22.11.04, 23:58
"Bobry nie mówią dzień dobry
dzień bobry mówią rano
a co mówią bobry wieczorem ?
Wieczorem mówią: bobranoc !"

Bobranoc Państwu ;-)
Obserwuj wątek
    • jmx Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 00:52

To jest piosenka na b,
      Piosenka co ma dwa brzuszki.
      Baj - bajeczka na dobranoc.
      Zasypianka do poduszki.

Nosi ciepłe bambosze,
      Piżamkę albo śpioszek,
      Garnitur wieczorowy -
      Podobna jest do sowy,
      Do nietoperza i do ćmy,
      A w garniturze nosi sny...

Przez dzień cały oba brzuszki,
      Siedzą w kącie gdzieś pod łóżkiem,
      Albo w szafie. Ale w nocy
      W ciepły się otulą kocyk,
      Będą lulać się na boczkach -
      Już się brzuszkom kleją oczka...

Tup - tup - tup - tup cichutko
      Zdejmują po paputku,
      Wskakują do łóżeczka -
      Chrapanka, baj - bajeczka.
      Zaspane oba brzuszki
      Wtulone w puch poduszki,
      Tu śpioszek, tu piżamka -
      Ziewanka, zasypianka.
      Garnitur wieczorowy -
      Podobna jest do sowy,
      Do nietoperza i do ćmy,
      A w garniturze nosi sny...

Ziewają oba brzuszki
      Wtulone w puch poduszki,
      Zakryte kołderką -
      Dobranoc b literko.
      Pora spać literko b -
      Ja też śpię.

:-)
      • gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 13:17
        no to się porobiło.. Zasypiam przy biurku. Eeeech życie :(
        • hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 13:20
          uszczypnąć Cię ???
          ;-)
          • gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 13:41
            Ooo ! świetny pomysł - wtedy się ocknę i będę miała szansę na bonusa hę :))
            • hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 13:46
              alez pewnie, tylko nie wrzaśnij zanadto :DDD
              • gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 13:49
                a w co niby uszczypnąłbyś hetacusie, no ??
                • hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 13:51
                  w policzek oczywiście :DDDDDDD
                  • gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:06
                    no to pół biedy hi hi :))
                    • hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:09
                      no wiesz, co by sobie reszta forumowiczów pomyślała, gdybym inaczej to
                      rozegrał :DDDDD
                      • gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:15
                        miło popatrzeć na hetacusa w iście szampańskim nastroju. fakt, dobra rozgrywka.
                        Tylko dlaczego moja wyobraźnia dziś taka wybujała ?? DDDDDDDDD
                        • hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:19
                          gabriella7 napisała:

>
                          > Tylko dlaczego moja wyobraźnia dziś taka wybujała ?? DDDDDDDDD

ha, nie wiem, ale strasznie mi się to w Tobie dzisiaj podoba :DDDDD
                          • gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:26
                            dzięki. Proszę za to ode mnie przyjąć długopis firmowy i mój przydział
                            herbaciany :)))
                            • hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:28
                              a gdzie odbędzie się uroczyste wręczenie owego gadżetu ???
                              za herbatę zaś zrewanzować się mogę frywolną kawą Pedros :D
                              • gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:50
                                Ooooo ??!! wszystko tylko nie kawa i ta nie-frywolna. Tu, u nas kawy pod
                                dostatkiem i w dodatku smołowata. Ołówek mi się wytemperował był i chętnie
                                poprosiłabym o ołówek z gumką.Jest tyle miejsc, które nadają się na akt
                                wręczenia, że nie wiem ...

Jaka ja jestem nudna, o matko ! A jaka śpiąca. Hetacus, do dziełą :)))
                                • hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:55
                                  no jak Ty jesteś śpiąca to nie najlepiej o mnie świadczy :DDD
                                  szczypię najwyraźniej zbyt delikatnie, pewnie, nie tam gdzie należy i rozmowy w
                                  sposób ciekawy poprowadzić nie potrafię, ale spróbuje wznieść się na
                                  intelektualne wyżyny (nie ma to jak wiara w siebie ;-)) i może się obudzisz,
                                  choć pewnie juz nie dzisiaj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                  • gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 15:07
                                    to to siorbnę jednak tej smoły żebym w ogóle nie usnęła i przetrwała tak do
                                    rana :)) No bo jak się w ogóle nie obudzę ... brrrr aż powiało lodem.
                                    • hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 15:11
                                      Wesołego popołudnia i wieczorku Gabi :-)
                                      Miło było po dłuższej przerwie znów z Tobą pogadać :-)
                                      • gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 15:45
                                        pa pa pa i vice versal hetacusiku :))))) Też zaraz lecem.
    • Gość: ene due Bobranoc Państwu ;-) ;-) ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:20
    • m_alina Bobranoc 28.11.04, 00:35
    • hetacus już ciemno, zatem...bobry wieczór ;-) 29.11.04, 16:17

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka