Gość: el;iza IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 25.10.04, 17:52 czy uważacie że wariaci czyli ci pozytywnie zakręceni są wam potrzebni w życiu czy raczej unikacie ich towarzystwa???/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 18:29 wariaci wiadomo muszą być, są potzebni :) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 18:33 wariat78 napisał: > wariaci wiadomo muszą być, > są potzebni :) ............................... Pewnie że muszą być,ale jak to mówimy tacy pozytywnie zakręceni,pozostałych odmian ja osobiście unikam.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 18:41 koszmarowski napisał: > Pewnie że muszą być,ale jak to mówimy tacy pozytywnie zakręceni,pozostałych > odmian ja osobiście unikam.Pozdrawiam serdecznie. a o jakie inne odmiany ci chodzi? ja mam zakrecony pozytywizm, oraz czasami schizremie paranoidalną... Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 18:46 Pierwszy jest do zaakceptowania, na temat drugiego przypadku nie będę sie wypowiadał,nauki pobierałem w kierunkach technicznych...DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 19:13 oraz jak dobrze pamiętam mieliśmy tą samą nauczycielke:) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 19:28 Tej samej to chyba nie, chyba,ze masz na mysli podobny tok rozumowania...;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 19:35 napewno pobieraliśmy leksje u tej samej pani nauczyciel:) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 19:45 Skoro tak twierdzisz, to musisz mieć podstawy....ale czy masz na mysli nauczycielkę wirtualną.....;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 19:50 ;DDDD dokładnie tak, występowałes wtedy pod innym nazwiskiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 19:53 W innym wcieleniu chciałes powiedziec,ale faktycznie teraz sobie przypomniałem,siedzielismy chyba nawet w jednej ławce..pozostaje mi powitać kolegę szkolnego...;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 19:55 i do tego była to ławka ośla ha ha:) wzajemnie witam Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 20:07 Nie ma czym się przejmowac,jak się w cvzasach szkolnych trochę nie porozrabia to kiedy,póxniej nie ma juz na żarty czasu..... a jezeli mozna spytac to nauczycielka gdzie,juz na emeryturze..:DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 20:17 forum już tak odpuscila chyba :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 20:19 To pechowo,miło się z Nią gawędziło.A może jest po reinkarnacji..;DDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 20:49 nie reinkarnacji nie przeszła:DDD tego jestem pewien:) robiła zamieszaanie na forum ale pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 20:51 Czyli zwyczajnie opuściła nas niewdzięczna...;DDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 21:10 na forum żeczywiście nas opuściła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa76 Re: wariaci! są potrzebni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:10 miło spotkac pozytywnie zakręcone osoby, w tym dzisiejszym swiecie pokreconym ;DDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 25.10.04, 23:36 zakręcimy sie jak przetwory na zimę??? co ty na to Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 26.10.04, 00:51 yhy, przetwory owocowe, z dodakiem przypraw hmm.. np cynamonu ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 26.10.04, 15:47 szczegónie jabłuszka zcynamonem paluszki lizać kiedys na raz litrowy słoik wpałaszowałem i było mi malo taki czasmi ze mnie łakomczuczh:) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 26.10.04, 17:54 jabłuszka pychota i jabłecznik, to niezły łakomczuszek z Wariata :) a ja kompoty truskawkowe, albo porzeczkowe, albo w galaretce ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 26.10.04, 23:30 czasami tak:)) lubie sobie dobrze podjeść naszczęście nie ma problemów z wagą he he kompciki dobra sprawa szczególnie rano na kacyka ja to lubię porzeczkowy truskawkowy też pychota:) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 13:55 ja na kacyka wolę aspirynke i dużą herbate z cytrynką :)) słodkości kusza i trudno sie im oprzeć, a potem waga straszy, ale i na to sa sposoby ;)) cyt. "Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz co dostaniesz". Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 16:12 też niezły sposób:) ja zamiast słodkości wolę dużą porcje porządnej jajecznicy na kiełbasce i z cebólką paluszki lizać:) pewnie potakm podełku słodkości bieganie lub siłownia:) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 20:49 yhy, jajeczniczka tez pyszna, rozrobiona z mlekiem lub pizza też dobra bywa :)) albo rowerkiem po ściezkach pojeździć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 28.10.04, 20:58 jajeczniczka z mlekiem??? nigdy nie jadłem takiej musze pochwalić ale dobrą jajeczniczke na kaca po całonocnym balowaniu to braciak robi mocno przyprawioną:))) na rowerku można pojeździć, a jeśli lato to na jakiś slyw pojechać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 29.10.04, 14:32 troszeczke mleka nie raz dodaję, jest wtedy rzadsza, również dodaję startego sera zółtego i plasterki pomidora, ale jak kto woli :)) to bardzo miły braciak, dba o Wariacika, po jego nocnych balach :) okazyje miałam raz na spływie, ale wiosło kajaka trudne w machaniu, wole wiosła łódki, zaprzec sie mozna nóżkami i łatwo wiosłuje, sporty siłowe dla wytrwałych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 29.10.04, 22:08 oj jajeczniczka z pomidorkiem i dotego mjeszcze paryczka i cebulka to dopiero rarytasik:) Nie wiem od kiedy tak jest ale to już tak sie ułożyło że po imprezie w domu rano brat robi jajecznice dla tych którzy dotrfali do rana bądź u nas nocowali:))) ee tam przesadzasz kajaczki fajna sprawa fakt na początku ciężko sie wiosłuje ale jeśli człowiek złapie wprawe to potem sama przyjemność:) widze że Figusiaa nie lubi sie przemęczać:) Piątkowo wieczorne buziaki :*** Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 30.10.04, 01:02 a i owszem z papryczką również :) bardzo sympatyczny zwyczaj, po miłej imprezie dla Wariata i gości :) z tym się zgodze, że w kajaku się przyjemnie pływa po jeziorach, czy rzeczkach, przyrodę z bliska widać, po złapaniu wprawy owszem sama przyjemność, do tego żeby prady wody nie zniosły trzeba uważać hihi:) zbyt mocno nie lubie się przemęczać, na to trza siły i cierpliwości, zawziętości :) dzieki za buziaki piatkowe, to miło z Wariata strony :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 30.10.04, 21:20 piękne widoki miła rzecz i wypoczynek aktywny na łonie przyrody czasmi trzeba uwazać aby wywrotki nie złapać:))) bo można sie zmoczyć widze że z Figuni leniuszek wychodzi ja musze sie przyznac też jestem typem leniuszka, lecz spływy lubie:))) aż takiej wielkiej nie trzeba:) ciesze sie że sie podobały i mam nadziej że dały dobry chumor na sobote:)) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 31.10.04, 00:15 oj tak, bo woda bywa niebezpieczna, mozna sie wywrócic i znaleźć pod woda :( ostatnimi czasy fakt leniuszek ze mnie ;) a to Wariat ciekawe ma hobby, takie spływy, miłe atrakcje i przygody :)) wiem, siłę ludzie wykorzystuja na sztangi, lub inne ćwiczenia silowe, (np. uprawiajac zawodowo) ale sporty lekkie czasem warto kontunuować, mając warunki chociazby dla zdrowia i wlasnej przyjemności :) miłe buziaczki, dały humorek na calusieńką sobote :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 31.10.04, 00:49 oj bywa i trzeba na nią uwazać, tak lubie spływy tylko że ostatnio byłem na takim 3 lata temu :( a taki spływik poprawia wydolność i daje sporo satysfakcji:) w takim razie na niedziele kolejny zestaw :*** Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 31.10.04, 01:35 to nie jest tak źle, kto by pływał na spływy codziennie ;)) kazdy sport dobry, chociazby spacer, a nawet jazda na rowerze, hihihihi by poprawic wydolność płuc i poodychac świezym powietrzem ;))) a potem podjeśc cos lekkiego i ciepłego, po spacerku jakieś potrawy ;)) bardzo się ciesze w takim razie miła niedziela bedzie dla mnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 01.11.04, 21:10 co dziennie to może nie, ale już mi ich brakuje zgadzam sie z przedmówczynią co do sportów Jak mineły święta? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 02.11.04, 13:26 Świeta mineły mi w nastorju zadumy i wspomnień, w ciszy przy płomieniu zniczy. a jak u Wariata? dziękuje, również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wariat78 Re: wariaci! są potrzebni 02.11.04, 19:44 Moje również były zamyślone i wspomnieniowe Jak zwykle tłok na cmętazach oraz ta atmosfera. Pozdrawiam zadumaną koleznanke. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 26.10.04, 07:48 Witaj Figo.Mnie kiedyś w młodym powiedzmy wieku tak zakręciło pozytywnie,że idąc z sympatią od kwiaciarki kupiłem dla Niej całe duże wiadro kwiatów( ocyzwiście łącznie z wiadrem.A szczęściarą tą była Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka24 Re: wariaci! są potrzebni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:22 Oooooooo...i takich wariatów niech będzie jak najwięcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 26.10.04, 17:56 Witam Koszmarowskiego. hihihi bardzo sympatyczne zakręcenie sie Koszmarowskiemu przytrafiło, kwiatki miały na szczęście wodę, a Ania na szczęście je :))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 26.10.04, 18:26 TAk było.Ania była naprawdę ładną dziewczyną,Koszmarowski kawalerem.....no cóż to już historia,można jedynie powspominąć..serdecznie pozdrawiam Figo.;DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 26.10.04, 18:56 wierzę Koszmarowskiemu, a to bardzo miła historia, piekne wspomnienie.... mnie kiedyś na smingusa wodą polewano hihi z wiaderka ...dziekuje za pozdrowienie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 26.10.04, 20:14 Dzięki serdeczne.Polewanie wodą i to z wiaderek także pamiętam,w młodym wieku dużo robiliśmy tzw. figli i psot..ale było przyjmowane to sympatycznie.Nie było takiego chamstwa,agresji,złośliwości jak teraz........;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 13:51 niestety dzis swiat niekiedy opiera sie na agresji, przemocy. ludziom brakuje luzu, bo są zabardzo spięci tym szybkim tempem zycia. zapominaja jaka przyjemnością są wesołe żarty. pozdr i milego dnia zyczę Koszmarowskiemu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 13:58 Dzięki Figo,Tobie również zyczę samych wspaniałosci,miłego dnia......;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 14:31 tia, nawdychać morskiego powietrza, i popatrzec na loty mew, w spacerku, póki pogoda wspaniała jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 14:38 Ocvzywiście jak się jest lub mieszka nad morzem,ja mam trochę daleko do morza..chociaż u mnie mewy tez latają..;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 20:45 i tak sobie dreptalam, chlebkiem łabedzie chcialam poczestować, a jeden na mnie dziobem, ale nic chlebek zjadł....a u Koszmarowskiego bywaja łabedzie lub dzikie kaczki :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 20:47 Takie ptactwo oczywiście że bywa,nie mam jedynie chlebaczka...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 20:51 to bardzo fajnie, ale można je płatkami karmić na przyklad owsianymi, chyba lubia nasionka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 20:55 Pewnie że można,lubią też ciasteczka wszelkiego rodzaju,chciażby herbatniczki,nie są zbytnio wybredne w jedzeniu...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 21:08 ot zapomniałam o ciasteczkach, fakt mało wybredne, a potem zima maja ciężko ze znalezieniem jedzenia, no chyba, że i glony podjedza z brzegu, miło kwaczą i machaja ogonem, i sa kolorowe, a na brzegu widzialam piekne konary, ale za duze bo mogłabym sobie zabrać do domku i pomalowac jakimś lakierem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 21:12 U mnie w mieście jest fragment rzeki, który prawie nigdy nie zamarza,tam wlasnie zimują całe stada łabędzi.A ze "znalezisk" nadwodnych to bardzo podobają mi się korzenie,konary też..odpopwiednio przygotowane,polakierowane są piękną dekoracją mieszkanka.....;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 21:24 o to bardzo piekne zjawisko, a łabedziom latwiej gdyż jakies rybki moga podłapac. tak, można sobie te konary niekiedy w nieskończonośc ogladać, czasami jeszcze zrywałam hube z drzew, albo jakieś ciekawe kolorowe kamyczki w piasku wygładzone woda, mile takie skarby jesienne ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 21:27 Piękne hobby, a te wszystkie skarby rozumiem,że zbierasz nad morzem?...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 21:32 czasem w lesie czasem nad morzem, a kamyczki niekiedy kupuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 21:40 Jeżeli mieszkasz na morzem to polecam nosić przy sobie drobny bursztyn koniecznie nieoszlifowany,jako naszyjnik, lub w woreczku, najlepiej nosic w okolicy serca.Bardzo korzystnie oddziaływuje na organizm...;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 21:55 bardzo dziękuje Koszmarowskiemu za radę tak zrobię, trudno czasem dostać oszlifowany, ale spróbuje, zbierac to słyszałam po sztormie, ale morze dostane gdzie w sklepach. co by mój organizm się wzmocnił zdrowotnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 22:04 'trudno czasem dostać oszlifowany', przepraszam nieoszlifowany miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 27.10.04, 23:25 Mogą to być niewielkie kawałki bursztynu,ale koniecznie nieoszlifowanego,nieraz oszusci sprzedają za taki bursztyn klejony,trzeba uważać..;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 28.10.04, 12:30 mój wuj kiedys zbierał, ale nie wiem czy dziś, zreszta słaby kontakt mam z nim, ale nic, właśnie niejednokrotnie słyszy się o oszustach i podróbkach, dzieki za rade Koszmarowskiemu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 28.10.04, 13:27 Proszę uprzejmie i zawsze slużę radą,takżwe w ziołolecznictwie...;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 29.10.04, 14:25 oki, to poproszę o radę na ziółka na smuteczki, niekiedy, bezsenność i może na brzuszek, co by tak nie grał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 29.10.04, 14:54 Z ziołkami to nie żartuję,posiadam poważną ksiązkę w tym zakresie,a dolegliwości jakie Figa zgłasza to nic strasznego,zwykłe codzienne przypadłosci organizmu,no moze bezsennosc*- tu mozna byloby sie zastanowić...pozdrawiam...;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 29.10.04, 15:07 wiem, że Koszmarowski nie żaruje. pisałam zdrobniale, na moje zwykle przypadłości pijam melise, rumianek, i dziurawiec, mam nadzieję, że to dobre zioła. na wzmocnienie herabaty owocowe. póki co nie mam na razie wiekszych dolegliwości. miło, że można Koszmarowskiego spytać, również pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 29.10.04, 15:51 Pozwolę sobie jedynie przypomnieć ze dłuższe stosowanie dziurawca moze powodować uczulenie na słońce,ale o tej porze roku nie ma to wiekszego znaczenia, duzo zdrowia życzę..;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 30.10.04, 01:04 rozumiem, ale pijam według wskazań np dziurawca w niewielkich ilościach, w dni nie słoneczne. dziękuje za życzenia, na razie dopisuje, bywało gorzej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 30.10.04, 09:18 Cieszę się i życzę dużo zdrowia....;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
figa76 Re: wariaci! są potrzebni 31.10.04, 00:05 serdecznie dziękuję koszmarowskiemu oraz zyczę miłej i sympatycznej niedzieli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarowski Re: wariaci! są potrzebni 31.10.04, 07:00 Wzajemnie Figo,wszystkiego dobrego życzę.............;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś