Dodaj do ulubionych

ta cholerna piaskownica!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 10:42
pomóżcie mi się wygrzebać z tego piasku :)
Obserwuj wątek
    • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:44
      moze to nie piaskownica a ruchome piaski?:))))))
      • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 10:46
        a wiesz, może masz rację, bo gdzie nie pójdę to coś mi zgrzyta w zębach,
        strasznie są ruchome...te piaski :))
      • daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:47
        Zakopane, Zakopane!
        • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:50
          Słońce góry i górale ;-)
          • daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:52
            ne ne, samowolny w góralskich portkach na górce czeka od wczoraj:-)
            • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:53
              I suszy się biedaczek, po tym moim wiadrze zimnej wody ;-)
              • daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:54
                suszy go chyba po "tatrach":-)
                • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:56
                  Ach! Prawda nabzdryngolił się tam ostatnio...;-)
                  • daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:58
                    gaździna panocka trzeźwiła!
                    • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:01
                      Hmmm, mam nadzieję, że mu tam krzywdy nie zrobiła. Bo to podobno, śwarne
                      dziołchy ;-)
                      • daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:04
                        Taka jedna spoko dzioucha:-)
                        • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:06
                          Nie dziołcha, ino dziopa...;-)

Aha, nie mówi się "ino", ino "tylko"

p.s.Pamiętasz ten tekst Daktylku ? To z "Daleko od szosy" tekst Leszka.;-)
                      • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:04
                        mandaryn_ka napisała:

> Bo to podobno, śwarne dziołchy ;-)

dziołchy to są "te opolskie" :)))))
                        • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:10
                          Ha, ha ;-)wielkie pardanice, kazali im kupić czerwone spódnice;-)
                          i mają zapaśnice...
                          • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:10
                            paradnice - miało być ;-)
                          • daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:12
                            Zapaśników chyba:-)
                            • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:13
                              Nieee ;-)
                              zapasnice, to takie fartuszki na spódniczkach...:-)
        • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 10:50
          nie Zakopane, tylko "zakopana", ale już sie prawie wygramoliłam z piasku,
          najwyżej mogę być "częstochowa" :))
    • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:49
      Proszę mi podać łapkę, pomogę Pani, Pani Dyrektor :-)

No cóż za osobliwe spędzanie czasu ?? W piaskownicy ...;-)
      • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 10:53
        Mandarynko, moja "łapka" już zajęta, poprosił o nią mój pan dyrektor :)))))
        • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:55
          Ha, ha, ha...ale On pojechał do sanatorium, więc czeka Pania ciężki los przez
          bite 3 tygodnie w piaskownicy...Współczuję ! ;-)
          • daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:57
            ratrakiem wyciągnąć!
            • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:58
              Łoooj, a co to jest ratrak ??
              • daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:01
                www.chabowka.com/ratrak.htm
                • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:08
                  Aha, dzięki :-)
                  To jest taki pług do odśnieżania ...?
                  • daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:09
                    Do ubijania!
                    • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:11
                      Do ubijania zimniaków w garnku ;-)
                      • daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:13
                        tysz! Po godzinach pracy:D
                        • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:14
                          Ha, ha, ha...
                          No dobrze, zmykam do roboty.

• Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 10:58
            biedaka "strzyknęło w krzyżu" jak mie ciągnął za łapkę :)),ale może jakiś wożny
            przypalęta się posprzątać teren...
            • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:59
              No ładnie, ładnie...ledwo Pan dyrektor zniknął za rogiem, a Pani już Woźnego
              wygląda...;-)
              • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:01
                a jak wróci,to nie będzie za rogiem, tylko z rogami :))))
              • meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:04
                A bo pani dzyrektor to klasa kobitka i zawsze się koło niej kręci jakis
                przystojny pan!:))
                • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:07
                  Meg,klas mam skończonych kilka :)), a Wożny jest paskudny jak kwit na węgiel...
                  • meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:08
                    Ale chłop! A podobno jak trochę chociaż ładniejszy od diabła...;))
                • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:07
                  A, no to szczera prawda Meg ! :-)

Nawet nie smiem zaprzeczać !

Milo Cię widzieć Meg !:-)
                  • meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:11
                    Oj, Mandarynko ja tez się cieszę! Jakoś ostatnio się mijamy:(
                    Ale widzę, że humorem jak trzeba!:)))
                    • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:12
                      Ooooj Meg, tyle naszego, że tu się trochę pośmiejemy. Życie jest takie smutne...
                      • meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:15
                        Mandarynko, przecież wiesz, że wiele zależy od nas samych...
                        Głowka do góry i uśmiech na buzie!:)
                        Mam na biurku cudnie pachnące konwalie...
                        Proszę, kilka gałązek dla Ciebie!:)))
                        • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:07
                          Meeeg, konwalie są cudowne, uwielbiam je.
                          Dziękuję :-)
                • daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:09
                  mundur ma?
                  • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:12
                    nie ma munduru, bo za mundurem panny sznurem a jemu sznur przeszkadzałby w
                    zamiataniu :))
                    • daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:14
                      to ci dopiero kurna chata!
                  • meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:12
                    może być bez;))
                    • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:21
                      bez, albo konwalie...
                      • meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:22
                        wolę konwalie...:)
                      • Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:30
                        Pani Derektor z pani to prawdziwa kobita, umie docenić i klase i robotnika i
                        górnika co wyrąbuje przodek i daje kwity na węgiel, to ja już pani dosypałem
                        troche cementu do tego piasku w piaskownicy i nie bedzie pani zgrzytać
                        • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:46
                          cześć Woźny, a skąd w Tobie tyle złośliwości, chciałeś mi zrobić betonowe
                          buciki?????,nie bąź taki zły, kwit jest brzydszy od Ciebie, ty to chłop
                          całkiem, całkiem :)))))))
                          • Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:57
                            Pani Derektor pani wi ja dla pani wszystko, nawet moge te szafe co pana
                            derektora przycisla jak nosił , ponosić
    • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:34
      Witaj szalona szanowna Pani Dyrektor:)
      Wpadła PAni w sam środek pustyni a tam bywa niebezpiecznie:) Trzeba było zabrac
      ze soba jakiegoś beduina;)
      • meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:43
        Od beduina bardziej przydatny byłby wielbłąd!:)))
        • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:45
          A najlepiej wielbłąd + beduin;) zawsze to raźniej:)
          • meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:48
            Tylko przystojny! Beduin oczywiście!;))
            • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:53
              oczywiście, że bardzo przystojny beduin;) na szczęście gusta są różne i każdy
              beduin jest dla kogoś przytojny;))
              • meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:19
                no tak, nawet ten 150cm w turbanie!:))))
                • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:21
                  troche mały, ale nie bez szans;))
          • Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:48
            wielblad + beduin to taki wielduin co lata po pustyni raźniej
        • Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:46
          Już kochana pani Derektor zrobi wielbłąda z tego beduina, bardzo zdolna jest
          • meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:47
            ooo, pan woźny wie coś o tym...;))
            • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:51
              Woxny coś dużo wie;) trzeba na niego uważać, bo niewykluczone, że czyta sobie o
              wszystkim w swojej magicznej kuli:)
              :))
              • Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:16
                a słyszałem jak pan derektor mówił do pani derektor po tym "szyknięciu" by
                pisała gdzieś na reumatyka no i tu pisze na FR, może mu co pomoże abo i nie
                • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:18
                  Gość portalu: woźny napisał(a):

> może mu co pomoże abo i nie

pomoże to tylko okład z młodej piersi:)))))
                  • Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:23
                    a radio gadało , że jakaś tam ma mężne serce w kształtnej piersi chyba
                    Jakuba... Jkubi...ooo Jakubowska
                • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:19
                  aaa to on sam niepiśmienny jest?
                  nieszczęsna kobieta musi pisać ZA niego czy DLA niego?
                  hmmm. właściwie skoro Woźny zrobi dla pani dyr. wszystko to chyba mu bie w
                  smak, aby on ozdrowiał;))
                  • Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:26
                    a wszystko, wszystko, oczywiście w godzinach pracy, bo po pracy to ja mam wolne
                    • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:30
                      jak to tak? To po pracy też trzeba wszystko, wtedy zwiększą się szanse Woźnego
                      na awans osobisty i służbowy:)
                      • Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:41
                        po pracy to ja biorę furę, komórę i skórę i gościu ja
                      • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:43
                        m_alina napisała:

> jak to tak? To po pracy też trzeba wszystko, wtedy zwiększą się szanse
                        Woźnego
                        > na awans osobisty i służbowy:)

nie mozna mieszać spraw osobistych z słuzbowymibo sie moze pomieszać:))
                        • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:47
                          To po co Woźny mówi, że dla p.dyr. wszystko zrobi? Wszystko - to znaczy
                          wszystko a nie tylko trochę;) Znaczy się składa deklaracje bez pokrycia:))
                          • Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:50
                            e pokryc to ja mogę w godzinach pracy, dach tyż
                          • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:51
                            wszystko to znaczy wszystko w ramach obowiązków słuzbowych..wy kobiety zawsze
                            macie skłonnosci do nadinterpretacji:)))))))
                            • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:55
                              no jasne, bo nie dość dobrze rozumiem niewyraźne pismo Woźnego:))
                              Ale czego ode mnie wymagać jeśli jestem babskim tyranem prawda?;)
                              • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:57
                                m_alina napisała:

> Ale czego ode mnie wymagać jeśli jestem babskim tyranem prawda?;)

tyran nie tyran ale kobieta z ciebie jak sie patrzy:)))
                                • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 13:01
                                  jak zwykle rycerski Samowolny nie zgani a jeszcze pochwali:)
            • Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:54
              oj słyszałem jak "szykło" panu derektorowi i dla czego tera się leczy
              • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:56
                eeee, musiał byc cos słabiutki skoro tak szybko mu coś "szykło";)
              • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:59

> oj słyszałem jak "szykło" panu derektorowi i dla czego tera się leczy

a pani dyrektor to ta co mówi że "mój mąż z zawodu jest dyrektorem"?:)))))
                • Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:12
                  To jego ksywa, od stanowiska żony
                  • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:16
                    rozumiem że mąż doktorki to tez pan doktor:)))) i dlatego tylu "lewych" lekarzy
                    mamy w kraju bo oni nie po medycynie ino po doktorce są:))))
                    • Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:20
                      mąż doktorki to bedzie doktorant jak żona doktora to doktorowa
                      • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:27

> mąż doktorki to bedzie doktorant jak żona doktora to doktorowa

teraz wiem dlaczego facet co sie ozenił niedawno mówił mi ze "robi doktorat":)))
                        • Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:31
                          co Ty powiesz, nie mów , doktorce go robi?? brutal
                      • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:28

> mąż doktorki to bedzie doktorant jak żona doktora to doktorowa

tak a zona draba to ..drabina:))))))
                        • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 13:11
                          poczucie humoru was nie opuszcza, a tu wrócił niespodziewanie mój pan dyrektor,
                          a ....w szafie woźny !!!!!!!
                          • Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 13:22
                            i jaki biedaczek zmieniony, taki jakiś wielduin, gdyby nie zemdlał jak mie
                            zobaczył to bym nie wiedział, że to derektor
                          • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:03
                            Pani dyrektor, usmiecham się nawet do monitora kiedy piszę, a Pani mi tu od
                            zgorzkniałaych? Woźny coś mało się uśmiecha więc niech go Pani wytarga za uszy,
                            zaraz radość mu na twarz wystąpi:)
                            • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:05
                              Ufff...;-)

Mnie jakby ktoś zrobił wachlarze z uszu, to wcale nie byłoby do śmiechu :-)
                              • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:09
                                Bo Ciebie Mandarynko wcale do śmiechu nie trzeba przymuszać:))
                                A takie wachlarze byłyby latem przydatne;)
                                • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:14
                                  :-) Ooooj tam...Nie mów tego głośno Malinko, bo ktoś weźmie sobie to do serca i
                                  zafunduje Ci z Twych uszu właśnie takie wachlarzyki ;-)
                                  • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:20
                                    Moje piękne uszy maja pozostać takie jakie są:)) Niechby no kto spróbował mi je
                                    uplastycznić! Ja tylko tak ogólnie, bo np. taki słoń - gorąco mu, uszami się
                                    owieje:))
                                    My kobiety co najwyżej możemy naszych wybranków o wachlowanie liściem palmy
                                    prosić:))
                                    • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:25
                                      No tak...
                                      Bo my kobiety, to w ogóle jesteśmy >naród wybrany< ...;-)
                                      • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:32
                                        i wciąż szukamy drugiego "narodu wybranego" - mężczyzn;))
                                        • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:37
                                          Mężczyźni to już nie jest "naród wybrany". Oni są "wiecznymi tułaczami", to
                                          tacy wyklęci banici, co to wędrują po ziemi szukając miejsca dla siebie. A jak
                                          znajdą, to namieszają, nawojują i idą dalej...i dalej szukają...
                                          • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:39
                                            a to mi się kojarzy ze zwyczajami wilków stepowych:)
                                            • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:43
                                              coś w tym musi być ;-)
                                            • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:44
                                              m_alina napisała:

> a to mi się kojarzy ze zwyczajami wilków stepowych:)

nie my chopy som po prostu nienażarte na te baby:))))
                                              • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:22
                                                SAmowolny, tobie wilk zaraz kojarzy się z żarciem:)) Tu raczej o ich
                                                obyczajność chodzi. Otórz wilk stepowy łączy się w pary wyłącznie na czas godów
                                                potem żyje samotnie - robią tak zarówno wilki i wilczyce. Ba, nawet wilczyce
                                                przepędzaja wilki kiedy.....no, są juz niepotrzebne;))
                                                • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:34
                                                  m_alina napisała:

> SAmowolny, tobie wilk zaraz kojarzy się z żarciem:)) Tu raczej o ich
                                                  > obyczajność chodzi.

rety to teraz zupełnie inaczej brzmi dla mnie stwierdzenie że ktos na
                                                  kogos "patrzy wilkiem":))))))))
                                                  • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:37
                                                    uważaj,jestem głodna:)) mogę zjeść nawet starego,łykowatego Samowolnego:)))
                                                  • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:42
                                                    tia głodnemu zawsze chleb na myśli:))) a tak apropo..ja zawsze uważam:))))
                                                  • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:44
                                                    mogę zacytować mistrza? "I tak oto wyginęły dinozaury";)))
                                                  • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:46
                                                    tia bo ja nikczemny i suknia ma plugawa tedy nie uchodzi coby moje plemie
                                                    rozrastało sie:))))
                                                  • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:51
                                                    zdejmnij więc suknię i możesz się rozrastać:))
                                                  • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:55
                                                    nie przystoi rycerzowi przed panią swoją z gołym zadkiem paradować:))
                                                    teraz pożegnac cie pani musze bo fechtunku trza mi doskonalic cobym cie bronic
                                                    umiał przed wilkami co li to tylko "wilkiem patrzą":)))
                                                    tedy bywaj zdrowa o pani:)))

ps. tu ukląkł i wargi swe do końca sukni jej przyłozył.....i odszedł
                                                  • e_bajok Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 21:50
                                                    ps. tu nim odszedł powinien wstać z uklęku ;))))
                              • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:11
                                dziewczyny, to zgorzknienie to do innego wątku, a tak przy okazji -woźny z
                                uszami jak słoń-ile to pożytku z niego: pozamiata, powachluje..i w szafie mi
                                posprzątał :)))
                                • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:14
                                  Z tego wniosek, że Woźny jest niezbędny każdej prawdziwej kobiecie:)))
                                  • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:18
                                    Hmmm...jak go tam zwał, tak go zwał. Może to być i woźny...;-)
                                    Ale jest niewątpliwie potrzebny, tu się z Panią zgodzę :-)
                                • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:15
                                  Ha, ha, a jak Pani Dyrektor zmarznie w nocy, to takie wieeelkie ucho moze nawet
                                  za kołderkę posłużyć ;-)
                                  • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:20
                                    a ponieważ ja sypiam z panem dyrektorem , to ja przykryje sie "małżowiną"(
                                    fe,jak to paskudnie brzmi)a dla niego bedzie ta dziurka w uchu :)))))
                                    • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:23
                                      Łooooj małżeńska małżowina...
                                      Jakiż ten język polski bywa ciekawy. Można sobie dokazywać słowotwórczo -
                                      tworząc wariacje " na temat" :-)
                                      • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:25
                                        kontynuując wątek słowno-małżeński-żona Woźnego to woźnica? :))
                                        • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:28
                                          A mięsko ze słoniowych uszu, to - słonina ;-)
                                          • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:33
                                            Huuurrraaa!!
                                            Wstrzeliłam się w 100-ny post ! :-)

Poproszę o famfary i gratulacje ...:-)
                                            • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:34
                                              tratatatatata trąbka gra:))))
                                              • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:39
                                                Ukłooony, ukłoooony. Ależ dziękuję :-)
                                            • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:36
                                              GRATULACJE!, ale gdzie są inni,zostałyśmy same?
                                              • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:40
                                                Cmok, cmok, cmok - nie trzeba :-)

Inni wyszli do toalety, zaraz wrócą ;-)
                                            • samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:36
                                              mandaryn_ka napisała:

> Huuurrraaa!!
                                              > Wstrzeliłam się w 100-ny post ! :-)
                                              >
                                              > Poproszę o famfary i gratulacje ...:-)

firli firli na fujarce i odpowiedni list pochwalny tudzież czerwony goździk i
                                              paczka rajstop z lajkry(tylko pytanie: z klinem czy bez?):))))))))
                                              • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:39
                                                Samowolny, tylko żeby rozmiar rajstop był dobry, bo czasem stopy pasują tylko
                                                raj bywa zbyt mały :)))
                                              • mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:41
                                                Bez klinu, czarne kabaretki zamawiam!:-)
                                                Z góry:

Fenksiu wery much;-)
                                        • m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:36
                                          a żona popa to poparzona?
                                          • Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:38
                                            ha,ha,ha, a mały Niemiec to mikroszkop?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka