Dodaj do ulubionych

Czarnoskóre dziewczyny w PL

04.04.13, 22:06
Hej, mam takie pytanie. Jak myślicie dlaczego czarnoskóre dziewczyny, które są w PL (mieszkają lub przyjeżdżają turystycznie) nie są aż tak atrakcyjne jak ich męscy odpowiednicy. Oni są przeważnie wysocy, atrakcyjni, zadbani etc. Czarnoskóre dziewczyny przeważnie są niskie, niezbyt atrakcyjne, średnio też się ubierają. Tak przynajmniej jest w Krakowie. Jest ich też mniej niż czarnoskórych chłopaków. Niewiele też razy w swoim życiu widziałem pary, w których dziewczyna byłaby czarnoskóra, chłopak biały? Mnie te dysproporcje trochę dziwią, bo przecież jest sporo pięknych czarnoskórych dziewczyn - całkiem czarnych czy mulatek- tylko ja się nie za często ich nie widuje.
Jak myślicie. Co na to wpływa. Region, z jakiego do naszego kraju przyjeżdżają czy co?
Obserwuj wątek
    • facettt brak demokracji w 3.cim Swiecie. :) 05.04.13, 01:09
      Mezczyzni przyjezdzaja tu sami.
      kobiety - jako dodatek do nich.
      a teraz nastepne pytania
      moga byc na privie.
      a Krakow mam w jednym palcu.
      • montanesgazeta Re: brak demokracji w 3.cim Swiecie. :) 07.04.13, 01:15
        Zgadzam się z twoją teorią. Też to tak rozważałem. Plus dodałbym chyba mniejszą niezależność kobiet w kulturach krajów afrykańskich. Ale nie o to mi chodziło z tą dysproporcją. Trochę zamieszałem z tym moim pytaniem, ale chodziło mi oto, dlaczego jest tam mało ładnych ciemnoskórych dziewczyn? (Pomimo ich niedoboru). Tylu jest przystojnych czarnoskórych facetów (mało który brzydki), ale te kobiety które widziałem nie były za specjalne. Ja nie wybrzydzam, bo mi się podoba czarna skóra i czarne oczy etc. i nie uwierzę, że to taka ich uroda, bo przecież jest też jakiś rozsądny (zauważalny) odsetek ładnych Niemek czy Brytyjek. Chyba (nie sprawdzałem osobiście) sporo jest ładnych fajnych dziewczyn na świecie? Tylko ja ich coś w PL nie mogę zauważyć.
        Druga kwestia - dużo czarnoskórych dziewczyn jak już chodzi (np po Floriańskiej) to przeważnie same. Czarni Chłopacy cieszą się dużo większym "wzięciem" u białych kobiet. Ciekawe jest to, że zauważam coraz więcej białych facetów z Azjatkami.
      • alevtigrii Re: brak demokracji w 3.cim Swiecie. :) 08.09.25, 06:34
        Sex randki - tonzes.com/sexdatingpl.htm przynajmniej realne profile i ludzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka