12.05.05, 15:47
I co robić z tak dobrze rozpoczętym dniem.;)
Obserwuj wątek
    • junkoh Re: I co. 12.05.05, 15:49
      grey56 napisał:

> I co robić z tak dobrze rozpoczętym dniem.;)
      >

ja zaraz zmykam dokonczyc go przedurlopowym pakowaniem
      • grey56 Re: I co. 12.05.05, 15:50
        A to masz dobrze,
        w takim razie udanego urlopu zyczę.;)
        • junkoh Re: I co. 12.05.05, 15:52
          grey56 napisał:

> A to masz dobrze,
          > w takim razie udanego urlopu zyczę.;)
          >

gracias senior!
          • wietka Re: I co. 12.05.05, 16:23
            Wcześnie wstaleś ;))
            • grey56 Re: I co. 12.05.05, 16:31
              Zerwalem sie tak wczesnie,
              nie wiadomo po co;)
              • wietka Re: I co. 12.05.05, 16:55
                ranny ptaszek z Ciebie! ;)) skowronek ;))
                • grey56 Re: I co. 12.05.05, 20:24
                  Własnie!. Nieraz mi się to udaje.;)
                  • kwasna_cytryna Re: I co. 12.05.05, 22:29
                    Ale jakby popatrzeć z punktu "patrzenia" Japonii, to zdaje sie właśnie była
                    pora pojść spać :)))
                    • grey56 Re: I co. 13.05.05, 11:31
                      Masz racje ,Japończycy robią wszystko na
                      opak.;)
                      • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 21:37
                        A mnie sie wydawało, że to chłopak robi na opak :PP
                        • grey56 Re: I co. 13.05.05, 21:39
                          tez mu się zdarza, ale nie zlosliwie..;))
                          • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 21:42
                            tego nie bylabym wcale pewna :)
                            • grey56 Re: I co. 13.05.05, 21:45
                              musisz mi wierzyc na slowo,takie są
                              okolicznosci.;))
                              • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 21:48
                                ale ja słowa nie widzę, w które mam wierzyć :P
                                • grey56 Re: I co. 13.05.05, 21:50
                                  Nic Ci się nie wyswietla na monitorku?;)))
                                  • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 21:51
                                    nic a nic , jeno mgla jakas go otacza :((
                                    • grey56 Re: I co. 13.05.05, 21:52
                                      To wacik i przemyj spirytusem.....;))
                                      • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 21:53
                                        taaaak, do ognia podlac spirytusu, zaraz zagasnie ;PPPPP
                                        • grey56 Re: I co. 13.05.05, 21:55
                                          raczej dopiero zapłonie,pełna piersią
                                          jak sie potocznie mowi.))
                                          • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 21:56
                                            no wlasnie, znaczy monitorek zginie smiercia okrutna ....
                                            • grey56 Re: I co. 13.05.05, 21:59
                                              wcale nie musi,zostaw go niech twi w
                                              tej mgiełce;))
                                              • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 22:00
                                                to nadal nic widziec nie bede :PPP
                                                • grey56 Re: I co. 13.05.05, 22:02
                                                  domyslisz się co piszę,;))
                                                  • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 22:09
                                                    tajnopis pisany atramentem sympatycznym ??:PP
                                                  • grey56 Re: I co. 13.05.05, 22:10
                                                    i tak moze być,wazne ze znasz
                                                    klucz do szyfru.;))
                                                  • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 22:12
                                                    tatarata :PPP bez maszyny ani rusz :PPP
                                                  • grey56 Re: I co. 13.05.05, 22:18
                                                    Nie masz jakiegos starego Singera w domu, z ukrytą
                                                    enigmą w szufladce na nici.;)))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 22:22
                                                    ze wzruszenia dech zaparlo, bo z dziecinstwa takie Singery pamietam; ale one
                                                    zadnej enigmy nie mialy, tylko szufladki pelne tajemniczych rzeczy, ktorych
                                                    przeznaczenia wtedy nie znalam
                                                  • grey56 Re: I co. 13.05.05, 22:25
                                                    Własnie takie maszyny były skarbnicą tajemnic,
                                                    ja np. widziałem Singera z pewnym ukrytym
                                                    wyposażeniem do wyrobu alkoholu, to były dawne
                                                    czasy prohibicji.Taki przewoxny kombinat wjezdzał do kuchni
                                                    i natychmiast wznawiał produkcję.;))
                                                  • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 22:33
                                                    Za to ja widzialam stolik od Singera - taki z kutymi nogami - przerobiony na
                                                    damska toaletkę :)) Prawdziwe cacko to bylo :))
                                                  • grey56 Re: I co. 13.05.05, 22:36
                                                    a ja widziałem taką ,ktora naprawdę szyła.;)))))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 22:42
                                                    to miales szczescie, bo ta z mojego dziecinstwa ciagle byla zepsuta :PPP
                                                  • grey56 Re: I co. 13.05.05, 22:44
                                                    Chyba mialem,pamietam ze miała tzw. pedał
                                                    do napędu, koło pasowe i pasek....;)
                                                  • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 22:45
                                                    i pedalowales ?? ;P
                                                  • grey56 Re: I co. 13.05.05, 22:48
                                                    Echh.....nie figluj.;))))))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 22:52
                                                    o tej porze ?? ;PPP to ja moge tylko oddalic sie w celu udania sie na
                                                    spoczynek :))
                                                  • grey56 Re: I co. 13.05.05, 22:55
                                                    Skoro musisz,Twoj wybór.;)))
                                                  • kwasna_cytryna Re: I co. 13.05.05, 22:56
                                                    na dodatek tylko i wylacznie moj :PPPP
                                                  • grey56 Re: I co. 13.05.05, 22:59
                                                    A co ja poradze, zrobisz co chcesz.;))
    • Gość: beatka Re: I co. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:54
      Proponuję wybrać sie na spacer. Za oknem słoneczko świeci, wiosna w pełni. Nic
      tylko żyć!
      • grey56 Re: I co. 13.05.05, 20:29
        I tak tez zrobiłem, niedawno zawitałem do
        domku;))
        Czyli zyjemy i chodzimy:-)
    • Gość: werra Dla mnie to koszmarny dzień już od godz.24 :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:39
      • grey56 Re: Dla mnie to koszmarny dzień już od godz.24 :( 13.05.05, 21:40
        Nie narzekaj,,,,,jeszcze 2,5 godziny i pech minie.;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka