Dodaj do ulubionych

OKULARNICE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:38
...a moim zdaniem dziewczyny w mocnych okularach są znacznie atrakcyjniejsze...
Obserwuj wątek
    • piekielna_dziewczyna Re: OKULARNICE 20.01.05, 17:24
      a jakie to mocne okulary?
      trunki mocne są, ale okulary?
      • hellee a ja myślę, że okulary oszpecają... 20.01.05, 18:10
        • piekielna_dziewczyna Re: a ja myślę, że okulary oszpecają... 20.01.05, 19:56
          koleżko, mam okulary i fajnie jest
          • koni00 Re: a ja myślę, że okulary oszpecają... 21.01.05, 14:54
            a i owszem fajnie wygląda jak panna zaczesuje włosy za okularki
            • Gość: bez_nicka Re: a ja myślę, że okulary oszpecają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:08
              sam jesteś mocny:)))
          • pms2 Re: a ja myślę, że okulary oszpecają... 21.01.05, 23:44
            piekielna_dziewczyna napisała:

> koleżko, mam okulary i fajnie jest ba jak czhczesz zobzaczyć to się posaraj
    • Gość: Emka Re: OKULARNICE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.05, 22:10
      ...jak je zdejmą, to i facet może być bardziej atrakcyjny:-) to zależy od
      wyobraźni okularnicy
    • Gość: ania Re: OKULARNICE IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 11:22
      .dziękuję:))..
    • Gość: Piotr Re: OKULARNICE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.05, 15:26
      Bardzo podobaja mi sie dziewczyny noszace okularki, a to dlatego ze:
      - ladnie dobrane okularki podkreslaja urode
      - dodaja tajemniczosci i uroku
      - oczka ukryte za szklami okularkow (sczegolnie jezeli sa to mocniejsze
      minusiki) wygladaja naprawde intrygujaco
      - gest poprawiania okularkow zsuwajacych sie po ladnym nosku ma w kobiecym
      wykonaniu wieke zmyslowosci
      = od dawna marze o namietnej nocy z dziewczyna, ktora kochajac sie bedzie
      nosila swoje okularki.
      Pozdrawiam wszystkich okularnikow
      • bellima Re: OKULARNICE 24.01.05, 15:30
        Gość portalu: Piotr napisał(a):
        > = od dawna marze o namietnej nocy z dziewczyna, ktora kochajac sie bedzie
        > nosila swoje okularki.>

ranyyyyy :))))) wiesz jakie to niewygodne? i okulary można połamać przypadkiem
        niechcącyyy.....:))))
        • Gość: Piotr Re: OKULARNICE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.05, 18:13
          Mysle sobie, ze bylbym na tyle delikatny, ze okularkom by sie nic nie stalo :)
          Oczywiscie, jak zaczelo by sie robic bardziej namietnie to okularki nalezaloby
          jednak z noska zdjac :)
          Pozdrawiam :)
          • Gość: Kobieta... Re: OKULARNICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 07:42
            oj, zdażyło mi się ostatnio tych okularków szukać...
            ( nie zdążyłam zdjąć... ):))))))
            na szczęscie znalazłam/śmy...
            uffffff... były całe...
            ... pozdr...
            • Gość: Piotr Re: OKULARNICE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.05, 13:30
              Cale szczescie, ze sie odnalazly w jednym kawalku :)
              A ja wyobrazam sobie jak moja pani, budzi sie rankiem,wklada na nosek okularki
              i nagusienka biegnie do lazienki :)
              Pozdrowionka
              • samowolny Re: OKULARNICE 27.01.05, 13:51
                gorzej jak rano zakłada okulary i mówi "bez okularów wydawałes sie bardziej
                atrakcyjny":))))
                • Gość: Kate1972 Re: OKULARNICE IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 13:57
                  albo po zdjęciu okularów zamiast faceta całuja guzik od poduszki :)
                  • Gość: Kobieta... ... guzik?... od poduszki?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:09
                    pomylić z przyjemnymi miękkościami... niemożliwe!:)))...
              • Gość: okularnica Re:Pozdrawiam Piotrze;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:35
                Pozdrawiam Piotrze;)
                • Gość: Piotr Re:Pozdrawiam Piotrze;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 07:15
                  Buziaczki i duzo ciepla na mrozne dni :)
                  Pozdrawiam
    • Gość: kobita w okularach Re: OKULARNICE IP: *.Zabrze.Net.pl 30.01.05, 17:59
      Ja nosze okulary i prosze, nie wciskajcie mi tu kitu, ja tam wiem swoje. obita
      w okularach jest aseksualna.
      • Gość: kobita w okularach Re: OKULARNICE IP: *.Zabrze.Net.pl 30.01.05, 18:00
        miało być: kobita w okularach
        • anna_30 Re: OKULARNICE 31.01.05, 19:58
          zależy jaka kobieta i w jakich okularkach ;) ja tez noszę - minusiki ;) mocne!
          pozdrawiam
          • Gość: Piotr Re: OKULARNICE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 08:12
            Racja, jesli kobieta jest pewna swej kobiecosci to z pewnoscia okularki nie
            powoduje, ze postrzegana jest jako istota aseksulna :) i nie sadze by wiekszosc
            mezczyzn byla odmiennego zdania
            Moim zdaniem ladnie dobrane okularki nadaja urodzie szczegolny charakter, a
            mocniejsze minusiki sa jak najbardziej sexy :)
            Pozdrawiam
            • Gość: Woman Re: OKULARNICE IP: *.dv.fal.de / *.dv.fal.de 14.02.05, 11:45
              ja tez nosze...ale tylko czasami i moj partner mowi ze wygladam wtedy baaardzo
              seksi:)))

POzdrawiam
    • Gość: Melka Re: OKULARNICE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.05, 10:58
      Czesc,
      Obydwoje z moim mezczyzna nosimy okularki z powodu krotkowzrocznosci, w moim
      przypadku sa to nawet dosyc mocne minusiki. Co wiecej dzieki okularkom sie
      poznalismy, bo spotkalismy sie jak jakies dziadki chorowite u lekarza okulisty
      :) - mamy wiec do okularkow sentyment, choc oczywiscie dobrze byloby miec dobry
      wzrok.
      Pozdrawiam wszystkich, okularnikow zwlaszcza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka