Dodaj do ulubionych

nowi znajomi

IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 15:16
Obserwuj wątek
    • Gość: belbo Re: nowi znajomi IP: 195.116.222.* 21.05.02, 15:52
      to co napisalas powalilo rozbroilo mnie.
      szczegulnie 54 zdanie jest super.:)
      • kasiakassia Re: nowi znajomi 21.05.02, 16:30
        oj nie czepiaj sie szczegółów:))))))))) ważny jest ogólny sens:) ważne, że
        autor wiedział co miał na myśli:))))
        • Gość: belbo Re: nowi znajomi IP: 195.116.222.* 21.05.02, 16:34
          Ty uwazaj bo niedlugo teksty Ewy w podstawowkach beda omawiac..
          • kasiakassia Re: nowi znajomi 21.05.02, 16:37
            Ja mysle, ze juz stanowia powazne zagrozenie:) Sa dosc wplywowe:)
            • Gość: Belbo Re: nowi znajomi IP: 195.116.222.* 21.05.02, 16:38
              Ciiiiiii bo ktos uslydszy i jeszcze ja ocenzuruja:)
              • kasiakassia Re: nowi znajomi 21.05.02, 16:43
                chyba jej to nie grozi:)
                i mysle ze to jawna prowokacja!
                hahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahaha
                • Gość: belbo Re: nowi znajomi IP: 195.116.222.* 21.05.02, 16:44
                  A ja sie na to zlapalem... jaki mi wstyd.. o ja naiwny...:(
                  • kasiakassia Re: nowi znajomi 21.05.02, 16:47
                    daj spokój - a ja to niby co tutaj robie hahahahhahahahahahahahhahahahah
                    • Gość: belbo Re: nowi znajomi IP: 195.116.222.* 21.05.02, 16:56
                      juz ja jej dam znajomych prowokatorce jednej.. ..
                      • kasiakassia Re: nowi znajomi 21.05.02, 16:58
                        No ale jakby nie patrzec - poszerzylismy grono (zapewne zasobne) jej znajomych:)
                        • Gość: belbo Re: nowi znajomi IP: 195.116.222.* 21.05.02, 17:14
                          No tak.. wziela nas podstempem:)
                          • kasiakassia Re: nowi znajomi 21.05.02, 17:15
                            No ale sposób daje do myślenia:)
                            A i moze nas na impreze zaprosi? jak myslisz?
                            • Gość: Belbo Re: nowi znajomi IP: 195.116.222.* 21.05.02, 17:18
                              tak bedziemy przystawki podawac:)
                              • kasiakassia Re: nowi znajomi 21.05.02, 17:21
                                nie - będziemy jako gwiazdy wieczoru:) trzeba sie w koncu cenic:)
                                • Gość: belbo Re: nowi znajomi IP: 195.116.222.* 21.05.02, 17:28
                                  wasnie nas docenilem.. ja nie chce byc znowu gwiazda wieczoru..
                                  • kasiakassia Re: nowi znajomi 21.05.02, 17:30
                                    wiesz - w sumie ja tez wole byc w cieniu:) ostatnio zdarlam gardło:) musze sie
                                    oszczedzać:)
                                    • Gość: Belbo Re: nowi znajomi IP: *.acn.waw.pl 21.05.02, 22:52
                                      ty tez.. ja bylem na koncercie.. ale go przegadalem ( taki monolog z krotkimi
                                      wstawkami ).
                                      • kasiakassia Re: nowi znajomi 22.05.02, 10:42
                                        A moze to byla ta sama impreza??? I moze tam tez byla Ewa??? Tylko pewnie w tym
                                        tłumie jej nie dostrzeglismy, jak myslisz?
                                        • Gość: Belbo Re: nowi znajomi IP: 195.116.222.* 22.05.02, 10:44
                                          Po scenie skakal jakis maly czlowiek o wygladzie homosexualisty.. i udawal ze
                                          gra na gitarze.. to ta impreza?.. Jakas Ewa byla na 100%
                                          • kasiakassia Re: nowi znajomi 22.05.02, 10:45
                                            hmmmmmmmmmm mówisz taki wyglad???? opisz mi wyglad homoseksualisty to sie
                                            zastanowie:) hahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahah
                                            • vena111 Re: nowi znajomi 22.05.02, 12:47
                                              kasiakassia napisał(a):

> hmmmmmmmmmm mówisz taki wyglad???? opisz mi wyglad homoseksualisty to sie
                                              > zastanowie:) hahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahah

Przepraszam, że wam przeszkadzam , to przecież ważne jak wygląda
                                              homoseksualista...
                                              a jeżeli chodzi o inicjatorkę watku, to przyznam się szczerze , że wszystko co
                                              napisała, kurcze miała 100%-towa rację.
                                              Jednak nie podobał mi sie początek jej tekstu, był dość wulgarny, nie lubię
                                              takich,
                                              a ta imprezka, to czy mogę z Wami podawać te przystawki????
                                              • kasiakassia Re: nowi znajomi 22.05.02, 13:38
                                                Spokojnie:) zapraszamy:) W końcu im nas więcej tym lepiej:)
                                                Co do Ewy to mam mieszane uczucia. Widać jakaś nie za bardzo zdecydowana jest:)
                                                aha - musimy jeszcze tylko ustalic obowiazujące kolory:)
                                                pa
                                                • Gość: aga Re: nowi znajomi IP: *.centrala.kbsa / 10.1.12.* 22.05.02, 13:47
                                                  gdzie ta impreza bo Ewa nie potwirdza zaproszenia
                                                  • kasiakassia Re: nowi znajomi 22.05.02, 13:49
                                                    no wlasnie:) kontakt z Ewa zostal zerwany:) mam nadzieje, ze tylko tymczasowo:)
                                                    ale warto poczekac:) Belbo juz pewnie sie szykuje:)
                                                  • vena111 Re: nowi znajomi 22.05.02, 13:49
                                                    Gość portalu: aga napisał(a):

> gdzie ta impreza bo Ewa nie potwirdza zaproszenia

Ewcia, chyba uciekła na dobre, może się przestraszyła, ale czego , może bała
                                                    się , że za dużo tu może poznać nowych znajomych, nie mam pojecia?????
                                                  • Gość: aga Re: nowi znajomi IP: *.centrala.kbsa / 10.1.12.* 22.05.02, 13:52
                                                    A może Belbo poszedł już na imprezę i nie mają czasu na pisanie. "Tańce, hulanki. swawole......"
                                                  • vena111 Re: nowi znajomi 22.05.02, 13:55
                                                    kasiakassia- zobacz znowu ten sam czas!!!!

aga- nie możliwe, miał przecież zaczekać na nas
                                                  • Gość: aga Re: nowi znajomi IP: *.centrala.kbsa / 10.1.12.* 22.05.02, 13:57
                                                    FACECI (to chyba facet, ja go przecież nie znam)
                                                  • kasiakassia Re: nowi znajomi 22.05.02, 13:58
                                                    Gość portalu: aga napisał(a):

> FACECI (to chyba facet, ja go przecież nie znam)

no chyba nie sadzisz, ze wszystkich juz znasz??? facetów???????
                                                    nic nie stoi na przeszkodzie, zeby poznac:)

• Gość: aga Re: nowi znajomi IP: *.centrala.kbsa / 10.1.12.* 22.05.02, 14:03
                                                    Nie znam ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby poznać.... wszystkich? Poddaję się w przedbiegach.
                                                  • kasiakassia Re: nowi znajomi 22.05.02, 13:57
                                                    tak - niesamowite:) co ten czas wyprawia:)

Belbo czyni przygotowania:) wiem to z pewnego zrodla:)
                                                    w koncu idziemy tam wszyscy razem:)
                                                  • kasiakassia Re: nowi znajomi 22.05.02, 13:56
                                                    Ja mysle, ze cala ta zagadka wyjasni sie w odpowiednim czasie:)

A może Belbo odnalazł Ewe? albo te przygotowania na impreze pochłoneły go tak
                                                    bardzo:)
                                                  • kasiakassia Re: nowi znajomi 23.05.02, 15:12
                                                    Ale fajnie bylo, co??? widze, ze jeszcze spicie? wstawac spiochy:))))))) a
                                                    mowilam, ze jak pojdziemy na ta impreze to nie bedziemy zalowac:)))))))
                                                  • Gość: belbo Re: nowi znajomi IP: 195.116.222.* 23.05.02, 17:14
                                                    czekajcie.. ja bylem.. obslugiwala pani bez stanika..ale nikt sie nie zjawil..
                                                    nawet Ewa:(
                                                  • Gość: messja Re: nowi znajomi IP: *.proxy.aol.com 23.05.02, 17:17
                                                    Gość portalu: belbo napisał(a):

> czekajcie.. ja bylem.. obslugiwala pani bez stanika..ale nikt sie nie zjawil..
                                                    > nawet Ewa:(

to gdzie ty byles?:)))))))
                                                  • kasiakassia Re: nowi znajomi 24.05.02, 09:16
                                                    Pewnie pomyliles adresy! A mowilam nie pij przed impreza!!! oj Ty:))))))))
                                                    Czekalismy na Ciebie do samego rana:) ale pewnie i tak sie dobrze bawiles????
                                                  • Gość: aga Re: nowi znajomi IP: *.centrala.kbsa / 10.1.12.* 24.05.02, 10:51
                                                    bez nas to niemożliwe...nawet Pani bez st.. nic niepomoże
                                                  • Gość: Belbo Re: nowi znajomi IP: *.acn.waw.pl 24.05.02, 17:51
                                                    Widzicie dziewczeta.. ja mam jedna wade.. zawsze sie dobrze bawie.. a jak mi
                                                    sie zaczyna nudzic to ide do domu:)
                                                  • Gość: tak Re: nowi znajomi IP: *.net-arena.pl 24.05.02, 19:23
                                                    To chyba zaleta nie wada Belbo, nigdyś nie skwaszony.... pozadrościć, gdzie się
                                                    takich znajduje?
                                                  • Gość: Belbo Re: nowi znajomi IP: *.acn.waw.pl 24.05.02, 21:19
                                                    Nigdy to przesada.. ale lubie sie cieszyc smiac..
                                                    Ale to nie ulatwia zycia..wrecz odwrotnie.
                                                  • Gość: tak Re: nowi znajomi IP: *.net-arena.pl 24.05.02, 21:27
                                                    dziwnych ludzi spotykasz jeśli im to przeszkadza, ja bym bardzo lubiła takiego,
                                                    mam dosyć smutasów z wiecznymi pretensjami
                                                  • Gość: Belbo Re: nowi znajomi IP: *.acn.waw.pl 24.05.02, 21:50
                                                    Wiesz jak sie patrzy na wiecznego wesolka:).. poza tym to polprawdy wszystko...
                                                    roznie mozna byc postrzeganym..
                                                  • Gość: tak Re: nowi znajomi IP: *.net-arena.pl 24.05.02, 22:14
                                                    dzisiaj zdecydowanie jestem zdania że kocham wszystkich wesołków, a nie znoszę
                                                    ponuraków, może mi przejdzie i znowu polubię ponuraków (zwłaszcza jednego) ale
                                                    dzisiaj ich nienawidzę, ergo lubię Cię Belbo
                                                  • Gość: Belbo Re: nowi znajomi IP: *.acn.waw.pl 24.05.02, 22:26
                                                    Dzieki.. ja Ciebie tyz:)
                                                  • kasiakassia Re: nowi znajomi 25.05.02, 10:25
                                                    Wiecie - ja Was tez lubie:)))))
                                                  • Gość: messja Re: nowi znajomi IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 11:05
                                                    kasiakassia napisał(a):

> Wiecie - ja Was tez lubie:)))))

ja jeszcze nie wiem, zastanowie sie:))))
                                                  • Gość: Belbo Re: nowi znajomi IP: *.acn.waw.pl 25.05.02, 17:11
                                                    Lepiej sie zastanow..:)
                                                  • Gość: tak Re: nowi znajomi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.05.02, 17:43
                                                    Stan miłości do wesołków nadal mi się utrzymuje, chyba ponuraków już nie
                                                    polubię :)))
                                                  • Gość: messja Re: nowi znajomi IP: *.proxy.aol.com 25.05.02, 19:31
                                                    Gość portalu: tak napisał(a):

> Stan miłości do wesołków nadal mi się utrzymuje, chyba ponuraków już nie
                                                    > polubię :)))

ja, zeby rownowaga w przyrodzie byla, poszukam ponuraka...
                                                    kto mnie dzisiaj poponurakuje?:)))
                                                  • Gość: tak Re: nowi znajomi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.05.02, 23:34
                                                    Messja,strzeż się ponuraków oni są toksyczni, szkoda nerwów i zdrowia...
                                                  • Gość: Belbo Re: nowi znajomi IP: *.acn.waw.pl 26.05.02, 00:10
                                                    Ja jestem...... i wystarczy:)
                                                  • kasiakassia Re: nowi znajomi 05.06.02, 09:50
                                                    No i mowilam, ze jak sie rozkrecicie na tej imprezie to nie bedzie konca:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka