Gość: por_favore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:07 "Jeszcze zdążymy w dżungli ludzkosci siebie odnaleźć Teskność zawrotna przybliża nas... Jeszcze zdążymy tanio wynając mała mansardę..." Jest juz za poźno, nie jest za późno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :))) Re: jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:10 Zdą życie,zdą życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:19 Ponad to mozesz podać imię,w celu wstępnej weryfikacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
por_favore Re: jeszcze 12.07.05, 20:22 imie wyryte sercem przebitym strzała na pewnej ławce obok ze snow mansardy:) Odpowiedz Link Zgłoś
por_favore Re: jeszcze 12.07.05, 20:36 ale coz z tego, skoro zadaje sobie pytanie ... czy zdążymy jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:50 Mów imię,bo idę,albo powiedz jakieś hasło a ja stwierdzę czy dobre,bo ja działam na kod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:58 Sorry,że mnie tak długo "nie było" ale wydzwaniają do mnie ludzie z opcją darmowe weekendy i wieczory i już ich wszystkich zaczynam nienawidzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:10 Podpowiadam,że hasło składa się ze zwierzęcia i liczby i nie jest to "Żyrafy wchodzą do szafy" Znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:27 Pogotowie 999 ...jak by co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:32 Dobra,idę spać,bo widzę,że nie znasz hasła:) Ale życzę zdążenia ! "..O i Pan zdanża:))" Odpowiedz Link Zgłoś
por_favore Re: jeszcze 12.07.05, 22:40 myszka1...3,i szczury biegaja do góry - bez kodu kreskowego Zegar ścienny wybija kolejne minuty, a za oknem widok bajeczny - mogłby być, gdybys ciągle hasła nie zmienial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:46 hahaha Ty jesteś dziewczyna ?!:))) W takim razie zapomnij o haśle:) Odpowiedz Link Zgłoś
por_favore Re: jeszcze 12.07.05, 22:56 coś sie zmieniło... płec? ważne jest, czy zdążymy się w tym tłumie odnaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczka Re: jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 08:46 a ty porfavore, jak mozesz zdązyc gdziekolwiek, skoro cały czas tylko pytasz, zamiast wstac i działac w kierunku znalezienia? Odpowiedz Link Zgłoś