lot-lot Re: Ale co ja mam zrobic? 15.11.02, 15:01 To wina mojego serwera, ale juz jestem. Czasami ciekawe rzeczy tu piszecie, ale ja nie moge tego czytac- Przydalby sie ktos, kto by mi to mowil, czy czytal normalnym jezykiem, NA GŁOS!!!!! bo ja zaczynam miec dosc po wejsciu na pierwszy dluzszy watek. A potem komputer zaczyna mi otwierac strony 10 godzin i na tym sie konczy....... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Ale co ja mam zrobic? 15.11.02, 15:01 Chodz ze mna i Emka z innego watku na piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
angrzel Re: Ale co ja mam zrobic? 15.11.02, 17:19 meduza4 napisała: > Chodz ze mna i Emka z innego watku na piwo :) No wlasnie..... przy piwku wszystkich bedziesz slyszal i nawet.... widzal :) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly dla lot-lot... 16.11.02, 01:13 lot-lot, prosze Cie, zostan taka jaka jestes, cudowna mala istotka, delikatna, czysta i nieuchwytna jak poranna mgla... A moze on chcialby Ci powiedziec, ze: "Dzięki Tobie rozwinęłam swe skrzydła Tworząc pachnące kwiatami marzenia. Żyję krótko, więc naciesz się mną A pozostawię na Twoich palcach Kolorowe obrazki wspomnień..." :)))) moze on Cie pragnie bardziej moze mysli Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: dla lot-lot... 16.11.02, 01:33 Daleko stąd Daleko gdzieś, na rozległej równinie Wśród gór Wśród tysiąca drzew Ty... Stoisz naga, twoja gładka skóra pokryta jest rosą poranka. Słońce wschodzi powoli, z zadumą... W tej krainie czas stoi w miejscu, Ta kraina to nicość - to wszechświat Ta kraina, to mój umysł... Odpowiedz Link Zgłoś
lot-lot Re: dla lot-lot... 18.11.02, 17:12 Daleko, daleko jestem coraz blizej, i blizej -podchodze do Ciebie ale patrz mi tylko w oczy, nigdzie wiecej! Widze Twoj usmiech taki prawdziwy, szczery przytulam sie do Ciebie a tu nagle jakis alarm sie wlacza... czyz to syreny? mnie wolaja z jeziora? nie, to quicklemu cos dzwoni - prawa reka wylacza budzik -wstaje do pracy ................ Odpowiedz Link Zgłoś
lot-lot Re: Ale co ja mam zrobic? 20.11.02, 11:23 Chetnie ale za granica, w Polsce bowiem nie pije. I ..moze nie piwo..Tylko raz w zyciu pilam piwo, i mi nie smakowalo. Rowniez raz w zyciu pilam. -to byl szampan na studniowce 100 lat temu Nawet przysnilo mi sie dzisiaj, ze na zajeciach z jakosci na koniec, za zrobiona prace pan nauczyciel postawil wszystkim piwo. Tylko ja w mojej grupie powiedzialam, ze nie pije, wszyscy na mnie tak popatrzyli, a ja cieszylam sie, ze moglam tak powiedziec. Moze uznali mnie za alkoholiczke, ale to niewazne zreszta spalam, to co mnie obchodzi co kto myslal... Odpowiedz Link Zgłoś
lot-lot Re: Ale co ja mam zrobic? 20.11.02, 11:27 To mialo byc tutaj, czy teraz tez nie wyjdzie? Chetnie ale za granica, w Polsce bowiem nie pije. I ..moze nie piwo..Tylko raz w zyciu pilam piwo, i mi nie smakowalo. Rowniez raz w zyciu pilam. -to byl szampan na studniowce 100 lat temu Nawet przysnilo mi sie dzisiaj, ze na zajeciach z jakosci na koniec, za zrobiona prace pan nauczyciel postawil wszystkim piwo. Tylko ja w mojej grupie powiedzialam, ze nie pije, wszyscy na mnie tak popatrzyli, a ja cieszylam sie, ze moglam tak powiedziec. Moze uznali mnie za alkoholiczke, ale to niewazne zreszta spalam, to co mnie obchodzi co kto myslal... A potem snily mi sie kanary w tramwaju, i jak jechalam dzis tramwajem, to naprawde byly. Jeszcze snil mi sie egzamin z Automatow.... Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Co masz zrobic? 20.11.02, 12:30 Zdac egzamin! Nie jezdzic tramwajem bez biletu. Na glowe wkladac czerwona czapke i zapinac czerwona kurtke na wszystkie guziki. Oszczedzac na telefonie... I kochac tego jednego jedynego... Odpowiedz Link Zgłoś