nie_mam_czasu 02.12.05, 11:56 Nigdy nie nauczyłem się miłości chodź naucz mnie zanim umrę za to nauczę cię smotności chodź nauczę cię zanim umrzesz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 12:15 nihilistyczne??? oj nie sadze, nie sadze Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 12:19 To jeszcze nam zdradz, dla kogo to napisales? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 12:22 mozecie zrobic ze mna na co tylko Wam umysl pozwoli ale ..... NIE POWIEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 12:23 no nie bede naciskac...tajemnica jest tajemnica... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 12:27 tak serio to odkopałem to w najciemniejszych i najdalszych pokladach sieci urzekl mnie swa porostota i uczuciem Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 12:34 a lopata Ci sie nie zlamala:)? Ale wracajac do "tego",to warto bylo kopac Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 12:37 to byl kilof moja droga :) czasem tez rekoma pomoglem sobie ale juz umyte i pachnace Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 12:38 a dokladnie umyles???:) I kilof tez wyszorowales???? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 12:41 kilof byl pozyczony od znajomego sztygara ;) powiedzial ze sam o niego zadba rece?? sa wrecz idealne!!! dlaczego nie zostalem pianista albo...... ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 12:46 pianista fajna sprawa,moglbys grac tak jak George Winston.....achhhhhhhh...rozmarzylam sie-to o Winstonie albo kim??????hmm?? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 12:50 wstydze sie powiedziec :/ a z fortepianu to slucham tylko Leszka Możdżera Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 12:52 Leszek tez jest ok,ale zdenerwowal mnie cena swojej ostatniej plyty..:( No nie wstydz sie,mozesz mowic szeptem;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 12:57 ale ja tak naprawde to nie chcialbym byc tym kims o kogo pytasz, ba rzeklbym nawet ze wcale mnie ta profecsa nie pociaga ... a tak nawiasem to tylko czyjes stwierdzenie ze moglbym nim byc bo mam ladne dlonie i dlugie palce :] bynajmniej nie wiem co to ma wspolnego powinnas wiedziec kobieta jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 13:06 no wiesz...a skad Ty znasz moje mysli;) Nie pociaga Cie bycie pianista:) No coz...o innej profesji to nie myslalam,za to Ty....chyba tak Come away with me in the night... Come away with me and I will write you a song....(N.Jones) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 16:03 w zadnym wypadku nie myslalem o innych profesjach raczej propozycja osob trzecich no wiesz?? ja????.......................ginekologiem:)??????????? i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 16:05 lubie jasne sytuacje:) A co zly zawod? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 16:09 nie chodzi o zawod, raczej o inne spojzenie na kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 16:15 :) no tak,spojrzenie bardzo...doglebne... ale,sadzac po Twoim nicku to nie mialbys czasu;) A ja wlasnie pije najobrzydliwsza kawe na swiecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 16:18 i wlasnie takowego spojzenia chcialbym jak najbardziej uniknac. co do kawki to ja jestem juz po :) i nie bede sie chwalil zeby nie zrobic Ci przykrosci ale byla naprawde... F.A.N.T.A.S.T.Y.C.Z.N.A.!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 16:28 ale....................Ty jestes,ja tu cierpie pijac to obrzydlistwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 17:10 tak :P ale ja jestem powiedz mi kto Ciebie zmusza do picia "tego" ?? podaj dane personalne to zrobimy z nim porzadek :) Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 09:05 sama sie zmuszalam,bo musialam troszke jeszcze posiedziec i popracowac,a jakos sennie mi bylo,ale teraz w domciu pije pyszna-i chyba lepsza od tej Twojej:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 09:25 na pewno, ja dzis tyko woda z sokiem malinowym notabene Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 09:31 cos jakby i nie wyspany dodatkowo!!!!!!! dzis nic nie robie!! bunt zalogi na statku, caly dzien spedze w lozku :) Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 09:35 no to Ci zazdroszcze:) Ja wlasnie "jezdze na szmacie"-myje podlogi znaczy... I spiewam do kija od mopa...teraz hicior Robiego Williamsa-zaraz sasiedzi sie zleca coby mnie uciszyc... No to zycze CI zdrowka,wez aspiryne i vit c(100) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 09:55 wlasnie... wlasnie.... jak to dobrze ze Cie mam :) dostalem w prezencie rok temu koncert R.W. z Albert Hall na DVD i do tej pory go nie widzialem. zaraz zrobie sobie maly seansik, zaciemnie pokoj, poszukam zapoalniczki i bedzie nastrojowo wieczorowo w Albert Hall :) i dodam tak od siebie ze powinnas czesciej spiewac masz naprawde mily glos a mozesz dla mnie zaspiewac "No Regrets" bo to moja ulubiona? dzieki za zyczenia, mam nadzieje ze to przejsciowe Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 10:00 :) A skad wiesz jaki mam glos??????????????? Chyba mnie jeszcze nie slyszales... Moja ulubiona to "Feel" i najlepiej mi wychodzi,wiec jezeli pozwolisz to Ci zaspiewam: hmmm hmm Uwaga spiewam:) A"no regrets"nie znam...nie lubuje sie w RW ...ale niektore bardzo lubie. no i jak ladnie spiewalam???? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 10:09 hmmmm podejzewam ze cala czworka jury z idola (tfuuu) .....byla by zachwycona Twoimi umiejetnosciami wokalnymi :) tez nie przepadam za R.W. ale raz na jakis czas mozna sobie pozwolic prawda?? powinnas zamienic kija od mopa na cos bardziej adekwatnego :) pozwolisz ze zostane Twoim menadzerem? Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 10:13 hmm,tak naprawde to juz mam-ja nim jestem:) Ale mozemy ponegocjowac i jezeli masz zadatki to czemu nie? A i mikrofony mam dwa...bo naprawde spiewam-tylko troszke inna muzyke:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 10:24 o prosze! a jaki gatunek muzyki uprawiasz?? sadzac po sygnaturce moglbym sie domyslac ale nie chce spalic co do tego menadzera to moze jednak dam sobie spokoj :) jestem kiepski w negocjacjach (zbytnia uleglosc;) ) PS. wezme kapiel poranna bo czuje ze musze :) a Ty przestaniesz scierac podloge wokol komputera i poszusujesz po zakamarkach mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 10:31 Moj Drogi Ja jestem jak blyskawica...umylam juz wszystko,i nawet starlam kurze,zrobilam kawe,kanapke,umylam wanne,poscielilam lozko,i tez po ciezkiej pracy pojde ziac druga juz dzis kapiel poranna. A uprawiam jazz Milej kapieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 11:56 dziekuje bylo wprost fantastycznie, wydaje mi sie ze narodzilem sie ponownie. tego mi bylo trzeba po tej nocy. jeszcze sniadanie i moze tez pojezdze na harley`u (czyt. odkurzaczu) :) no i kawa oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 13:03 i jak tam,Harley sie nie popsul? Ja bylam na zakupkach,i troszke jedzonka przywloklam-rece mam do kolan(jak zona Popey'a) I ugotowalam zupke,usmazylam miecho i zrobilam salatke,i jeszcze udzo duzo innych rzeczy zrobilam,ale nie bede Cie zanudzac. Kupilam Ci aspirynke-prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 13:12 jak powszechnie wiadomo Harley`e to maszyny nie do zdarcia wiec bez obaw :) za aspirynke oczywiscie dziekuje choc przyznam ze moglaby byc troszke mocniejsza no coz, jak to mowia darowanemu sie nie zaglada jestes obrotna osoba, juz 13-sta a Ty masz wszystko zrobione i jeszcze zakupy zaliczylas - godne podziwu przyznaje! poruszasz sie z predkoscia swiatla?? Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 18:38 tia...no nie jestem powolna,jestem bardzo energiczna. A jak Ty sie czujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 19:07 bywalo lepiej :) co sobie porabialas jak Ci nie bylo?? Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 19:08 a...przygotowalam co dla Ciebie:) jesli chcesz to Ci przesle Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 19:11 bylbym zaszczycony dawaj jak najszybciej bo dopada mnie dziwny nastroj!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 19:35 gratuluje powaznie to jest naprawde dobre!!! szkoda ze wokal malo czytelny :( ale naprawde jestem pod wrazeniem ps. z czego wynika Twoj dzisiejszy smutek? Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 19:40 A czy mozemy porozmawiac,jakos bardziej niepublicznie??np na czacie? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 19:41 podaj czas i miejsce, chyba ze ja mam cos znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 19:42 teraz,czat,gazeta,tylko nie wiem,ktory:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: dla.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:43 Dla Ukochanej warto byc pianistą, garc dla Niej:)Tylko:) To tez jak wyznanie miłosci:) Piekne:) Ty sie uczysz miłosci, ona tez, bo to wasza Miłosc::):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwone_czarne dla..... IP: *.bredband.comhem.se 03.12.05, 15:49 LIVE TOMORROW - LALEH " It´s cold arond me , the night is young The sun has fallen and I´ve become The lonely one The moon is dancing among the clouds And my knees are shaking And my dreams are breaking But I know I live But I know I live today I know we could live tomorrow But I know I live today I know we could live tomorrow But I don`t think we should wait, no... I know we could... we could... Taking my life in my hands! ( The power who has it ? ) Taking my live in my hands! ( The power who has it ? ) I don`t like wait! No, no ... I´t`s happening, It`s happning..... No, i don`t like to wait! No, no... It´s happenning, It`s happenning..... Odpowiedz Link Zgłoś