asiagdansk 14.09.05, 13:57 Czy uważacie że codzienność dnia codziennego może zniszczyć miłość? Gorąco Pozdrawiam Wszystkich zakochanych i tych którzy szukają wciąż swojej miłości:):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dyskopata Re: Miłość..... IP: *.espol.com.pl 14.09.05, 14:47 może ją przesłonić a im dużej będzie za zasłoną tym bardziej prwdopodobne że wygaśnie miłośc ciągle musi być na ołtarzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Re: Miłość..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:40 Na ołtarzach naszych serc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judytka Re: Miłość..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:53 Tak:) Ale pisałam w imieniu każdego, a zatem persolnalnie czyli każdy powie: naszych serc:) ------------------------------------------------------ Miłosc coz Ci zrobiono? A jendak istniejesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Miłość..... 14.09.05, 19:00 pisząc waszych(w sensie kobiet) miałem na myśli to że moją miłość musi czuć ta druga osoba żeby nie wygasła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jutka Re: Miłość..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:55 Tak:) Oboje musza kochac, wtedy to jets Milosc:) Jak pali sie tylko u jednego to nie milosc i szybko gasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Miłość..... 14.09.05, 22:01 ja mimo że lubię ciemność mam nadzieję że jak się zapali to już nie zgaśnie Odpowiedz Link Zgłoś