robaczywy_grzyb 07.06.04, 11:47 i nie rozumiem dlaczego ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurdebelemax Re: Nikt mnie nie chce... 07.06.04, 12:02 Nie tylko Ty masz ten problem :-ppp Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Chyba troche klamiecie! 07.06.04, 12:05 Jak ja trafiam na takiego, ktorego "nikt nie chce" i zaczynam go chciec, to w koncu okazuje sie, ze on mnie nie chce... A do bani z facetami :-( Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Chyba troche klamiecie! 07.06.04, 12:07 Meduzo nie uogólniaj. A do Grzyba: może dlatego, że jesteś robaczywy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Chyba troche klamiecie! 07.06.04, 12:11 larix31 napisał: > Meduzo nie uogólniaj. Ktos juz mi postawl ten zarzut. I jego tez podobno zadna nie chciala. Jak ja go chcialam to zniknal bez slowa pozegnania. Wnioskuje, ze dzisiejszy mezczyzna musi grac nieszczesnika, zeby czul sie dobrze. > A do Grzyba: może dlatego, że jesteś robaczywy...:) Bozeee, ja spadne z krzesla :-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Chyba troche klamiecie! 07.06.04, 12:15 Meduzo. Oficjalnie i naukowo jest stwierdzona tego typu postawa jak "podryw na litość", często stosowana przez facetów. Ale zapewniam, że nie przez wszystkich. Czemu chcesz spadać z krzesła? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Chyba troche klamiecie! 07.06.04, 12:21 Spadac z krzesla chce, bo uswiadomilam sobie, ze ten post jest dla jaj i odpowiedz pewnie miala byc w stylu "bo jestes robaczywy" :-) A podryw na litosc stosuje az za duzo facetow, ze wychodzi to w koncu bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
robaczywy_grzyb rety, rety! 07.06.04, 12:53 Stary, robaczywy, zmurszaly to juz od razu niedobry! Przeciez i tak na pierwszy rzut oka tego nie widac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: rety, rety! 07.06.04, 13:24 na dobrą zupę się nie nadajesz... po takim to tylko ból brzucha i niesmak pozostaje ;-) robaczywy_grzyb napisał: > Stary, robaczywy, zmurszaly to juz od razu niedobry! > Przeciez i tak na pierwszy rzut oka tego nie widac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Chyba troche klamiecie! 07.06.04, 12:13 meduza4 napisała: > Jak ja trafiam na takiego, ktorego "nikt nie chce" i zaczynam > go chciec, to w koncu okazuje sie, ze on mnie nie chce... > A do bani z facetami :-( > moze facet żył tym że "nikt go nie chce" a ty tym że go chciałaś zburzyłaś mu to co sobie tak mozolnie stworzył..ot zawalił mu sie cały swiat i to przez ciebie to jak miala cie chcieć?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Chyba troche klamiecie! 07.06.04, 12:16 Masz rację. Facet przeżył szok "przesadzeniowy" jak u roślin:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Chyba troche klamiecie! 07.06.04, 12:24 Mnie tez sie wydaje, ze tacy zyja tym, ze nikt ich nie chce, ale ja to odebralam zgodnie z kobieca logika: jak tak bez przerwy jeczy i placze, ze nikt go nie chce, to moze probuje zwrocic na siebie uwage. No i jak sciagnal moja uwage na swoja osobe to... odwrot o 180 stopni... Odpowiedz Link Zgłoś