aniolek82 26.05.05, 11:58 czy to normalne, ze prawie obcy chłopak rozmawia ze mną o swoich problemach uczuciowych, ktore przeżywa w związku z moją przyjaciółką? Dziwne... pierwszy raz spotkałam sie z czyms takim... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: isia Re: czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:23 Liczy na Twoją pomoc, że pomożesz mu zrozumieć jego dziewczynę. To normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: czy to normalne? 26.05.05, 13:11 liczy na to ze zrozumiesz go i porozmawiasz ze swoja kolezanka a jego dziewczyna i pomozesz w ten sposob jemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 17:36 A co ty czujesz do niego ? Nie jest on ci aby nieobojętny ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek82 Re: czy to normalne? 26.05.05, 18:01 uwierz mi, jest mi on zupełnie obojętny. A poza tym ja prawie wogóle go nie znam. Dwa czy trzy razy go widzialam. Dlatego tak dziwi mnie jego zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:28 Alfons albo pierdoła życiowa. Odpowiedz Link Zgłoś