samowolny 03.06.04, 11:33 rety spojrzałem rano na moje latorośle i sie tak staro poczułem..ale te lata lecą to po dzieciach widać:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meduza4 Re: lata lecą:))) 03.06.04, 11:46 Ba! To trzeba robic tak jak ja, czyli nie miec dzieci :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 11:47 niestety!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
psczolka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 12:12 CZARNY KOT JOZEF BARAN "pytałem starego człowieka jak mu przeszło życie otworzył na oścież drzwi po chwili zawarł - tak mi przeszło odrzekł (do izby wskoczył z sieni czarny kot i usiadł na jego ramieniu)" psczółka tezzz wleciała z sieni bbzzzzzz... Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: lata lecą:))) 03.06.04, 12:51 Stary nie przesadzaj. Lata latami, ale najważniejsze na ile Ty się czujesz, a nie na ile wyglądasz. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:05 nio czuje sie na ochnaście lat:)))) i chociaż w stawach strzyka to serce jeszcze mocno pika:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:18 A serce jeszcze mocno pika, jak klapa od śmietnika...;-) Ja tam czuję się na 16 lat ;-), choć mam 76... Czuję się świetnie w tym wieku w jakim jestem dotychczas. Wszystko mi wolno, nikt mnie nie rozlicza z czasu, o której powinnam przychodzić do domu, o wszystkim, co mnie dotyczy decyduję sama. Żyć nie umierać ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:26 Mandarynko,Ty 76, a ja 67 :)))ale samopoczucie jak 18, bo pełnoletnia i wtedy dopiero wszystko wolno :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:29 No dobrze, ale chodzi o to , że twarz jest pacholęcia a w główce już poukładane! ;-) To dopiero sztuka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:40 Ha, ha...czyli, np: " z tyłu liceum, z przodu muzeum" ;-), a w główce przy tym siano! ;-) Tak też się zdarza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZZ Woźny Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:36 Pani Derektor co Pani pisze, jak ja Panią widzę to bym dał tylko 22 góra 22,5 roku życia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:39 dół 22, a góra 22,5 a w talii reszta i rachunek sie zgadza! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:43 Ooooj , czy to tak ładnie postarzać Panią Dyrektooor ?? Cóż za niegodne dżentelmena postępowanie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZZ Wożny Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:54 To Pani Derektor chce by rodzice w przedszkolu nie mylili z tymi wyrosniętymi dziewuchami...ale kudy im do niej .. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:59 No, jak tak patrzę na Panią Dyrektor, to stwierdzam z całą stanowczością, że rzeczywiście bardzo łatwo wtapia się w tłum przedszkolaków i trudno ją odróżnić od wyrośniętej 6-latki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZZ Woźny Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:22 Ale to tak na pierwszy rzut bo zdradzają ją te wspaniałe krągłości tu i tam, szczególnie tam .... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:37 to my wapniaki wplećmy sobie kwiaty we włosy,weźmy sie za ręce i pobiegnijmy smagani wiatrem ku słońcu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:44 I załóżmy jeszcze białe zwiewne, płócienne koszulki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 13:51 A juści! I będziemy wesoło pląsać wokół ogniska w noc Kupały ;-) To już niedługo! Popuszczamy sobie wianki na rzece, a nóż ktoś je wyłowi...no, np.: jakaś głoda krowa i zje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:58 w nocy będziemy się "kupały"? ale woda zimna i w tych białych koszulach wystraszymy raki i inne szczupaki :)))))a wianki juz dawno "diabli wzięli" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 14:02 Eeech, jakaż z Pani pragmatyczka, nic wyobraźni, nic szaleństwa ! Rooomantyzmu trochę...;-) A niekiedy w takiej koszulce ładniej się wygląda niż bez! Zwłaszcza w naszym wieku... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:06 brak romantyzmu- to dlatego że zimna woda spływa po plecach !, ale co mi tam idziemy na wybory miss mokrego podkoszulka ( albo koszuli) :))))))?? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: lata lecą:))) 03.06.04, 14:09 Uuuuch, to Ci będzie widowisko! Tylko dla ludzi o mocnych nerwach;-), miss mokrego podkoszulka w kategorii wiekowej powyżej 75 - roku życia ! A co mi tam! Przez tyle lat nie wiedziałam jak to smakuje, przynajmniej zabiorę tą wiedzę w zaświaty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:16 czyli robimy furore w zaświatach, bo to będzie widowisko "nie z tego świata" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZZ Woźny Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:19 A ja to bym mógł sprzedawć bilety na to dziwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:24 Woźny, ale z ciebie kombinator, chciałbyś patrzeć za darmo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZZ Woźny Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:26 Pani Derektor , ja Panią widzę codziennie raczej co nocnie w snach i to jak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:29 taaaak?, to po cholerę Ci te występy? chyba jesteś zepsuty moralnie, dobrze ze rodzice nie wiedza jakie typy kręcą się przy przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZZ Woźny Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:32 A co bede Pani Derektor przypominał o swoich zarobkach u Pani, sama Pani wie ile... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZZ Woźny Re: lata lecą:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:08 Wisz stary by się w grobie podniósł i zawołał "Łado Łado a nie Fiatem" jak by takie dziewoje zobaczył i trumnę by nie było można zamknąć .... Odpowiedz Link Zgłoś