meinetraum 14.10.09, 21:26 i już idę tup...tup...tup... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
addagio Re: a ja chcę do ciebie 14.10.09, 21:40 www.youtube.com/watch?v=WKdayEeLS88 Odpowiedz Link Zgłoś
landart Re: a ja chcę do ciebie 14.10.09, 21:50 www.youtube.com/watch?v=uKvtoi4AK8E Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: a ja chcę do ciebie 14.10.09, 21:55 Tupiesz zupełnie jak to "nowe", które nadchodzi w moim życiu :) co za zbieg okoliczności. ................................................................ Idzie nowe, tup, tup, tup... Odpowiedz Link Zgłoś
duweis Re: a ja chcę do ciebie 14.10.09, 21:59 ginger43 napisała: > Tupiesz zupełnie jak to "nowe", które nadchodzi w moim życiu :) co > za zbieg okoliczności. > ................................................................ > Idzie nowe, tup, tup, tup... Jak iść to tylko na całość z odpowiednim przytupem..tup ...tup...tup.. Odpowiedz Link Zgłoś
gretaharbol Re: a ja chcę do ciebie 14.10.09, 22:01 Chodz, chodz Tuptusiu, bo jak nie, to ja do ciebie przyczłapię :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: a ja chcę do ciebie 15.10.09, 09:13 Zanim przyjdzie, to przez chwilę się będzie zastanawiać czy straszysz, czy obiecujesz :) ................................................................ Idzie nowe, tup, tup, tup... Odpowiedz Link Zgłoś
duweis Re: a ja chcę do ciebie 15.10.09, 15:11 ginger43 napisała: > Zanim przyjdzie, to przez chwilę się będzie zastanawiać czy > straszysz, czy obiecujesz :) > > ................................................................ > Idzie nowe, tup, tup, tup... I jedno i drugie, żeby było ciekawiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: a ja chcę do ciebie 15.10.09, 21:47 Hmm, na to nie wpadłam. Zakładam (ciekawe czy słusznie), że idziesz na przeciw, a nie w przeciwną stronę, bo to skomplikowałoby sprawę - choć życie często płata figle... ................................................................ Idzie nowe, tup, tup, tup... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: a ja chcę do ciebie 15.10.09, 09:14 Ale z kolei jak się idzie szybko na całość, to się pędzi jak wiatr i nie słychać tupania, czyli jak ma być z przytupem, to trzeba trochę zwolnić - dało mi to do myślenia. ................................................................ Idzie nowe, tup, tup, tup... Odpowiedz Link Zgłoś
duweis Re: a ja chcę do ciebie 15.10.09, 15:14 ginger43 napisała: > Ale z kolei jak się idzie szybko na całość, to się pędzi jak wiatr i > nie słychać tupania, czyli jak ma być z przytupem, to trzeba trochę > zwolnić - dało mi to do myślenia. > ................................................................ > Idzie nowe, tup, tup, tup...wlecze się jak ślimak :) Zmiana opcji, na całość,jak wiatr z poświstem, tuptanie zostawimy na deser :) Odpowiedz Link Zgłoś
nurdu Re: a ja chcę do ciebie 20.10.09, 10:18 www.youtube.com/watch?v=IETexNAsh6U Odpowiedz Link Zgłoś
meinetraum Re: a ja chcę do ciebie 15.10.09, 15:32 i idę... idę...idę..., daleko jeszcze Papo Smerfie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katalizatorka Re: a ja chcę do ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 18:38 No to co jeszcze tutaj robicie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: a ja chcę do ciebie 15.10.09, 20:09 Ale czego chcesz? Iść, czy żeby ktoś do Ciebie przyszedł, bo to dwie różne rzeczy. ................................................................ Idzie nowe, tup, tup, tup... Odpowiedz Link Zgłoś
kuasimodo Re: a ja chcę do ciebie 17.10.09, 18:12 www.youtube.com/watch?v=9jrTlos8SP4 Odpowiedz Link Zgłoś
zakletawmarmur Przyjdź, zaufaj mi... 16.10.09, 00:11 Przyjdź taki jaki jesteś, jaki byłeś. Właśnie takiego Cie chce. Przyjdź jako przyjaciel, jako stary wróg. Pospiesz się nie spiesz wcale. Sam zdecyduj, nie będzie za późno. Wyluzuj sie, jak przyjaciel jak dawne wspomnienie. Przyjdź ubabrany błotem, ociekający wybielaczem takiego właśnie Cie chce. Przyjdź własną ścieżką, jak przyjaciel jak dawne wspomnienie. I przysięgam, nie mam przy sobie broni. Nie, nie mam przy sobie broni... www.youtube.com/watch?v=auTwQcuYzdk Odpowiedz Link Zgłoś
cyranodebergerack Re: Przyjdź, zaufaj mi... 17.10.09, 18:10 www.youtube.com/watch?v=QS1CEtoIvag Odpowiedz Link Zgłoś
adashari Re: Przyjdź, zaufaj mi... 18.10.09, 17:55 www.youtube.com/watch?v=QmVDUAVRr58 Odpowiedz Link Zgłoś