Dodaj do ulubionych

on mnie unika

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 13:03
Spotykam sie z facetem 2 miesiace: spacery, kolacje, kino itp. Ciagle telefony,
sms-y, e-maile. W koncu spedzamy ze soba noc, oczywiscie kochajac sie. Po tej
nocy on milknie, unika, jak juz sie odezwie to twierdzi ze ma malo czasu, bo
praca.... Co o tym sadzicie?

Obserwuj wątek
    • ann.k Re: on mnie unika 07.06.02, 13:12
      moim zdaniem zalezalo mu tylko na seksie z Toba; dalas mu to czego chcial i nie
      jestes juz dla niego atrakcyjna;
    • Gość: bill Re: on mnie unika IP: *.pool8017.interbusiness.it 07.06.02, 13:18
      Jest to kulturalny sposob rozluzniania wiezi. Daje Ci do zrozumienia ze chyba
      nie jestescie dla siebie stworzeni.
      • Gość: Pom Re: on mnie unika IP: 2.4.STABLE* 07.06.02, 13:54
        Kulturalny? Ciekawe gdzie miał tę kulturę przed tą romantyczną i namiętną nocą.
        • ellen Re: on mnie unika 07.06.02, 13:58
          A to podła glizda. Nie zawracaj sobie nim głowy, nie wart jednego, tfu,
          splunięcia.
    • Gość: Monika Re: on mnie unika IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 14:54
      2 miesiace to sporo czasu, a jak zalezalo mu tylko na seksie to czemu nie mowil
      wprost, oszczedzilibysmy sobie tych 2 miesiecy, moze w tym czasie moglby miec 2
      inne. dzieki wszystkim
      • ann.k Re: on mnie unika 07.06.02, 15:02
        i tu sie myslisz, kochana; mezczyznie, jesli bardzo zalezy na seksie z dana
        kobieta, a powodow ku temu moze byc tysiac, wiecej jeszcze wytrzyma niz
        zaledwie dwa miesiace; wbrew pozorom, to bardzo malo czasu;
        kiedys moja mama powiedziala mi, ze dobrze poczekac pierwsze trzy miesiace
        zanim sie zacznie angazowac w znajomosc; trzy miesiace to czas, po ktorym jesli
        facet nie dostaje tego czego chcial, odchodzi; z moich obserwacji wynika, ze na
        ogol to sie sprawdza; wiecej jak trzy miesiace to ani kobiecie, ani mezczyznie
        nie chce sie oszukiwac...
        • kusy3x6 Re: on mnie unika 07.06.02, 15:18
          To zalezy mozna krecic z kilkoma na raz i wtedy ktora pierwsza odpadnie, ale do
          tego trzeba byc bardzo wyrachowanym i inteligentnym zeby sie nie pogubic.
          Dostal to co chcial i Cie olal.
          Zapomnij o nim
    • ann.k Re: on mnie unika 07.06.02, 15:36
      cos mi sie przypomnialo... zapytaj go wprost czy nie chce sie wiecej z Toba
      spotykac; zobaczysz co Ci odpowie; byc moze wspolny seks nie byl tylko, jak mi
      przyszlo w pierwszej chwili do glowy, i wylacznie seksem, byc moze dla niego
      oznacza to wieksza zazylosc, ktorej z jakiegos powodu sie boi...
      -boi sie zaangazowac
      - bo rzucila go niedawno kobieta
      - bo nie chce zobowiazan
      - bo nie moze sam dac zobowiazan
      -ma jakis powod, dla ktorego nie chce sie angazowac
      - ktos ciezko chory w rodzinie
      - nierozwiazany do konca poprzedni zwiazek
      moim zdaniem powinnas sie z nim umowic na neutralnym gruncie - knajpka, pub,
      restauracja i zapytac go wprost; raczej nie rob tego u niego, ani u siebie w
      domu; jesli powie, ze nie chce sie spotykac, bedziesz musiala sie przyzwyczaic
      do mysli, ze zalezalo mu tylko na, za przeproszeniem, Twojej d... i naprawde
      postarac sie o nim zapomniec; na przyszlosc bedziesz wiedziala, ze bardzo
      trudne i ryzykowne jest budowanie zwiazku na seksie i tak naprawde jesli
      pojawia sie choc cien emocji, nie ma szans na utrzymanie takiej znajomosci;
      zycze powodzenia i odwagi na zadanie takiego pytania; wiem co mowie, bo i mnie
      to dzisiaj czeka, ale po prawie dwoch latach znajomosci...
      • kusy3x6 Re: on mnie unika 07.06.02, 15:40
        Kobieto nawiedzilo Cie czy co?Zastanow sie co piszesz kazda wymowka jest dobra,
        zaliczyl ja i szuka nastepnej ofiary ktora bedzie zaliczona w sex kalendarzu.
        Juz tacy jestesmy i sie nie zmienimy a wy glupie kobietki lapiecie sie na plewy.
        Ha ha ha ha ha ha hya ha.
        • ann.k Re: on mnie unika 07.06.02, 15:52
          to ze dla Ciebie kazda dziewczyna jest tylko, za przeproszeniem, miesem do
          rzniecia, nie oznacza, ze dla innych tez; akurat ja dobrze wiem, ze na 10
          mezczyzn tylko jeden sie trafi co nie tylko chce przeleciec, co nie zmienia
          faktu, ze autorka watku rowniez na takiego trafila; znam wiele przypadkow kiedy
          facet uciekal bojac sie blizszej znajomosci lub wstydzac sie zaprosic
          dziewczyne do domu, bo pochodzila z bogatszej rodziny niz on.
          uwazam, ze nic autorki nie kosztuje zapytac go czy chce sie z nia widywac czy
          nie;
          akurat ja jestem z tych, ktore nie dadza sie zlapac na czule slowka i pier...
          bez ladu i skladu o wznioslych uczuciach;
          a ona tylko zapytala: co sadzimy; napisalam co sadze, wiec nie kaz mi sie z
          laski swojej zastanawiac nad soba, bo mam prawo sadzic co mi sie podoba
          • kusy3x6 Re: on mnie unika 07.06.02, 19:02
            O urazona ambicja sie odezwala, a ja tylko podalem jego punkt widzenia.
        • Gość: ata Re: on mnie unika IP: *.1praca.gov.pl 07.06.02, 16:50
          kusy, palant jesteś, wiesz?
          • kusy3x6 Re: on mnie unika 07.06.02, 19:02
            Dzieki kochanie, slodka jestes.
        • Gość: Krizia Re: on mnie unika IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 07.06.02, 16:52
          typowa sms
          • kusy3x6 Re: on mnie unika 07.06.02, 19:03
            Nic dodac nic ujac.
            • ja_nek Re: on mnie unika 07.06.02, 22:39
              To, że z reguły facetowi chodzi tylko o seks, nie oznacza, że tak musiało być i w
              tym przypadku.
              Kusy trafisz 9 razy na 10, ale ten jeden raz Ann.K będzie mieć rację.
              Teraz autorka wątku może policzyć sobie prawdopodobieństwo.

Pozdrawiam
              Ja_nek
    • Gość: Monika Re: on mnie unika IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 12:59
      No coz i nadeszla niedziela, odezwal sie. Byl zapracowany, chce sie spotkac.
      Wiec moze po prostu powinnam obdarzyc go wiekszym zaufaniem :-) Dzieki
      wszytskim Pozdrawiam

• Gość: bill Re: on mnie unika IP: *.pool8017.interbusiness.it 09.06.02, 13:05
        ha, ha ....Baby to sa ....
        • Gość: Pom Re: on mnie unika IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 14:35
          hehehehe, są i się dają robić, że tak powiem... eee... na szaro :)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka