Dodaj do ulubionych

Urodziny, urodziny...Forward

08.03.02, 15:17
jutro kochany osiołek (który czasami za ostro macha kopytkami, ale potem jest
mu przykro) obchodzi swoje urodziny. Maga orgznizuje więc wirtualne przyjęcie
urodzinowe dla Forwarda.
od dziś można na tym wątku składać prezenty, życzenia i jeść wirtualny tort.
oczywiście można tez składać hmm..napoje, ale nie ręczę, że dotrwają do jutra.

osoby SZCZEGÓLNIE zaproszone- Janek, saqqara, tygrysek, Agniecha i wszyscy
mieszkańcy chatki na skraju lasu. wszyscy pozostali także mile widziani.
przyjęcie potrwa (po góralsku) do poniedziałku. na nieobecnych a szczególnie
zaproszonych oficjalnie się obrażę ;)))

a póki jestem sama... wypiję za zdrowie solnenizanta (i nie będę ukrywać, że na
jednym toaście nie skończę:) )
Obserwuj wątek
    • Gość: laelia Re: Urodziny, urodziny...Forward IP: 212.244.106.* 08.03.02, 15:29
      Och, Maga. To miało być przyjęcie niespodzianka, więc teraz przygotuj specjalny
      napój dla Forwarda. Poczęstujemy go nim i do jutra o wszystkim zapomni, a wtedy
      wejdzie i ... No właśnie. Przyniosłam kwiaty i baloniki i serpentyny, ślęczałam
      w księgach i mam cudowne zaklęcie przywołujące spadające gwiazdy. Spełnią
      wszystkie życzenia, stuprocentowo! No i nie zapomniałam o torcie, ale to na
      razie niespodzianka. Żeby nie zawieść gości przyniosłam na razie śmieszne
      koktajlowe ciasteczka z bakaliami i sernik, przecież nie mogłam zapomnieć o
      serniku. I cudowne białe wino już się chłodzi. A na razie wypijmy toast za
      Forwarda, niezrównanego budowniczego, ciepłego duszka i przyjaciela.
      • maga_ Re: Urodziny, urodziny...Forward 08.03.02, 15:38
        laeila, to wszystko wygląda tak smacznie, że obawiam się, ze dla Forwarda już
        nic nie zostanie ;)
        rozwieśmy baloniki, serpentyny, przygotujmy konfetti.
        czy ja będę musiała też odśpiewać "sto lat"? ojej... biedni słyszący to :)
        a zanim zaczniemy dekorować salę- przyłączę się do toastu: Forward, za tę noc x
        lat temu, kiedy urodził się osiołek! bo dzięki tej nocy my zyskalismy kochanego
        przyjaciela i kompana :) przewrotnie podziękuję ci za to, że się urodziłeś:)
        wszystkiego naj naj, Forward!!!
        i..do dna :)
        • Gość: tygrysek Re: Urodziny, urodziny...Forward IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 16:13
          hej, dziewczyny :o)
          zastanawiałam się, kto wpadnie na pomysł urządzenia przyjęcia dla naszego
          kochanego KŁAPOUCHA, stawiałam na ciebie, maguś, i..nie pomyliłam się :o)

teraz muszę zmykać, ale za to na pewno pojawię się po zachodzie słońca (wiem,
          jestem trochę okropna, chciałabym wam pomóc..może spróbuję poprosić elfy, żeby
          wpadły? dzisiaj taki bardzo, bardzo szczególny wieczór będzie.. :o)

na razie,
          pa!
          • maga_ Re: Urodziny, urodziny...Forward 08.03.02, 16:46
            Witaj Tygrysku! :)
            no, widzisz, jak ty dobrze mnie znasz? :) komu jak komu, ale Kłapouszkowi
            naszemu przyjęcie urodzinowe urządzić trzeba :) najpierw chciałam po prostu
            przynieść torcik do chatki, ale potem pomyślałam, że to za mało! a kiedy już
            stworzyłam wirtualną salę balową, to laeila przyniosła wszystko, co niezbędne,
            żeby zrobiło się naprawdę urodzinowo :)
            popatrz tylko na te baloniki... chyba laeila troszkę je zaczarowała, bo wciąż
            zmieniają kolory... śliczne, laeila, wiedziałam, że masz zadatki na
            czarodziejkę :))

Tygrysku, nie martw się, że nie pomagasz w dekoracjach- przecież widzisz, że ja
            i laeila nie bardzo się przemęczamy- nasze zaklęcia wieszają wszystko, a my w
            tym czasie... no, a jakżeby inaczej- pijemy za zdrowie Forwarda ukochanego i
            podjadamy co mamy pod ręką :)
            właśnie... czy mogłabyś przynieść jakieś smakołyki? bo laeila przyniosła
            pyszności, ale obawiam się, ze wkrótce niewiele ich zostanie :)
            gdyby tak ag wpadła z szarlotką a Allegra ze slynnymi naleśnikami...
            ech...pomarzyć :))

Elfy przyjdą na pewno, jeśli tylko ładnie je poprosisz. ty masz w sobie magię
            elfa, więc one bardzo ciebie lubią i chętnie słuchają... no i myślę, ze same
            chcą złożyć życzenia Forwardowi...
            a ja dbam cały czas, żeby wątek był na samiutkiej górze. bo to teraz
            najważniejszy z wątków...!
            • Gość: tygrysek Re: Urodziny, urodziny...Forward IP: 212.160.117.* 08.03.02, 17:06
              zajęłabym się cytatem, który brzmi: pijemy za zdrowie forwarda..
              bo..brzmi uroczo, to też.. :o)
              ale..mam nadzieję, ze forward wpadnie tu odpowiednio wcześnie, bo jeśli bardzo
              późno..
              to..
              bąbelki w mojej głowie..

bąbelki..
              w mojej..
              co to ja chciałam powiedzieć..

a..
              to ja sprawdzę, co u elfów.. ;o)

• maga_ Re: Urodziny, urodziny...Forward 08.03.02, 17:39
                Tygrysku... ta butelka, która stała obok ciebie... dlaczego ona jest już
                pusta? :)
                Żeby nie zostać w tyle otwieram następną... gdzie to ja ją... o, jest! i
                doganiam ciebie w toastach! za kochanego marudnego Kłapouszka!
                (mógłby już przyjść, bo..yy..no krok juz nie bardzo pewny, a jak jeszcze
                troszkę poczekamy, to bąbelki schowają mi gdzieś w głowie życzenia, ktore
                chciałabym mu złożyć...)
                :)))
                • maga_ Re: Urodziny, urodziny...Forward 08.03.02, 18:19
                  no, nie...wątek ma być na samej górze!!! hop, do góry :)
                  a ja przygotuję świeczki...gdzie jest solenizant...?
                  • Gość: tygrysek Re: Urodziny, urodziny...Forward IP: 212.160.117.* 08.03.02, 18:26
                    no właśnie!
                    gdzie jest sole..lesole..soleneni..
                    FORWARD, chodź do nas, szybko! :o)
                    • maga_ Re: Urodziny, urodziny...Forward 08.03.02, 18:41
                      boszszze...tygrysku...a jak on pije gdżiesz inźiej? oj, język mi się
                      plącze... ;))
                      a co tam... jeszczeee raz za zdrowie Forwarda! i stooo laat, stoo laaat! :))
                      laeila, śpiewaj z nami!
                • ja_nek Wiwat ! 08.03.02, 18:50
                  Agniecha nie bardzo może do Nas dotrzeć z uwagi na brak odpowiedniej
                  infrastruktury (internet) w domu. Natomiast jak Ją znam przesłałaby Ci Forwardzie
                  ciepłe, szczere życzenia.
                  Przytachałem gąsior wina, trochę zakurzony jest jeszcze. Powiem Wam, że
                  podarowali mi go braciszkowie zakonni wdzięczni za wskazanie drogi w puszczy.
                  Pobłądzili w kniei, więc szczerze uratowała ich moja pomoc. A oto i ów dostojny
                  wielkością a i wierzę, że smakiem gąsior. Ciężki, więc i napitek winien być
                  przedni.
                  Mam tu jeszcze sernik, jaki udało mi się wyjednać po niewielkiej cenie od
                  mieszkającej nieopodal młodej wdówki. Kiedy powiedziałem, jak piękne ma lica nie
                  oparła się.. mej prośbie oczywiście i wręczyła mi wspomniany sernik.
                  A gdzież to nasz solenizant?
                  Ech chłop to dobry, ino krew w nim gorąca. Co było to było ja mu życzę szczerze
                  najlepiej. Mieszkalismy wszyscy już w kilku chatkach i zawsze żyło nam się w
                  zgodzie. Poznaliśmy Forwarda jako miłego współtowarzysza kolejnych wieczorów.
                  Przyjmij zatem Forwardzie szczere życzenia pomyślności i PROSZĘ CIĘ uwierz, że
                  nie każdy Twój rozmówca ma złe intencje. Jesteś facet bystry, inteligentny,
                  wykrzesz dla nas, a ZWŁASZCZA DLA SIEBIE trochę wiary w ludzi.

Pozdrawiam i wznoszę Twoje zdrowie.
                  Janek
                  • Gość: tygrysek Re: Wiwat ! IP: 212.160.117.* 08.03.02, 18:56
                    o, janku, jak dobrze, że jesteś :o)
                    bo..gdybyśmy tak z magą poświętowały jeszcze trochę..mogłybyśmy wylądować na
                    zupełnie innej IZBIE..balowej ;o)

OK, to ja zmykam, jeszcze na trochę, a..
                    kto się zajmie wybuchami? to znaczy..zimne ognie, chińskie smoki, itd.?
                    janek? świetnie!

czy możesz razem z magą?
                    jasne!
                    nie, nie janku, ja miałam na myśli inne ognie..
                    no, dobrze, zmykam, zostawiam was..
                    tylko chatki nie spalcie,dobrze? :o)

na razie,pa!
    • Gość: tygrysek Re: Urodziny, urodziny...Forward IP: 212.160.117.* 08.03.02, 21:52
      hej, nie wiem, gdzie się dzieją urodziny, ale na pewno nie tutaj, teraz..

mam nadzieję, ze jutro wszyscy tu wpadną?
      a..ponieważ ja zmykam, do poniedziałku,
      zostawiam mnóstwo migdałowych uścisków :o)

a jeśli chodzi o prezent dla forwarda..
      nie da się go tutaj zostawić, więc..

forwardzie, prezent będzie, kiedy wrócę, dobrze?

mam nadzieję..że niespodzianka będzie..
      oromna..
      ciepła..
      kolorowa..
      kochana..
      a na uszach, z radości, zakwitną ci fiołki :o)

pa!
      • forward Re: Tort i piosenka 09.03.02, 09:43
        Tort budyniowo-czekoladowo-ananasowy z marcepanowym osiołkiem.
        Osiołka pokroję i położe na talerzyki Janka i Agniechy żeby poznali mnie od
        słodszej strony, wasza obecność na tym wątku jest dla mnie najlepszym prezentem
        Jest taka piosenka którą bardzo lubię, śpiewał ją Franka Sinatra ale mnie
        najbardziej podoba się w wykonaniu Elvisa Presleya. Dziś zaśpiewam ją z moim
        chórkiem Magą i Tygryskiem. Co mi tam jako solenizant zaszaleję.

"My Way"
        Writer(s): Revaux/Francois/Anka

And now, the end is near;
        And so I face the final curtain.
        My friend, I'll say it clear,
        I'll state my case, of which I'm certain.

I've lived a life that's full.
        I've traveled each and ev'ry highway;
        But more, much more than this,
        I did it my way.

Regrets, I've had a few;
        But then again, too few to mention.
        I did what I had to do
        And saw it through without exemption.

I planned each charted course;
        Each careful step along the byway,
        But more, much more than this,
        I did it my way.

Yes, there were times, I'm sure you knew
        When I bit off more than I could chew.
        But through it all, when there was doubt,
        I ate it up and spit it out.
        I faced it all and I stood tall;
        And did it my way.

I've loved, I've laughed and cried.
        I've had my fill; my share of losing.
        And now, as tears subside,
        I find it all so amusing.

To think I did all that;
        And may I say - not in a shy way,
        "No, oh no not me,
        I did it my way".

For what is a man, what has he got?
        If not himself, then he has naught.
        To say the things he truly feels;
        And not the words of one who kneels.
        The record shows I took the blows -
        And did it my way!

• forward Re: Leila, Maga i Tygrysek 09.03.02, 09:48
          Dziękuję za przygotowanie przyjęcia jesteście suuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppeerrrr
          • maga_ Re: Leila, Maga i Tygrysek 09.03.02, 10:32
            stoo laaat stooo laaat niech żyje, żyje nam!!! :))

przepraszam, ze wczoraj zniknęłam, ale hmm..byla butelka i jeszcze jedna...
            wszystkie za zdrowie Forwarda... a potem obudziałam się pod stołem :)

Forward, w prezencie ode mnie: przyjaźń zapakowana w ciepłe myśli, przewiązana
            uśmiechem. dobrze, że ciebie mamy osiołku :) a już myślałam, że nie przyjdziesz
            i ściągalam cię mailem :) a ty sam tutaj trafiłeś.
            impreza potrwa do poniedziałku conajmniej... jeśli wytrzymam :))
            no, Forward..zdmuchnij świeczki!!! :)
    • Gość: Kulka Re: Urodziny, urodziny...Forward IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 10:48
      WSZYSTKIEGO, WSZYSTKIEGO CZEGO TYLKO MOŻESZ CHCIEĆ !!!!!!!!!!!
      • forward Re: Urodziny, urodziny...Forward 09.03.02, 11:38
        Dziękuje wam WSZYSTKIM jesteście kochani...
        Nabieram powietrza i dmucham....puuuuuuuuuuuu....... 25 lat minęło jak jeden
        dzień...
        • maga_ Re: Urodziny, urodziny...Forward 09.03.02, 11:58
          mam nadzieję, że pomyślałeś życzenie? pomyślałeś? to dobrze... ale nie mów
          jakie, bo się nie spełni...! a teraz zajmę się wypełnianiem bilansu
          kalorycznego za pomoca kawałka tortu :)
          mniam mniam... wiem, że od rana nie powinno się, ale... czy ktoś mógłby
          otworzyć szampana...? :)
          • Gość: agniecha Zyczenia dla Forwarda IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 12:47
            "Wszystko co bylo Twoim marzeniem
            Co jest i bedzie w przyszlosci
            Niech nie mija z cichym westchnieniem
            Lecz niech sie spelni w calosci.
            Wszystko co piekne i upragnione
            Niech bedzie w Twoim zyciu spelnione."

Drogi Forwardzie! Z okazji Twoich urodzin skladam Ci
            najserdeczniejsze zyczenia duzo zdrowka,
            szczescia i spelnienia marzen! Zyj 100 lat i jeden dzien dluzej :)
            agniecha
            • ja_nek Re: Zyczenia dla Forwarda 09.03.02, 13:12
              "Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam,
              sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam,
              Jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje, żyje nam,
              Niech żyje nam!
              A kto? Forward!

Cześć Agniecho.
              Przepraszam wszystkich, ale w międzyczasie gościłem u pewnych Vikingów co
              zadomowili się na warszawskiej Starówce i wieczór oraz kawałek nocki byłem z
              forumowiczami. A później to byłem zbyt padnięty, aby wchodzić w środku nocy na
              forum.
              25 lat to okrągła liczba! Wszystkiego dobrego Forwardzie!
              Maga masz na nosku odrobinę kremu. Agniecha, hmmm masz dziś wyjątkowo słodki
              usmiech....
              Szampan, uffff! ciężka sprawa, korek mocno siedzi.... I jeeeeeeeeest! proszę o
              kieliszki! Forward, maga, Agniecha, Tygrysek, Kulka.
              Maga chodź na bok zajmiemy się niekoniecznie zimnymi, ale ogniami, hihihi.
              Gąsior wina, trudnyw otworzeniu, mmmmmmmmmmm, jest! Wreszcie, uffffff!
              Jakby ktoś miał ochotę na wino oczywiście , to otwarte.

Pozdrowienia
              Janek
              • a_g Re: Zyczenia dla Forwarda 09.03.02, 13:29
                Wszystkiego najlepszego Osiołku!!! Wznoszę kolejny toast za Ciebie (i Twoją
                pracę magisterską). Trzymaj się!
                ag
                • anka1 Re: Zyczenia dla Forwarda 09.03.02, 14:25
                  bardzo rzadko tu bywam ale dolaczam sie do zyczen. Forward mam nadzieje ze
                  karteluszka:) doszla! samych dobroci teraz i na zawsze Ci zycze!
                  • malkotent Re: Zyczenia dla Forwarda 09.03.02, 14:30
                    ale ty namolna jestes
                    facet ucieka od ciebie jak moze
                    • forward Re: Zyczenia dla Forwarda 09.03.02, 15:11
                      Witam wszystkich, obsługą trunków zajmuje się dzisiaj Janek, polewaj śmiało
                      niech w głowę uderza wino.Doniosę jeszcze jeden tort, panie siedzą panowie
                      obsługują panie.
                      Oj Malkontencie wińskiem zmuszę ciebie do optymizmu a Forwardzik przed nikim
                      nie ucieka tylko rozwija się naprzód tak jak jego nick.
                      • ja_nek Re: Zyczenia dla Forwarda 09.03.02, 15:57
                        Poczuwam się do obowiązku.
                        Wino przednie jak mnie zapewniano. A więc Maga, Laelia, na rozgrzanie i chorób
                        przeganianie! A_g, Tygrysku, Agniecho, gąsior dziwny, nalewam i nalewam a z niego
                        jakby nie ubywało.
                        Cześć Aniu! Witaj! Strasznie dawno Cię nie widziałem! Naleję Ci zaraz.
                        Malkontencie dawaj szklanicę!
                        Wszyscy już mają wino, a więc wznieśmy toast!
                        Wypijmy za Forwarda za Jego zdrowie i aby nabrał nam tu optymizmu!
                        Forward więcej uśmiechu!

Pozdrawiam
                        Janek
                        P.S. Dziwna butelka, ciągle jest pełna, to wbrew prawom fizyki!

• maga_ Re: Zyczenia dla Forwarda 09.03.02, 16:33
                          nie pozostaje mi nic innego jak tylko sprawdzić czy właściwości gąsiora mają
                          charakter stały- za zdrowie Forwarda będę piła tak długo aż nie nabiorę
                          pewności, że wina na pewno nie ubędzie! choćbym miała paść! a co mi tam! w
                          końcu taki dzień jest tylko raz w roku! Janku, poproszę o wino...
                          mm..przepyszne...
                          i po raz kolejny wznoszę toast- za Forwarda i jego słoneczną stronę, żebyśmy
                          zawszę ją mogli oglądać, bo jest cudowna. za przyjaźń, za zaufanie i za magię.
                          i za pozytywne emocje. żeby żadnych innych pomiędzy nami nigdy nie było- tylko
                          pozytywne!
                          i do dna...
                          i zabieram się za torcik...
                          Janku...co z tymi ogniami? nie, nie tymi w moich oczach (hmm..czyżby znowu
                          były? hmm..możliwe, możliwe... :) ), tymi na niebie... chemiczna wierza babel,
                          niebo kolorowe ogniami- dla naszego solenizanta... jak będzie Janku? Tygrysek
                          dał nam taką misję, a tygrsyka trzeba słuchać, bo to kochana dziewczyna jest :))
                          • laelia Re: Zyczenia dla Forwarda 09.03.02, 19:21
                            Witaj Forwardzie
                            Wpadam tylko na chwileczkę, ale za to z obiecanym tortem. Trzy warstwy:
                            migdałowa, czekoladowa i orzechowa przełożone pysznym kremem i, no cóż,
                            solidnie nasączone pączem. Musisz uważać zdmuchując świeczki :o) A życzę Ci
                            abyś potrafił zawsze i wszędzie zabrać ze sobą ciepło magicznej chatki, by
                            oświetlało Ci drogę i dawało wytchnienie i abyś miał wokół siebie sprawdzonych
                            przyjaciół. Sto buziaczków.
                            Laelia
                            • forward Re: Zyczenia dla Forwarda 09.03.02, 20:12
                              Laelia dziękuję Tobie za wspaniały tort. Pycha...czekolada, orzechy, migdały...
                              Obiecuję że zawsze będę budował chatki, aby przy kominku mogli spotkać wszyscy,
                              którzy chcą usłyszeć o elfach, zjeść różne pyszności i spróbować
                              najwspanialszych herbat z magicznego ogrodu.
                              • Gość: miśka Re: Zyczenia dla Forwarda IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.03.02, 21:03
                                Napisałeś drogi Forwardzie na innym wątku..Miśka tracisz przyjaciela ale
                                pozwolisz,ze i tak zaspiewam Ci sto lat?:)
                                Stooo laat,stooo laaaat niech żyje,żyje nam Forward!!!
                                Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin:)
                                Buźka:-*
                                • forward Re: Zyczenia dla Forwarda 09.03.02, 21:16
                                  Miśka spróbuj tortu,bo jest mniamniuśny i zaraz zniknie. Podpowiem tort Laeli
                                  jest pyszniutki. Nikogo nie straciłaś, to ja wpadłem w przesadę. Zaraz naleję
                                  tobie kieliszek szampana.
                                  • Gość: miśka Re: Zyczenia dla Forwarda IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.03.02, 21:25
                                    Nareszcie nasz kochany Forwardzik:)))
                                    To ja sobie zażycze duuuuży kawał tortu ( jeśli jeszcze jest )i wielgachny
                                    kieliszek szampana:)
                                    • ja_nek Re: Zyczenia dla Forwarda 09.03.02, 22:10
                                      No i jak Maga? Nie mówiłem, że nalewam i nic nie ubywa?
                                      Maga, w Twoich oczach błyski niebieskie się odbijają. Chodź spróbujemy rozpalić
                                      te ognie. Pamiętaj o pracy zespołowej, hihi.
                                      Wypiję za magię z Forwardem.
                                      Ale Laelia, Twój tort, mmmmm migdały, czekolada. mmmmm mógłbym się pryzzwyczaić.
                                      Maga nie patrz tak, no dobrze już idę!
                                      Cześć Misiu.

Pozdrowienia
                                      Janek
                                      • maga_ Re: Zyczenia dla Forwarda 10.03.02, 08:21
                                        ech, głowa mnie boli od wina... i nic a nic nie ubyło. a toastow za zdrowie
                                        Forwarda wypiłam... oj, straciłam rachubę :))
                                        Janku, wczoraj zasada "light my fire" była jak najbardziej w użyciu. oczywiscie-
                                        mówię o fajerwerkach hi hi
                                        na niebie pojawiły się kwiaty z ognia, kolory mieszały w oblokach, dzięki magii
                                        laelii zaroiło się od spadających gwiazd... pięknie było...
                                        a ponieważ już dzień po urodzinach (więc Forward jest już małym jednodniowym
                                        bobaskiem..a przynajmniej właśnie takim bobaskiem był 25 lat temu:) ) to ja
                                        znowu złoże życzenia:
                                        Forward, kochany z ciebie przyjaciel. Mam nadzeję, że wszystkie czarne chmury
                                        ze swojej głowy odpędzisz i zostanie w tobie tylko to, za ciebie tak bardzo
                                        lubię. i oby wszyscy lubili ciebie tak samo (czy oni ciebie wtedy nie zaduszą
                                        na śmierć?:) ). całuski dzień-po-urodzinowe!
                                        no..bawimy się dalej :)
                                        • ja_nek Re: Zyczenia dla Forwarda 10.03.02, 15:02
                                          Co byś Maga powiedziała na relight?

Forward życzę Ci wielu przyjaciół oraz radości!

Pozdrowienia
                                          Janek
                                        • piotr_c Re: Zyczenia dla Forwarda 11.03.02, 00:15
                                          I my sie przyłączamy do życzeń. Bogusia śpi jak przystało na 29 miesięczną
                                          damę , zresztą może to i lepiej tyle tu wina się leje :)
                                          Oby świat się Forward rozwijał a nigdy wstecz, i niech humor i ciepło z chatki
                                          promienuje na około. W realu takoż.
    • dzyt Forward!!! 11.03.02, 07:35
      Forwardku Drogi - wszystkiego naj, najlepszego!!!
      Duże buziaczki z cieplutkimi życzątkami...
      "przeproszki", że nie wcześniej, ale nie mam w domu potrzebnego
      osprzętu... myślę, że wybaczysz mi ;-)
      Przyniosłam Ci tulipanka, ale zasnął i szkoda go budzić...
      bardzo ładnie się uśmiecha, zobacz jak tylko się zbudzi :)
      Dzyt
      • ronja Re: Forward!!! 11.03.02, 09:57
        To i ja z życzeniami - ode mnie i od mojego konia - oby wiatr wyjący wokól, był
        tylko powiewem zwiazanym z tempem nawiązywania przez Ciebie przyjaźni, a nie
        niepokojem duszy...
    • saqqara Wiem, ze spoznione, ale.... 11.03.02, 12:42
      ...zycze Ci wszystkiego co najlepsze, Forward. A ze nie mam mozliwosci
      pocalowania Cie w czolko, to mam dla Ciebie kwiatek :)

@->->>---

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka