troll16 13.07.04, 23:16 Mój ukochany wyjechał, a ja siedzę sama w domu i tęsknię... To pierwsze nasze dłuzsze rozstanie i juz sie nie mogę doczekać jego powrotu. Ech, chyba naprawdę jestem ciężko zakochana... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peterli Re: tęsknota 13.07.04, 23:49 przyjedzie niedlugo zobaczysz....i jak tak jestes zakochana to taka rozlaka bedzie tylko malym momentem.....szybko zleci..... Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: tęsknota 14.07.04, 08:22 Trolinko jeszcze raz to napiszę... "...i ten obraz rozmodlonych gwiazd co spadają z nieba, jak tęsknota kochanków nigdy nie spełniona..." Trolinko, właśnie po to jest tęsknota. Gdyby się łatwo spełnaiły Twoje tęskne myśli nie było by tak wielkiej radości w chwili spotkania....Powodzenia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: tęsknota 14.07.04, 08:53 ech te rozstania i powroty sa fajowe bo to sie ludziska gorąco żegnają i potem żarliwie witają:) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: tęsknota 14.07.04, 08:54 No i zawsze jest okazja, co by się napić.....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: tęsknota 14.07.04, 10:52 a powitanie bedzie w piatek na przstanu pks-u, z którego to odjedziemy na Mazury :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: tęsknota 14.07.04, 10:56 ...i mamy szczesliwe zakończenie...miłej zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: tęsknota 14.07.04, 11:00 a no pewnie :-) moje zycie ostatnio obfituje w szczesliwe zakonczenia :-)) dzieki za zyczonka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: tęsknota 14.07.04, 11:28 trolinko a łódke macie obstalowaną? czy raczej bedzie to "ladowy urlop na Mazurach"?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: tęsknota 14.07.04, 12:30 raczej ladowy, niestety, nie mamy łódki :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: tęsknota 14.07.04, 12:33 nie martw sie na lądzie na mazurach jest tyz piknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: tęsknota 14.07.04, 12:34 skoro, tak mówi znawca, nie śmiem zaprzeczac... troche smiesznie, ale na Mazury jade po raz pierwszy w zyciu, jakos zawsze wyjezdzałam gdzies nad ciepłe morze badz w góry... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: tęsknota 14.07.04, 14:36 Trollciu! Kiedyś na jakiejś pocztówce przeczytałam takie zdanie: " Żegnając przyjaciela nie płacz, ponieważ rozstanie z nim ukaże ci to, co najbardziej w nim kochasz..." Życzę Ci Trollciu, aby okres oczekiwania skrócił Ci się do maximum;-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: tęsknota 14.07.04, 15:26 Witaj Mandarynko dawno nie widziana ! ładna sentencja... i jakze prawdziwa :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe Re: tęsknota 14.07.04, 14:43 Trollinko, a jak dlugo sie znacie? Gratulacje ze wreszcie znalazlas swoje szczescie. G. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: tęsknota 14.07.04, 15:34 ja po trzech miesiącach slub wziełam,było super;)))...ale juz nie jest:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Re: tęsknota IP: *.media4.pl 14.07.04, 20:14 > Mój ukochany wyjechał, a ja siedzę sama w domu i tęsknię... wyjdz z domu, jest tyle wartosciowych rzeczy do zrobienia, tyle ludzi czeka na Twoj usmiech, dobre slowo, przeciez i tak żyjesz na świecie, świat to wolność..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delusa Re: tęsknota IP: *.27-151.libero.it 14.07.04, 20:55 Hej! Tesknota to Ty, on to tesknota, blizniacze Wasze znaki na pozor jednaki los, czesany pod wlos a jednak chabry i maki. Nie daj sie zgubic myslom pokretnym, badz i labedziem i orlem... I powroc jak on gesim kluczem do domu. P.S. Dlugo plakalam za moim orlem, az niebo poblekitnialo i chmur przebrzydly cien zagnalam w zeszyt wierszy. Odpowiedz Link Zgłoś