Dodaj do ulubionych

smak szczęścia

01.05.05, 22:31
Czy szczęście ma smak? Dla mnie ma, ale trudno ubrać mi jego smak w słowa. Na
pewno jest apetyczne :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Romantyczna Re: smak szczęścia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:52
      Szczęśćie ma smak miliona krople, które tworzy ukochana osoby.
      Jets i krola ciszy
      pocałunku
      szeptu
      słowa
      wsparcia
      radosci
      smutku
      pociechy
      wybaczenia
      zrozumienia
      fantazji
      szalenstwa
      Bardzo trudna definicja, dla każdego inna, i ma inny smak.
      • majowa_kobieta Re: smak szczęścia 02.05.05, 10:38
        I to jest wspaniałe, że dla każdego szczęście ma inny smak. Niepowtarzalny i
        apetyczny :-)
        • caruzzo Re: smak szczęścia 02.05.05, 11:25
          WIOSENNA MELODYJKA

Śmiej się, w dłonie klaszcz i bądź szczęśliwa -
          Deszcz słoneczny pada na Twój dzień...
          Goń motyle, polne kwiaty zrywaj -
          Kolorowy miej na włosach cień...

Włóż na deszcz niebieską pelerynę,
          Na zielono maluj skrzydła drzew...
          - Do widzenia! - powiedz chmurnej zimie,
          - Coraz głośniej słychać wiosny śpiew...więc śpiewaj!

Otwórz okno - mały ptaszek śpiewa
          Melodyjkę, która cichnie już...
          Może ja powtórzą zaraz drzewa
          I zamienią ją w słoneczny kurz...

Tańcz na łące walca w koniczynie
          Z wiatrem, który głaszcze twoją twarz...
          Zapach miodu w dłonie łap, bo ginie...
          Już na rzęsach krople tęczy masz...więc spiewaj!
          -----------
          (brat Tadeusz)
          • majowa_kobieta Re: smak szczęścia 02.05.05, 13:12
            Cudowna ta "Wiosenna melodyjka". Malować na zielono skrzydła drzew, tańczyć na
            łące walca w koniczynie, zapach miodu w dłonie łapać... Po prostu maj :-)
    • Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.teleton.pl 02.05.05, 13:33
      No dość tych pseudopoezji. Częstochowa do bólu. A wątek taki fajny....
      • caruzzo Re: smak szczęścia 02.05.05, 13:58
        A Ty się pewnie uważasz za autentycznego?.......DDDDDD
        • Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.teleton.pl 02.05.05, 14:07
          Za kogo się uważam, to zupełnie inny wątek. Ale grafomaństwo odróżniam od
          poezji dlatego nalegam - zmień źródłowanie, bo dziewczyny pomyślą, że te
          wypotki są w dobrym tonie. Wsłuchaj się w to co piszesz a poczujesz narastający
          ból zamiast ów smak szczęścia.
          • caruzzo Re: smak szczęścia 02.05.05, 14:09
            Nie masz obowiazku czytac.......idź się opalac..
            wróci Ci dobry nastrój........DDDDDDD
            • Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:51
              caruzzo, wierzaj mi, cholero, mam dobry nastrój. Tylko, że ja stroję a ty
              fałszujesz, na Boga, opamiętaj się !
              • Gość: kobieta bez serca Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:00
                No to majowo brzdąknij ... skoroś szczśliwie i dobrze nastrojony

--
                maj jest poezja
                • Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:09
                  Proszę, oto najpopularniejszy z popularnych, Mister C-dur ! Brzdęk ;))))
                  • Gość: kobieta bez serca Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:20
                    dla mnie C-dur fałszywie, dostroj sie
                    • Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:52
                      Uszy sobie umyj...
                      • Gość: kobieta bez serca Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:54
                        dobry słuch mam i higiene nie tylko uszu utrzymuje, a Ty zagraj cos na
                        szczęśliwą nute, a nie takie tam c-dur i moze e-mole zaczniesz?
                        • Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:20
                          Namierzona ! Pif Paf ! Moja du~żo e-molić ale profoesjonaliści gardzą prostymi
                          akordami, tak jak ja gardzę nimi. Dla Ciebie wieczorny d-moll, wbrew pozorom,
                          kawał złamanego ku..sa ! ale za to jaki piękny...............
                          • Gość: kobieta bez serca Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:24
                            owszem, kawał... ale zapewne nie jest to Twój...
                            • Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:20
                              I tu błąd.
                              • Gość: kobieta bez serca Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:32
                                przecież nazywasz sie exman... to chyba o czyms mowi!
                                • Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:56
                                  tak, masz rację, mie poowiniem korespondować z kobietami bez serca.
                                  • Gość: kobieta bez serca Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:58
                                    nie zmienie nazwy tylko dlatego, zebys czuł się lepiej, choć moze powinnam,
                                    abyś poczuł smak szczęścia!
              • caruzzo Re: smak szczęścia 02.05.05, 23:00
                jakoś mi się nie chce zmieniac........
                a gdzie ten fałsz widzisz przyjacielu?...DDDDDDD
                • Gość: exman Re: smak szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:26
                  Nie, nie fałsz raczej tęsknotę za tym ,czego brakuje Kasi kowalskiej
                  • caruzzo Re: smak szczęścia 03.05.05, 07:10
                    Mam duzo wad i wiele mi mozna zarzucić
                    ale nie to ze słucham Kasi Kowalskiej ....;))))))
                    Udanego dnia zyczę........:))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka