Dodaj do ulubionych

szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowiązań

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 20:27
22 lata
szczupła
165cm wzostu
miła, inetigentna, zadbana
mój adres email: bullys@op.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Cyborg Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.09, 10:18
      Hmm, jakież to romantyczne:)
      • veest Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 18.11.09, 13:01
        Łza się w oku kręci;P
        Kiedys ktoś zamieścił takie ogloszenie:
        Młody, zamożny, przystojny, wysportowany, bez nałogów poszukuje wielkiej,
        prawdziwej i czułej miłości. Raz na tydzień..;PPPPPPPPPPPPP
        • Gość: Viviene Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią IP: 212.59.248.* 18.11.09, 14:47
          Łza się w oku kręci
          - zaopiekuj sie panienka:)

Raz na tydzień

- dałby Bog

poszukuje wielkiej,
          > prawdziwej i czułej miłości.

- błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli

• veest Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 18.11.09, 14:59
            chyba zarty sobie stroisz;)
            takie postępowanie nie lezy w mojej naturze;)
            -
            co do reszty - napisalem ze spotkalem takie ogloszenie,więc myslę ze te uwagi nie do mnie;D
          • Gość: Viviene Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią IP: 212.59.248.* 18.11.09, 15:23
            nie nie nie
            nie złośc się na mnie:)
            nie jestem znowu taka zła:))
            • veest Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 18.11.09, 16:20
              nawet nie zakładałem takiego wariantu..;)
              doboroć i tylko dobroć;P
              • Gość: Viviene Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią IP: 212.59.248.* 18.11.09, 16:28
                JAŚniePAN to wie jak się przypodobac :)
                • veest Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 18.11.09, 16:39
                  do usług Jasnie Pani;P
                  • Gość: Viviene Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią IP: 212.59.248.* 18.11.09, 16:41
                    rumieniec zalał moją niewatpliwie alabastrową
                    skorę na policzkach :)))

mogę prosić,mogę?? :)))
                    • veest Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 18.11.09, 16:44
                      a to się narobiło;)
                      żartownisia z Wacpanny;P
                      • Gość: Viviene Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią IP: 212.59.248.* 18.11.09, 16:50
                        a to zle? :)
                        jakze bym śmiała? :)
                        ale skoro moge a JAŚniePAN się zgadza?
                        no to cóż takiego?
                        • veest Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 18.11.09, 16:55
                          niby nic a tak to się zaczęlo..;P historia zna takie przypadki;D
                          a pewien premier powiedział..ze Damie się nie odmawia;)..:)))
                          • Gość: Viviene Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią IP: 212.59.248.* 18.11.09, 17:04
                            hahhaa:)
                            to cudowne jak moge,oj mogę ,mogę :))
                            tylko proszę tak ze wszystkim się nie zgadzac:)
                            • veest Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 18.11.09, 17:08
                              poki co nie widzę powodu do sporów..;) ale ..muszę powiedziec ze wlasne zdanie tez posiadam..;P
                              móc to chcieć..kiedys tak slyszałem;P
                              • Gość: Viviene Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią IP: 212.59.248.* 18.11.09, 17:32
                                a ja nie lubię się kłócić,chyba że,chyba,no nie wiem,
                                jeśli tak bardzo,bardzo muszę to wówczas:)
                                na ten czas mogę i chcę wszystko:))tak chcę ! :)
                                • veest Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 18.11.09, 17:43
                                  oki...będzie jak każesz;P
                                  • Gość: Viviene Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią IP: 212.59.248.* 18.11.09, 18:45
                                    Wow.. mam wolną rekę? :)
                                    bosko :)
                                    • veest Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 18.11.09, 19:40
                                      moze szybką..skąd mam wiedziec;)
                                      nie mogę CI zabronić podejmować decyzji jakiekolwiek by bue były;P
                                      • Gość: Viviene Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią IP: 212.59.248.* 18.11.09, 20:34
                                        szybka za szybka:)
                                        wiem,to własnie jest piekne:)
                                        • veest Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 19.11.09, 06:16
                                          spontaniczność w pełnej krasie;P
                                          • Gość: Viviene Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią IP: 212.59.248.* 19.11.09, 16:01
                                            co Ci chodzi po głowie Veest ? :))
                                            • veest Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 19.11.09, 16:29
                                              pozostawmy to w sferze niedomowień;P
                                              • Gość: Viviene Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią IP: 212.59.248.* 19.11.09, 16:55
                                                Zupełnie sie z Panem zgadzam :)
                                                • veest Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 19.11.09, 16:56
                                                  trudno się nie cieszyć Pani;D
                                                  • Gość: Viviene Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią IP: 212.59.248.* 19.11.09, 17:06
                                                    No widzi miły Pan jakie to przyjemne:)
                                                  • veest Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 19.11.09, 17:08
                                                    nie wiem czy tak jest..niemniej lepiej rozmawiać jest uprzejmie..;P
                                                  • Gość: Viviene Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią IP: 212.59.248.* 19.11.09, 20:23
                                                    uprzejmosci nigdy za wiele:)) atmosffferka mila sie tworzy i juz :)
                                                  • veest Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 19.11.09, 20:41
                                                    zawsze w takim przekonaniu postępuję..ale coz nieraz bywa inaczej..i jakiś harcownik wyskoczy..P
        • facettt przebijam 19.11.09, 09:21
          veest napisał:

> Młody, zamożny, przystojny, wysportowany, bez nałogów poszukuje wielkiej,
          prawdziwej i czułej miłości.

Raz na tydzień.

To ja przebijam.
          Potrzebuje az dwa razy.
          Ale nie czesciej - gdyz zbrakloby mi czasu na kochana mamuske,
          kolegow i piwo.
          • veest Re: przebijam 19.11.09, 13:58
            facettt napisał:
            > To ja przebijam.
            -
            Oj facettt..ja tylko zacytowalem czyjąś wypowiedź..niejako w kontekscie ogłoszenia studentki;)
            No ale skoro przebijasz..bo pozostaje jedynie pogratulować...;DDDD
            • ginger43 Re: przebijam 19.11.09, 19:07
              Ty zawsze zasłaniasz się jakimiś cytatami, trzeba mieć własne
              zdanie!!!
              ................................................................
              Idzie nowe, tup, tup, tup...
              • veest Re: przebijam 19.11.09, 20:25
                ginger43 napisała:

> Ty zawsze zasłaniasz się jakimiś cytatami, trzeba mieć własne
                > zdanie!!!
                -
                nie zauwazyłem abyś do orlów należała!!! proponuję sobie strzelić baranka z przytupem,
                • ginger43 Re: przebijam 19.11.09, 20:42
                  W dobie ptasiej grypy nie mam takich aspiracji, nie mam zamiaru
                  wzlatać nad poziomy, wolę twardo stąpać po ziemi ;) A na marginesie,
                  co to jest baranek z przytupem :)

................................................................
                  Idzie nowe, tup, tup, tup...
                  • veest Re: przebijam 19.11.09, 20:46
                    Dziękuję za piękny wykład;)
                    czasy takie ciezkie- ze wystarczy nad poziomki wylatywać;) Co do baranka- to rodzaj cwiczenia wspomagającego intelekt;P
    • maxwa Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 05.03.16, 12:30
      Nie wypisujcie w gazecie takich wątków, do tego służą specjalnie zrobione portale jak np. studentka szuka sponsora . Czy na normalnych forach nie może być normalnych wątków?
    • kamea5 Re: szukam sponsora. młoda studentka. bez zobowią 06.03.16, 05:25
      Po ...uja tu wlazłam.Maja,czy jaki Ci tam na imię?Na moje oko,dasz radę przez 3 lata.No i super...kolacyjki,pokoiki na koszt firmy...zajebiście.No może perfumki i cokolwiek od ...bla.bla.
      Wiekowa jestem,dla mnie kurestwo ...i co dalej????Lala ucz się języków,idż do biblioteki,do teatru,kina...i popatrz w lustro.
      Zajebisty "klimat"...nie wiem co studiujesz,ale daj sobie spokój.Daj szanse innym.Bez kosztów,"Pigalak" okolice Mariotta w Warszawie.Zblazowani "inteligentni" ,podjadą samochodzikiem klasy "S" zaparkują,naobiecują ...to tyle na tema:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka