renatka_29 22.06.04, 13:43 czy ktoś miałby ochotę na spotkanie, długi spcer, przejażdżkę rowerem lub cokolwiek innego co mogłoby zabić monotonnie, długie samotne wieczory i ciche dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabriella7 Re: spotkanie 22.06.04, 13:53 ja to bym poszła, ale w tej chwili do Łazienek, a tu sterta papierów, duchota jakaś, piwa napić się nie można, niczego nie wolno, tylko sztywno siedzieć :( Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: spotkanie 22.06.04, 14:09 generalnie to nie lubię się uskarżać, ale cóż ....raz można :) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: spotkanie 22.06.04, 14:17 jak jestes wysportowanas to wpadnij do powsina Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: spotkanie 22.06.04, 14:56 a dlaczego wstyd? jak ja bym nie miał ukochanej tez bym sie spotkał Odpowiedz Link Zgłoś
maks.wawa Re: spotkanie 26.06.04, 22:00 Co prawda jestem 7 latek młodszy, minęły już 4 dni, i znając możliwości męskiej części internautów, to ustawiasz właśnie filtry na odpowiedzi z tego ogłoszenia, ale tak się zdarza, że uwielbiam jeździć na rowerze i za bardzo nie mam z kim... Więc może jakbyś miała na ochotę na jakąś przejażdżkę, daj znać. Nic zobowiązującego. Pozdrawiam, Rysiek rysiekg@o2.pl renatka_29 napisała: > czy ktoś miałby ochotę na spotkanie, długi spcer, przejażdżkę rowerem lub > cokolwiek innego co mogłoby zabić monotonnie, długie samotne wieczory i ciche > dni? Odpowiedz Link Zgłoś