meduza4 03.12.04, 18:35 Myślałam, że mi ulży jak komuś coś wyznam od A do Z. Ale ciągle mi ciężko, może tylko w jakiś inny sposób :-( Niech mnie ktoś przytuli bo mi smutno :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostra85 Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 03.12.04, 18:44 jezeli tylko mozesz to zadzwon np na pogotwie lub do jakiegos znajomego. nie warto! ja tez mam czesto doly ale staram sie o nich nie myslec... prosze Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 03.12.04, 18:45 Przytulam Cię meduzko... Nie martw się! Czasami zdejmując z siebie ciężar naszych sekretów uwalniamy się od demonów krążących nad naszymi głowami. Wypuszczamy je w świat!! Tak jest i w Twoim wypadku. Uwolniłaś się od tego ciężaru, będziesz teraz lżejsza, spokoniejsza, mniej cierpiąca...:-) Ocieram Twoje łezki... Poradzisz sobie, jesteś silną i mądrą dziewczynką... :-) Cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 03.12.04, 18:57 Spokojniejsza owszem, jestem. Ale wcale nie przestało mnie coś boleć. I nie wspominaj o demonach: śniło mi się w nocy, że siedziałam w pokoju bez drzwi. W każdej ścianie było okno i przez każde z nich zaglądał do środka jeden demon. Wydawało mi się, że się obudziłam ale okazało się, że mnie się śni, że śpię... I dopiero wtedy się naprawdę obudziłam, tylko że chyba krzyczałam przez sen... Ale wiem co to za demony i w jakiej sprawie do mnie przyszły. No więc napisałam komuś maila z wyjaśnieniem czegoś co już pewnie pół roku temu powinnam była wyjaśnić. I zapewne w oczach tej osoby jestem już przekreślona, a we własnej opinii popełniłam rodzaj samobójstwa :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 03.12.04, 19:05 Czy Ty tak zawsze wybiegasz przed orkiestrę ? :-) i myślisz, jakby ktos pomyslał ? Zostaw to jemu. Daj mu trochę czasu, niech sie z tym zdoła uporać :-) Jeśli to człowiek wartościowy, to przede wszystkim doceni Twoją szczerość... A snem nie przejmuj się, sny z czwartku na piątek nie spełniają się...:-) Dziś przed zaśnięciem wypij pół lampki koniaku, gwarantuję Ci, że zaśniesz jak niemowlę i nic Ci snu nie zakłóci... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 03.12.04, 19:07 babo... Ty mie ani nie gorsz... nie szalej... co jest?... jak potrzebujesz pomocy, to nie ma sprawy... spotkamy się poza... mam doświadczenie życiowe...pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 03.12.04, 19:10 Meduzo, przytulam Cię. To niewiele, wiem, ale pomyślę o Tobie ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciuś Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 01:48 > tul, tul ;]*** I ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
janq43 Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 05.12.04, 09:08 meduza4 napisała: > Myślałam, że mi ulży jak komuś coś wyznam od A do Z. Ale ciągle mi ciężko, > może tylko w jakiś inny sposób :-( > Niech mnie ktoś przytuli bo mi smutno :-( Przytulam cieplutko;-)) Tylko nie urzywaj parzydełek;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 05.12.04, 09:44 meduzko czy juz ozyłas..??;))) mam nadzieje ze to chwilowe problemy i wszystko sie ułozy:) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 06.12.04, 09:45 meduza4 napisała: > Myślałam. ----------------- Miłego dnia życzę i chciałbym,żeby Mikołaj w prezencie przyniósł Ci oczekiwane wieści.;DDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Już ożyłam troszeczkę... 06.12.04, 12:28 Wszystkim dziękuję za cieplutkie słowa :-) Okazało się, że jednak nie popełniłam samobójstwa, ale... Sytuacja też nie wygląda tak jakbym tego chciała. Muszę to przetrawić bo tak się czuję jakby mnie życie w łeb zdzieliło... i to nie po raz pierwszy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( IP: *.pkobp.pl 06.12.04, 13:30 Jestem dojrzałym- wpełnym tego słowa znaczeniu- mężczyzną. Jeśli masz ochotę- gentelman3@wp.pl. A potem szybko przejdziemy na telefon. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 06.12.04, 13:43 Gość portalu: Wiesiek napisał(a): > Jestem dojrzałym- wpełnym tego słowa znaczeniu- mężczyzną. Jeśli masz ochotę- > gentelman3@wp.pl. A potem szybko przejdziemy na telefon. Nie, nie mam ochoty, mam za to problem osobisty. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 07.12.04, 07:05 meduza4 napisała: --------------------------- Witaj Meduzo.Czy wszystko OK? Spokojnego dnia życzę;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 07.12.04, 02:13 Niechciane wyznanie? jemu też może nie być lekko po tym, co usłyszał. Ale to raczej kiepskie pocieszenie... Trzymaj się ciepło Meduzko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 07.12.04, 09:01 meduza powinnas sie w sumie cieszyc że sytuacja sie wyjaśniła..co prawda nie po twojej mysli ale sie wyjasniła..a niepewnośc jest chyba gorszym uczuciem niz rozczarowanie przynajmniej ja tak podchodze do świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 22:26 podziwiam cie...tez chcialabym miec tyle odwagi zeby napisac takiego maila...a uwierz mi mialabym co wyznac...mialabym z czego sie tlumaczyc...mialam zly czas w swoim zyciu...popelnilam mnustwo bledow...i napewno byloby mi lzej gdybym mu o tym powiedziala...ale nie potrafie...boje sie...nie potrafilabym bez niego zyc...a on by nie wybaczyl...bo i jak skoro ja sama sobie nie potrafie wybaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 08.12.04, 11:05 Ciesz sie ze nic nie wyznalas bo nagroda za moja szczerosc, moje wyznanie i moje uczucie do niego jest solidny kopniak w du.... Odpowiedz odmowna: nie ma szansy z jego strony na odwzajemnienie moich uczuc poniewaz nie zakochal sie we mnie od pierwszego wejrzenia a on tylko taka milosc uznaje. Od dziesiatego czy setnego wejrzenia on sie nie zakocha i milosc ktora wynika po czasie z glebszej znajomosci nie ma dla niego wartosci. A ja mam na odwrot: nigdy w zyciu nie zakochalam sie od pierwszego wejrzenia i zawsze moja milosc wynika z szacunku, przyjazni, sympatii a zatem narasta w trakcie coraz lepszego poznawania drugiej osoby. Szlag by to trafil, bo jak facetom tak zalezy na tej wyidealizowanej milosci od pierwszego wejrzenia to do smierci bede sama :-( Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 08.12.04, 11:13 meduza4 napisała: > Szlag by to trafil, bo jak facetom tak zalezy na tej wyidealizowanej milosci > od pierwszego wejrzenia to do smierci bede sama :-( naszczęście meduzko nie wszyscy faceci tak mają tedy bądź dobrej myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 08.12.04, 11:18 Sluchaj stary, powiedz mi kur... gdzie ja mam znalezc tych innych facetow? Bo moze ja zle szukam? Zawsze konczy sie podobnie i zawsze czuje sie skopana jak bezpanski kundel. To zadna nowosc w moim zyciu wysluchac jak to mnie mezczyzna ceni i w ogole jak gleboka przyjazn czuje... ale nie milosc... I na tym koniec, kropka, zadnej szansy dla mnie. Zadnej bo ktos mi tej szansy nie dal, nie spedzil ze mna na tyle czasu, zeby mnie blizej poznac. Kiedy miala zaszumiec strzala Amora, jesli ktos nie dal czasu Amorowi naszykowac sie do strzalu... Ale nie: ma byc od pierwszego wejrzenia... Totalna bzdura :-( Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Właśnie popełniłam samobójstwo :-( 08.12.04, 12:04 meduza4 napisała: > Sluchaj stary, powiedz mi kur... gdzie ja mam znalezc tych innych facetow? zadałas mi trudne zadanie...bo gdzie ja ci qrna chopa znajde?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego... 08.12.04, 13:07 Ty... jej nie chłopa, tylko męższczyzny potrzeba...prawdziwego... znasz może takich?... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego... 08.12.04, 13:26 nie nie znam , a wogóle to swat ze mnie lichy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego... 08.12.04, 13:29 a Ty?... nie mówię, żeby zaraz jako ewentualny kandydat... ... ale męższczyzna jesteś?... prawdziwy?... nie rób mi tej gańby... przeca nie Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Nie Samowolny!!! 08.12.04, 13:45 Przeca jo go znom... jak jest na wylot? Niestety Samowolek nie do wziecia, a do tego ja tego hanysa nie znosze ;-) Ale podobno kumpli ma od groma i nigdy sie nie ulitowal, zeby mnie z ktorym zapoznac... A zaraz, cos mowil, ze wolnych kumpli nie ma :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie Samowolny!!! 08.12.04, 13:57 kiedyś to sie godało: na chyt idymy... wiesz o czym jo godom?... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie Samowolny!!! 08.12.04, 13:59 Nie wim :-( Przeca jo gorol jestem, a co wy godacie to ja zrozumiec nie moga :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie Samowolny!!! 08.12.04, 14:01 dziołcha... to Ci to kiedy kaj indzi powiem... to nie do menskich uszu, bo to ło nich... haha... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie Samowolny!!! 08.12.04, 14:03 Wlasnie sie pytam kolezanek co to mialo znaczyc. Tez nie wiedza... Moze to o podryw chodzi????? Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie Samowolny!!!.. do Meduzy... 08.12.04, 15:00 dokładnie... znają się te Twoje dziewczyny na rzeczy... brawo... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Nie Samowolny!!!.. do Meduzy... 08.12.04, 15:12 ja cycki sztram i na chyt trza iść:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie Samowolny!!!.. do Meduzy... 08.12.04, 15:19 Ty nos nie podpuszczej... bo Cię jeszcze zgarnymy... jako łobstawa... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie Samowolny!!!.. do Meduzy... 08.12.04, 17:19 Jak bedzie podpuszczal to ja mu wpier.... i tak sie to skonczy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie Samowolny!!!.. do Meduzy... 08.12.04, 17:18 To ja wymyslilam, bo one hanyski niby... a nie wiedzialy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Nie Samowolny!!!.. do Meduzy...cd... 08.12.04, 22:13 meduza4 napisała: > To ja wymyslilam, bo one hanyski niby... a nie wiedzialy :-( ------------------------------------------------------------------- to znaczy, że masz prawdziwą kobiecą intuicję... a to rzadkość!... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Nie Samowolny!!!.. do Meduzy...cd... 09.12.04, 12:35 To nie intuicja... To bylo myslenie zyczeniowe ;-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego... 08.12.04, 14:20 ech frelko jo jest:cham,świnia,wulc,nierób to łoboc jo sie nie nadom za mężczyzne:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego... 08.12.04, 14:24 ależ... mój drogi... skąd w Tobie tyle skromności... ... jestech pełno podziwu... naprowde... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego... 08.12.04, 14:24 samowolny napisał: > ech frelko jo jest:cham,świnia,wulc,nierób to łoboc jo sie nie nadom za > mężczyzne:) I klamca... Wszystko co o sobie teraz napisal to klamstwa ;-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego... 08.12.04, 14:51 a jeszcze trza dodać że pijok jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego... 08.12.04, 15:22 i kto Ci uwierzy?... żodyn chop się jeszcze dp błendu nie przyznoł... i Tyś tyż nie jes wyjontek!... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego... 08.12.04, 17:20 Pijok?! A to obiecane piwo przekladasz i przekladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego...cd... 08.12.04, 22:17 dziewczyno... my się szybciej naszej śmierci doczekamy, niż tego piwa... typowy chop!... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego...cd... 09.12.04, 12:35 To se musimy same piwo kupic, o!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego...cd... 09.12.04, 13:01 meduza4 napisała: > To se musimy same piwo kupic, o!!! ----------------- z Wami skuszę się na jedno.......DDDDDDDDDDD Pozdrawiam CIe Medyzo.......DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego...cd... 09.12.04, 17:26 My czekamy az to piwo nam zasponsorujesz ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego...cd... 09.12.04, 17:29 Nie ma sprawy.mogę skrzyneczkę zadysponowac.w taki milym gronie...;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Właśnie popełniłam... do Samowolnego...cd... 09.12.04, 17:44 No to choc tu z ta skrzyneczka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś