uncledonken 16.09.04, 23:07 Witam. Mam ochotę poczytać kilka wątków. Mam nadzieje, że nie będzie to czas zmarnowany. (haha a ciekawe o jakim pierwszym razie myśleliście) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vutka Re: pierwszy raz 16.09.04, 23:49 ja o tym w ktorym zrozumialam ze jezeli nie pomozesz sobie sam(wszystko jedno o co chodzi) to nie pomoze ci nikt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj kolejny pierwszy raz IP: *.stalprodukt.com.pl / *.stalprodukt.pl 29.09.04, 09:44 .. to nie jest tak jak ci powiedziałem na temat TYCH rzeczy, że to nie takie proste. w rzeczywistosci nie ma w tym nic skomplikowanego. jesli dwoje ludzi cos do siebie czuje i chce to sobie fizycznie przekazac, to nie z tym wiekszych kłopotów.... ...nie myslałem ze moge miec problemy z pokazaniem ci jak wyglada takie przekazanie miłosci.to, ze był to dla ciebie ten pierwszy raz i chciałem zeby nie było to tylko czysto fizyczny kontakt tak mnie zdeprymował ze to tak sie skonczyło. po prostu dałem plame i teraz to sam nie wiem co ci mam powiedziec. mogłbym sie tłumaczyc wieloma rzeczami , ale to chyba nie ma sensu. chciałem cie po prostu przeprosić.... Odpowiedz Link Zgłoś