wilsberg 17.07.11, 19:58 nowy watek jest gotowy. rzucam okiem tu i owdzie. geba misie smieje. wiecej nie powiem:))) ide za chwile ogladac finaly. bedzie na co popatrzec!:) wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilsberg Re: rozmaitosci dla tatka 17.07.11, 22:33 akurat 1:1 trzymam kciuki za skosne! swoja droga zajrzalem - popraw mnie, powiedz, ze jestem w bledzie:) otoz dzieki moim wspanialym okularom (wiesz te nowoczesne od zeissa do dali i blizy:))) : 1. wylapalem twoj znakomity tekst 2. wylapalem twoj znakomity tekst niezaleznie jakim nickiem zostal podpisany (co czynie od lat, choc nie wszystkie teksty znakomite;)) 3. wylapalem twoj znakomity tekst niezaleznie jakim nickiem zostal podpisany, a raczej z jakiego nicka skorzystales (podobienstwo do nicka innego wlasciciela) 4. widze, ze ktos zarzuca ci kradziez nicka(?), prosze popraw mnie, na pewno sie myle 5. widze, ze ktos zarzuca ci kradziez nicka(?), prosze popraw mnie, na pewno sie myle, ktorego oryginal nalezy do istniejacej w zyciu realnym (i publicznym) osoby czyzby zlodziejowi ukradzono kradziony samochod i przerobiono go na cos pozytecznego- na busik do rozwozenia dzieci do szkol? :))))))))))))) a co z trescia? nie odniesli sie? czy to cos nowego, ze tresc nie zostala zauwazona tylko opakowanie,w dodatku plasikowe?:))))) no i jak nie smiac sie bedac na polskim forum? wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: rozmaitosci dla tatka 17.07.11, 23:01 telewizje polska ogladam, meczu slucham tez. chyba dziewczyny z kraju kwitnacych wisni przegraja. :) www.youtube.com/watch?v=7F84qYsE5_4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: rozmaitosci dla tatka 17.07.11, 23:02 a propos biedronki:) www.youtube.com/watch?v=7F84qYsE5_4&feature=relatedwilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: rozmaitosci dla tatka 17.07.11, 23:03 jeszcze raz:) zle wkleilo sie: www.youtube.com/watch?v=xvdcMQ3jtoo&feature=related wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: rozmaitosci dla tatka 17.07.11, 23:07 tatek, ide juz spac. wroce, obiecuje, a jak wroce to pierwsze co sprawdze to- co stalo sie z twoim dobrym tekstem. 2:2 (mecz finalowy, wciaz trwa relacja) pozdrowki i dobranoc! wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: rozmaitosci dla tatka 17.07.11, 23:22 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!! Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: rozmaitosci dla tatka 18.07.11, 18:41 no prosze, zaledwie srebro, a jak sie panosza:)) chyba naprawde wierza, ze maja do czynienia z podobnymi sobie. ojej, ojej trzym sie tatek i nie daj sie zakrzyczec udawanych smiechem i brakiem argumentacji. wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: rozmaitosci dla tatka 18.07.11, 20:59 tatek, ide na sofke. prosbe mam. z racji, ze dostosowalem sie do twoich rad ( zawsze uwaznie slucham inteligentniejszych od siebie:)) chcialbym cie prosic, abys ciekawe przepisy na zycie (widze ich coraz wiecej) notowal na forach, ktore odwiedzam, a malo ciekawe recepty na przezycie, slowa pisane z duzej litery, wytluszczone po stokroc (by umiano czytac miedyz wierszami), powtorzenia po tysiackroc plus obajsnienia, przypisy, wyjasnienia, dodatki, supelmenty do mozgu itd. zamieszczal na forach, ktorych nie odwiedzam. jednego forum nie odwiedzam juz (na twoja prosbe:). slucham cie, po prostu i dalej chce:) dobranoc (na noc..) wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
frontica Re: rozmaitosci dla tatka 18.07.11, 21:04 Które forum masz na myśli? :-) Dobranoc. frontica Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: rozmaitosci dla tatka 19.07.11, 11:19 na pewno sie domyslisz:) inne fora beda zmienne- wszak sa wakacje i trzeba podrozowac:) pozdrawiam serdecznie. zmiany zaczely sie juz w chinach, rosji., czas na koree polnocna zamordyzm, terror, przetrzymywanie opozycji w wiezieniach nie zmieni juz biegu wydarzen. jesli trzeba bedzie ruszy sie media, by skonczyly wreszcie prywate, oszustwo, naginanie prawa dla wlasnych celow. zycze powodzenia. ja musze wracac do codziennego zycia (znow robota na zmiany, plus nauka na dwa fronty , no i wciaz bsv) obiecalem, ze bede zagladal i bede , nie musze, nie moge i nie chce jednak sledzic kazdej minuty wypoconej w bolu oraz zdziwieniu, ze to se ne vrati. mozna oczywiscie zaprzec sie nozkami i raczkami jak przy porodzie i nie powiec "push", ale obawiam sie, ze predzej brzuch peknie sobie na zlosc, niz zatrzyma sie proces porodu wolnosci i demokracji ;D. masz mnie po swojej stronie, za to jakim okazales sie przez te lata czlowiekiem (dla mnie wartosciowym) niezaleznie jak czesto i o ktorej dnia porze czy nocy zajrze. milego dnia! klaniam sie, wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: rozmaitosci dla tatka 19.07.11, 11:26 ok, poprawie tekst, ale czy na lepiej, eee:) na pewno sie domyslisz:) inne fora beda zmienne- wszak sa wakacje i trzeba podrozowac:) pozdrawiam serdecznie. zmiany zaczely sie juz w chinach, rosji, czas na koree polnocna. zamordyzm, terror, przetrzymywanie opozycji w wiezieniach nie zmieni juz biegu wydarzen. jesli trzeba konieczne ruszy sie i media, by te wreszcie zakonczyly prywate, oszustwo, czy naginanie prawa dla wlasnych celow. zycze powodzenia. (ja) musze wracac do codziennego zycia (znow robota na zmiany, plus nauka na dwa fronty , no i wciaz bsv) obiecalem, ze bede zagladal i bede! nie musze, nie moge i nie chce jednak sledzic kazdej minuty wypoconej w bolu oraz zdziwieniu, ze to se ne vrati. mozna oczywiscie zaprzec sie nozkami i raczkami jak przy porodzie i nie powiec "push", ale obawiam sie, ze predzej brzuch peknie sobie na zlosc, niz powstrzymany zostanie proces porodu wolnosci i demokracji ;D. masz mnie po swojej stronie, za to jakim czlowiekiem okazales sie przez ostatnie lata. dla mnie jestes wartosciowy i ciesze sie, ze cie poznalem. do zobaczenial- niezaleznie jak czesto i o ktorej dnia porze czy nocy. milego dnia! klaniam sie, wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: :) 19.07.11, 15:33 Zalecam dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi urlop. Rozmowy z samym sobą nie wróżą dobrze... Zatroskana PS. Co znaczy BSV? Bo jakoś nie przypomniam sobie:(, a ciekawa jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: :) 20.07.11, 10:38 zrobilem, ale musze znowu zrobic, jako rzeczesz:), inaczej zbyt czesto doswiadczam ciagu dalszego hipokryzji. czuje sie znuzony ta sama, w kolko powtarzana, paplanina. wlasna rowniez. ilez razy mozna mowic do sciany? wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: :) 20.07.11, 10:47 nie zauwazylem twojego p.s. celowo napisalem w skrocie, widocznie nie chcialem, aby wszyscy rozumieli. ci, na ktorych mi zalezalo, wiedza o co chodzi. serdecznie pozdrawiam, wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: :) 20.07.11, 11:24 tak myslalem, ze znow respondu niet, gdy o zawartosc chodzi, a nie okladke:)) okladka mnie nie interesuje, obawiam sie, ze zawartosc nie jest od dawna zadna tajemnica, ale unik- tradycyjny:)))) musze juz isc. wpadne za dwa dni:))) wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: :) 20.07.11, 18:05 juz dwa dni minely?;) wiem, wiem, wpadlem tylko na chwile, by wydrukowac paszteciki. mam spojrzec..?:) wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: :) 20.07.11, 18:17 ok, ok juz ide. tylko troszke sie rozejrzalem....:) przepisy na paszkiety mam, ale dzis beda tylko keftetes z salatka grecka. pozdrawiam i odmeldowuje sie! wilsberg ps. wpadne za dwa dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: :) 21.07.11, 11:15 mozliwe odpowiedzi: 1. odpowiedz na "tak"- moglaby wywolac smiechy na salach od wachocka do zgorzelca. zbyt duze ryzyko wystawienia sie na ponowne smiechy z chwila, gdy juz i tak jest wesolo. 2. odpowiedz na "nie"- moglaby zdecydowanie wywolac pomruk zadowolenia graniczacy z szacunkiem. zbyt duzo ryzyko utraty tego, co do tej pory zostalo z mozolem, przez lata na piasku zbudowane: od wachocka do zgorzelca zaangazowanie polityczne oraz nieprawdopodobna troska o losy polski. 3. wycinka - patrz punkt 1 4. rzucanie wyzwiskami- patrz punkt 1 5. brak odpowiedzi. zmniejszone ryzyko, odwleczenie reakcji w czasie i nadzieja, ze zostawia niewinnego:) w spokoju, jako i on pozostawia. musi tez zostawic w innych watkach, w przeciwnym razie dojdzie do powtorki z rozrywki. 6. brak odpowiedzi i komentowanie w innych watkach. ryzyko nieznane. jak opcje wybralbys ty, tatek? wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: "raport" :) 21.07.11, 12:44 no dobra, sko jeszcze jestem (po przerwie) to napisze wyczekiwany raporcik:) niektore stare sprawdzone metody wciaz jeszcze dzialaja, zwlaszcza te, ktore maja na celu wzmocnic mojego przeciwnika, a oslabic sojusznika:). od dawna z nich juz nie korzystam, ale wczesniej , przed laty, z duza przyjemnoscia lubilem przygladac sie reakcjom na wlasna akcje. moglbym odczekac do jutra, eksperyment nabralby rozpedu, ale po co, skoro jestem jeszcze i skoro jest to stary eksperyment, a mnie marza sie nowe? dlatego odpowiem, tatek, na twoje pytanie: na forum lodz tez bede bywal. poproszono mnie, abym tylko jedno forum opuscil i opuscilem przyznajac adwersarzowi racje. jedno, nie dwa lub trzy. oczywiscie na setki for nie zagladam, ale z innego, prozaicznego powodu. to tyle tu, a teraz ide dpowiedziec na wlasny wpis i juz musze naprawde wyjsc:D wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: "raport" :) tatek 21.07.11, 12:53 ok, ok, przepraszam, juz nie badz taki wrazliwiec. w koncu we mnie uderzylo i to ja powinieniem sie obrazic;) nie zlosc sie, nie jeden raz szlo na ciebie i to nie tylko z mojej strony:) no, nie badz taki uparty, nie obrazaj sie:) wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: "raport" :) tatek 21.07.11, 17:50 zanim sprawdze podywaguje jakie moga byc reakcje na akcje: 1. wciaz nie rozumieja o co chodzi, wina tatka- wartosc reakcji: -5 2. rozumieja ale i tak wina tatka- wartosc reakcji: -5 3. rozumieja i w mysl ich motta: oszukano nas przez te wszystkie lata, nas- uczciwych obywateli. musimy jeszcze liczniej stanac na strazy prawa, porzadku i naszej sprawiedliwosci - wartosc reakcji -20 4. robia zadyme nic nie rozumiejac, ale trzeba cos zrobic i przeczekac az nadejda wnioski- wartosci reacji -10 5. olac, nic nie robic. zajac sie wlasnymi sprawami- wartosc reakcji: +20 tatek, ktora opcje wybrano, jaki bilans mam naliczac?:) rozejrze sie pomalutku, przed gotowaniem, a potem do garow:) wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: "raport" :) tatek 21.07.11, 18:02 O! chyba powstal zlepek kilku punktow poza ostatnim. trzeba bedzie sie blizej przyjrzec i sumowac wyniki:). troche mam malo czasu, by wyodrebnic jeden wiodacy punkt, ale jesli nie dzisiaj nadrobie jutro. nie beda przeciez wycinac:))) wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: "raport" :) tatek 21.07.11, 18:12 czyzby 1+2? nieeee, nie moze byc. punkty wzajemnie sie wykluczaja. musze baczniej sie przyjrzec, bo niemozliwe, zeby takie byly wnioski, hmm wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: "raport" :) tatek 21.07.11, 18:19 czyzby punkt 1? zarty sobie ze mnie robisz, czy jak? przeciez mam do czynienia z ludzmi myslacymi?! wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: "raport" :) tatek 21.07.11, 18:29 nie mam juz wiecej czasu, musze isc do garow. nie pozwol mi wierzyc, ze to prawda, to co zobaczylem!!!! a zobaczylem, ze kroluje punkt 1 plus zadyma. normalnie szok! no nie moze byc!!! to nie moze byc prawda! litosci!!! wilsberg zdruzgotany niemoca. Odpowiedz Link Zgłoś
frontica Re: "raport" :) tatek 21.07.11, 18:51 Odpuść. Nie wszyscy potrafią czytać ze zrozumieniem :-/ Pozdrawiam. frontica Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: "raport" :) tatek 22.07.11, 12:20 frontica- tatek, nie chce misie. nie mam mentalnosci belfra, by za wszelka cene udawadniac, ze biale jest biale a czarne czarne. nie mam tez kompleksow, by za wszelka cene i godzinami przekonywac gawiedz (swoich nickow), ze mam racje i w ten sposob budowac swoj autorytet (sic!) najmadrzejszego w watku, potem w kilku watkach, by przejsc do calego forum itd. nie boje sie tez opozycji, odmiennego sposobu myslenia, nie musze wiec uciekac do metod bezprawnego likwidowania zdania innego niz moje, uciekac przed odpowiedziami na niewygodne pytania zaslanianiajac sie tematami oraz nickami, ktorymi sam steruje, i ktore bez problemu moge kontrolowac. nie wpadam w panike widzac, ze ktos obcy nie odpisuje mi na moje posty, nie tworze legii zastepczej, by ta nadawala ton i range moim wypowiedziom, tworzyla sztuczna, rozdmuchana powietrzem dyskusje na tematy, ktore juz byly. a przede wszystkim nie mam potrzeby dzielenia sie na publicznym forum z drugim czlowiekim kazda pier.dola, kazdym bezzzebnym przemysleniem niewartym uwagi, poniewaz szanuje jego i swoj czas oraz doceniam intelekt odbiorcy. pozdrawiam zyczac milego weekendu. pomalutku bede ewakuowal sie z forum. zostaje oczywiscie, nie odchodze!, ale nie chce zajmowac sie dyskusjami lub reakcjami, ktorych jakosc obraza czytelnika. dlatego ciesze sie i zawsze powtorze, jak przyjemnie jest poczytac niektore wpisy, ktore wnosza cos nowego, zmuszaja do zastanowienia sie nad trescia. jesli masz szczescie trafic na takie wpisy czujesz sie fajnie na duszy, a co najwazniejsze- czujesz, ze nie zmarnowales czasu, ale i ty sam nauczyles/dowiedziales sie czegos nowego. nie czuje sie w obowiazku (ty chyba tak?) tlumaczenia, tym, ktorzy nie rozumieja, ze prawda moze byc zupelnie inna. wielogodzinne (o zgrozo!) tlumaczenie nie sprawialoby mi radosci (vide: brak kompleksow, by moje bylo na gorze), zmuszaloby raczej do zastanowienia sie nad sensownoscia dalszego, forumowego istnienia i ucieczka do swiata, w ktorym ludzie maja wiecej niz 80 IQ, swiata, wktorym ludzie sa zwyczajnie- po ludzku-przecietnie lotni. klaniam sie i do zas! wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
frontica Re: "raport" :) tatek 22.07.11, 15:53 Zależy im na 20 pkt na plusie:-) Dostaną plus 20 czy po falstarcie obowiązują inne naliczenia za nieaktualność? Pozdrawiam! frontica Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: "raport" :) tatek 22.07.11, 18:16 pisanie na forum w odniesieniu do artykulow lub cytowanie artykulow i komentowanie tresci Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: "raport" :) tatek 25.07.11, 22:37 hallo tatek, szybko zerknalem na dwa, trzy fora i widze "pijany po cukrze" belkot. dlatego daruje sobie. sa jakies wnioski? po pierwsze moje dawne spieranie sie lub krzyki:) odnosily sie do MOICH z toba rozrachunkow. kazda moja (tego typu rozmowa) byla kwitowana twoim wyjasnieniem, ze to NIE TY i MOIM wyjasnieniem, ze to nie ty tylko ja. wiecej nie dalo sie zrobic dla osob postronnych, ktore za wszelka cene mieszaly sie nie do swoich spraw i nie swoich dyskusji! za kazdym razem byly wpisywane twoje i moje wyjasnienia! kazdy wpis od lat byl opisywany jako nie twoj a przeze mnie jako moj. wiele razy (jesli mowa o drace organizowanej przez mnie dla tatki). wszelkie dywagacje o niesprawiedliwosci, proby kulania winy i poczucia niezrozumienia lataja mi mocno kolo trabki. sorry, ale nieraz jeden mowilo sie tez, aby wscibskie galy nie wtracaly sie w nie swoje dyskuje. jesli maja z tym problem, to mnie to nie interesuje. ciebie moze, wiec idz uspokoj tych, co w zyle z trzustki biora (ty chyba tez juz bierzesz, ja bym wzial na twoim miejscu, nie zawsze trafia sie taka ekstaza jak dzisiejszego wieczoru:)))). klaniam sie i czym predzej oddalam sie by nie widziec, wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: "raport" :) tatek 26.07.11, 16:51 czesc tatek. mam tylko jedno pytanie w danej kwestii: czy osoba, ktora adresowala niewybredne obelgi pod twoim adresem zachowala sie honorowo i cie przeprosila? wiecej pytan nie mam (bo i wiecej pytan w tej kwestii byc nie moze). ide przez chwile pogotowac i spadam do reala. wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: "raport" :) tatek 26.07.11, 17:19 czolem, nie widze nigdzie publicznych przeprosin. napisalem juz wczesniej: nie da sie oderwac postawy zyciowej, prezentowanych wartosci i zasad w zyciu realnym od siebie w swiecie internetowym. wiecej komentarzy nie mam, no bo coz jeszcze mozna napisac..? fakty mowia za siebie. tatek, zycze pogody ducha i dalszego funkcjonowania z podniesiona glowa. nie probuj stawac sie wzorem innych ofiara, bo nia nie jestes. nie ta liga, tatek. do nastepnego razu w tematach znacznie ciekawszych, wartych zainteresowania i poswiecenia dlan czasu. klaniam sie machajac czapka z daszkiem, wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: "raport" :) tatek 26.07.11, 19:47 wie bitte? "nie przyjmuje do wiadomosci"? a coz mnie to obchodzi co przyjmuje a co nie przyjmuje do wiadomosci? od rana do nocy siedzi na forum i nie potrafi przegladac wyszukiwarki? ja lub ty mamy jej jeszcze pokazywac palcem, gdzie JA rozmawialem z tatkiem i o czym? no sorry, czy to jakis zart? czyzby w oderwaniu od rzeczywistosci zapomniala, ze akurat nie mowi do lustra i do swoich nickow? ze co? ze inni oszusci a ona biedna pokrzywdzona, bo nie byla w stanie zrozumiec i kontrolowac kazdej mojej i tatki wypowiedzi? no nie, to juz kabaret:DDD ze wstydu za wlasna glupote na jej miejscu schowalbym glowe w piasek i przemilczal temat, inaczej znow bedziemy delektowac sie kolejnym dowodem na wielka inteligencje kosmpolitki i obierzyswiatki dody z jej cudownym IQ 180:)))))))))))))))))))))))))) wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: "raport" :) tatek 26.07.11, 19:58 ps. oplacalo sie jeszcze na chwileczke wejsc do netu. co zrobisz w nocy z poszkodowana sierotka marysia?:DDD nieraz zastanawiam sie czy my wszyscy mamy tu do czynienia z osoba zdrowa:))))))) pozdrawia zyczac wesolego wieczoru rozesmiany wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg scenariuszy ciag dalszy 27.07.11, 10:33 pozastanawiam sie przez chwile nad mozliwosciami rozwoju sytuacji:) 1. krzyki, krzyki, placze i biadolenia i krzyki, krzyki, placze, biadolenia, mieszane z agresja. wszyscy sa oszustami! oszukano nas niewinnych! to jedna klika, ktora tylko czeka na upadek polski! oszukiwano nas, gdy my z sercen na dloni, zaufaniem, dobrocia do nich! (cytaty z dyktatora chin notorycznie lamiacego prawo, w tym prawa czlowieka) dla mnie moze byc:) im wiecej utyskiwan komuszego zamordyzmu, ze wladzy wlasnej nie sposob juz kontrolowac, czyli inni dyktatora oszukali, tym dla swiadkow wydarzen lepiej. wiekszego absurdu historia sama by nie wymyslila. nalezy usiasc z herbatka w dloni i od czasu do czasu przejrzec newsy. nie trzeba nic robic, wystarczy popijac herbatke:) 2. ok. kazdy rzezbil jak mogl. czasy sie zmienily. nastala demokracja. wersja niemozliwa poki co, no chyba, ze dyktatorzy otrzasna sie z lez i poszukaja winnych wsrod swoich. czyli wersja niemozliwa:) 3. czy aby nie za dlugo siedze w necie? to, co kiedys bylo fajne przestalo juz krecic, po 12 latach warto poszukac alternatywy w realu? wersja niemozliwa. im dalej od rzeczywistego zycia, tym trudniej zrezygnowac z zycia wirtualnego. czyli wersja niemozliwa:) slowem: jedyna znana i sprawdzona wersja: drzec wielce pokrzywdzona buzke na calego oskarzajac innych o zdrade stanu, oszustwa, intrygi. moze nie wytrzymja krzykow i ugna sie pod presja? moze...:) bon appetit :) wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg wazny dopisek! 27.07.11, 10:51 zrobilem sobie herbatke czarna, z sokiem z cytryny i miodem. zastanawiam sie wlasciwie, czy nie lepiej bylo, gdybym zaparzyl herbatke owocowa? wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: wazny dopisek! 27.07.11, 11:06 espresso pije do tego, dlatego zastanawiam sie i jest to jedyny rzeczywisty powod moich rozmyslan (nie mylic z innymi) i jedyny powod, ktory mohe nazwac waznym:) wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
frontica Re: wazny dopisek! 27.07.11, 19:53 Jesteś jeszcze? Weź herbatkę i zajrzyj do artykułu :-) frontica Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: wazny dopisek! 27.07.11, 20:05 kwiatki kupilem i sadze, wspomnialem na forum. artykul? ktory? jesli jest podlinkowany pod forum to pewnie wpadne jeszcze na niego. do niepodlinkowanych, po przeczytaniu czy dopisaniu sie, nie wracam w zasadzie (raz wpadlem na jakis twoj dobry wpis, poza tym w wiekszosci pusty luft) ekologiczna zywnosc w krakowie i nowa restauracja? ten temat akurat interesujacy. moze wroce do niego w wolnej chwili. mam jeszcze jedna rosline do zasadzenia. narka! wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: wazny dopisek! 27.07.11, 20:32 a propos herbatki zrobilem sobie: "träum schön" entspannende kräutermischung. polecam przed snem. artykulu o ekologii i jedzeniu nie moge znalezc. chcialem dopisac, ze moi znajomi prowadza fair trade i bio. znajde przy okazji. pozdrawiam i wracam do herbatki. musze jeszcze podlac nowe rosliny. wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: wazny dopisek! 27.07.11, 20:52 ach to? nowa fala ataku wscieklizny i damskiego chamstwa? to juz tez przerabialismy, ani nie dziwi, ani nie wzrusza, ani smuci jakosc:). jedna z wieczornej formy egzystencji forumowej, zwykle po zmierzchu, przeciagnie sie pewnie do wczesnych godzin rannych. powiedz alkoholikowi, ze wodka spozywana w duzych ilosciach jest szkodliwa: nieuzalezniony wzruszy ramionami,przytaknie lub oleje; jeden uzalezniony przytaknie, troche go zaboli, gdyz nie zatracil jeszcze zdolnosci widzenia rzeczywistosci, przejdzie nad faktem do porzadku dziennego; uzalezniony calkowicie oderwany od rzeczywistosci bedzie przekonywal roznymi znanymi sobie metodami, ze nie masz racji i uzalezniony jest cale jego otoczenie, nie on. ot, zwykle mechanizmy uzaleznienia, ale komu chaloby sie o tym znow pisac? mnie nie. to juz bylo:))) wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg tatek w temacie roznosci i drobiazgow 27.07.11, 22:13 ...ze tez akcje wsparles, gdyz o wyzsze idee (ponad podzialami) chodzi? liczebnosci nie dali sobie jednak odebrac. no i klasy:) a teraz cichosza:)))) ich verstehe :)))) w sumie generalnie zgadzam sie, musialem jednak zerknac czego ministrem jest ten, ktory podniosl reke na internet:))) oj beda go teraz obserwowac, beda jego koledzy:)) ptaszyna przylepiona do stolka nie odpusci:D wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
frontica Re: tatek w temacie roznosci i drobiazgow 27.07.11, 22:16 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Też dobranoc. frontica Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: tatek w temacie roznosci i drobiazgow 27.07.11, 22:31 nie szkodzi. jest kilka idei, dla ktorych warto podzilac ponad podzialami (wiesz o czym mowie). co do reszty, wszystko jest ponizej. pozdrawiam i tez zycze dobrej nocy:) wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: tatek w temacie roznosci i drobiazgow 27.07.11, 22:32 podzilac? podzialac chyba chcialem powiedziec:) narka! Odpowiedz Link Zgłoś
wilsberg Re: wazny dopisek! 28.07.11, 16:56 a teraz jeszcze uzupelnienie, na ktore wczesniej nie bylo czasu /teraz tez malo/. powiedzialem, ze nie pozwole na jawne lamanie prawa i z lamaniem prawa nie zgadzam sie. 128 stron lacznie przekopiowalem wpisow znajdujacych sie pod artykulem, w ktorym wypowiada sie sikorski o osobach w necie. to bardzo duzo materialu, by postawic komus zarzuty lamania prawa. jezeli sikorski i jego sluzby dostana wydruk wpisow z podanym nazwiskiem i adresem osoby, ktora kryje sie za nickami, mechanizmem dzialania to zapewniam cie, nie pozostana obojetni. dostep do kont, IP (mimo zdolnosci ich zmieniania) latwo jest sprawdzic. gdy lamane jest prawo gw bedzie zmuszona udostepnic dane, zwlaszcza ministrowi. nawet juz w polsce mozna zanlezc osobe, ktora laczy sie przez wiele IP. to juz nie jest problem ani trudnosc. podsumowujac: to sie nazywa ukrecenie bata na wlasny tylek. dla mnie dobrze, bo dzieki jednemu artykulowi mam zestaw wielu nickow, ktore musialbym wycinkowo gromadzic. czesc mam, ale jeszcze troche brakuje. teraz mi juz wystarczy. twoich wpisow, frontica-tatek, jest malo, jesli juz to w wymowie obojetne, lekko krytyczne, ale nie lamiace regulaminu ani prawa. nie masz sie wiec czego obawiac. z mojej strony tez nie. klaniam sie, wilsberg Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio kiedy ostatnio zrobiles dobry uczynek ? 29.07.11, 11:02 np. umyles klatke schodowa i przeprowadziles staruszke przez ulice, oraz dales przygodnemu dziecku cukierka ? Bo chcialbym Ci dac jakis bonus. Odpowiedz Link Zgłoś