szamanica 30.10.05, 21:08 Cholero jedna odezwij się via mail bo brakuje mi Twoich złośliwości. Nie byłam tu wieki ale jak zobaczyłam Twojego nicka... A zreszta czekam mądralo na maila :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Każda potwora... 30.10.05, 21:17 ... znajdzie amatora. Nie sądziłam, że ktoś tego osobnika traktuje poważnie i lubi, gdy się pojawia. To miło jednak, że każdy ma szansę. :-) Nie piszę złośliwie, tylko potężnie zdziwiłam się. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szamanica Re: Każda potwora... 30.10.05, 21:19 jej, ja poprostu nie czytałam go z pół roku :)o ucieszyłam się widząc że żyje :) hhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Każda potwora... 30.10.05, 21:36 Żyje, żyje i nieźle chyba miewa się. Ostatnio wzbogacił swój repertuar o świeczki, co by było romantyczniej. Do nastroju Romantici, jak pisał, dopasowuje się w tym jednym szczególe. A poza tym u niego wszyscy zdrowi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szamanica Re: Każda potwora... 31.10.05, 09:27 hahah to ok :) dobra czekam aż się odezwie a teraz zmykam, miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Każda potwora... 31.10.05, 11:01 Miłego dnia, Szamanico. :-) A mówiąc "wszyscy zdrowi" w zamyśle miałam stwierdzenie: "bez zmian w charakterze". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Każda potwora... 31.10.05, 16:14 chyba raczej jaka potwora wciela ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szamanica Re: Każda potwora... 31.10.05, 17:47 hahaha moze i go potwora wciela :0 ale ja naprawdę się za tym gadem stęskniłam i za jego "mądrościami " Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Każda potwora... 03.11.05, 14:24 Haha :) Z Tymi swieczkami to Ci sie udalo :)))))) white.falcon napisała: > Żyje, żyje i nieźle chyba miewa się. Ostatnio wzbogacił swój repertuar o > świeczki, co by było romantyczniej. Do nastroju Romantici, jak pisał, > dopasowuje się w tym jednym szczególe. A poza tym u niego wszyscy zdrowi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ertres Re: szybki_wytrysk 31.10.05, 19:04 hehehe, znowu chcesz szybkiego seksu, wywloko? Odpowiedz Link Zgłoś
szamanica Re: szybki_wytrysk 31.10.05, 20:01 to do mnie? Szybkiego sexu nie muszę szukać w necie z jakimiś frustratami takim jak Ty siedzącymi wieczorami przed kompem i walącym konia do monitora , żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: szybki_wytrysk 01.11.05, 18:10 Cześć szamanica :))))))))))))))0 alles ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
szamanica Re: szybki_wytrysk 01.11.05, 19:09 Jasne :) szefie :) Cieszę sie że Cię widzę. Odpowiedz Link Zgłoś