hetacus 22.11.04, 23:58 "Bobry nie mówią dzień dobry dzień bobry mówią rano a co mówią bobry wieczorem ? Wieczorem mówią: bobranoc !" Bobranoc Państwu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jmx Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 00:52 To jest piosenka na b, Piosenka co ma dwa brzuszki. Baj - bajeczka na dobranoc. Zasypianka do poduszki. Nosi ciepłe bambosze, Piżamkę albo śpioszek, Garnitur wieczorowy - Podobna jest do sowy, Do nietoperza i do ćmy, A w garniturze nosi sny... Przez dzień cały oba brzuszki, Siedzą w kącie gdzieś pod łóżkiem, Albo w szafie. Ale w nocy W ciepły się otulą kocyk, Będą lulać się na boczkach - Już się brzuszkom kleją oczka... Tup - tup - tup - tup cichutko Zdejmują po paputku, Wskakują do łóżeczka - Chrapanka, baj - bajeczka. Zaspane oba brzuszki Wtulone w puch poduszki, Tu śpioszek, tu piżamka - Ziewanka, zasypianka. Garnitur wieczorowy - Podobna jest do sowy, Do nietoperza i do ćmy, A w garniturze nosi sny... Ziewają oba brzuszki Wtulone w puch poduszki, Zakryte kołderką - Dobranoc b literko. Pora spać literko b - Ja też śpię. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 13:17 no to się porobiło.. Zasypiam przy biurku. Eeeech życie :( Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 13:41 Ooo ! świetny pomysł - wtedy się ocknę i będę miała szansę na bonusa hę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 13:46 alez pewnie, tylko nie wrzaśnij zanadto :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 13:49 a w co niby uszczypnąłbyś hetacusie, no ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 13:51 w policzek oczywiście :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:06 no to pół biedy hi hi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:09 no wiesz, co by sobie reszta forumowiczów pomyślała, gdybym inaczej to rozegrał :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:15 miło popatrzeć na hetacusa w iście szampańskim nastroju. fakt, dobra rozgrywka. Tylko dlaczego moja wyobraźnia dziś taka wybujała ?? DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:19 gabriella7 napisała: > > Tylko dlaczego moja wyobraźnia dziś taka wybujała ?? DDDDDDDDD ha, nie wiem, ale strasznie mi się to w Tobie dzisiaj podoba :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:26 dzięki. Proszę za to ode mnie przyjąć długopis firmowy i mój przydział herbaciany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:28 a gdzie odbędzie się uroczyste wręczenie owego gadżetu ??? za herbatę zaś zrewanzować się mogę frywolną kawą Pedros :D Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:50 Ooooo ??!! wszystko tylko nie kawa i ta nie-frywolna. Tu, u nas kawy pod dostatkiem i w dodatku smołowata. Ołówek mi się wytemperował był i chętnie poprosiłabym o ołówek z gumką.Jest tyle miejsc, które nadają się na akt wręczenia, że nie wiem ... Jaka ja jestem nudna, o matko ! A jaka śpiąca. Hetacus, do dziełą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 14:55 no jak Ty jesteś śpiąca to nie najlepiej o mnie świadczy :DDD szczypię najwyraźniej zbyt delikatnie, pewnie, nie tam gdzie należy i rozmowy w sposób ciekawy poprowadzić nie potrafię, ale spróbuje wznieść się na intelektualne wyżyny (nie ma to jak wiara w siebie ;-)) i może się obudzisz, choć pewnie juz nie dzisiaj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 15:07 to to siorbnę jednak tej smoły żebym w ogóle nie usnęła i przetrwała tak do rana :)) No bo jak się w ogóle nie obudzę ... brrrr aż powiało lodem. Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 15:11 Wesołego popołudnia i wieczorku Gabi :-) Miło było po dłuższej przerwie znów z Tobą pogadać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: Na bobranoc od sowy ;-) 23.11.04, 15:45 pa pa pa i vice versal hetacusiku :))))) Też zaraz lecem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Bobranoc Państwu ;-) ;-) ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 23:20 Odpowiedz Link Zgłoś