Gość: ?pytajnik? IP: *.chello.pl 20.03.05, 20:52 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wierszyk Re: kochasz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:58 Tam gdzie jest miłość, Słowa są zbędne. Nie wierz swym oczom szepnął wiatr, Jeśli kochasz sercem patrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszyczka Re: kochasz????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 00:29 Piękne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?pytajnik? Re: kochasz????? IP: *.chello.pl 20.03.05, 21:31 kocham białe skarpetki mojego jamnika, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierszyk Re: kochasz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:57 Nie to chwal, co kochasz ale kochaj co chwały jest godne. Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Co to jest miłość? 21.03.05, 15:25 Co to jest miłość Nie wiem Ale to miłe Że chcę go mieć Dla siebie Na nie wiem Ile Gdzie mieszka miłość Nie wiem Może w uśmiechu Czasem ją słychać W śpiewie A czasem W echu Co to jest miłość Powiedz Albo nic nie mów Ja chce cię mieć Przy sobie I nie wiem Czemu Jonasz Kofta - "Co to jest miłość" > > Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: kochasz????? 21.03.05, 15:30 Qrcze, Był taki fajny wierszyk o tytule: Powiedz mi jak mnie kochasz ? A potem było : Kocham cię w na stole i na rowerze, Kocham Cię na stojąco i w pakamerze... Czy cos w tym rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: kochasz????? 22.03.05, 09:33 qrcze !!! Nikt nie wie kto ten wierszyk napisał ?Pytam poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx K. I. Gałczyński 22.03.05, 10:34 "Rozmowa liryczna" Powiedz mi jak mnie kochasz. - Powiem. - Więc? - Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W wielkim wietrze na szosie, i na koncercie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. I gdy śpisz. I gdy pracujesz skupiona. I gdy jajko roztłukujesz ładnie - nawet wtedy, gdy ci łyżka spadnie. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. I gdy włosy grzebieniem rozdzielisz. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. W morzu. W górach. W kaloszach. I boso. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą. I wiosną, kiedy jaskółka przylata. - A latem jak mnie kochasz? - Jak treść lata. - A jesienią, gdy chmurki i humorki? - Nawet wtedy, gdy gubisz parasolki. - A gdy zima posrebrzy ramy okien? - Zimą kocham cię jak wesoły ogień. Blisko przy twoim sercu. Koło niego. A za oknami śnieg. Wrony na śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: K. I. Gałczyński 22.03.05, 10:43 Dzięki jmx . O to mi chodziło. To piękny wiersz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aforyzm Re: kochasz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 21:14 "Kto kocha ludzi, kocha też ich radości". Kocham ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: kochasz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 21:32 Każdy kocha. Jeden psa, inny kino, a jeszcze inny net. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: kochasz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 06:57 A jeszcze inny Słońce, takie jak dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: kochasz????? IP: *.lublin.mm.pl 10.04.05, 22:08 Miłość jest jak róża co zdobi cały świat. Maleńka czy też duża pozostawia w sercu ślad> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioletta Re: kochasz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:33 Gdy nie wyczytasz z oczu chłopca szlechetnej duszy nie mów "Kocham", bo niedlugo Twe zbolałe serce wyszepcze słowo "Cierpię" Odpowiedz Link Zgłoś