszesz brzydko to pomyśl sobie ,że to godosz
                                                d
                                                > o
                                                > swojej Mamy--w końcu Ona też jest czyjąś Mamą

A co tu ma do rzeczy moj wiek ? Czy jestem mamą czy nie - to jest Forum , tu
                                                jest dyskusja.
                                                A kto tutaj nie jest mamą czy ojcem ?
                                                • ballest SLEPE SUONECZKO! 04.03.06, 21:45
                                                  Rita jak by SUONECZKO tomatow na oczach nie mialo, to by tu pewnego goscia
                                                  wycinalo, ale ono chce ballesta wycinac, a swoich pupilkow choc ciagle
                                                  OSOBISCIE obrazaja zostawia!
                                                  • sloneczko1 Re: SLEPE SUONECZKO! 04.03.06, 21:51
                                                    ballest napisał:

> Rita jak by SUONECZKO tomatow na oczach nie mialo, to by tu pewnego goscia
                                                    > wycinalo, ale ono chce ballesta wycinac, a swoich pupilkow choc ciagle
                                                    > OSOBISCIE obrazaja zostawia!
                                                    >
                                                    ja,jestem ślepe sloneczko i wiyncyj z Tobom niy byda godać---i
                                                    widza jednak,że czytać niy umiysz --wiyncyj jusz nic Ci niy mom do powiedzynia!!!!!
                                                  • ballest Re: SLEPE SUONECZKO! 04.03.06, 21:55
                                                    Tak naprawde SUONECZKO Ty jestes wzorem OBLUDY! wierz mi nie tylko slepa ale
                                                    obludna!
                                                    Ty chcialas mnie zabanowac, OPAMIETAJ SIE!
                                                  • ballest Re: SLEPE SUONECZKO! 04.03.06, 21:56
                                                    Do Rico nie mam nic, on za to nie potrafi, ale Ty sie nas.alas w papiery!
                                                  • rico-chorzow Re: SLEPE SUONECZKO! 04.03.06, 21:59
                                                    ballest napisał:

> Do Rico nie mam nic, on za to nie potrafi, ale Ty sie nas.alas w papiery!

Jotro byda rzykać za Cia we kościele:))
                                                  • rico-chorzow Ballest,:) 04.03.06, 21:58
                                                    co by to boua za gościna sam bes Cia;))
                                                • sloneczko1 Rito 04.03.06, 21:47
                                                  przepraszam, jeżeli Cie uraziłam,ja też jestem mamą :)
                                        • ballest Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 21:27
                                          " Re: Dlaczego tu se znoduy!
                                          sss9 04.03.06, 19:35 + odpowiedz

:))) wytrysk był? :)))
                                          (nie pytam o kolejny wytrysk głupoty - ten każdy przeczyta)"

Nie bylo problemu, wlozysz do wyszukiwarki "najprymitywniejszy post na forum" i
                                          zawsze wyskoczy jakis wpis SSSia!
                                          • sss9 Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 21:28
                                            ballest napisał:

> " Re: Dlaczego tu se znoduy!
                                            > sss9 04.03.06, 19:35 + odpowiedz
                                            >
                                            >
                                            > :))) wytrysk był? :)))
                                            > (nie pytam o kolejny wytrysk głupoty - ten każdy przeczyta)"
                                            >
                                            > Nie bylo problemu, wlozysz do wyszukiwarki "najprymitywniejszy post na forum" i
                                            >
                                            > zawsze wyskoczy jakis wpis SSSia!
                                            >

z dumą to powielę. :)
                                            obraziłem cię miszczu? fajnie. ;)
                                        • rico-chorzow Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 21:41
                                          sss9 napisał:

> wskaż mi proszę poczwaro mój post w tym wątku, w którym atakuję twojego miszczu
                                          > nia.
                                          > tylko się nie podźwignij tą Syzyfową pracą. :)

Przepraszam,co to jest poczwara?
                                      • sss9 Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 21:22
                                        rita100 nasmarkaua:

>
                                        > Sss9, nie możecie w żaden sposób zabronić Ballestowi pisać, czy naprawdę nie
                                        > masz żadnej nici dyskusyjnej oprócz ataków ?

pokaż mi gdzie mu zabraniam. :)

Wam strasznie brakuje Ballesta i
                                        > Labanda na FG i wreszcie zdajecie sobie z tego sprawę.

:))) żyjesz w sferze marzeń sennych.

Z kim możecie teraz
                                        > toczyć boje , no z kim ?

z każdym kogo sobie upatrzymy i kto taką "wojnę" będzie chciał prowadzić. :)

> Czy czasami nie jest to prawda ?

nie, nawet czasami. :)

> Sss, zastanów się.
                                        > Ile jeszcze możecie pić kawę czy herbatę sami ?

właśnie wpadł na filiżankę pewien intruz, co to honoru nie ma i obietnic
                                        wielokrotnie wykrzykiwanych nie dotrzymuje. taki mały klaun, napewno wiesz o kim
                                        mowa. :)))
                                        • rita100 Re: Po co mamy Forum ?albo kto bredzi? 04.03.06, 21:38
                                          Sss9, oczy są wzrokiem duszy, a to co napisałes juz dotychczas cięzko jest
                                          cięzko strawne, dlatego przepraszam wszystkich i żegnam.
                                          • sloneczko1 Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 21:43
                                            Rito--dziękujemy za miłą rozmowe i nie stresuj sie wypowiedziami sss9,w końcu
                                            chłopak cały czas się uczy i może kiedyś nabierze ogłady w stosunku do kobiet
                                            • rico-chorzow Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 21:46
                                              sloneczko1 napisała:

> Rito--dziękujemy za miłą rozmowe i nie stresuj sie wypowiedziami sss9,w końcu
                                              > chłopak cały czas się uczy i może kiedyś nabierze ogłady w stosunku do kobiet

Niekiedy mi się wydaje,że jego matką suka była,jestem ciekaw na odpowiedź.
                                              • sloneczko1 Rico--jestyś ordynarny i obrażasz jego Matkę!!!! 04.03.06, 21:49
                                                rico-chorzow napisał:

> sloneczko1 napisała:
                                                >
                                                > > Rito--dziękujemy za miłą rozmowe i nie stresuj sie wypowiedziami sss9,w k
                                                > ońcu
                                                > > chłopak cały czas się uczy i może kiedyś nabierze ogłady w stosunku do ko
                                                > biet
                                                >
                                                > Niekiedy mi się wydaje,że jego matką suka była,jestem ciekaw na odpowiedź.
                                                >
                                                • rico-chorzow Re: Rico--jestyś ordynarny i obrażasz jego Matkę! 04.03.06, 21:52
                                                  Napiałem -wydaje mi się -,niczego nie stwierdzałem;)
                                                • ballest Re: Rico--jestyś ordynarny i obrażasz jego Matkę! 04.03.06, 21:53
                                                  Ach suoneczko, gdzie Rico ordynarny jest, przeciez to najlepszy gosc na Forum
                                                  ogladny do kobiet, po prostu wspanialy!
                                            • rita100 Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 21:47
                                              dziękuje Wam również za miłą rozmowę

• broneknotgeld Re: Po co mamy Forum ? 04.03.06, 22:35
                                                Hehe - Rita, tak se terozki myśla, że jak idzie pszoć Ballestowi to przeca i
                                                sss9 cosik sie noleży
                                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=28100163&a=28212721
                                                No, jakosik mi prawie tyn post wloz we łoczy.
                                                • annak12 Re: Po co mamy Forum ? 05.03.06, 08:22
                                                  broneknotgeld napisał:

> Hehe - Rita, tak se terozki myśla, że jak idzie pszoć Ballestowi to przeca i
                                                  > sss9 cosik sie noleży
                                                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=28100163&a=28212721
                                                  > No, jakosik mi prawie tyn post wloz we łoczy.

Jak będziemy szukać,to na każdego znajdziemy coś dobrego i coś co,pewno nas
                                                  wytrąci z równowagi:))Nie chodzi tu o ciągłe wytykanie wszystkim
                                                  wszystkiego!Jako ludzie dorośli,powinniśmy sami znać granice i dokładnie
                                                  wiedzieć (często właśnie wiemy i robimy to złośliwie),co jest obrażliwe.
                                                  Patrzmy najpierw na Sia (tu akurat nie piję do nikogo)na swoje podwórko!wtedy
                                                  zapewne dopiero coś zmienimy!
                                                  • olandi1 Re: Po co mamy Forum ? 05.03.06, 10:28
                                                    Wiecie co?
                                                    Czytam te posty i coraz smutniej mi. Zastanawiam się, skąd w Was tyle nienawiści
                                                    i zadufania w samym sobie.
                                                    "Panie, jak to dobrze, że nie jestem jak ten celnik" - chciałoby się powiedzieć
                                                    słowami przypowiedni Jezusa o celniku i faryzeuszu.
                                                    Obudźcie się kochani, bo czas ku temu najwyższy. Niech okres Wielkiego Postu
                                                    pozwoli Wam na to przebudzenie.
                                                  • broneknotgeld Re: Po co mamy Forum ? 05.03.06, 15:39
                                                    No, Olandi, mosz recht.
                                                    Pewnikym wszysko to ze grzychu pychy kery w nos siedzi.
                                                  • broneknotgeld Re: Po co mamy Forum ? 05.03.06, 15:37
                                                    No, mosz recht, dyć tyn "wet za wet" jednak zdo sie niy mieć końca.
                                                    To już tako intrnetowo przipadłość kero wyłazi z nos tym bardzi, im bardzi
                                                    czujymy sie anonimowi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka