krizia 24.09.02, 10:04 Od jak dawna istnieje to forum i od jak dawna tu forumujecie? No i kto jest tutaj - za przeproszeniem -praszczurem lub po prostu protoplasta? Czyzby Janek? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apf Re: genealogia 24.09.02, 11:02 krizia napisała: > Od jak dawna istnieje to forum i od jak dawna tu forumujecie? No i kto jest > tutaj - za przeproszeniem -praszczurem lub po prostu protoplasta? Czyzby > Janek? > > :) Inspektor APF wkracza do akcji, zaraz uruchomiee wyszukiwarkę, ten kto tu pisze najdłużej zostanie poddany wymyślnym torturom, np. łaskotanie piórkiem w miejsca erogenne:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: genealogia 24.09.02, 15:30 Apf jeśli Ty będziesz łaskotać, to ja się zrzekam z góry bycia tym "praszczurem".:) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: genealogia 24.09.02, 15:36 "Praszczur" absolutnie nie jest wyrazeniem obrazliwym. To synonim protoplasty:) A wiec jestes nim? Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: genealogia 24.09.02, 15:34 Czy ktos aspiruje do stanowiska pramatki lub praszczurzycy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: genealogia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 15:47 odwiedz watek "Prawdziwa Milosc" i spojrzyj na daty Odpowiedz Link Zgłoś
malorolny Re: genealogia 24.09.02, 17:51 cytuję: Apel do administratora Autor: malorolny@NOSPAM.gazeta.pl Data: 29-09-2001 01:56 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Proponuję przerzucać do archiwum wpisy na forach starsze niż tydzień. Do dyskusji o maturze nie można się dostać. Zjadłem kolację, obejrzałem film, ato się ciągle otwiera. W końcu skutecznie, ale jak często ma się tyle czasu. Odpowiedz Link Zgłoś