Dodaj do ulubionych

lata lecą:)))

03.06.04, 11:33
rety spojrzałem rano na moje latorośle i sie tak staro poczułem..ale te lata
lecą to po dzieciach widać:)))
Obserwuj wątek
    • meduza4 Re: lata lecą:))) 03.06.04, 11:46
      Ba! To trzeba robic tak jak ja, czyli nie miec dzieci :-D
    • Gość: wowa Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 11:47
      niestety!!!!!!!
    • psczolka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 12:12
      CZARNY KOT JOZEF BARAN

"pytałem starego człowieka
      jak mu przeszło życie

otworzył
      na oścież drzwi

po chwili
      zawarł

- tak mi przeszło
      odrzekł

(do izby
      wskoczył z sieni
      czarny kot

i usiadł na jego ramieniu)"

psczółka tezzz wleciała z sieni bbzzzzzz...
    • larix31 Re: lata lecą:))) 03.06.04, 12:51
      Stary nie przesadzaj. Lata latami, ale najważniejsze na ile Ty się czujesz, a
      nie na ile wyglądasz. Pozdrawiam...
      • samowolny Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:05
        nio czuje sie na ochnaście lat:)))) i chociaż w stawach strzyka to serce
        jeszcze mocno pika:))))
        • larix31 Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:14
          I właśnie o to biega...
        • mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:18
          A serce jeszcze mocno pika, jak klapa od śmietnika...;-)

Ja tam czuję się na 16 lat ;-), choć mam 76...
          Czuję się świetnie w tym wieku w jakim jestem dotychczas. Wszystko mi wolno,
          nikt mnie nie rozlicza z czasu, o której powinnam przychodzić do domu,
          o wszystkim, co mnie dotyczy decyduję sama. Żyć nie umierać ! ;-)
          • Gość: pani dyrektor Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:26
            Mandarynko,Ty 76, a ja 67 :)))ale samopoczucie jak 18, bo pełnoletnia i wtedy
            dopiero wszystko wolno :)))))
            • mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:29
              No dobrze, ale chodzi o to , że twarz jest pacholęcia a w główce już
              poukładane! ;-) To dopiero sztuka ;-)
              • larix31 Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:35
                Gorzej jeżeli jest odwrotnie...
                • mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:40
                  Ha, ha...czyli, np: " z tyłu liceum, z przodu muzeum" ;-), a w główce przy tym
                  siano! ;-)
                  Tak też się zdarza ;-)
              • Gość: PZZ Woźny Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:36
                Pani Derektor co Pani pisze, jak ja Panią widzę to bym dał tylko 22 góra 22,5
                roku życia ...
                • Gość: pani dyrektor Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:39
                  dół 22, a góra 22,5 a w talii reszta i rachunek sie zgadza!
                • mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:43
                  Ooooj , czy to tak ładnie postarzać Panią Dyrektooor ??
                  Cóż za niegodne dżentelmena postępowanie...;-)
                  • Gość: PZZ Wożny Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:54
                    To Pani Derektor chce by rodzice w przedszkolu nie mylili z tymi wyrosniętymi
                    dziewuchami...ale kudy im do niej ..
                    • mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:59
                      No, jak tak patrzę na Panią Dyrektor, to stwierdzam z całą stanowczością, że
                      rzeczywiście bardzo łatwo wtapia się w tłum przedszkolaków i trudno ją odróżnić
                      od wyrośniętej 6-latki ;-)
                      • Gość: PZZ Woźny Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:22
                        Ale to tak na pierwszy rzut bo zdradzają ją te wspaniałe krągłości tu i tam,
                        szczególnie tam ....
              • samowolny Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:37
                to my wapniaki wplećmy sobie kwiaty we włosy,weźmy sie za ręce i pobiegnijmy
                smagani wiatrem ku słońcu:))))
                • mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:44
                  I załóżmy jeszcze białe zwiewne, płócienne koszulki ;-)
                  • larix31 Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:47
                    I będzie Kuklus-klan;))))
                    • mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:51
                      A juści!
                      I będziemy wesoło pląsać wokół ogniska w noc Kupały ;-)
                      To już niedługo! Popuszczamy sobie wianki na rzece, a nóż ktoś je wyłowi...no,
                      np.: jakaś głoda krowa i zje ;-)
                      • Gość: pani dyrektor Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:58
                        w nocy będziemy się "kupały"? ale woda zimna i w tych białych koszulach
                        wystraszymy raki i inne szczupaki :)))))a wianki juz dawno "diabli wzięli" :))
                        • mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 14:02
                          Eeech, jakaż z Pani pragmatyczka, nic wyobraźni, nic szaleństwa ! Rooomantyzmu
                          trochę...;-)

A niekiedy w takiej koszulce ładniej się wygląda niż bez! Zwłaszcza w naszym
                          wieku... ;-)
                          • Gość: pani dyrektor Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:06
                            brak romantyzmu- to dlatego że zimna woda spływa po plecach !, ale co mi tam
                            idziemy na wybory miss mokrego podkoszulka ( albo koszuli) :))))))??
                            • mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 14:09
                              Uuuuch, to Ci będzie widowisko! Tylko dla ludzi o mocnych nerwach;-), miss
                              mokrego podkoszulka w kategorii wiekowej powyżej 75 - roku życia ! A co mi
                              tam! Przez tyle lat nie wiedziałam jak to smakuje, przynajmniej zabiorę tą
                              wiedzę w zaświaty ;-)
                              • Gość: pani dyrektor Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:16
                                czyli robimy furore w zaświatach, bo to będzie widowisko "nie z tego świata" :))
                                • Gość: PZZ Woźny Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:19
                                  A ja to bym mógł sprzedawć bilety na to dziwo ...
                                  • Gość: pani dyrektor Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:24
                                    Woźny, ale z ciebie kombinator, chciałbyś patrzeć za darmo??
                                    • Gość: PZZ Woźny Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:26
                                      Pani Derektor , ja Panią widzę codziennie raczej co nocnie w snach i to jak..
                                      • Gość: pani dyrektor Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:29
                                        taaaak?, to po cholerę Ci te występy? chyba jesteś zepsuty moralnie, dobrze ze
                                        rodzice nie wiedza jakie typy kręcą się przy przedszkolu.
                                        • Gość: PZZ Woźny Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:32
                                          A co bede Pani Derektor przypominał o swoich zarobkach u Pani, sama Pani wie
                                          ile...
                          • Gość: PZZ Woźny Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:08
                            Wisz stary by się w grobie podniósł i zawołał "Łado Łado a nie Fiatem" jak by
                            takie dziewoje zobaczył i trumnę by nie było można zamknąć ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka