Gość: Mika IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.10.01, 11:27 A może znajadziemy sobie jakieś miejsce do którego będziemy chodzić w celach zapoznawczo-rozpoznawczych? Może w tłumie singli będzie łatwiej zgrać duet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julka Re: Hej single z W-wy!!! IP: 217.8.161.* 11.10.01, 12:47 Popieram, popieram, możnaby spróbować czemu nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Hej single z W-wy!!! 11.10.01, 12:50 I zgłoszą się same dziewczyny... Przynajmniej będzie wesoło.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Hej single z W-wy!!! 11.10.01, 13:02 Jeśli nie będzie Panią przeszkadzało - to się przyłączę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.ipartners.pl 11.10.01, 13:18 Zatem powiększam męskie grono. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.10.01, 13:18 Tylko żeby pomysł nie umarł forumową śmiercią naturalną!! Macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Hej single z W-wy!!! IP: 217.8.161.* 11.10.01, 13:28 to wyzwanie umówić się tak aby wszystkim pasowało!!!! trzeba by chyba napisać program komputerowy, który znalby nasze poszczególne grafiki i znalazl wolną godzinę. Ja mogę powiedzieć gdzie lubie chodzić: do bramy, do tonicka(tam są fajni kelnerzy, szczególnie taki jeden z tatuarzami), do antykwariatu a wieczorem to często nie mam cierpliwości do klubów bo to wyższa szkoła jazdy, żeby znaleźć coś ciekawego nie mając karty klubowicza. Także preferuje domówki. nie tracę jednak nadzieji, że się spotakamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.*.*.* 11.10.01, 13:37 przyłączam sie do klubu singla i na początek pytanko : gdzie ten TONIK z fajnymi kelnerami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Hej single z W-wy!!! IP: 217.8.161.* 11.10.01, 13:47 Tonic jest na Marszałkowskiej przed pl. Konstytucji idąc od Centrum po prawej stronie, trudno go zauważyc bo jest na piętrze i można go zabaczyć najlepiej z drugiej strony ulicy. Najlepsze są stoliki blisko okna z widokiem na Marszalkowską. Polecam zupę brokułową i imbirową. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Hej single z W-wy!!! 11.10.01, 13:49 Czy nie odniosłaś wrażenia, że przychodzi tam bardzo zmanierowana młodzież? Jedzenie smaczne - ale towarzystwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.10.01, 13:48 Oczywiście, że trudno będzie się wszystkim spotkać w jednym czasie, ale nie chodzi mi o to żebyśmy ustalili dokładnie gdzie i kiedy się spotkamy. Chodzi mi raczej o wybranie miejsca i rozpowszechnienie opini, że jest to miejsce do którego przychodzą wolni około 30. Tak jak są miejsca o których wiadomo ze przychodzą do nich geje. W klubach za tłoczno... chociaż w Piekarnianym ogródku jest całkiem przyjemnie. Co Wy na to, może ogródek w Piekarni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.*.*.* 11.10.01, 13:55 wiem, wiem , wiem ... gdzie jest Tonic. Widziałam ten klub nie raz i bardzo mnie intrygowało aby tam wejść. Uważam, że miejsca przy oknie są super tylko o ile dobrze pamiętam stoi tam jeden stolik i zawsze jest zajęty. Teraz na pewno tam się wybiorę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Str. Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.wardynski.com.pl 11.10.01, 15:08 Ale ogródek? W październiku?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Hej single z W-wy!!! IP: 217.8.161.* 11.10.01, 15:15 A co nie jestem zmanierowne, nie znam takiego miejsca w szpilkach i piekarni warszawka, w nowej zamanierowani rastamani i starzy pankowcy, tak jest i koniec,ale chodzą tam też normalni ludzie. A ogródek w październiku to rzeczywiście zły pomysł. A w tonicu są trzy stoliki przy oknie. Pozdrawiam Jula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 11.10.01, 15:28 Ogródek w Piekarni jest całoroczny, jesienią zabudowują go i można spokojnie się tam zapoznawać :). Zresztą będę tam jutro to sprawdzę czy jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Hej single z W-wy!!! IP: 212.244.252.* 12.10.01, 13:35 A co Strzyguniu, ogródki nad Wisłą Ci się przypomniały?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Hej single z W-wy!!! IP: 217.8.161.* 11.10.01, 15:38 ale tam chodzi mój były, którego nie chce spotkać!!!!!!!!ale może czas zacząć .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.*.*.* 11.10.01, 15:44 chesz odśwoeżyć stare rany ? czy wyszykować się na maxa i zagrać mu na gulu z jakimś nowo poznanym przystojniachą ? ... ale jak do tej piekarni dojechać komunikacją miejską z centrum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Hej single z W-wy!!! IP: 217.8.161.* 11.10.01, 15:52 to jest klub przy rondzie babka, (a nie ak radoslaw), czyli tramwajami z al.Niepodległości (17, 16, 19, 35, 33) to jest na dole skarpy, zreszta tam zawsze stoi dużo taksówek. Trafisz napewno, ostrzegam czasami nie wpuszczają bez kart, a wejście nawet do 25 zl. Kolejka do szatni, nadymione papierochami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.*.*.* 11.10.01, 16:00 hmmmm ...same minusy ....a wszystkich tak tam ciągnie. Trzeba chyba najpierw kogoś znaleźć na przetarcie szlaku ...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Hej single z W-wy!!! IP: 204.155.16.* 11.10.01, 19:54 Hej pomysl jest swietny. Tylko ze ja juz nie mieszkam w Wwie. Ale mam tam kilka naprawde przesympatycznych, inteligentnych i atrakcyjnych single-kolezanek, ktorym polece udzial w ewentualnym spotkaniu/ach. A moze by tak zalozyc "klub" single i organizowac jakies ciekawe imprezy i wypady? Mozna przeciez zaczac od lokalnych wydarzen miejskich i rozsylac niezobowiazujaco maile do ludzi na liscie dystrybucyjnej. Dzieki Internetowi to bedzie dosc latwe. Wstapil we mnie duch organizatorski, szkoda, ze nie jestem blizej. Mona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Hej single z W-wy!!! IP: 212.244.252.* 12.10.01, 13:36 A ja bym była za zorganizowaniem przypadkowego spotkania ludzi z forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Hej single z W-wy!!! IP: 204.155.16.* 12.10.01, 15:01 Super pomysl. Ale co masz na mysli "zorganizowane przypadkowe spotkanie"? Pa, Mona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Hej single z W-wy!!! IP: 212.244.252.* 12.10.01, 15:06 Powiedzmy, że któregoś dnia o okreslonej porze przypadkiem będziemy przechodzić pod kolumną Zygmunta albo siedzieć w jakiejs knajpie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Str. Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.wardynski.com.pl 12.10.01, 15:12 Kolumna Zygmunta ma dobrą aurę i plotka niesie, że odbyło się pod nią niejedno udane spotkanie internautów... Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: most Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.pl 13.10.01, 00:04 Tak sobie myślę, że kolumna jest niebezpieczna - może padać na głowę i nie ma u kogo zamówić kawy (chyba że termosy...) Jest takie miejsce - wielkość odpowiednia, niedawno otwarte, niezbyt zatłoczone, w punkcie dość centralnym - nazwy oczywiście nie pamiętam. W każdym razie przy Marszałkowskiej, vis a vis Bramy (fuj, fuj). Może by tam miejsce ustalić, takie constans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: most Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.pl 13.10.01, 00:05 Tak sobie myślę, że kolumna jest niebezpieczna - może padać na głowę i nie ma u kogo zamówić kawy (chyba że termosy...) Jest takie miejsce - wielkość odpowiednia, niedawno otwarte, niezbyt zatłoczone, w punkcie dość centralnym - nazwy oczywiście nie pamiętam. W każdym razie przy Marszałkowskiej, vis a vis Bramy (fuj, fuj). Może by tam miejsce ustalić, takie constans... Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Hej single z W-wy!!! 15.10.01, 08:59 Czy istnieje choć cień szansy by ustalić jakiś punkt W-wy i termin, czy też bedziemy ściemniać kolejne tygodnie i nic z tego nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.ipartners.pl 15.10.01, 10:17 Motor ma rację, ustalmy coś!!! Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Hej single z W-wy!!! 15.10.01, 11:16 proponuję dziś o 21:00 co Wy na to ? Miejsce nie gra roli. Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.ipartners.pl 15.10.01, 11:18 Woland, Ty jak chcesz umawiaj się w tej Germanii w taki sposób. Ale tu potrzeba zdecydowania, inaczej wszyscy się rozejdą i będą później znów lamentować, że są sami. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Hej single z W-wy!!! 15.10.01, 11:20 Ty to masz jaja Woland - szybko krótko i na temat Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Hej single z W-wy!!! 15.10.01, 11:47 dzięki, ale wygląda na to, że spotkamy się w męskim towarzystwie. Woland Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Hej single z W-wy!!! 15.10.01, 11:58 W rzeczy samej - entuzjazm jest - taki se Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Hej single z W-wy!!! IP: 212.244.252.* 15.10.01, 13:13 Ależ podejrzewam, drodzy forumowi mężczyxni, że kobiety pilnie Was obserwują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.ipartners.pl 15.10.01, 13:55 No właśnie, drogie dziewczyny, brak Wam inicjatywy, tylko patrzycie, zamiast wziąć sprawy w swoje ręce. Ale zabrzmiało. A niech i tak brzmi. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Hej single z W-wy!!! 15.10.01, 14:00 Hm, co wynika? To, ze wszyscy myślą o tym, że warto by się spotkać, że ta jesień nastraja do zbiorowych spotkań, że jak się wszyscy nie zbierzemy, to nadejdzie zima, wiosna... Pozdrawiam serdecznie spiskujących!!! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Hej single z W-wy!!! 15.10.01, 14:10 To nie jest spisek - czy się umówimy? deklarację złożył Woland, Janek i Ja. W tym układzie ilość singli nie ulegnie zmianie. Pozdrawiam - zwiedziony zainteresowaniem Pań. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Hej single z W-wy!!! 15.10.01, 14:39 Hm, tu i ja się zdziwiłam. Zazwyczaj można było z zapartym tchem śledzić błyskawiczne reakcje, a teraz... Przyznam się szczerze: z przyjemnością umówiłabym się z Wami i innymi, ale na razie szukam pokoju, bo ni w pięć ni w dziewięć od pierwszego listopada ląduję na Dworcu Centralnym... W związku z czym na razie jestem uzlaeżniona od poszukiwań. Ale w przyszłości. Tylko faktycznie trzeba ustalić datę i miejsce. To zobowiązuje. Buziaki, Ronja Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Hej single z W-wy!!! 15.10.01, 14:46 To musi być wyjście w dniu rozmowy bo umawianie się na kiedyś nie zdaje rezultatu - podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Hej single z W-wy!!! IP: 204.155.16.* 15.10.01, 15:09 Jest to jakies rozwiazanie. Ja jednak proponuje umowic sie w Centrum, tam gdzie bedzie kazdemu w miare wygodnie dojechac. Proponuje takze umowic sie w piatek/piatki i to wczesniej - o 20.00, bo niektorzy przeciez pracuja! A moze ktos zechcialby wziac na siebie role organizatora pierwszego spotkania, to znaczy oglosil gdzie i kiedy, i tam w wyznaczonym miejscu, o wyznaczonej porze byl. Teraz wszyscy beda wolac Mona, Ty badz organizatorem. Z przyjemnoscia, ale niestety nie moge. Jestem za daleko. Ale sympatyzuje z Wami wszystkimi i zachecam do zorganizowania spotkania. Pa, pozdrawiam i trzymam kciuki Mona Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Hej single z W-wy!!! 15.10.01, 15:58 A spoza Warszawy kobietę zaprosicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Hej single z W-wy!!! IP: 217.8.161.* 15.10.01, 16:00 Jak to zadaleko? przecież organiacja nie wymaga ruszania sie sprzed komputera. A jeśli wogóle nie mieszkasz w warszawie, to trochę mnie dziwi zaangażowanie akurat w ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 15.10.01, 16:21 A może zanim się spotkamy to cos o sobie napiszemy, żeby się nie okazało że nie mamy nic ze sobą wspólnego. Wypadałoby, żebym zaczeła... Mam 28 lat pracuję w dziale finansowy w firmie związanej z rynkiem muzycznym i może dlatego mam szerokie zainteresowania muzyczne, lubię kino, spotkania z przyjaciółmi, Mazury przez cały rok. Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Hej single z W-wy!!! 15.10.01, 16:46 Ach te baby ! ;))) Znowu rozmyły temat. My tu się umawiamy na zbiorowe piwo! Nie wolno zbytnio odchodzić od tematu, bo nic z tego nie wyjdzie. Proponuję głosowanie. ZASADY: Należy podać <jedno> miejsce <jeden> dzień i czas <także równie konkretnie>. Mój typ: PUB SWINGO <róg Niepodległości i Nowolipek> PIĄTEK <ten piątek> 20:00 PS: mogę zrezerwować stolik Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Hej single z W-wy!!! IP: 204.155.16.* 15.10.01, 17:27 Super. Mnie sie podoba dzien, godzina i miejsce. jak bedzie wrsja ostateczna to zaprosze kilka moich single-kolezanek. Mona PS W Warszawie (juz) nie mieszkam, ale mieszkajac tam przez kilka lat zaznalam samotnosci, mimo ze mialam spore grono znajomych, byly to przewaznie pary. Z checia pomoge wspomnianym powyzej kolezankom poznac kogos. Chyba nic w tym zlego, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Hej single z W-wy!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 18:14 Będę. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloaka Re: Hej single z wypasu IP: 217.8.161.* 15.10.01, 18:24 A ja chetnie bym sie spotkal, ale w Silwerskrinie na winie hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Hej single z W-wy!!! IP: 217.8.161.* 15.10.01, 18:59 woland, janek i motor faktycznie powinniście się poznać, bo właściwie nie występujecie oddzielnie. Szkoda, że baby nie przyjdą, pewnie się boją obciachu, że np. spotkają pryszczatych ,facecików w okularach, którzy rozmawiają o komputerach a w domu sklejają modele. Musicie je jakoś zachęcić, zareklamować się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifka Hej Adam IP: 217.8.161.* 15.10.01, 19:06 Ty, Adam, nie badz taki do przodu, bo ci do tylu nie starczy! Co ty sobie myslisz, tak ludzi obrazac! Ciekawe co ty robisz w domu? Pewnie "gnieciesz krasnala" ? Bohater z forum sie znalazl. Dresiarz jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Hej Adam IP: 217.8.161.* 15.10.01, 19:35 Nie wiedzialem że takie chamstwo sie panoszy na forum. A jakie to drażliwe, założe się że ktoś się po prostu za bardzo utożsamił z moim żartobliwym opisem. Ciekawe jaki model dzisiaj złożyłeś Fifka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifka Re: Hej Adam IP: 217.8.161.* 15.10.01, 19:38 Dzis zlozylem statek kosmiczny. Wsadze cie w niego i wysle na ksiezyc. Cwaniaczku z miodem w uszach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Hej Adam IP: 217.8.161.* 15.10.01, 20:08 coś mi się wydaje, że ktos tu dawno nie miał orgazmu, jeżeli wogóle wie co to jest. Radze napić się zimnej wody.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifka Adam! IP: 217.8.161.* 15.10.01, 20:14 No prosze, co za dobra rada! Sluchaj, moze wspolnie osiagniemy ten orgazm? Pamietaj, ze nikt nie da ci tyle co drugi facet. Mam tylko nadziej ze nie masz brzydkiego tyleczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do Fifki IP: 217.8.161.* 15.10.01, 20:22 Wiedzialem, że w końcu okażesz się pedałem. Zmykaj z forum i baw się nadal swoim krasnalem bo zdecydowanie tu nie pasujesz, lepiej wejdz na jakiegoś sex czata dla gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Do Fifki 16.10.01, 09:07 Proszę o zachowanie spokoju - mam prośbę, utworzę listę obecności na foru Poznam polubię na którą będą się zapisywać osoby mające ochotę spotkać się w PUB SWINGO róg Niepodległości i Nowolipek <ten piątek> 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Do Fifki IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 16.10.01, 09:51 Swingo jest na Jana Pawła prawie róg Nowolipek. Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Do Fifki 16.10.01, 09:55 to fakt! sorry za zamęt informacyjny. ale jest OK ? Odpowiedz Link Zgłoś