Dodaj do ulubionych

++++++++++++++++++ Ania jest aniołem +++++++++++++

IP: *.sesahs.nsw.GOV.AU 25.03.02, 01:41
Ania jest aniołem bo tylko anioł ma same zalety i żadnych wad. Anioł-Ania
oczywiście dba o innych ludzi, leczy ich, pielęgnuje, daje im nadzieję na
zdrowie. Ania-anioł jest pielęgniarką. Jako anioł, Ania nie ma za bardzo
kontaktu z płcią przeciwną – przecież obraca się tylko między aniołami…
Dlatego, jeżeli jesteś archaniołem i szukasz swojego anioła rzymsko-
katolickiego, panny bez zobowiazań ani innych dzieci, lat 27, 167 cm (bez
skrzydeł), 48 kg plus aureola, o sercu tak dobrym jak tylko między aniołami
bywa – napisz: ul. Listopadowa 54/3, 43-300 Bielsko-Biała.
Obserwuj wątek
    • Gość: Belbo Re: ++++++++++++++++++ Ania jest aniołem +++++++++++++ IP: 195.116.222.* 25.03.02, 09:56
      A gdzie samokrytyka?.
      • saqqara Re: ++++++++++++++++++ Ania jest aniołem +++++++++++++ 25.03.02, 10:00
        hm, Aniol i te krzyze a'la cmentarz, wszystko sie zgadza;)
        pzdr.
    • Gość: oak Re:śmierdzi !!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 11:03
      ... ja tam wyrocznią nie jestem ale śmierdzi, śmierdzi jak jasna cholera
      AU. to na moje oko australia, albo austria to raz i jakoś inaczej mi się ten
      post ( post ??? skurw....two, nie post ) nie kojarzy niż chęć zrobienia komuś
      parszywego świństwa, jeśli tam mieszka rzeczywiście jakaś Ania... to wyrazy
      współczucia... od wycia stada wygłodniałych psów uszy Ci opadną.

A tak wogóle, czy w tym cyrku jest jakiś ADM, a jeśli jest to co on(a) na to.
    • feniks? Re: ++++++++++++++++++ Ania jest aniołem +++++++++++++ 25.03.02, 11:30
      Zemsta porzuconej ?
      • Gość: oak Re:zemsta... hm IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 11:43
        ... zemsta ? nie wiem, ale jesli przyjąć że tak, to raczej PORZUCONEGO
        a jeśli jej to raczej ... ODTRĄCONEJ... dla tego aniołka
    • Gość: Kangur Re: ++++++ Zrobilo mi sie smutno +++++++++++++ IP: *.sesahs.nsw.GOV.AU 25.03.02, 23:46
      Zrobilo mi sie smutno po przeczytaniu tych komentarzy. Jednak dziekuje Panu
      Bogu, ze jestem tutaj w Australii daleko od tego polskiego piekielka i
      bezinteresownej nienawisci.
      To jest ciekawostka: Dlaczego moi rodacy-Polacy od razu podejrzewaja, ze chce
      podlozyc komus swinie, zaszkodzic, napaskudzic? Wprost przeciwnie: mam czyste
      intencje, pomysl uzgodnilem z Ania a nawet z jej mama. Uzywam internatu w
      robocie, wiec nie podaje adresu, a zreszta chodzi o list do Ani a nie do mnie.
      Uwazam, ze tekst napisalem sympatycznie i jest zaadresowany do normalnych
      inteligentnych ludzi.
      Kind regards,
      Sydney's Kangaroo
      • Gość: oak Re: nienawiść ???? .. cóż, widać nie jedno ma imię IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 07:59
        Posłuchaj Panie Swat wersja z Antypodów. W kwestii polskiego piekiełka, może
        się nie wypowiadaj ... dobrze, wiem że to zupełnie inny świat ta Australia.
        Więc Polska rysuje Ci się tylko jako smutna, zakompleksiona i szara prowincja,
        nasączona nienawiścią ale to Twój problem. Mój jest taki, że to ja zasypiam się
        i budzę w tym jak to nazwałeś „piekiełku” i tak już zostanie. I poniekąd
        bliższe ono memu ego, niż Twemu. Więc pozwól, daruj sobie uwagi w stylu „ja
        byłem pełen dobrych chęci, tylko ten świat jest taki podły”
        Napisałeś inteligentnie ? Fakt ślicznie stylistycznie i co z tego ... wywaliłeś
        w publicznym miejscu, czyjeś prywatne dane osobowo-adresowe /pewnie w Australii
        nie ma czegoś takiego jak ochrona danych osobowych w końcu to cywilizacja /, w
        dodatku nie spodziewałeś się nazwy domenowej, z tym nieszczęsnym AU na końcu. I
        co uważasz, że rzeczą normalną jest, że podchodzi się do takiego anonsu,
        poważnie ..... to teraz ja przepraszam.... ale tak jak napisałem wcześniej dla
        mnie ŚMIERDZI, ... sam przyznałeś, że pisałeś jako Ania, w rzeczywistości będac
        Kangoorem. Może naprawdę jest tak jak to opisałeś, jest Ania aniołem, jej mama
        wie o tym anonsie, może, może ... ale i tak uważam, że forma tego postu.... po
        za stylistyką jest nie taka jak być powinna.... i życzę Ci żeby naprawdę nie
        było Ci dane dowiedzieć się jak wygląda to „polskie piekło”, lecz tym razem już
        nie z tych łamów, a bezpośrednio od Ani czy jej matki. Dobre chęci bardzo
        często nie są wystarczające, jak widać nie tylko polskie „piekło” nimi
        wybrukowane, australijskie również.
        Z życzeniami zdrowego rozsądku na przyszłość
        • Gość: Kangur Re: nienawiść ???? .. cóż, widać nie jedno ma imię IP: *.sesahs.nsw.GOV.AU 27.03.02, 23:56
          Napisalem ten list w porozumieniu z Ania.
          Adres jest grzecznosciowy bo ja jestem za daleko, a Ania nie ma internetu.
          Mam czyste intencje i przekonanie, ze robie dobry uczynek.
          Danych osobowych nie naruszylem - ludzie przeciez poznaja sie przez prase,
          internet, biura, itp. Nie widze w tym nic zlego. Ja sam znam szczesliwe pary,
          ktore poznaly sie przez ogloszenie prasowe - swiat jest coraz mniejszy.
          Nie bardzo wyobrazam sobie, zeby komus sie chcialo pisac obrazliwe listy, po co
          mieliby to robic?
          A tak ogolnie - wiecej luzu, relaksu, poczucia humoru, swieta blisko, lato
          niedaleko, piwo Zywieckie pod reka, a tutaj nie ma...
          Miejscowi mowia: No worries, be happy!!!
          Pozdrowienia z jesiennej Australii dla zyczliwych korespondentow,
          Swat z Sydney

• Gość: + Ania jest prawdziwym aniołem IP: *.sesahs.nsw.GOV.AU 02.04.02, 01:30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka