ballest 07.01.07, 00:02 Bora, przede wszystkim zdrowia no i wszystkiego co sobie zyczysz! Mysle, ze do nas od czasu do czasu zajrzysz! My Cie kochamy, wiesz o tym! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 10:44 Wszyskigo nojlepszego. Szczyns´cio zdrowio, a reszta to sie jusz sama przikulo. schlesien.nwgw.de/Sto_lat_KLAUDIA_CHWOLKA.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 11:24 Jak o gyburtstagu goutka To pasuje tysz dac´ kwioutka Moom sam jedyn ze zegroodki Kery rozweselo wszyske smutki Zdrowio, szczescio, pomys´lnosci. Na fajerze mocka gos´ci Miyuych dni, ciekawych wrarzyn´ i spelnienio wszyskich marzyn´. schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 13:41 schlesien.nwgw.de/mp/Po_naszymu/JO_CI_PSZAJA_A_TY_MIE.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 13:50 schlesien.nwgw.de/mp/Po_naszymu/PO_CO_CI_NUDELKULA.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 13:56 schlesien.nwgw.de/mp/Po_naszymu/SLOONSKO_PLECIOONKA.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 13:59 schlesien.nwgw.de/mp/Po_naszymu/UO_TY_PIERONIE.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 14:01 schlesien.nwgw.de/mp/Po_naszymu/WODZIONKA.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 14:54 schlesien.nwgw.de/mp/Po_naszymu/OPA_RAP.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 15:00 schlesien.nwgw.de/mp/Po_naszymu/LYKARSTWO_NA_WSZYSTKO.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 15:04 schlesien.nwgw.de/mp/Po_naszymu/BO_SPASNE_DZIOUSZKI_PIYKNE_SOM.mp3 Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 15:06 a mosz to "czorno miaua"? :) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 15:08 schlesien.nwgw.de/mp/Po_naszymu/CHOPOM_NA_ZUOSC.mp3 Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 15:12 "Fest czorno dzioucha " a spiywo to Eugyniusz Kluczniok ;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 17:25 schlesien.nwgw.de/mp/Marina.mp3 Odpowiedz Link
ballest Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 17:56 Dziynki Hanys, ale balnga robisz do Bory! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 20:34 schlesien.nwgw.de/mp/Cala%20spiewa.mp3 Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 17:56 ballest napisał: > Bora, przede wszystkim zdrowia no i wszystkiego co sobie zyczysz! > Mysle, ze do nas od czasu do czasu zajrzysz! > My Cie kochamy, wiesz o tym! hehehehehe... tak sobie mysle, ze po taaaaaaaaakich hucznych urodzinach u Was chyba naprawde uwierze, ze mnie moze rzeczywiscie jednak nie nienawidzicie tak bardzo ;PP qrcze... nawet sobie nie wyobrazacie jak mi milo zaraz po przebudzeniu wpasc na taka impreze tutaj :D --- Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 20:40 ty to mosz spanie:)))) ;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 20:54 schlesien.nwgw.de/mp/Kapela_J_Poloka/O_spiewajooncych_troombkach.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 21:00 schlesien.nwgw.de/mp/Kapela_J_Poloka/O_szouoomie.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 21:02 schlesien.nwgw.de/mp/Kapela_J_Poloka/O_zachodzooncym_suooneczku.mp3 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 07.01.07, 21:07 schlesien.nwgw.de/mp/Kapela_J_Poloka/O_rzoonie.mp3 Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 08.01.07, 16:02 szwager_z_laband napisał: > ty to mosz spanie:)))) > > ;) :))) ano mam melodie - szczegolnie w zime wpadam w hibernacje... zupelnie jak niedzwiedzie ;P Odpowiedz Link
ballest Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 08.01.07, 18:57 ;) a jak tam Bora, a kedy sie juzas na niedzwiedzie wybierosz! Potrzebujesz kogos z flintom? Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 10.01.07, 06:40 ballest napisał: > ;) a jak tam Bora, a kedy sie juzas na niedzwiedzie wybierosz! > Potrzebujesz kogos z flintom? :))) zarty zartami, ale na niedzwiedziach bylam dwa razy tej zimy ;P - ale nie dla przyjemnosci tylko w interesach:( - teraz tez sie wybieram w tym miesiacu, jesli jakas wieksza zamiec sniezna nie zawieje okolic - flinta jak najbardziej by sie przydala - Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 10.01.07, 07:01 to TZy na nydzwiedzia ino we zima sie richtujesz? jo tam niydzwiedzi niy powazom:))))))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband ps 10.01.07, 07:03 na wiosna niydzwiedzie raczyj som niy na tapecie;) Odpowiedz Link
ballest Bora, jou tera ze stolka zleciou! 10.01.07, 10:04 Jou zazartowou z tym niedzwiedziem, a ty richtig chodzisz na niedzwiadki? Tys je dlo mnie Baba=Chlop? Tys je richtig odwaznou i to pieronowo! Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Bora, jou tera ze stolka zleciou! 10.01.07, 16:21 ballest napisał: > Jou zazartowou z tym niedzwiedziem, a ty richtig chodzisz na niedzwiadki? Ty sobie mozesz zartowac, a ja nie? grrrr :) Chce kupic jakis przyzwoity kawaleczek lasu w dziczy, wiec jak ciekawa oferta sie trafia to jade ogladac - przeciez nie bede terenu ogladac tylko z drogi, wiec wlaze dalej - do tej pory to sie tylko napatoczylam na trzy piekne, wielkie jelenie, dzieki bogu...jak dotad po niedzwiedziach ani sladu, ale gdy gdzies jakies galezie pekaja to nie powiem - bez ogladania sie za siebie mam ochote rwac kapcie, ze hej :))) > Tys je richtig odwaznou i to pieronowo! gdybym byla odwazna i to pieronowo to nie bylabym siwa :P Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Bora, jou tera ze stolka zleciou! 10.01.07, 17:15 znaczy szukosz jelynia! ;) Odpowiedz Link
ballest Re: Bora, jou tera ze stolka zleciou! 10.01.07, 18:53 Bora, nie zartujesz Ty? Chcesz naprawde kawalek sziemi kupic? To ci sie naprawde powiodlo 1. moze zawodowo robisz to o czym marzylas i zarabiasz miliony 2. Wygralas w lotku 3. albo znalazlaz Jelenia Napisz skad ta mozliwosc realizacji Twoich marzen! Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Bora, jou tera ze stolka zleciou! 10.01.07, 20:14 ballest napisał: > Bora, nie zartujesz Ty? ale widze, ze Ty sobie teraz ze mnie zarty stroisz. > Chcesz naprawde kawalek sziemi kupic? napisalam kawalek ziemii, a nie pol panstwa > To ci sie naprawde powiodlo no przeciez pisze wyraznie, abys sobie ze mnie zartow nie stroil.. grr > 1. moze zawodowo robisz to o czym marzylas i zarabiasz miliony a Ty dalej swoje - jedyne co mam w nadmiarze to tylko glupie pomysly, ktore czasami gdy sie zaczynam nudzic - wprowadzam ruch ... grrr > 2. Wygralas w lotku dlaczego zaraz - wygralam? Czyli wniosek z tego, ze wedlug Ciebie kobiety nadaja sie tylko do garow, prania i sprzatania? :) > 3. albo znalazlaz Jelenia jelynie, psze pana, to mam - zeby to delikatnie powiedziec - w glebokim powazaniu... bo przewaznie maja krzywy pysk i lewe wszystkie cztery kopyta :P > Napisz skad ta mozliwosc realizacji Twoich marzen! tez pytania zadajesz - jak to skad? przeciez mieszkam i pracuje w normalnym kraju....w ktorym nie trzeba krasc, czy szukac jelenia, aby spelniac swoje marzenia ... GRRRR Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Bora, jou tera ze stolka zleciou! 10.01.07, 20:21 ta koncowka je czyms co je richtik wazne - Odpowiedz Link
ballest Re: Bora, jou tera ze stolka zleciou! 10.01.07, 21:07 No to tera napisz w jakim stanie kupujesz ta ziemia i wiela ji chcesz kupic! Jou typujam na Manitoba, ale moze Ontario bo najblizej, no byc moze Quebec? Nie robiam tera zartow, naprawde! ----- Jou znom dobrego siongorza czytej drwala, przjydam z niym i pomozymy ci z Twojego lasu Sahara zrobic! Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Bora, jou tera ze stolka zleciou! 11.01.07, 15:56 ballest napisał: > No to tera napisz w jakim stanie tylko nie w stanie, tylko nie w stanie... w Kanadzie mamy prowincje ;P > kupujesz ta ziemia i wiela ji chcesz kupic! w Ontario - jest tutaj taki wielki panstwowy kawal przyrody, ktory nazywa sie Algonquin Provincial Park - i szukam wlasnie czegos jak najblizej tego parku - a jakie duze? Nie o wielkosc ziemii mi chodzi tylko o rozmiar i ilosc drzew na takim kawalku. Musi mi takich wystarczyc na zbudowanie jakiegos drewnianego szalasu. Przeciez nie bede potem dodatkowo placic i ciagnac drzewa do lasu;) - ale jak na razie to tylko widzialam tereny z krzakami, z ktorych co najwyzej mozna jakies kosze wyplatac :)) > Nie robiam tera zartow, naprawde! :)))) > Jou znom dobrego siongorza czytej drwala, przjydam z niym i pomozymy ci z > Twojego lasu Sahara zrobic! hehehehe... trzymam za slowo! :) Odpowiedz Link
ballest Re: Bora, jou tera ze stolka zleciou! 11.01.07, 16:10 Dziynki za wyjasnienie a jeszcze wiecej za ZAPROSZENIE!! Przyjadam z Mankiem! Bora, moj Kolega Manek K. bou juz roz w Canadzie drwalem, jak tam zawitou do lasu a uon takou tyka je, czytej smukly, to se go te kanadyjskie siongorze wysmioli, ale uon im pedziou, ze to drzewo co uoni scinajom pol godziny to uon je zetnie za 20 minut! No to dali mu ta pila i ku zdziwieniu wszystkich Manek je scion za 10 minut! wtedy wszyscy sie go zaczeli wypytywac skad on sie tam do Canady przykulnou, On na to - z Sahary co ze Sahary, przeciez tam nie ma wcale drzew Manek uodpedziou! TERAZ TO JUZ TAM ICH NIE MA! Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Bora, jou tera ze stolka zleciou! 11.01.07, 15:34 szwager_z_laband napisał: > ta koncowka je czyms co je richtik wazne - :)) to ja sie teraz zaczynam zastanawiac jak to jest w Niemczech skoro Ballest takie wielkie halo robi o kawalek ziemii ;P :)) Odpowiedz Link
ballest Re: Bora, jou tera ze stolka zleciou! 11.01.07, 16:02 Bora w Niemczech ziemia je bardzo drogou, jou za 1m² kolo 500€ placiou! tera nie wiem, ile kosztuje 1m² lasu, ale licze, ze tysz kolo 10 € Nie napisalas, w jakim stanie kupujesz ten las? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Bora, jou tera ze stolka zleciou! 11.01.07, 16:24 prawie do mie dzwoniyli ze Kouobrzegu - tam cyny ziymi ostatnio podobno poszuy na wiyrch! Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Bora, jou tera ze stolka zleciou! 11.01.07, 17:16 hehehehehe...dobre z ta sahara :))) no i juz sie ciesze na mysl o mojej saharze :D troche pozniej przesle Wam linki to sobie porownacie ceny - musze tez przeliczyc 'acres' na hektary, bo nie mam pojecia ile to jest:) Odpowiedz Link
ballest Re: Bora, jou tera ze stolka zleciou! 11.01.07, 18:57 A Ty to zaraz Hektarami kupujesz, fajnie, Bora jou to kupujam yno metrami kwadratowami. Laband, ja, to sztimuje, ceny gruntu poszly uokropnie do gory w Polsce, Odpowiedz Link
ballest Re: Bora, jou tera ze stolka zleciou! 12.01.07, 19:23 Czekomy na te ceny, Bora! Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 10.01.07, 16:05 szwager_z_laband napisał: > to TZy na nydzwiedzia ino we zima sie richtujesz? pewnie :)))) no nie - latem to ja sie tak tylko regularnie boje w lesie:) - miski wyspane, nakarmione, nie zestresowane, wiec i nie nerwowe, chodza wlasnymi sciezkami... ale w taka wiosenna zime jaka tu do wczoraj mielismy to mam oczy dookola glowy i potrojnie telepie sie ze strachu jak pomysle, ze moglabym sie napatoczyc na takiego wybudzonego ze snu zimowego - tak jakos wyobraznia dziko mi po moim pustym kaczanie dudni wtedy:)))) > jo tam niydzwiedzi niy powazom:))))))) :))))))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 10.01.07, 17:18 cos mi sie zdo ze pryndzyj tego sam przitrefisz;) afm.infinit.net/chro/inex/bigfoot.jpg Odpowiedz Link
rita100 Re: Wszystkiego najlepszego do naszy BORASCI! 11.01.07, 19:31 Bardzo się cieszę ......naprawde Odpowiedz Link