Gość: Takijeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:38 ...a moim zdaniem dziewczyny w mocnych okularach są znacznie atrakcyjniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekielna_dziewczyna Re: OKULARNICE 20.01.05, 17:24 a jakie to mocne okulary? trunki mocne są, ale okulary? Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna_dziewczyna Re: a ja myślę, że okulary oszpecają... 20.01.05, 19:56 koleżko, mam okulary i fajnie jest Odpowiedz Link Zgłoś
koni00 Re: a ja myślę, że okulary oszpecają... 21.01.05, 14:54 a i owszem fajnie wygląda jak panna zaczesuje włosy za okularki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_nicka Re: a ja myślę, że okulary oszpecają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:08 sam jesteś mocny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pms2 Re: a ja myślę, że okulary oszpecają... 21.01.05, 23:44 piekielna_dziewczyna napisała: > koleżko, mam okulary i fajnie jest ba jak czhczesz zobzaczyć to się posaraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: OKULARNICE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.05, 22:10 ...jak je zdejmą, to i facet może być bardziej atrakcyjny:-) to zależy od wyobraźni okularnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: OKULARNICE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 11:22 .dziękuję:)).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: OKULARNICE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.05, 15:26 Bardzo podobaja mi sie dziewczyny noszace okularki, a to dlatego ze: - ladnie dobrane okularki podkreslaja urode - dodaja tajemniczosci i uroku - oczka ukryte za szklami okularkow (sczegolnie jezeli sa to mocniejsze minusiki) wygladaja naprawde intrygujaco - gest poprawiania okularkow zsuwajacych sie po ladnym nosku ma w kobiecym wykonaniu wieke zmyslowosci = od dawna marze o namietnej nocy z dziewczyna, ktora kochajac sie bedzie nosila swoje okularki. Pozdrawiam wszystkich okularnikow Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: OKULARNICE 24.01.05, 15:30 Gość portalu: Piotr napisał(a): > = od dawna marze o namietnej nocy z dziewczyna, ktora kochajac sie bedzie > nosila swoje okularki.> ranyyyyy :))))) wiesz jakie to niewygodne? i okulary można połamać przypadkiem niechcącyyy.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: OKULARNICE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.05, 18:13 Mysle sobie, ze bylbym na tyle delikatny, ze okularkom by sie nic nie stalo :) Oczywiscie, jak zaczelo by sie robic bardziej namietnie to okularki nalezaloby jednak z noska zdjac :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... Re: OKULARNICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 07:42 oj, zdażyło mi się ostatnio tych okularków szukać... ( nie zdążyłam zdjąć... ):)))))) na szczęscie znalazłam/śmy... uffffff... były całe... ... pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: OKULARNICE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 13:30 Cale szczescie, ze sie odnalazly w jednym kawalku :) A ja wyobrazam sobie jak moja pani, budzi sie rankiem,wklada na nosek okularki i nagusienka biegnie do lazienki :) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: OKULARNICE 27.01.05, 13:51 gorzej jak rano zakłada okulary i mówi "bez okularów wydawałes sie bardziej atrakcyjny":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: OKULARNICE IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 13:57 albo po zdjęciu okularów zamiast faceta całuja guzik od poduszki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta... ... guzik?... od poduszki?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:09 pomylić z przyjemnymi miękkościami... niemożliwe!:)))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnica Re:Pozdrawiam Piotrze;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:35 Pozdrawiam Piotrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re:Pozdrawiam Piotrze;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 07:15 Buziaczki i duzo ciepla na mrozne dni :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita w okularach Re: OKULARNICE IP: *.Zabrze.Net.pl 30.01.05, 17:59 Ja nosze okulary i prosze, nie wciskajcie mi tu kitu, ja tam wiem swoje. obita w okularach jest aseksualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita w okularach Re: OKULARNICE IP: *.Zabrze.Net.pl 30.01.05, 18:00 miało być: kobita w okularach Odpowiedz Link Zgłoś
anna_30 Re: OKULARNICE 31.01.05, 19:58 zależy jaka kobieta i w jakich okularkach ;) ja tez noszę - minusiki ;) mocne! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: OKULARNICE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 08:12 Racja, jesli kobieta jest pewna swej kobiecosci to z pewnoscia okularki nie powoduje, ze postrzegana jest jako istota aseksulna :) i nie sadze by wiekszosc mezczyzn byla odmiennego zdania Moim zdaniem ladnie dobrane okularki nadaja urodzie szczegolny charakter, a mocniejsze minusiki sa jak najbardziej sexy :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woman Re: OKULARNICE IP: *.dv.fal.de / *.dv.fal.de 14.02.05, 11:45 ja tez nosze...ale tylko czasami i moj partner mowi ze wygladam wtedy baaardzo seksi:))) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melka Re: OKULARNICE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.05, 10:58 Czesc, Obydwoje z moim mezczyzna nosimy okularki z powodu krotkowzrocznosci, w moim przypadku sa to nawet dosyc mocne minusiki. Co wiecej dzieki okularkom sie poznalismy, bo spotkalismy sie jak jakies dziadki chorowite u lekarza okulisty :) - mamy wiec do okularkow sentyment, choc oczywiscie dobrze byloby miec dobry wzrok. Pozdrawiam wszystkich, okularnikow zwlaszcza Odpowiedz Link Zgłoś