Dodaj do ulubionych

Pytanie do panow

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:57
hmm tak sie zastanawiam, czy jezeli dziewczyna bardzo wam sie podoba, znacie
ja juz troche np z 2tyg i ona proponuje sex to zawsze skorzystacie? Sa wsrod
was tacy, ktorzy opra sie pokusie bo stwierdza ze to np za wczesnie? Sa tacy,
ktorzy chcieli by przezyc swoj pierwszy raz z ta jedna jedyna i nie zrobia
tego dopoki nie upewnia sie ze trafili?
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: Pytanie do panow 01.05.05, 21:40
      ja bym nie skorzystal, bo czekam wlasnie na ta jedyna
      z ktora chce przezyc ten pierwszy raz
      • Gość: Kasia Re: Pytanie do panow IP: *.chello.pl 01.05.05, 21:52
        brawo, Konrado, aż łza mi sie zakręciła w oku, naprawde czekasz na te jedyną,
        by z nią przeżyc swój pierwszy raz?????
        • Gość: Romantyczna Re: Pytanie do panow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:55
          Sa mężczyźni, którzy czekają na ukochaną, chociaż już pierwszy raz mają za
          sobą:D To też fajne z ich strony.
          • konrado80 Re: Pytanie do panow 01.05.05, 22:01
            ale sa tez i tacy co jeszcze nie mieli tego pierwszego razu
            • Gość: Romantyczna Re: Pytanie do panow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:15
              konrado80 napisał:

> ale sa tez i tacy co jeszcze nie mieli tego pierwszego razu
              >
              Alez wiem ale tacy co o nich pisałam tez są:)
              Po prostu wierni:)
              Wszytskim z dobrym sercem, miłości po kres dni zycze:)
        • konrado80 Re: Pytanie do panow 01.05.05, 21:59
          tak i dlatego nie skorzystam z takiej czy innej okazji
          nie szukam dziewczyny na noc, tylko dziewczyny z ktora spedze reszte zycia
          • Gość: Kasia Re: Pytanie do panow IP: *.chello.pl 01.05.05, 22:13
            Konrado, to ja życze Ci, abyś taką dziewczynę znalazł, te jedną, jedyną, byście
            byli dla siebie pierwsi i ostatni i potrafili dbać o miłość. Fajnie wiedziec,
            ze sa jeszxcze faceci, którzy nie myślą tylko o znajomościach jednonocnych i o
            seksie, jako tylko swojej przyjemności. Życze powodzenia w pposzukiwaniu
            ukochanej.
            • Gość: Romantyczna Re: Pytanie do panow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:14
              Ja tez tego zycze - miłości:)
              • konrado80 Re: Pytanie do panow 01.05.05, 22:16
                dziekuje wam ;)
            • konrado80 Re: Pytanie do panow 01.05.05, 22:16
              a jak to jest z wami dziewczyny
              poznajesz faceta jest fajnie, zakochujecie sie w sobie i dowiadujesz sie ze jest prawiczkiem, co robisz?
              czy wogole chcialabys byc z prawiczkiem czy raczej z doswiadczonym???
              • Gość: Romantyczna Re: Pytanie do panow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:21
                Z tym kogo sie kocha:) A kocha się za dusze, serce, za Jego:)
              • Gość: aniaa Re: Pytanie do panow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:25
                z mojej strony jest tak, ze wlasnie uwazam ze prawiczek jest kims cenniejszym,
                to ze takie osoby po pewnym czasie zdecyduja sie na sex jest dowodem na to, ze
                uznaly siebie za kogos najistotniejszego w zyciu. Ja jestem dziewica i tez
                czekam i w zadnym wypadku nie oznacza to ze nie czuje potrzeby sexu, ale tylko
                to ze pierwszy raz pozostanie w pamieci na zawsze, a chce aby ta pamiec
                wypelnial ktos wazny a nie niesmak ze stalo sie to bez namyslu z byle kim
                • konrado80 Re: Pytanie do panow 01.05.05, 22:35
                  tez tak uwazam ;)
                  i tez czuje potrzebe sexu, ale nie zamierzam isc z pierwsza napotkana dziewczyna, czy nawet ktora znam juz jakis czas (ale nie kocham) do lozka tylko po to zeby sie z nia przespac
              • Gość: Kania Re: Pytanie do panow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:31
                ja osobiscie chcialabym poznac prawiczka, bo jeszcze nie stracilam dziewictwa i
                chce byc z kims kto ma podobne zasady do moich, a nie z jakims gosciem ktory
                sypial na prawo i lewo z kim popadnie. Ja mam 22 lata Ty chyba troche wiecej,
                nie przeszkadza to Tobie troche, nie boisz sie ze mozesz nie spotkac tej
                jedynej? Wiem po sobie, w dzisiejszym swiecie trudno jest miec zasady,
                szczegolnie takie. Nie jest tez prosto miec zasady jezeli hormony dzialaja, ale
                nie chce byc slabym czlowiekiem tak jak inni, chce wiedziec ze zrobilam to z
                kims z kim sie zwiarze na stale. moze to niedzisiejsze, cenie to u innych
                • Gość: Romantyczna Re: Pytanie do panow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:45
                  Gość portalu: Kania napisał(a):

> ja osobiscie chcialabym poznac prawiczka, bo jeszcze nie stracilam dziewictwa
                  i
                  >
                  > chce byc z kims kto ma podobne zasady do moich, a nie z jakims gosciem ktory
                  > sypial na prawo i lewo z kim popadnie.
                  Z kim popadnie czyli nie był wierny i latał na dwa albo więcej fronótw. Ok.
                  Czasem pan, który był juz z paniami jest naprawdę dobrym człowiekim tylko tak
                  mu się zycie ułozyło, bo zycie tworzymy my, ale i wybory innych ludzi mają na
                  niego wpływ. Np to ze on tak postapił wynikało z tego, że ona odeszła, zrobiła
                  to czy tamto itd. I w druga strone.
                  Ale myslę, ze jakos wierniejsze są panie i sobie i innym.
                  A czuły,troskliwy, kochający i wierny pan jest cenny i to bardzo.
            • wittkacy Re: Pytanie do panow 01.05.05, 22:18
              smecenie nastolatki.
              20letni mezczyzna (przecietny), w przeciwienstwie do 20letniej kobiety
              ma juz w pelni rozwiniety poped plociowy, wiec skorzysta z wiekszosci okazji,
              jakie mu sie trafia.
              Nie musi Ci sie to podobac, ale tak to stworzyla natura i przyjmij to
              grzecznie do wiadomosci.
              • Gość: Romantyczna Re: Pytanie do panow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:23
                Charaker ma wpływ na to kim jestesmy, jakie mamy zasady itd. A tu chodzi o
                wiernośc innym, sobie.
                • wittkacy czy ktos tu mowi o niewiernosci? 01.05.05, 22:34
                  mowie tylko o tym, ze zdecydowana wiekszosc mezczyzn pojdzie do lozka , z
                  dziewczyna, ktora im sie podoba i ktora po dwoch tygodnaich im to zaproponuje.

co w tym dziwnego do hollery?
                  niby w imie czego uciekac od przyjemnosci z kobieta, ktora sie podoba?
                  • Gość: Romantyczna Re: czy ktos tu mowi o niewiernosci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:39
                    wittkacy napisała:

> mowie tylko o tym, ze zdecydowana wiekszosc mezczyzn pojdzie do lozka , z
                    > dziewczyna, ktora im sie podoba i ktora po dwoch tygodnaich im to zaproponuje.
                    >
                    > co w tym dziwnego do hollery?
                    > niby w imie czego uciekac od przyjemnosci z kobieta, ktora sie podoba?
                    To są czyjes wybory.
                    Ale niehc nie chodiz do łozka na dwa fronty i do jednej i do drugiej, bo sie mu
                    obie podobaja.
                    • wittkacy Re: czy ktos tu mowi o niewiernosci? 01.05.05, 22:43
                      ale chyba nie otym mowimy, tylko po prostu o wypadku, z chlopak poznaje fajna
                      dziewczyne i to ona pierwsza proponuje seks.
                      90 % mezczyzn zgodzi sie bez zastanowilenia.
                      • Gość: Romantyczna Re: czy ktos tu mowi o niewiernosci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:47
                        wittkacy napisała:

> ale chyba nie otym mowimy, tylko po prostu o wypadku, z chlopak poznaje fajna
                        > dziewczyne i to ona pierwsza proponuje seks.
                        > 90 % mezczyzn zgodzi sie bez zastanowilenia.
                        Ach to o takim czyms mowa:)
                        A jak ów pan będzie czyims ukochanym? Mężem, narzeczoym, lubym to tez pójdzie w
                        tango? W 90% tak, ale dobrze, że ja znam pana co jets z tych 10%:)

• wittkacy a Ty sie ciagle czepiasz.! 02.05.05, 12:31
                          nie - chodzi o klasyczny przypadek. Gdy kobieta i mezczyzna sa wolni.

Gdy facet po 2 tygodniach proponuje dziewczynie sex (nawet gdy sie jej podoba)
                          to w naszym kraju zgodzi sie na to OD RAZU powiedzmy 30 % kobiet
                          (reszta wezmie go na przeczekanie z miesiac, albo i dluzej).

na taka sama propozycje ze strony kobiety zgodzi sie od razu 90 % mezczyzn.

I tylko o to mi chodzilo. Bez zadnych podtekstow.
    • karielcia Re: Pytanie do panow 01.05.05, 21:52
      nie masz innych problemow?
      raczej chyba oczywiste, ze 90 % nie tyle skorzysta
      (gdyz to w tym kontekscie brzydkie slowo) tylko sie zdecyduje.
      A coz w tym zlego?
      • Gość: Kasia Re: Pytanie do panow IP: *.chello.pl 01.05.05, 22:28
        ja byłabym bardzo szczęśliwa, jeśli dowiedziałabym sie, że facet w którym
        zakochałam sie przeżyje pierwszy raz ze mną
        • Gość: edyta Re: Pytanie do panow IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.05.05, 11:43
          Idealiści....Miłość po grób?Tak? Punkt widzenia zmienia się wraz z wiekiem.
          Najciekawsze jest to, ze o seksie dyskutują osoby, które (jeśli dobrze
          rozumiem) nie mają takich doświadczeń. Na pewno pierwszy raz się pamięta,
          szczególnie dotyczy to kobiet, ale nie dramatyzujmy. Uwazam, ze czekanie na
          ideał jest bezcelowe, bo...nikt nie jest doskonały. Moim zdaniem nie trzeba być
          zakochanym na zabój, bo w wieku 20 lat są to raczej zauroczenia i nie ma mowy o
          dojrzałej miłości. Dopiero czas weryfikuje czy była to właściwa osoba. Kocha
          się wiele razy i moim zdaniem nie ma to znaczenia czy ktoś miał wcześniej
          innych partnerów czy nie. Pozdrawiam
          • vox Re: Pytanie do panow 02.05.05, 18:07
            Alleluja! Jak na kobiete calkiem dobrze gadasz! :-))
    • tramontana1 Re: Pytanie do panow 01.05.05, 22:35
      Zawsze !!!! Pod warunkiem, ze nie ma na imię "abcdefghijklmnoprs" , bo jak tu
      wyszeptac takiej do uszka : " szaleje za Tobą abcdefghijklmnoprs " ?
    • Gość: arek Re: Pytanie do panow IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 02.05.05, 17:37
      dopiero po 2 tygodniach???????nie czekam tak długo!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka