Dodaj do ulubionych

Porządki......

29.06.05, 13:36
czy ktoś po przejściach,bez zamknięcia poprzedniego rozdziału życia,potrafi
zacząć coś nowego?
Obserwuj wątek
    • bellima Re: Porządki...... 29.06.05, 14:01
      malinka48 napisała:

> czy ktoś po przejściach,bez zamknięcia poprzedniego rozdziału życia,potrafi
      > zacząć coś nowego?

oczywiście ,że potrafi zacząc coś Nowego w takim przypadku.

ale że to Nowe na 99% pokazowo spieprzy (właśnie dlatego, że nie zamknął
      starego) to już inna sprawa....
      • Gość: Samotny Re: Porządki...... IP: 195.136.112.* 29.06.05, 16:55
        Tak, ja to wlasnie zrobilem. Spie..lem zwiazek, ktory zaczalem zbyt szybko
        po rozstaniu z poprzednia dziewczyna. Potem spie..lem tak kolejny zwiazek,
        kiedy zbyt szybko wrocilem do poprzedniej dziewczyny.
        Zapraszam: samotny-facet.blog.onet.pl
        • kobietabezserca Re: Porządki...... 29.06.05, 17:11
          "czystkę wstępną" - zrobić nalezy,nie zasklepać sie w sobie i rozpamietywac w
          nieskonczonośc tego co było, jednak warto poczekać z radykalnymi posunieciami,
          tzw. klin-klinem nie zdaje tu egzaminu, "bo co nagle, to po diable"i bummm!
          • beatka5 Re: Porządki...... 29.06.05, 19:19
            Nie do końca się zgadzam ze stwierdzeniem że "klin klinem" tutaj nie zadziała.
            Moim zdaniem (z doświadczenia) zadziała jak najbardziej pod warunkiem, że
            jednak poprzedni rozdział życia zostanie zakończony i zmknięty.
            • Gość: Samotny Re: Porządki...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:38
              Jesli jest zamkniety, to nie mowimy wtedy o klinie. To bez sensu.
        • malinka48 Re: Porządki...... 29.06.05, 19:47
          samotny,wlazłam na Twój blog,trochę poczytałam.I wiesz co pokręciło Ci się
          równo,napisz tą magisterkę ,a wszystko inne zostaw w spokoju.Powodzenia.
          • Gość: Samotny Re: Porządki...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:38
            No dzis ze 3 strony dopisalem w pracy.
            • kobietabezserca Re: Porządki...... 29.06.05, 22:06
              Samotny:))) a jaki płodny.No, no!!!!/i pracowity na dodatek
              • Gość: Samotny Re: Porządki...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:32
                Czy plodny to nie wiem, moje byle braly piguly.
                • kobietabezserca Re: Porządki...... 29.06.05, 22:34
                  hehe, płodny ... jestes i pracowity ... ciekawe.. zajrzalam na bloga:)))
                  bez komentarza ...:)
                  • Gość: Samotny Re: Porządki...... IP: 195.136.112.* 30.06.05, 12:18
                    Plodny i pracowity. Bez dwoch zdan - to ja.
                    • malinka48 Re: Porządki...... 30.06.05, 14:16
                      Jeżeli tak twierdzisz to napewno szybko spłodzisz pracę magisterską,a póżniej
                      dzieci.
                      • Gość: Samotny Re: Porządki...... IP: 195.136.112.* 30.06.05, 15:01
                        Z tymi dziecmi to moze nie spieszmy sie az tak. Co do pracy - czas najwyzszy
                        napisac, bo sie juz o mnie major upomina.
                        • Gość: exman Re: Porządki...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:32
                          Spłodzisz, spłodzisz, te brwi nie potrafią kłamać ;)
                          • kobietabezserca Re: Porządki...... 30.06.05, 19:44
                            a nos czuje... pismo nosem:)))
                        • malinka48 Re: Porządki...... 01.07.05, 13:03
                          no to jeżeli nie dzieci,to sobie pociupciasz:))),ale najpierw załatw
                          piorytetowe sprawy,cobyś miał za co ciupciać:))
                          • Gość: Samotny Re: Porządki...... IP: 195.136.112.* 01.07.05, 14:18
                            Za co to ja narazie mam. Dup z dyskoteki nie wyrywam, taka moja prywatna
                            zasada. Bzykac sie lubie, ale nie z byle kim.
                            • malinka48 Re: Porządki...... 01.07.05, 14:24
                              młody nie zrozumiałeś mnie:))nie chodzi o bzykanie,tylko umieć dawać komuś kogo
                              się kocha.Ale musi najpierw być poukładane życie,żeby umieć bzykać:))a Ty
                              jesteś rozdarty,sory że tak powiem jak szmata:)) nie gniewaj się.Ale ja bardzo
                              lubie młodych ludzi poniewaz mam dwie wspaniałe córki :))i bardzo je
                              kocham:)).Powodzenia.Też moja Lisia ma blog ja Ty:)))i jest bardzo daleko.
                              • Gość: Samotny Re: Porządki...... IP: 195.136.112.* 01.07.05, 14:40
                                Ok, ja nie mowie do Ciebie per "stara", wiec gdybys mogla nie traktowac mnie
                                protekcjonalnie...
                                Nie zrozumialem Cie, bo nieprecyzyjnie sie wyrazasz. Jestem rozdarty, tak jak
                                Ty bylas wiele razy. Nie szukam rad, bo sa sprawy z ktorymi sam musze sobie
                                poradzic.
                                • malinka48 Re: Porządki...... 01.07.05, 14:59
                                  nie traktuję Cię protekconalnie,bo Cie nie znam,ale wnerwiaja mnie faceci
                                  którzy jęcza na jakims tam necie,poniewaz nie potrafią sobie poradzić.To co
                                  będzie w życiu realu????????A to że nieprecyzyjnie sie wyrażam:))to nigdy z
                                  języka polskiego, jako takiego nie lubiłam.I moje wypracowanie było zawsze na
                                  pół strony!!!jasne!!!
                                  • Gość: Samotny Re: Porządki...... IP: 195.136.112.* 01.07.05, 15:04
                                    Potraktuj to jako moja prywatna terapie. Teraz juz wiesz o czym pisze w blogu,
                                    jesli to Cie nie interesuje lub denerwuje to nie zagladaj tam juz wiecej i
                                    poszukaj bloga o tym, jak faceci zaliczaja panienki, albo pisza jakies
                                    pseudoliryczne dyrdymaly.
                                    • malinka48 Re: Porządki...... 01.07.05, 15:13
                                      nie czytam,rozdartych ludzi,no może czasami jak mnie zaproszą,jak to Ty
                                      zrobiłeś:))tam wpadam.Podziwiam ludzi,którzy potrafią radzić sobie,jestem pełna
                                      podziwu dla nich.I pomimo,że ja nie zawsze umiałam to robić,robią to rówieśnicy
                                      moich córek:))),dobrze,że maja wokół siebie ludzi myślących jak one.:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka