agniecha. 29.03.02, 13:03 Niech ktos przekona Dzyt do powrotu na Romantice! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: DZYT WRACAJ DO NAS !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 13:06 Ona jest "nasza" i jej nie oddamy:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: DZYT WRACAJ DO NAS !!! 29.03.02, 13:11 Własnie: Dzytka jest "nasza" - u nas nie ma takich dupków jak f., O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: DZYT WRACAJ DO NAS !!! 29.03.02, 13:24 men, mój drogi, skoro nie ma u was takich (jak to określiłeś) "dupków" jak Forward, to serdecznie współczuję, bo ja bez tego (cytuję ponownie) "dupka" nie siedziałabym na forum. bo jest cholernie, cholernie wyjątkowym facetem. (wyjątkowym w tak pozytywnym znaczeniu tego slowa, że bardziej nie można). i przestań na niego bluzgać, bo mnie-delikatną kobietę zdenerwujesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: DZYT WRACAJ DO NAS !!! Maga 29.03.02, 13:32 Ja bluzgam ???????? Znajdź jedno słowo w moich postach do f. takie, jakich podobnych on użył wobec kobiety !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maga_ Re: DZYT WRACAJ DO NAS !!! Maga 29.03.02, 13:39 a czy ja kurde mówię, że forward to wzórk kultury i , że wobec dzyt zachował się fair? znajdź mi jedno takie słowo :)) i nie nazywaj go dupkiem, bo nim nie jest. i nie denerwuj się, bo ci kluczyków do mojego domu jednak nie dam :)) i pisanki tez nie pomaluję! (i z czym ty do święconki jutro pójdziesz, co? :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: DZYT WRACAJ DO NAS !!! IP: *.man.polbox.pl 29.03.02, 14:05 no moi drodzy! zadnych klotni na tym watku!!! jak sie chcecie tluc na gole klaty, to zalozcie sobie swoj watek. a tu mamy przekonac Dzyt, zeby wrocila!!! i spokoj mi tu ma byc.... no ;) DZYT WRACAJ TESKNIMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: DZYT WRACAJ DO NAS !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 14:06 to ja bede tu rozrabiac bo dzyt jest nasza:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt ';-) IP: 80.48.251.* 29.03.02, 14:24 Hej! zajrzałam tu na chwilkę i co widzę? boje się nadal toczą... Chciałam odejść, bo nie lubię nikomu zawadzać, ale to nie oznacza, że się czegoś boję :) jestem dojrzałą osobą i nie będę uciekać :) prosiłam, abyście skończyli już ten temat, bo jeśli Forward faktycznie jest normalny jak twierdzi Maga (którą zresztą lubię), to sam zdecyduje, czy wróci do chatki - naszej Forward chatki! Wielu z Was ma rację, że zachowanie kolegi było poniżej norm społecznych, ale dajcie już mu spokój, bo do niczego to nie doprowadzi - tylko popsuje wszystkim kolorowe humory Maga nie przepraszj za kogoś, bo obojętnie jak dobrze go znasz, nie powinnaś prosić mnie o przebaczenie czegokolwiek komuś, kto tego nie chce Maga lubię Cię i proszę nie kontynuuj wpisów w obronie Forwarda, a Ty Men_ie proszę daj już Forwardowi spokój (ładnie Cię proszę), bo mam dosyć tego nieprzyjemnego incydentu. Chodźcie wszyscy do chatki na przedświąteczny serniczek - pomimo że dzisiaj Wielki Piątek i nie powinniśmy się tak objadać... :))) Dzyt Odpowiedz Link Zgłoś