Dodaj do ulubionych

jak sie odkochac?

IP: 62.233.177.* 24.04.02, 10:20
prosze o prosta recepte na odkochanie sie. stan faktyczny jest taki, ze nie
robie na nim absolutnie zadnego wrazenia, chyba wrecz mnie nie lubi. ale
oczywiscie mam go ciagle w glowie, non-stop-color. najlatwiej byloby go
unikac,ale to akurat niemozliwe. ech, nie ma leTko, poradzicie cos, najlepiej
rady z autopsji, thanx!
Obserwuj wątek
    • kusy666 Re: jak sie odkochac? 24.04.02, 10:30
      Nie ma sprawdzonej recepty na od kochanie i na zakochanie.
      Popatrz w historie forum bo ten watek mielony jest tusrednio raz na tydzien.
      Pozd.
      • Gość: Belbo Re: jak sie odkochac? IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 10:36
        Jedz do Afryki i zakochaj sie w tubylcu:)
        • m_ona Re: jak sie odkochac? 24.04.02, 10:38
          Pytanie brzmialo jak sie odkochac, a nie zmienic obiekt
        • kusy666 Re: jak sie odkochac? 24.04.02, 10:38
          Bo murzyn z afryki kocha jak dziki.
        • Gość: widmo Re: jak sie odkochac? IP: 62.233.177.* 24.04.02, 10:51
          pojechalabym ale nie dostane urlopu w najblizszym czasie. wiec ta opcja odpada.
          a ja dalej nieszczesliwie zakochana!
          • Gość: Belbo Re: jak sie odkochac? IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 11:01
            Kup Psa.. lub kota i przelej na niego swoje uczucie.. biedak dlugo tego nie
            wytrzyma wiec lepiej pies.. kot ucieknie:)
            • m_ona Re: jak sie odkochac? 24.04.02, 11:04
              No to moze rybki???
              Te nie maja wyjscia :-)
              • Gość: Belbo Re: jak sie odkochac? IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 11:08
                rybki to mi sie snily.. i jak widze przesladowac mnie na jawie beda:(
                • m_ona Re: jak sie odkochac? 24.04.02, 11:11
                  Toc one nie Ciebie maja przesladowac, a Widmo.
                  No chyba ze Ty tez szukasz stworzonka, kotre pozwoliloby sie odkochac, ale
                  wtedy zawsze pozostaje przywiazany pies.
                  • kusy666 Re: jak sie odkochac? 24.04.02, 11:34
                    Najlepszy jest jamnik tylko nalezy od niego zdala trzymac sloik dzemu
                    wisniowego.
              • Gość: widmo Re: jak sie odkochac? IP: 62.233.177.* 24.04.02, 11:36

rybki nie za bardzo, bo bede na nie patrzec i myslec "rybki-woda-chyba sie
                utopie!"
                • m_ona Re: jak sie odkochac? 24.04.02, 11:40
                  Pies na smyczy, a niech tam, jamnik => smycz, chyba sie powiesze?
                  Mozna tak w nieskonczonosc
                  • kusy666 Re: jak sie odkochac? 24.04.02, 11:43
                    To moze jakas przytulanka do wyplakiwania slicznych oczek
            • Gość: messja Re: jak sie odkochac? IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 24.04.02, 17:00
              Gość portalu: Belbo napisał(a):

> Kup Psa.. lub kota i przelej na niego swoje uczucie.. biedak dlugo tego nie
              > wytrzyma wiec lepiej pies.. kot ucieknie:)

biedny ten twoj pies, jesli ty na niego przelewaszswoje uczucia:)))
    • ona12 Re: jak sie odkochac? 24.04.02, 11:44
      e tam.. pomyśl sobie, że nie jest Ciebie wart. Przypatrz mu się uważnie i sama
      stwierdzisz, że to żaden przystojniak. Zakochaj się więc w innym, a na
      rozwiązanie problemu nie trzeba będzie długo czekać, czego Ci serdecznie życzę.
      • m_ona Re: jak sie odkochac? 24.04.02, 11:50
        czyzby plagiat???
      • Gość: widmo Re: jak sie odkochac? IP: 62.233.177.* 24.04.02, 11:59
        przytulanka odpada, nie chce slabo wygladac nastepnego dnia bo przeciez moge go
        spotkac [o ja goopia]. myslenie, ze nie jest mnie wart, sprowadza sie do tego,
        ze znowu o nim mysle, a z tym chce skonczyc wlasnie. zakochac sie w innym? -
        dzieki, on wlasnie byl ta super porada 'na nieszczesliwa milosc najlepsza
        nowa..'
        moglabym ewentualnie wizualizowac sobie jego jak na ten przyklad je golonke i
        oglada 'na kazdy temat' ... ale to znowu ON przed oczami.
        • ona12 Re: jak sie odkochac? 24.04.02, 12:02
          no to wizualizuj dalej, aż do skutku,::)))
        • m_ona Re: jak sie odkochac? 24.04.02, 12:03
          A moze jakies piekielnie pochlaniajace zainteresowania, nowe hobby? Cos co by
          Cie wciagnelo i nie pozwolilo myslec o ...................
          o czym to bylo? ;-)
          • kusy666 Re: jak sie odkochac? 24.04.02, 12:06
            Tarcza strzelecka z jego zdjeciem i codziennie rzucaj lotkami w niego.
            • ona12 Re: jak sie odkochac? 24.04.02, 12:08
              o, jestem w tym dobra - trafiam bez pudła.
            • Gość: widmo Re: jak sie odkochac? IP: 62.233.177.* 24.04.02, 12:13
              nie lam mi serca jeszcze bardziej, gdybym chociaz miala jego zdjecie..

ale tak powaznie - jestescie bardzo kochani, dzieki za terapie - to po prostu
              probuje ucinac mysli na jego temat. to jest bardzo trudne, wiadomo, ale chyba
              pomaga.
              • Gość: Belbo Re: jak sie odkochac? IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 14:28
                Jedz w góry a jak zejdziesz idz do baru.. najgorszego na jaki trafisz i napij
                sie dobrego taniego piwa..
                Potem poodpedzasz natarczywych pijanych górali .. Czasu na myslenie o nim nie
                bedzie:)
                • ja_nek Re: jak sie odkochac? 25.04.02, 01:43
                  Nie ma prostych recept. Gdyby były, nie byłoby sporej części listów w historii
                  tego forum.
                  On jeszcze długo będzie w Twojej głowie. Będzie również wtedy, gdy wyda Ci się,
                  że to już za Tobą. To czasem powraca. Te same miejsca, podobne sytuacje, deja vu.
                  Antidotum: praca, pochłaniajace hobby, zainteresowania, bywanie wśród ludzi,
                  czytanie. w pewnym momencie poczujesz się znów lekko, ale na to potrzeba czasu.
                  Póki co - staraj się o tym nie myśleć. Wiem to samo przychodzi...

Pozdrowienia
                  Janek
                  • kusy666 Re: jak sie odkochac? 25.04.02, 09:54
                    Wista wio latwo powiedziec.
                    KON
                    • Gość: widmo Re: jak sie odkochac? IP: 62.233.177.* 25.04.02, 15:46
                      kusy666 napisał(a):

> Wista wio latwo powiedziec.
                      > KON

co autor mial na mysli? wzielam sobie slownik wyrazow obcych, przetlumaczylam, i
                      wyszlo mi 'nie martw sie widmo, moze on cie jednak kocha?!'

• Gość: Beblo Re: jak sie odkochac? IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 16:45
                        Kiepski słownik:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka