exman 23.11.05, 12:33 zaczną się reklamować na FR. To tylko kwestia czasu sądząc po ilości podobnych postów w ciągu ostatnich dni. Szkoda, że nia ma tu admina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAAAJKA Re: Tylko czekam aż k...wy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 12:35 oczywiście masz rację... gdzie ten admin????? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Tylko czekam aż k...wy... 23.11.05, 12:40 skoro reklamują się w tv i prasie to czy FR jt gorsze?? ;) k... to nie profesja, tylko charakter Odpowiedz Link Zgłoś
kakauko Re: Tylko czekam aż k...wy... 23.11.05, 12:46 Co lepsze drogi ex mężczyzno: tkwić w zakłamaniu i jak to mówi szybki brzdękać na mandolince, czy zadać troche pieprzu życiu ? Wybieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Tylko czekam aż k...wy... 23.11.05, 12:53 Wybieram zawsze to co chcę, a nie to co mi proponują inni, kakauko. Chyba się nie rozumiemy, nie mam nic przeciwko twoim lub innych wątkom, tylko zmieńcie forum bo jedziecie już zupełnie za bandą. Równie dobrze możecie to wklejać na forum motoryzacja albo obróbka skrawaniem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kakauko Re: Tylko czekam aż k...wy... 23.11.05, 13:32 Ty zupełnie nie rozumiesz wobec tego ludzi. Jesteś zatwardziałym egoistą koteczku. Dla niektórych to jest właśnie romantyzmem. I niekoniecznie musi się kojarzyć z brzdękaniem na mandolince. Niektórzy z nas są jakby to powiedzieć, bardziej sensytywni, potrzebują większych i bardziej frywolnych podniet, ale to nadal jest romantyzm, przynajmniej dla nas. Nie wyrzucaj stąd ludzi proszę , tylko dlarego ,że są inni. Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Re: Tylko czekam aż k...wy... 23.11.05, 13:49 exman napisał: > zaczną się reklamować na FR. To tylko kwestia czasu sądząc po ilości podobnych > postów w ciągu ostatnich dni. Szkoda, że nia ma tu admina. Jużem przybyła, coby fach swój reklamować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Tylko czekam aż k...wy... 23.11.05, 17:59 to do roboty zdziro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Tylko czekam aż k...wy... 23.11.05, 18:40 uffffffffffff! robi sie parno, duszno i wręcz gorąco!nie wspomnę o zapachu/bynajmniej to nie aromat! jakieś tarcie... hmm/? zdaje mi się,jestem w błędzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Re: Tylko czekam aż k...wy... 24.11.05, 14:07 exman napisał: > to do roboty zdziro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko bez wyzwisk, Szanowny Panie ;-PPP A klientelę już na tym forum zdobyłam nie lada jaką :-) Przyłączy się Pan również? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Nie wywoluj wilka z lasu :) 23.11.05, 19:13 Raczej nie zaczna :) Zbyt malo tu pienieznych facetow :) Natomiast miast qurev moga nam tu doslac jakiegos milosnika Lukaszenki, jak na FM :) ___________________________________ Tisze budjesz, dalsze jedjesz Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: Nie wywoluj wilka z lasu :) 23.11.05, 19:15 Niech spróbuje no! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Nie wywoluj wilka z lasu :) 24.11.05, 20:57 sierżancie Nowak, spałować te dziwki i wywalić z forum. Po akcji chłopcy mogą je spacyfikowa na koszt forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: Nie wywoluj wilka z lasu :) 24.11.05, 23:16 Niech ich tu więcej przylezie. Jedną to i sam zajmij się. A ta to cacuszek. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Re: Nie wywoluj wilka z lasu :) 25.11.05, 15:03 exman napisał: > sierżancie Nowak, spałować te dziwki i wywalić z forum. Exman, Waść nie wiesz, co Waść czynisz. Ja Waści wytłumaczę: u mnie w burdelu to taki jest porządek, że wiadomo, w której szufladzie jaka prezerwatywa leży, i to wiadomo bez zaglądania. I na tym forum też taki sam porządek zrobię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Caruzzo na admina !!!! 28.11.05, 08:48 Zgodnie z moimi najgorszymi przeczuciami poziom większości postów zrównał się z poziomem morza. Chyba gorzej już być nie może. Proponuiję aby caruzzo otrzymał nominację na admina, inaczej wszystko nam się tu do cna sprostytuuje. Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Re: Caruzzo na admina !!!! 28.11.05, 12:01 Popieram kandydata :-) Znam tego pana bardzo blisko, spędziliśmy razem trochę czasu i mile wspominam jego towarzystwo :-D A teraz, exmanku, racz zwrócić uwagę, iż próbuję wszystkim powiedzieć, że wyższa kultura obowiązuje także w szanującym się burdelu. Wyższa kultura, powtarzam i z tego stanowiska nie ustąpię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Tylko czekam aż k...wy... 28.11.05, 10:41 fakt jest faktem, że pod tym względem jest coraz gorzej. a pomyśleć, że kiedyś to było takie fajne forum... Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec0001 Re: Tylko czekam aż k...wy... 28.11.05, 11:58 bo to FORUM ROMANTUCA a nie seksocholika... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
qurewka Re: Tylko czekam aż k...wy... 28.11.05, 12:02 strzelec0001 napisał: > bo to FORUM ROMANTUCA a nie seksocholika... :-)) Jakie??? ROMANTŁUCZA, ROMANTŁUCZE, czy jak ;-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś