13.05.02, 10:48
buszujesz?:))
Obserwuj wątek
    • laelia Re: Laelia 13.05.02, 10:54
      a pewnie :)
      • saqqara Re: Laelia 13.05.02, 11:24
        hehe, widze :)) tylko uszka Ci wystaja;)
        • laelia Re: Laelia 13.05.02, 11:37
          i oczami strzelam :)
          a przy okazji, urządzam polowanie i nagonka mi potrzebna. Co Ty na to?
          • saqqara Re: Laelia 13.05.02, 11:43
            tylko uwazaj zebys nie ustrzelila tymi oczkami nie to co trzeba:))

ja juz na tym polowaniu za przynete robie:)) lezaca!
            • emperor Re: Laelia 13.05.02, 11:46
              czesc dupeczki:)))
              • laelia Re: Laelia 13.05.02, 11:53
                hej słonko, takie czułości od rana?
                tęskniłeś za mną? :)))
                • emperor Re: Laelia 13.05.02, 11:54
                  bylem prawie ze martwy z tesknoty, ale znalazlem lekarstwo:)

gdzie bylas jak cie nie bylo?
                  • saqqara Re: Laelia 13.05.02, 11:56
                    polowala;)
                    "dupeczki".. phi:)
                    • emperor Re: Laelia 13.05.02, 11:57
                      czesc lekarstwo:)

saqqara napisał(a):

> polowala;)
                      > "dupeczki".. phi:)

• laelia Re: Laelia 13.05.02, 12:00
                      lekarstwo? znam ją?
                      na galery mnie sprzedali :(
                      • emperor Re: Laelia 13.05.02, 12:02
                        no ladnie, sprzedajesz sie:(
                        a dla mnie jestes bezcenna:)
                        • laelia Re: Laelia 13.05.02, 12:11
                          no to przecież uciekłam, nie mogłam scierpieć, że my honey is over the ocean :)
                          • emperor Re: Laelia 13.05.02, 12:12
                            darling,
                            ja to przez ciebie bylem prawie under the ocean:(
                            • laelia Re: Laelia 13.05.02, 12:16
                              przesłucham Saqqarę na tę okoliczność :)
                              a ja do tej pory w kajdanach na kostce siedzę, bo nikt mnie nie chciał
                              rozkuć :)))
                              • emperor Re: Laelia 13.05.02, 12:18
                                nawet nie mialem okazji cie uwolnic malenka:( *****

ale Szakiraka to dobre lekarstwo:) i serce ma w odpowiednim miejscu:)))))
                                • laelia Re: Laelia 13.05.02, 12:22
                                  a gdzieś Ty miał okazję umiejscowienie jej serca sprawdzać? :)))
                                  • emperor Re: Laelia 13.05.02, 12:26
                                    lepiej napisz kiedy bede mial okazje twoje sprawdzic:)))
                                    • saqqara Re: Laelia 13.05.02, 12:27
                                      czy mam chrzaknac znaczaco?:))
                                      • laelia Re: Laelia 13.05.02, 12:31
                                        moje serce jest ze mną 24 godziny na dobę, możesz sprawdzić w każdej chwili :)

• emperor Re: Laelia 13.05.02, 12:34
                                          od srodka czy od zewnatrz? bo to jest wazne!:))))

laelia napisał(a):

> moje serce jest ze mną 24 godziny na dobę, możesz sprawdzić w każdej chwili :)
                                          >

• emperor Re: Laelia 13.05.02, 12:33
                                        lepiej westchnij z rozkoszy:))))))

saqqara napisał(a):

> czy mam chrzaknac znaczaco?:))

• saqqara Re: Laelia 13.05.02, 12:42
                                          nie bardzo moge, mam dzisiaj troche przyciasna bluzke;)
                                          ale Ty sobie nie zaluj, popatrze:))
                                          • emperor Re: Laelia 13.05.02, 12:47
                                            ty nie podgladaj! bo to nie ladnie! :)))

:)***** + JJJJJJJJJJJJJJJJJ + mlask,mlask,mlask, + ...... :)))))
                                            • laelia Re: Laelia 13.05.02, 12:59
                                              znikam na sekundę i już się takie bezeceństwa wyprawiają... beze mnie :(((((

od środka to nieco ryzykowne, bo może jest to po prostu świerszczyk blaszany,
                                              co go można niechcący uszkodzić :)
                                              • saqqara Re: Laelia 13.05.02, 13:02
                                                Laelia,
                                                E. wyprawia cuda wianki wlasnie wtedy kiedy znikasz, bo ja jestem jedynie
                                                lekarstwem:))
                                                • laelia Re: Laelia 13.05.02, 13:08
                                                  nie pocieszyło mnie to wcale, ale próbę doceniam :)
                                                  • emperor Re: Laelia 13.05.02, 13:13
                                                    Laleczka,
                                                    dam sobie rade z ta blaszka:)

Szakirka,
                                                    ale ja sie uzaleznilem od lekarstwa:(
                                                  • saqqara Re: Laelia 13.05.02, 13:23
                                                    Laelia
                                                    bylam malo przekonywujaca? moge sie bardziej postarac, wlosy sobie nawet
                                                    wydre:))

Emperor
                                                    lekarstwa przyjmuje sie w malych ilosciach i przez krotki okres czasu, inaczej
                                                    przedawkowanie i smierc, czyli kopytka do gory;)
                                                  • emperor Re: Laelia 13.05.02, 13:27
                                                    Szakirko,
                                                    to dla mnie bedzie przyjemnosc!
                                                    jeszcze sobie paczuszke do grobu wezme, bedzie zajebiscie!
                                                    chcesz na mnie, czy ja na tobie? :)))))
                                                  • laelia Re: Laelia 13.05.02, 13:24
                                                    nie ma rady, musimy go adoptować, wtedy będzie nasz wspólny legalnie :))))))
                                                  • emperor Re: Laelia 13.05.02, 13:30
                                                    no wlasnie, bo nie moge wybierac:(

laelia napisał(a):

> nie ma rady, musimy go adoptować, wtedy będzie nasz wspólny legalnie :))))))

• saqqara Re: Laelia 13.05.02, 13:33
                                                    adoptowac? na dziecko znaczy sie? to ja bede uczynna i humanitarna i obowiazki
                                                    mlodej matki oddam z przyjemnoscia;))
                                                  • laelia Re: Laelia 13.05.02, 13:36
                                                    dyplomatyczna odpowiedź :)
                                                    tylko nie mogłybyśmy romansować z przysposobionym dzieckiem :)
                                                  • saqqara Re: Laelia 13.05.02, 13:36
                                                    aha:)
                                                  • emperor Re: Laelia 13.05.02, 13:39
                                                    moze byc!
                                                    ktora mamusia mnie karmi pierwsza? :)
                                                    aha! i jedzonko prosze w czarnej koronce przechowywac!!! :))))))
                                                  • laelia Re: Laelia 13.05.02, 13:42
                                                    zbereźnik :)
                                                  • saqqara Re: Laelia 13.05.02, 13:44
                                                    ja na to nie ide, jeszcze prokurator sie do mnie doczepi za molestowanie dzieci
                                                    w pieluchach!:)
                                                  • emperor Re: Laelia 13.05.02, 13:44
                                                    ja? ja nie rzucilem tej propozycji! :(
                                                  • emperor Re: Laelia 13.05.02, 13:46
                                                    nie to nie!
                                                    kupie sobie hamburgera, bedzie smaczniejszy:)
                                                  • laelia Re: Laelia 13.05.02, 13:47
                                                    ja zawsze jestem niewinna :)
                                                  • saqqara Re: Laelia 13.05.02, 13:51
                                                    hamburger? bedziesz teraz przyjemnie spedzal czas z jedzeniem? to ja nie
                                                    przeszkadzam;))

Laelia
                                                    zawsze i wszedzie:))
                                                  • emperor Re: Laelia 13.05.02, 13:51
                                                    ja rowniez!

to Szakira!!!! zbereznica:)))))
                                                  • laelia Re: Laelia 13.05.02, 13:55
                                                    jeśli już musimy tworzyć figurę geometryczną wzajemnej adoracji, to czemu to
                                                    akurat trójkąt? I w dodatku z tylko jednym męskim wierzchołkiem :)
                                                  • kusy666 Re: Laelia 13.05.02, 13:53
                                                    Ale ja jestem winny i mnie juz nie musicie przebierac, przestalem sikac w
                                                    majtki.
                                                  • saqqara Re: Laelia 13.05.02, 13:55
                                                    jeszcze nie widziales co prawdziwa zbereznica potrafi i lepiej niech tak
                                                    pozostanie, do konca zycia bys sie nie otrzasnal;)

Kusy
                                                    znaczy prokurator nie mialby nic do gadania?;)
                                                  • kusy666 Re: Laelia 13.05.02, 13:57
                                                    A Ty nie wiesz co ja potrafie, a prokurator to siedzi u mnie w kieszeni.
                                                  • laelia Re: Laelia 13.05.02, 13:57
                                                    a czego winny? poza tym my nie ubieramy facetów, wręcz przeciwnie :)))
                                                  • kusy666 Re: Laelia 13.05.02, 14:00
                                                    Winny wszystkiego,uffff a juz myslalem ze bede musial sie ubrac.
                                                  • emperor Re: Laelia 13.05.02, 13:59
                                                    koles,
                                                    teraz sie naucz nie wkladac ryja do cudzego nocnika!

kusy666 napisał(a):

> Ale ja jestem winny i mnie juz nie musicie przebierac, przestalem sikac w
                                                    > majtki.

• saqqara Re: Laelia 13.05.02, 14:02
                                                    Emperor
                                                    na milosc Boga Ojca, wszystich swietych i Tej, co w niebiesiech??!!!
                                                    bedziesz mial okres?:)
                                                  • kusy666 Re: Laelia 13.05.02, 14:04
                                                    Tak bedzie mial okres, dac mu to samo co Gozdzikowej.
                                                  • saqqara Re: Laelia 13.05.02, 14:08
                                                    nie, Gozdzikowa nie wydaje mi sie byc osoba godna zaufania;)

Emperor, Misiu, chodz i powiedz co Ci na watrobie lezy:))
                                                  • kusy666 Re: Laelia 13.05.02, 14:08
                                                    Ty brutalu afe afe afe.
                                                  • kusy666 Re: Laelia 13.05.02, 14:13
                                                    Zazdrosnik a to nic dobrego nie wrozy.
                                                    Amen
                                                  • laelia Re: Laelia 13.05.02, 14:13
                                                    Empciu, słonko, nie bądż psem ogrodnika :)
    • saqqara Emperor?? 13.05.02, 14:18
      wroc.
      ps. przeciagam gloski :))
      • kusy666 Re: Emperor?? 13.05.02, 14:20
        A mowilem, zazdrosnik i dasa sie jeszcze na mnie.
        • saqqara Re: Emperor?? 13.05.02, 14:24
          niektorzy twierdza ze nie ma prawdziwej milosci bez wielkiej zazdrosci:) tylko
          ze on sie we mnie nie kocha, zatem tu chodzi o Laelie:))
          • kusy666 Re: Emperor?? 13.05.02, 14:28
            Ale tak szybko.Szatan nie kogut, powiedziala wtajaca kura po tym jak przejechal
            ja motor.
            • saqqara Re: Emperor?? 13.05.02, 14:33
              E. ma w sobie slowianska krew, kocha szybko i namietnie a potem natychmiast
              glodnieje i bateria mu sie rozladowywuje:))

Emperor
              wroc, mam sposoby zeby Cie wyciagnac spod ziemi:))**
            • laelia Re: Emperor?? 13.05.02, 14:34
              zostawił Nas? :(
              • saqqara zaraz sie wsciekne, co za prosiak!!!;) 13.05.02, 14:45
                Emperor
                nie przeginaj, bo sie zemszcze a Laelia mi pomoze!;)
                • kusy666 Re: zaraz sie wsciekne, co za prosiak!!!;) 13.05.02, 14:48
                  Ale ze mnie kasanowa przez "K" hi hi hi hi hi .
              • ja_nek Re: Emperor?? 13.05.02, 14:50
                Pozostał Kusy i ja.
                • saqqara Re: Emperor?? 13.05.02, 14:53
                  hehe:)) Emperor zszedl z ringu, pojawiaja sie chetni:))
                  • ja_nek Re: Emperor?? 13.05.02, 15:00
                    Przecież naturalną tendencją jest łączenie w pary, a nie w trójkąty.
                    Jak ktoś oddaje walkowerem...
                    • kusy666 Re: Emperor?? 13.05.02, 15:02
                      najlepsze sa osmiokaty.
                    • laelia Re: Emperor?? 13.05.02, 15:05
                      podwójna randka? :)
                      • saqqara Re: Emperor?? 13.05.02, 15:06
                        na to wychodzi:))
                        • ja_nek Re: Emperor?? 13.05.02, 15:14
                          Nieznajomość matematyki mi szkodzi.
                          • saqqara Re: Emperor?? 13.05.02, 15:24
                            aha, klopoty z liczeniem do czterech?:))
                            • laelia Re: Emperor?? 13.05.02, 15:39
                              i co z tą randką? następni uciekli? :)
    • saqqara Emperor- Twoj czas sie konczy 13.05.02, 15:25
      moja cierpliowsc tez! ostatni raz robie apel zywych:)
      • laelia Re: Emperor- Twoj czas sie konczy 13.05.02, 15:36
        do raportu!
        • saqqara Re: Emperor- Twoj czas sie konczy 13.05.02, 15:44
          wiesz co Laelia, musimy byc fam fatal, co sie jakis znajdzie to zaraz ucieka...
          nie rozumiem tego nic a nic!:)
          • laelia Re: Emperor- Twoj czas sie konczy 13.05.02, 16:21
            wiedźmy prawdziwe, a może nawet... o zgrozo!... f e m i n i s t k i :)))
            • ja_nek Re: Emperor- Twoj czas sie konczy 13.05.02, 16:40
              Wiedziałem, że coś jest nie tak.
              Wiedźmy, feministki.... co się z tym światem dzieje. Żadnego miłego dziewczęcia,
              hihi.
              • kusy666 Re: Emperor- Twoj czas sie konczy 14.05.02, 09:55
                A na czaym latacie moje Wiedziemki
                • saqqara Re: Emperor- Twoj czas sie konczy 14.05.02, 09:59
                  nowoczesne Wiedzmy lataja na odkurzaczach z filtrem przeciwpylkowym.
                  • laelia Re: Emperor- Twoj czas sie konczy 14.05.02, 10:04
                    ja tam mam klasyczną miotłę, świetnie lata, do ewolucji powietrznych idealna i
                    jeszcze sama sprząta
                    • kusy666 Re: Emperor- Twoj czas sie konczy 14.05.02, 10:13
                      Pozycz mi bo nie ma mi kto chalupy wysprzatac.
                      • laelia Re: Emperor- Twoj czas sie konczy 14.05.02, 10:34
                        a co dostanę w zastaw?
                        • emperor Re: Emperor- Twoj czas sie konczy 14.05.02, 14:23
                          moj czas sie dopiero zaczyna! a reszta niech sie wali na ryj:))))))
                          • kusy666 Re: Emperor- Twoj czas sie konczy 14.05.02, 14:33
                            Afe ale brutal,
                            • emperor Re: Emperor- Twoj czas sie konczy 14.05.02, 14:34
                              AFE ALE CIOTA!!!!!! HAHAHAHAHAHA!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka