vena111 23.07.02, 11:53 Wiem ze to brzydko sie chwalic, ale kończe dzis 26 lat i zastanowiam sie czy jestem juz stara czy jeszcze nie????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apf Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 11:55 vena111 napisała: > Wiem ze to brzydko sie chwalic, ale kończe dzis 26 lat i zastanowiam sie czy > jestem juz stara czy jeszcze nie????????????? To ty jeszcze świeże mięsko jesteś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 11:59 > To ty jeszcze świeże mięsko jesteś:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
dzamon Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 11:57 Jeszcze z rok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 12:01 dzamon napisał: > Jeszcze z rok ;) Dziekuje ALE JA CHCE ZYC JESZCZE MINIMUM 50 LAT!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzamon Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 12:03 jeszcze z rok i bedziesz stara :) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 12:06 dzamon napisał: > jeszcze z rok i bedziesz stara :) UFFFFF to mi ulzyło ze jeszcze jestem młoda i moge o sobie chyba powiedziec : SWIEZE MIESKO?????? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz.amon Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 23.07.02, 12:07 mhm :) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 12:08 Gość portalu: dz.amon napisał(a): > mhm :) No tak pewnie znowu sie myle????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz.amon Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 23.07.02, 12:09 E, tym razem nie :) Wszystkiego najlepszego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 12:57 Gość portalu: dz.amon napisał(a): > E, tym razem nie :) > Wszystkiego najlepszego! :) Dziekuje bardzo!!!!!!!! :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakassia Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 12:52 Zdecydowanie nie jestes!!! bo i ja nie jestem:)))) rówieśniczko:))))) Moc zyczen:) Samych pieknych chwil:))))) pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 13:00 kasiakassia napisała: > Zdecydowanie nie jestes!!! bo i ja nie jestem:)))) rówieśniczko:))))) > Moc zyczen:) Samych pieknych chwil:))))) > pozdrawiam:)) Kasienko dziekuje Ci bardzo, za pamiec , hihihi, no co ja przyeciez to ja sama zaczełam, ale i tak dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.165.* 23.07.02, 12:54 Phi! Ja w marcu skonczylem 27. I co? Powinienem juz nie zyc? Staro sie czuje tylko w poniedzialki, wtorki i srody wieczorem. Od czwartu mlodnieje. A jak se urlop w wrzesniu wezme to juz w ogole w dziecie sie obroce. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 13:01 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Phi! > Ja w marcu skonczylem 27. I co? Powinienem juz nie zyc? > > Staro sie czuje tylko w poniedzialki, wtorki i srody wieczorem. Od czwartu > mlodnieje. A jak se urlop w wrzesniu wezme to juz w ogole w dziecie sie obroce. > Ja własnie jestem po fantastycznym urlopie, wiec chyba nie 26, a 16 lat dzisiaj koncze, hihihih pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ipartners.pl 23.07.02, 13:31 Aż mnie wylogowało z wrażenia. Wszystkiego najlepszego. Urlop Ci służy i słusznie, jest na czym oko zawiesić! Odpowiedz Link Zgłoś
kukielka Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 13:47 Gdyby liczyla sie tylko metryka, a nie duch, to pewnie dla niektorych bylabym staruszka. Vena, wszystkiego rozowego! I 100 lat malo jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.07.02, 10:02 kukielka napisała: > Gdyby liczyla sie tylko metryka, a nie duch, to pewnie dla niektorych bylabym > staruszka. > Vena, wszystkiego rozowego! I 100 lat malo jeszcze! Kukiełka serdeczne dzieki, ale 100 lat to chyba dla mnie stanowczo za duzo!!! dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.07.02, 10:00 > Urlop Ci służy i słusznie, jest na czym oko zawiesić! Juz po urlopie, ale słuzył, słuzył!!!!! Janku dziekuje bardzo za to oko, no cóz zrobiło mi sie naprawde miło.......to fajne jak kobieta słyszy takie rzeczy. buziak dla Ciebie i dzieki za zyczenia Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 18:02 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Phi! > Ja w marcu skonczylem 27. I co? Powinienem juz nie zyc? > > Staro sie czuje tylko w poniedzialki, wtorki i srody wieczorem. Od czwartu > mlodnieje. A jak se urlop w wrzesniu wezme to juz w ogole w dziecie sie obroce. > > dlaczego akurat w te dni czujesz sie staro, a w pozostale nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.165.* 24.07.02, 07:31 Korelacja pomiecy tygodniowym cyklem pracy, a moim subiektywnym wiekiem jest chyba az nadto widoczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.07.02, 21:41 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Korelacja pomiecy tygodniowym cyklem pracy, a moim subiektywnym wiekiem jest > chyba az nadto widoczna? moze powinnienes rozwazyc zrezygnowanie z pracy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.165.* 25.07.02, 07:50 No jesne. Kolejnym krokiem bylaby rezygnacja z jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 15:44 vena111 napisała: > Wiem ze to brzydko sie chwalic, ale kończe dzis 26 lat i zastanowiam sie czy > jestem juz stara czy jeszcze nie????????????? Veno111 wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. Naprawdę nie jesteś stara. No chyba, że się tak czujesz, to znacznie gorzej. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.07.02, 10:07 czarna_pantera_102 napisał: > Naprawdę nie jesteś stara. > No chyba, że się tak czujesz, to znacznie gorzej. > pozdr. Czarna panterko dziekuje Ci bardzo za zyczenia, czuje sie naprawde fantastycznie, własciwie ostatnio nawet pojawiły sie jakies wyrzuty ze moze az za dobrze sie czuje i jest mi za dobrze........ale nic to , to minie!!!!! pozdrawiam i dzieki jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 23.07.02, 16:59 vena111 napisała: > Wiem ze to brzydko sie chwalic, ale kończe dzis 26 lat i zastanowiam sie czy > jestem juz stara czy jeszcze nie????????????? Ta takie herezje to az krew sie we mnie burzy! Jak mozna uwazac, ze jest sie starym majac 26 lat! To ja powinnam chyba isc juz do domu starcow! Vena111 przyznaj sie, ze to kokieteria :) A w ogole to wszystkiego najlepszsego, spelnienia marzen, samych radosnych dni, zeby zadne chmurki na duszy nigdy sie nie pojawily, przychylnego losu, wysnionego faceta, pracy, ktora daje zadowolenie i duzo, duzo sloneczka :) P.S. Tez jestes raczkiem czy juz budzaca strach wszystkich zwierzatek lwica? Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.07.02, 10:16 Gość portalu: Saba napisał(a): > Ta takie herezje to az krew sie we mnie burzy! Oj Saba niech juz Ci sie ta krew nie burzy tak bardzo bo jeszcze troche to dostaniesz zawału a nie chce miec nikogo na sumieniu;-) > Vena111 przyznaj sie, ze to kokieteria :) Dobra, juz dobra przyznaje sie, lubie sie draznic i troszke tu to zrobiłam. > A w ogole to wszystkiego najlepszsego, spelnienia marzen, samych radosnych dni, > > zeby zadne chmurki na duszy nigdy sie nie pojawily, przychylnego losu, > wysnionego faceta, pracy, ktora daje zadowolenie i duzo, duzo sloneczka :) > P.S. > Tez jestes raczkiem czy juz budzaca strach wszystkich zwierzatek lwica? Dziekuje z całego serducha za sliczne zyczenia.........staram naprawde bardzo sie staram aby to wszystko sie spełniło....zobaczymy jak wyjdzie. Musze Was kochani niestety zmartwic ze nie jestem raczkiem tylko zaborcza, dazaca do celu, odwazna lwica, która dba o swoje gniazdko najlepiej jak umie i sprawia rzeczy których sama nie rozumie. TAK WIEC BÓJCIE SIE BO CZASAMI TEZ GRYZE I DRAPIE!!!!!!!!!! hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 18:01 vena111 napisała: > Gość portalu: Saba napisał(a): > > > > Ta takie herezje to az krew sie we mnie burzy! > > > Oj Saba niech juz Ci sie ta krew nie burzy tak bardzo bo jeszcze troche to > dostaniesz zawału a nie chce miec nikogo na sumieniu;-) > > To prosze nie wypisywac takich herezji! :))) > > Vena111 przyznaj sie, ze to kokieteria :) > > Dobra, juz dobra przyznaje sie, lubie sie draznic i troszke tu to zrobiłam. > > > > > A w ogole to wszystkiego najlepszsego, spelnienia marzen, samych radosnych > > dni, > > > > zeby zadne chmurki na duszy nigdy sie nie pojawily, przychylnego losu, > > wysnionego faceta, pracy, ktora daje zadowolenie i duzo, duzo sloneczka :) > > P.S. > > Tez jestes raczkiem czy juz budzaca strach wszystkich zwierzatek lwica? > > > > Dziekuje z całego serducha za sliczne zyczenia.........staram naprawde bardzo > sie staram aby to wszystko sie spełniło....zobaczymy jak wyjdzie. > > Musze Was kochani niestety zmartwic ze nie jestem raczkiem tylko zaborcza, > dazaca do celu, odwazna lwica, która dba o swoje gniazdko najlepiej jak umie i > sprawia rzeczy których sama nie rozumie. > TAK WIEC BÓJCIE SIE BO CZASAMI TEZ GRYZE I DRAPIE!!!!!!!!!! hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
j#m Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 21:02 vena111 napisała: > Wiem ze to brzydko sie chwalic, ale kończe dzis 26 lat i zastanowiam sie czy > jestem juz stara czy jeszcze nie????????????? Kokietka :-))))))))))))))))) Spełnienia marzeń i stu szczęśliwych lat!! Znam dwie świetne dziewczyny spod znaku Lwa a teraz chyba poznałam trzecią :-)))) Pozdrawiam serdecznie. P.S. Do wszystkich bardziej zaawansowanych wiekiem: podobno życie zaczyna się po pięćdziesiątce... ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 21:13 j#m napisała: > vena111 napisała: > > > Wiem ze to brzydko sie chwalic, ale kończe dzis 26 lat i zastanowiam sie c > zy > > jestem juz stara czy jeszcze nie????????????? > > Kokietka :-))))))))))))))))) > Spełnienia marzeń i stu szczęśliwych lat!! > Znam dwie świetne dziewczyny spod znaku Lwa a teraz chyba poznałam > trzecią :-)))) > Pozdrawiam serdecznie. > > P.S. Do wszystkich bardziej zaawansowanych wiekiem: podobno życie zaczyna się > po pięćdziesiątce... ;-D ja nie mam nawet czterdziestu lat, co będę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
j#m Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 21:38 apf napisał: > > ja nie mam nawet czterdziestu lat, co będę ??? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.07.02, 10:25 j#m napisała: > apf napisał: > > > > > ja nie mam nawet czterdziestu lat, co będę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.07.02, 10:21 j#m napisała: > Kokietka :-))))))))))))))))) > Spełnienia marzeń i stu szczęśliwych lat!! > Znam dwie świetne dziewczyny spod znaku Lwa a teraz chyba poznałam > trzecią :-)))) > Pozdrawiam serdecznie. Dzieki za zyczynia, kobietka - lwica przyjmuje je i przesyła buziaka facetowi który jest wiecznie młody, bo nie wazne to o na zewnatrz ale tam w srodku Odpowiedz Link Zgłoś
j#m Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.02, 01:36 vena111 napisała: > Dzieki za zyczynia, kobietka - lwica przyjmuje je i przesyła buziaka facetowi > który jest wiecznie młody, bo nie wazne to o na zewnatrz ale tam w srodku Hihihi, ten buziak to dla mnie? No cóż, tak się składa, że nie jestem facetem.... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.02, 12:59 > Hihihi, ten buziak to dla mnie? No cóż, tak się składa, że nie jestem > facetem.... :-D OJ, ale pomyłka, pomylenie płci....wybacz, a buziaka zachowaj, bo podobno kto daje i zabiera ten sie w piekle poniewiera. jeszcze raz przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 21:29 vena111 napisała: > Wiem ze to brzydko sie chwalic, ale kończe dzis 26 lat i zastanowiam sie czy > jestem juz stara czy jeszcze nie????????????? Jestes GŁUPIA a nie STARA, jeśli tak myślisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
messjanek Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.02, 21:33 Gość portalu: nika napisał(a): > vena111 napisała: > > > Wiem ze to brzydko sie chwalic, ale kończe dzis 26 lat i zastanowiam sie c > zy > > jestem juz stara czy jeszcze nie????????????? > > Jestes GŁUPIA a nie STARA, jeśli tak myślisz ... no to odpowiedz veno jaka jesteś - stara, czy głupia? Odpowiedz Link Zgłoś
messjanek Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.02, 21:32 vena111 napisała: > Wiem ze to brzydko sie chwalic, ale kończe dzis 26 lat i zastanowiam sie czy > jestem juz stara czy jeszcze nie????????????? i powiedz jeszcze, że jesteś dziewicą, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.02, 17:05 Dziewica, pewnie ze jest. Ale nie wygladalas w sobote na stara, wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.02, 17:35 No dobra, juz dobra...stara chyba nie jestem, głupia tez chyba nie........a dziewica to byłam ale kilkanascie lat temu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.02, 17:42 Ale teraz chirurgicznie poprawiaja i przywracaja dziewictwo, dla mnie nie musisz byc dziewica, lubie Cie taka jaka jestes. Narazie znikam i pojawie sie w okolicy kolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.02, 17:47 kusy999 napisał: > Ale teraz chirurgicznie poprawiaja i przywracaja dziewictwo, dla mnie nie > musisz byc dziewica, lubie Cie taka jaka jestes. > Narazie znikam i pojawie sie w okolicy kolacji. DZIEKUJE KUSY JESTES NAPRAWDE BARDZO MIŁY!!!!!!!!!!!!! ps.ja chyba nie chce byc juz dziewica, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti1 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 19:06 Pozdrowionka od drugiego starucha.( tak mnie tu określili)...nie przejmuj się - jeszcze pare latek pociągniesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.02, 19:45 Za kazdym razem mozna czuc sie jak dziewica;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.08.02, 19:45 A bardzo bolalo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.08.02, 13:21 kusy999 napisał: > A bardzo bolalo:-) To jest pytanie do mnie skierowane?????? Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: ALE JESTEM STARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.08.02, 13:20 Gość portalu: barti1 napisał(a): > Pozdrowionka od drugiego starucha.( tak mnie tu określili)...nie przejmuj się - > > jeszcze pare latek pociągniesz:)) No ale wreszcie okazało sie ze nie jestem stara, jejciu to jaka wreszcie jestem ale dzieki za tych kilka latek, hihi Odpowiedz Link Zgłoś