majowa_kobieta 01.05.05, 22:31 Czy szczęście ma smak? Dla mnie ma, ale trudno ubrać mi jego smak w słowa. Na pewno jest apetyczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Romantyczna Re: smak szczęścia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:52 Szczęśćie ma smak miliona krople, które tworzy ukochana osoby. Jets i krola ciszy pocałunku szeptu słowa wsparcia radosci smutku pociechy wybaczenia zrozumienia fantazji szalenstwa Bardzo trudna definicja, dla każdego inna, i ma inny smak. Odpowiedz Link Zgłoś
majowa_kobieta Re: smak szczęścia 02.05.05, 10:38 I to jest wspaniałe, że dla każdego szczęście ma inny smak. Niepowtarzalny i apetyczny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: smak szczęścia 02.05.05, 11:25 WIOSENNA MELODYJKA Śmiej się, w dłonie klaszcz i bądź szczęśliwa - Deszcz słoneczny pada na Twój dzień... Goń motyle, polne kwiaty zrywaj - Kolorowy miej na włosach cień... Włóż na deszcz niebieską pelerynę, Na zielono maluj skrzydła drzew... - Do widzenia! - powiedz chmurnej zimie, - Coraz głośniej słychać wiosny śpiew...więc śpiewaj! Otwórz okno - mały ptaszek śpiewa Melodyjkę, która cichnie już... Może ja powtórzą zaraz drzewa I zamienią ją w słoneczny kurz... Tańcz na łące walca w koniczynie Z wiatrem, który głaszcze twoją twarz... Zapach miodu w dłonie łap, bo ginie... Już na rzęsach krople tęczy masz...więc spiewaj! ----------- (brat Tadeusz) Odpowiedz Link Zgłoś
majowa_kobieta Re: smak szczęścia 02.05.05, 13:12 Cudowna ta "Wiosenna melodyjka". Malować na zielono skrzydła drzew, tańczyć na łące walca w koniczynie, zapach miodu w dłonie łapać... Po prostu maj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.teleton.pl 02.05.05, 13:33 No dość tych pseudopoezji. Częstochowa do bólu. A wątek taki fajny.... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: smak szczęścia 02.05.05, 13:58 A Ty się pewnie uważasz za autentycznego?.......DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.teleton.pl 02.05.05, 14:07 Za kogo się uważam, to zupełnie inny wątek. Ale grafomaństwo odróżniam od poezji dlatego nalegam - zmień źródłowanie, bo dziewczyny pomyślą, że te wypotki są w dobrym tonie. Wsłuchaj się w to co piszesz a poczujesz narastający ból zamiast ów smak szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: smak szczęścia 02.05.05, 14:09 Nie masz obowiazku czytac.......idź się opalac.. wróci Ci dobry nastrój........DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:51 caruzzo, wierzaj mi, cholero, mam dobry nastrój. Tylko, że ja stroję a ty fałszujesz, na Boga, opamiętaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta bez serca Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:00 No to majowo brzdąknij ... skoroś szczśliwie i dobrze nastrojony -- maj jest poezja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:09 Proszę, oto najpopularniejszy z popularnych, Mister C-dur ! Brzdęk ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta bez serca Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:20 dla mnie C-dur fałszywie, dostroj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:52 Uszy sobie umyj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta bez serca Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:54 dobry słuch mam i higiene nie tylko uszu utrzymuje, a Ty zagraj cos na szczęśliwą nute, a nie takie tam c-dur i moze e-mole zaczniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:20 Namierzona ! Pif Paf ! Moja du~żo e-molić ale profoesjonaliści gardzą prostymi akordami, tak jak ja gardzę nimi. Dla Ciebie wieczorny d-moll, wbrew pozorom, kawał złamanego ku..sa ! ale za to jaki piękny............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta bez serca Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:24 owszem, kawał... ale zapewne nie jest to Twój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:20 I tu błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta bez serca Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:32 przecież nazywasz sie exman... to chyba o czyms mowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:56 tak, masz rację, mie poowiniem korespondować z kobietami bez serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta bez serca Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:58 nie zmienie nazwy tylko dlatego, zebys czuł się lepiej, choć moze powinnam, abyś poczuł smak szczęścia! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: smak szczęścia 02.05.05, 23:00 jakoś mi się nie chce zmieniac........ a gdzie ten fałsz widzisz przyjacielu?...DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:26 Nie, nie fałsz raczej tęsknotę za tym ,czego brakuje Kasi kowalskiej Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: smak szczęścia 03.05.05, 07:10 Mam duzo wad i wiele mi mozna zarzucić ale nie to ze słucham Kasi Kowalskiej ....;)))))) Udanego dnia zyczę........:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś