02.12.05, 11:56
Nigdy nie nauczyłem się miłości
chodź naucz mnie zanim umrę
za to nauczę cię smotności
chodź nauczę cię zanim umrzesz
Obserwuj wątek
    • strzelec0001 Re: dla.... 02.12.05, 11:57
      ciekawe....
      • piotr_321 Re: dla.... 02.12.05, 12:04
        Raczej nihilistyczne :)
    • nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 12:15
      nihilistyczne???

oj nie sadze, nie sadze
      • naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 12:19
        To jeszcze nam zdradz, dla kogo to napisales?
        • nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 12:22
          mozecie zrobic ze mna na co tylko Wam umysl pozwoli ale .....

NIE POWIEM!!!!
          • naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 12:23
            no nie bede naciskac...tajemnica jest tajemnica...
            • nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 12:27
              tak serio to odkopałem to w najciemniejszych i najdalszych pokladach sieci

urzekl mnie swa porostota i uczuciem
              • naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 12:34
                a lopata Ci sie nie zlamala:)?

Ale wracajac do "tego",to warto bylo kopac
                • nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 12:37
                  to byl kilof moja droga :)

czasem tez rekoma pomoglem sobie ale juz umyte i pachnace
                  • naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 12:38
                    a dokladnie umyles???:)
                    I kilof tez wyszorowales????
                    • nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 12:41
                      kilof byl pozyczony od znajomego sztygara ;) powiedzial ze sam o niego zadba

rece??
                      sa wrecz idealne!!!

dlaczego nie zostalem pianista albo...... ??? :)
                      • naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 12:46
                        pianista fajna sprawa,moglbys grac tak jak George
                        Winston.....achhhhhhhh...rozmarzylam sie-to o Winstonie
                        albo kim??????hmm??
                        • nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 12:50
                          wstydze sie powiedziec :/

a z fortepianu to slucham tylko Leszka Możdżera
                          • naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 12:52
                            Leszek tez jest ok,ale zdenerwowal mnie cena swojej ostatniej plyty..:(
                            No nie wstydz sie,mozesz mowic szeptem;)
                            • nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 12:57
                              ale ja tak naprawde to nie chcialbym byc tym kims o kogo pytasz, ba rzeklbym
                              nawet ze wcale mnie ta profecsa nie pociaga ...
                              a tak nawiasem to tylko czyjes stwierdzenie ze moglbym nim byc bo mam ladne
                              dlonie i dlugie palce :] bynajmniej nie wiem co to ma wspolnego

powinnas wiedziec
                              kobieta jestes :)
                              • naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 13:06
                                no wiesz...a skad Ty znasz moje mysli;)
                                Nie pociaga Cie bycie pianista:)
                                No coz...o innej profesji to nie myslalam,za to Ty....chyba tak

Come away with me in the night...
                                Come away with me and I will write you a song....(N.Jones)
                                • nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 16:03
                                  w zadnym wypadku nie myslalem o innych profesjach
                                  raczej propozycja osob trzecich

no wiesz?? ja????.......................ginekologiem:)???????????

i wszystko jasne
                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 16:05
                                    lubie jasne sytuacje:)
                                    A co zly zawod?
                                    • nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 16:09
                                      nie chodzi o zawod, raczej o inne spojzenie na kobiety :)
                                      • naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 16:15
                                        :)
                                        no tak,spojrzenie bardzo...doglebne...
                                        ale,sadzac po Twoim nicku to nie mialbys czasu;)
                                        A ja wlasnie pije najobrzydliwsza kawe na swiecie:)
                                        • nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 16:18
                                          i wlasnie takowego spojzenia chcialbym jak najbardziej uniknac.

co do kawki to ja jestem juz po :) i nie bede sie chwalil zeby nie zrobic Ci
                                          przykrosci ale byla naprawde...

F.A.N.T.A.S.T.Y.C.Z.N.A.!!!

• naprawde_fajna Re: dla.... 02.12.05, 16:28
                                            ale....................Ty jestes,ja tu cierpie pijac to obrzydlistwo....
                                            • nie_mam_czasu Re: dla.... 02.12.05, 17:10
                                              tak :P ale ja jestem

powiedz mi kto Ciebie zmusza do picia "tego" ??

podaj dane personalne to zrobimy z nim porzadek :)
                                              • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 09:05
                                                sama sie zmuszalam,bo musialam troszke jeszcze posiedziec i popracowac,a jakos
                                                sennie mi bylo,ale teraz w domciu pije pyszna-i chyba lepsza od tej Twojej:)
                                                pozdrawiam
                                                • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 09:25
                                                  na pewno,
                                                  ja dzis tyko woda z sokiem malinowym notabene
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 09:28
                                                    chorutki jestes????
                                                  • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 09:31
                                                    cos jakby
                                                    i nie wyspany dodatkowo!!!!!!!

dzis nic nie robie!! bunt zalogi na statku, caly dzien spedze w lozku :)
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 09:35
                                                    no to Ci zazdroszcze:)
                                                    Ja wlasnie "jezdze na szmacie"-myje podlogi znaczy...
                                                    I spiewam do kija od mopa...teraz hicior Robiego Williamsa-zaraz sasiedzi sie
                                                    zleca coby mnie uciszyc...
                                                    No to zycze CI zdrowka,wez aspiryne i vit c(100)
                                                  • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 09:55
                                                    wlasnie... wlasnie.... jak to dobrze ze Cie mam :)
                                                    dostalem w prezencie rok temu koncert R.W. z Albert Hall na DVD i do tej pory
                                                    go nie widzialem.

zaraz zrobie sobie maly seansik, zaciemnie pokoj, poszukam zapoalniczki i
                                                    bedzie nastrojowo wieczorowo w Albert Hall :)

i dodam tak od siebie ze powinnas czesciej spiewac
                                                    masz naprawde mily glos a mozesz dla mnie zaspiewac "No Regrets" bo to moja
                                                    ulubiona?
                                                    dzieki za zyczenia, mam nadzieje ze to przejsciowe
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 10:00
                                                    A skad wiesz jaki mam glos???????????????
                                                    Chyba mnie jeszcze nie slyszales...
                                                    Moja ulubiona to "Feel" i najlepiej mi wychodzi,wiec jezeli pozwolisz to Ci
                                                    zaspiewam:
                                                    hmmm hmm
                                                    Uwaga spiewam:)

A"no regrets"nie znam...nie lubuje sie w RW ...ale niektore bardzo lubie.
                                                    no i jak ladnie spiewalam????
                                                  • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 10:09
                                                    hmmmm podejzewam ze cala czworka jury z idola (tfuuu)
                                                    .....byla by zachwycona Twoimi umiejetnosciami wokalnymi :)
                                                    tez nie przepadam za R.W. ale raz na jakis czas mozna sobie pozwolic prawda??

powinnas zamienic kija od mopa na cos bardziej adekwatnego :)
                                                    pozwolisz ze zostane Twoim menadzerem?
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 10:13
                                                    hmm,tak naprawde to juz mam-ja nim jestem:)
                                                    Ale mozemy ponegocjowac i jezeli masz zadatki to czemu nie?
                                                    A i mikrofony mam dwa...bo naprawde spiewam-tylko troszke inna muzyke:)
                                                  • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 10:24
                                                    o prosze!
                                                    a jaki gatunek muzyki uprawiasz??

sadzac po sygnaturce moglbym sie domyslac ale nie chce spalic
                                                    co do tego menadzera to moze jednak dam sobie spokoj :) jestem kiepski w
                                                    negocjacjach (zbytnia uleglosc;) )

PS. wezme kapiel poranna bo czuje ze musze :) a Ty przestaniesz scierac podloge
                                                    wokol komputera i poszusujesz po zakamarkach mieszkania
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 10:31
                                                    Moj Drogi
                                                    Ja jestem jak blyskawica...umylam juz wszystko,i nawet starlam kurze,zrobilam
                                                    kawe,kanapke,umylam wanne,poscielilam lozko,i tez po ciezkiej pracy pojde ziac
                                                    druga juz dzis kapiel poranna.
                                                    A uprawiam jazz
                                                    Milej kapieli:)
                                                  • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 11:56
                                                    dziekuje

bylo wprost fantastycznie, wydaje mi sie ze narodzilem sie ponownie.
                                                    tego mi bylo trzeba po tej nocy.
                                                    jeszcze sniadanie i moze tez pojezdze na harley`u (czyt. odkurzaczu) :)

no i kawa oczywiscie
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 13:03
                                                    i jak tam,Harley sie nie popsul?
                                                    Ja bylam na zakupkach,i troszke jedzonka przywloklam-rece mam do kolan(jak zona
                                                    Popey'a)
                                                    I ugotowalam zupke,usmazylam miecho i zrobilam salatke,i jeszcze udzo duzo
                                                    innych rzeczy zrobilam,ale nie bede Cie zanudzac.
                                                    Kupilam Ci aspirynke-prosze:)
                                                  • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 13:12
                                                    jak powszechnie wiadomo Harley`e to maszyny nie do zdarcia wiec bez obaw :)
                                                    za aspirynke oczywiscie dziekuje choc przyznam ze moglaby byc troszke mocniejsza
                                                    no coz, jak to mowia darowanemu sie nie zaglada

jestes obrotna osoba, juz 13-sta a Ty masz wszystko zrobione i jeszcze zakupy
                                                    zaliczylas - godne podziwu przyznaje!
                                                    poruszasz sie z predkoscia swiatla??
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 18:38
                                                    tia...no nie jestem powolna,jestem bardzo energiczna.
                                                    A jak Ty sie czujesz???
                                                  • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 19:07
                                                    bywalo lepiej :)
                                                    co sobie porabialas jak Ci nie bylo??
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 19:08
                                                    a...przygotowalam co dla Ciebie:)
                                                    jesli chcesz
                                                    to Ci przesle
                                                  • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 19:11
                                                    bylbym zaszczycony
                                                    dawaj jak najszybciej bo dopada mnie dziwny nastroj!!
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 19:11
                                                    to chwile potrwa...jakies 5 minut
                                                  • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 19:19
                                                    czekam
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 19:19
                                                    no juz,wyslalam
                                                  • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 19:35
                                                    gratuluje powaznie
                                                    to jest naprawde dobre!!! szkoda ze wokal malo czytelny :( ale naprawde jestem
                                                    pod wrazeniem

ps. z czego wynika Twoj dzisiejszy smutek?
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 19:36
                                                    melancholia,przemijanie...
                                                  • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 19:39
                                                    jestes sama?
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 19:40
                                                    A czy mozemy porozmawiac,jakos bardziej niepublicznie??np na czacie?
                                                  • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 19:41
                                                    podaj czas i miejsce, chyba ze ja mam cos znalezc
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 19:42
                                                    teraz,czat,gazeta,tylko nie wiem,ktory:)
                                                  • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 19:44
                                                    po godzinach :)
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 03.12.05, 19:44
                                                    oki,ide tam:)
                                                  • nie_mam_czasu Re: dla.... 03.12.05, 23:49
                                                    ach........
                                                  • naprawde_fajna Re: dla.... 04.12.05, 15:11
                                                    och...:)
                              • Gość: lili Re: dla.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:43
                                Dla Ukochanej warto byc pianistą, garc dla Niej:)Tylko:)
                                To tez jak wyznanie miłosci:)
                                Piekne:)
                                Ty sie uczysz miłosci, ona tez, bo to wasza Miłosc::):):)
                                • Gość: czerwone_czarne dla..... IP: *.bredband.comhem.se 03.12.05, 15:49
                                  LIVE TOMORROW - LALEH

" It´s cold arond me , the night is young
                                  The sun has fallen and I´ve become
                                  The lonely one

The moon is dancing among the clouds
                                  And my knees are shaking
                                  And my dreams are breaking
                                  But I know I live
                                  But I know I live today

I know we could live tomorrow
                                  But I know I live today
                                  I know we could live tomorrow
                                  But I don`t think we should wait, no...
                                  I know we could...
                                  we could...

Taking my life in my hands!
                                  ( The power who has it ? )
                                  Taking my live in my hands!
                                  ( The power who has it ? )

I don`t like wait!
                                  No, no ... I´t`s happening, It`s happning.....
                                  No, i don`t like to wait!
                                  No, no... It´s happenning, It`s happenning.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka