veest 09.11.09, 14:01 Zamienię poloneza na walca..;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja.o.tańcach Re: A moze by tak...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 18:48 Polonez jest nudny, choć niewątplwie dostojny i nie pozwala na szaleństwo. Walc zaś może o zawrót głowy przyprawić i sprawić, że świat wokół zawiruje:-) Wszystko zależy, co wolisz:) Rozsądek czy serca bicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: A moze by tak...... 09.11.09, 18:56 piękny wykład...a mozna wybrać rozsądne bicie serca?;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.o.tańcach Re: A moze by tak...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 19:11 Hmm... Wydaje mi sie, że taaaak. Wszak w walcu nie stawia się kroków byle jak, lecz też wg jakichs reguł, czyli w pewnym sensie jakiegos porządku-rozsądku:) Niewątplwie jednak o wiele łatwiej zgubić krok, niż w polonezie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuasimodo Re: A moze by tak...... 09.11.09, 22:29 veest napisał: > Zamienię poloneza na walca..;DDDDDDDDDD > Odebrałem to po męsku i zastanawiałem się, kto zamieni takie marne auto na walec drogowy :)))) Co będziesz walcował ? To tylko takie też moje bla, bla... Odpowiedz Link Zgłoś
konto.na.chwile Re: A moze by tak...... 10.11.09, 01:07 kuasimodo napisał: > veest napisał: > > > Zamienię poloneza na walca..;DDDDDDDDDD > > > Odebrałem to po męsku i zastanawiałem się, kto zamieni takie marne auto na wale > c > drogowy :)))) Co będziesz walcował ? To tylko takie też moje bla, bla... Pewnie w jakiejs dyskusji brak mu miażdżactych argumentów i zamierza użyc miazdżacej siły, ale walca drogowego:> Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: A moze by tak...... 10.11.09, 08:50 pozostawię Was w niepewności..;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
glump Re: A moze by tak...... 10.11.09, 10:39 ruszyć w góry, lub pojechać na Mazury... Odpowiedz Link Zgłoś
cyranodebergerack Re: A moze by tak...... 10.11.09, 11:04 zrobić coś dla idei, a nie dla pięknych oczu lub kasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
konto.na.chwile Re: A moze by tak...... 10.11.09, 11:53 Ależ! No wiesz! Jak możesz!:/ Odpowiedz Link Zgłoś