Gość: pani dyrektor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 10:42 pomóżcie mi się wygrzebać z tego piasku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:44 moze to nie piaskownica a ruchome piaski?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 10:46 a wiesz, może masz rację, bo gdzie nie pójdę to coś mi zgrzyta w zębach, strasznie są ruchome...te piaski :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:50 Słońce góry i górale ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:52 ne ne, samowolny w góralskich portkach na górce czeka od wczoraj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:53 I suszy się biedaczek, po tym moim wiadrze zimnej wody ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:54 suszy go chyba po "tatrach":-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:56 Ach! Prawda nabzdryngolił się tam ostatnio...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:58 gaździna panocka trzeźwiła! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:01 Hmmm, mam nadzieję, że mu tam krzywdy nie zrobiła. Bo to podobno, śwarne dziołchy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:04 Taka jedna spoko dzioucha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:06 Nie dziołcha, ino dziopa...;-) Aha, nie mówi się "ino", ino "tylko" p.s.Pamiętasz ten tekst Daktylku ? To z "Daleko od szosy" tekst Leszka.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:04 mandaryn_ka napisała: > Bo to podobno, śwarne dziołchy ;-) dziołchy to są "te opolskie" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:10 Ha, ha ;-)wielkie pardanice, kazali im kupić czerwone spódnice;-) i mają zapaśnice... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:10 paradnice - miało być ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:13 Nieee ;-) zapasnice, to takie fartuszki na spódniczkach...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 10:50 nie Zakopane, tylko "zakopana", ale już sie prawie wygramoliłam z piasku, najwyżej mogę być "częstochowa" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:49 Proszę mi podać łapkę, pomogę Pani, Pani Dyrektor :-) No cóż za osobliwe spędzanie czasu ?? W piaskownicy ...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 10:53 Mandarynko, moja "łapka" już zajęta, poprosił o nią mój pan dyrektor :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:55 Ha, ha, ha...ale On pojechał do sanatorium, więc czeka Pania ciężki los przez bite 3 tygodnie w piaskownicy...Współczuję ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:58 Łoooj, a co to jest ratrak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:01 www.chabowka.com/ratrak.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:08 Aha, dzięki :-) To jest taki pług do odśnieżania ...? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:11 Do ubijania zimniaków w garnku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:13 tysz! Po godzinach pracy:D Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:14 Ha, ha, ha... No dobrze, zmykam do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 10:58 biedaka "strzyknęło w krzyżu" jak mie ciągnął za łapkę :)),ale może jakiś wożny przypalęta się posprzątać teren... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 10:59 No ładnie, ładnie...ledwo Pan dyrektor zniknął za rogiem, a Pani już Woźnego wygląda...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:01 a jak wróci,to nie będzie za rogiem, tylko z rogami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:04 A bo pani dzyrektor to klasa kobitka i zawsze się koło niej kręci jakis przystojny pan!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:07 Meg,klas mam skończonych kilka :)), a Wożny jest paskudny jak kwit na węgiel... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:08 Ale chłop! A podobno jak trochę chociaż ładniejszy od diabła...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:07 A, no to szczera prawda Meg ! :-) Nawet nie smiem zaprzeczać ! Milo Cię widzieć Meg !:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:11 Oj, Mandarynko ja tez się cieszę! Jakoś ostatnio się mijamy:( Ale widzę, że humorem jak trzeba!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:12 Ooooj Meg, tyle naszego, że tu się trochę pośmiejemy. Życie jest takie smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:15 Mandarynko, przecież wiesz, że wiele zależy od nas samych... Głowka do góry i uśmiech na buzie!:) Mam na biurku cudnie pachnące konwalie... Proszę, kilka gałązek dla Ciebie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:07 Meeeg, konwalie są cudowne, uwielbiam je. Dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:12 nie ma munduru, bo za mundurem panny sznurem a jemu sznur przeszkadzałby w zamiataniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:14 to ci dopiero kurna chata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:21 bez, albo konwalie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:30 Pani Derektor z pani to prawdziwa kobita, umie docenić i klase i robotnika i górnika co wyrąbuje przodek i daje kwity na węgiel, to ja już pani dosypałem troche cementu do tego piasku w piaskownicy i nie bedzie pani zgrzytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:46 cześć Woźny, a skąd w Tobie tyle złośliwości, chciałeś mi zrobić betonowe buciki?????,nie bąź taki zły, kwit jest brzydszy od Ciebie, ty to chłop całkiem, całkiem :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:57 Pani Derektor pani wi ja dla pani wszystko, nawet moge te szafe co pana derektora przycisla jak nosił , ponosić Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:34 Witaj szalona szanowna Pani Dyrektor:) Wpadła PAni w sam środek pustyni a tam bywa niebezpiecznie:) Trzeba było zabrac ze soba jakiegoś beduina;) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:43 Od beduina bardziej przydatny byłby wielbłąd!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:45 A najlepiej wielbłąd + beduin;) zawsze to raźniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:48 Tylko przystojny! Beduin oczywiście!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:53 oczywiście, że bardzo przystojny beduin;) na szczęście gusta są różne i każdy beduin jest dla kogoś przytojny;)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:19 no tak, nawet ten 150cm w turbanie!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:21 troche mały, ale nie bez szans;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:48 wielblad + beduin to taki wielduin co lata po pustyni raźniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:46 Już kochana pani Derektor zrobi wielbłąda z tego beduina, bardzo zdolna jest Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:47 ooo, pan woźny wie coś o tym...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:51 Woxny coś dużo wie;) trzeba na niego uważać, bo niewykluczone, że czyta sobie o wszystkim w swojej magicznej kuli:) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:16 a słyszałem jak pan derektor mówił do pani derektor po tym "szyknięciu" by pisała gdzieś na reumatyka no i tu pisze na FR, może mu co pomoże abo i nie Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:18 Gość portalu: woźny napisał(a): > może mu co pomoże abo i nie pomoże to tylko okład z młodej piersi:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:23 a radio gadało , że jakaś tam ma mężne serce w kształtnej piersi chyba Jakuba... Jkubi...ooo Jakubowska Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:19 aaa to on sam niepiśmienny jest? nieszczęsna kobieta musi pisać ZA niego czy DLA niego? hmmm. właściwie skoro Woźny zrobi dla pani dyr. wszystko to chyba mu bie w smak, aby on ozdrowiał;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:26 a wszystko, wszystko, oczywiście w godzinach pracy, bo po pracy to ja mam wolne Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:30 jak to tak? To po pracy też trzeba wszystko, wtedy zwiększą się szanse Woźnego na awans osobisty i służbowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:41 po pracy to ja biorę furę, komórę i skórę i gościu ja Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:43 m_alina napisała: > jak to tak? To po pracy też trzeba wszystko, wtedy zwiększą się szanse Woźnego > na awans osobisty i służbowy:) nie mozna mieszać spraw osobistych z słuzbowymibo sie moze pomieszać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:47 To po co Woźny mówi, że dla p.dyr. wszystko zrobi? Wszystko - to znaczy wszystko a nie tylko trochę;) Znaczy się składa deklaracje bez pokrycia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:50 e pokryc to ja mogę w godzinach pracy, dach tyż Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:51 wszystko to znaczy wszystko w ramach obowiązków słuzbowych..wy kobiety zawsze macie skłonnosci do nadinterpretacji:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:55 no jasne, bo nie dość dobrze rozumiem niewyraźne pismo Woźnego:)) Ale czego ode mnie wymagać jeśli jestem babskim tyranem prawda?;) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:57 m_alina napisała: > Ale czego ode mnie wymagać jeśli jestem babskim tyranem prawda?;) tyran nie tyran ale kobieta z ciebie jak sie patrzy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 13:01 jak zwykle rycerski Samowolny nie zgani a jeszcze pochwali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:54 oj słyszałem jak "szykło" panu derektorowi i dla czego tera się leczy Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:56 eeee, musiał byc cos słabiutki skoro tak szybko mu coś "szykło";) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 11:59 Gość portalu: woźny napisał(a): > oj słyszałem jak "szykło" panu derektorowi i dla czego tera się leczy a pani dyrektor to ta co mówi że "mój mąż z zawodu jest dyrektorem"?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:12 To jego ksywa, od stanowiska żony Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:16 rozumiem że mąż doktorki to tez pan doktor:)))) i dlatego tylu "lewych" lekarzy mamy w kraju bo oni nie po medycynie ino po doktorce są:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:20 mąż doktorki to bedzie doktorant jak żona doktora to doktorowa Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:27 Gość portalu: woźny napisał(a): > mąż doktorki to bedzie doktorant jak żona doktora to doktorowa teraz wiem dlaczego facet co sie ozenił niedawno mówił mi ze "robi doktorat":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:31 co Ty powiesz, nie mów , doktorce go robi?? brutal Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 12:28 Gość portalu: woźny napisał(a): > mąż doktorki to bedzie doktorant jak żona doktora to doktorowa tak a zona draba to ..drabina:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 13:11 poczucie humoru was nie opuszcza, a tu wrócił niespodziewanie mój pan dyrektor, a ....w szafie woźny !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 13:22 i jaki biedaczek zmieniony, taki jakiś wielduin, gdyby nie zemdlał jak mie zobaczył to bym nie wiedział, że to derektor Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:03 Pani dyrektor, usmiecham się nawet do monitora kiedy piszę, a Pani mi tu od zgorzkniałaych? Woźny coś mało się uśmiecha więc niech go Pani wytarga za uszy, zaraz radość mu na twarz wystąpi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:05 Ufff...;-) Mnie jakby ktoś zrobił wachlarze z uszu, to wcale nie byłoby do śmiechu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:09 Bo Ciebie Mandarynko wcale do śmiechu nie trzeba przymuszać:)) A takie wachlarze byłyby latem przydatne;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:14 :-) Ooooj tam...Nie mów tego głośno Malinko, bo ktoś weźmie sobie to do serca i zafunduje Ci z Twych uszu właśnie takie wachlarzyki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:20 Moje piękne uszy maja pozostać takie jakie są:)) Niechby no kto spróbował mi je uplastycznić! Ja tylko tak ogólnie, bo np. taki słoń - gorąco mu, uszami się owieje:)) My kobiety co najwyżej możemy naszych wybranków o wachlowanie liściem palmy prosić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:25 No tak... Bo my kobiety, to w ogóle jesteśmy >naród wybrany< ...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:32 i wciąż szukamy drugiego "narodu wybranego" - mężczyzn;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:37 Mężczyźni to już nie jest "naród wybrany". Oni są "wiecznymi tułaczami", to tacy wyklęci banici, co to wędrują po ziemi szukając miejsca dla siebie. A jak znajdą, to namieszają, nawojują i idą dalej...i dalej szukają... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:39 a to mi się kojarzy ze zwyczajami wilków stepowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:44 m_alina napisała: > a to mi się kojarzy ze zwyczajami wilków stepowych:) nie my chopy som po prostu nienażarte na te baby:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:22 SAmowolny, tobie wilk zaraz kojarzy się z żarciem:)) Tu raczej o ich obyczajność chodzi. Otórz wilk stepowy łączy się w pary wyłącznie na czas godów potem żyje samotnie - robią tak zarówno wilki i wilczyce. Ba, nawet wilczyce przepędzaja wilki kiedy.....no, są juz niepotrzebne;)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:34 m_alina napisała: > SAmowolny, tobie wilk zaraz kojarzy się z żarciem:)) Tu raczej o ich > obyczajność chodzi. rety to teraz zupełnie inaczej brzmi dla mnie stwierdzenie że ktos na kogos "patrzy wilkiem":)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:37 uważaj,jestem głodna:)) mogę zjeść nawet starego,łykowatego Samowolnego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:42 tia głodnemu zawsze chleb na myśli:))) a tak apropo..ja zawsze uważam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:44 mogę zacytować mistrza? "I tak oto wyginęły dinozaury";))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:46 tia bo ja nikczemny i suknia ma plugawa tedy nie uchodzi coby moje plemie rozrastało sie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:51 zdejmnij więc suknię i możesz się rozrastać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 15:55 nie przystoi rycerzowi przed panią swoją z gołym zadkiem paradować:)) teraz pożegnac cie pani musze bo fechtunku trza mi doskonalic cobym cie bronic umiał przed wilkami co li to tylko "wilkiem patrzą":))) tedy bywaj zdrowa o pani:))) ps. tu ukląkł i wargi swe do końca sukni jej przyłozył.....i odszedł Odpowiedz Link Zgłoś
e_bajok Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 21:50 ps. tu nim odszedł powinien wstać z uklęku ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:11 dziewczyny, to zgorzknienie to do innego wątku, a tak przy okazji -woźny z uszami jak słoń-ile to pożytku z niego: pozamiata, powachluje..i w szafie mi posprzątał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:14 Z tego wniosek, że Woźny jest niezbędny każdej prawdziwej kobiecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:18 Hmmm...jak go tam zwał, tak go zwał. Może to być i woźny...;-) Ale jest niewątpliwie potrzebny, tu się z Panią zgodzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:15 Ha, ha, a jak Pani Dyrektor zmarznie w nocy, to takie wieeelkie ucho moze nawet za kołderkę posłużyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:20 a ponieważ ja sypiam z panem dyrektorem , to ja przykryje sie "małżowiną"( fe,jak to paskudnie brzmi)a dla niego bedzie ta dziurka w uchu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:23 Łooooj małżeńska małżowina... Jakiż ten język polski bywa ciekawy. Można sobie dokazywać słowotwórczo - tworząc wariacje " na temat" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:25 kontynuując wątek słowno-małżeński-żona Woźnego to woźnica? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:28 A mięsko ze słoniowych uszu, to - słonina ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:33 Huuurrraaa!! Wstrzeliłam się w 100-ny post ! :-) Poproszę o famfary i gratulacje ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:34 tratatatatata trąbka gra:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:39 Ukłooony, ukłoooony. Ależ dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:36 GRATULACJE!, ale gdzie są inni,zostałyśmy same? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:40 Cmok, cmok, cmok - nie trzeba :-) Inni wyszli do toalety, zaraz wrócą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:36 mandaryn_ka napisała: > Huuurrraaa!! > Wstrzeliłam się w 100-ny post ! :-) > > Poproszę o famfary i gratulacje ...:-) firli firli na fujarce i odpowiedni list pochwalny tudzież czerwony goździk i paczka rajstop z lajkry(tylko pytanie: z klinem czy bez?):)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:39 Samowolny, tylko żeby rozmiar rajstop był dobry, bo czasem stopy pasują tylko raj bywa zbyt mały :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ta cholerna piaskownica! 05.05.04, 14:41 Bez klinu, czarne kabaretki zamawiam!:-) Z góry: Fenksiu wery much;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: ta cholerna piaskownica! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:38 ha,ha,ha, a mały Niemiec to mikroszkop? Odpowiedz Link Zgłoś