Dodaj do ulubionych

Taka Romantica

08.03.06, 22:23
to mi się już wcale nie podoba. Zrobiło się coś na kształt forum z anonsami
towarzyskimi w połaczeniu z biurem matrymonialnym i sam diabeł wie jeszcze z
czym ....
Da się jeszcze forum reaktywować, czy tak będzie śmiercią naturalną umierać?

P.S. Starzy bywalcy, miejcie litość, wróćcie ... :))))
Obserwuj wątek
    • exman Re: Taka Romantica 08.03.06, 22:31
      pozdra, witaj, wpadaj bo tu faktycznie posucha maksymalna...
      • ladyx Re: Taka Romantica 08.03.06, 22:42
        oboje wpadajcie i piszcie częściej :)
        • bettina75 Re: Taka Romantica 08.03.06, 22:45
          Nie wiem ja tu bylo wczesniej, ale teraz na to wyglada...ze to nic nie ma z
          romantica do czynienia...
          • exman Re: Taka Romantica 08.03.06, 22:47
            moim zdaniem potzreba nam admina, moderatora czy jak tam zwał ale czas zadbać o
            NASZĄ ROMANTYCZNOŚC
            • khinga Re: Taka Romantica 08.03.06, 22:50
              wspólnymi siłami damy radę:))
            • quickly Wszelki duch pana boga chwali! 08.03.06, 22:54
              kwsna_cytryna sie ukazala!

("Wszelki duch pana boga chwali" zwykla mawiac moja sp. mama.
              Jak cos takiego powiedziala, to oznaczylo to, ze stalo sie lub dzieje sie cos
              bardzo ciekawego... np. ze moj starszy brat zaraz dostanie lanie, bo cos tam
              znow przeskrobal)

Witaj wiec kwasno_cytryno!
              Opowiedz mi cos ciekawego, moze byc o pogodzie, bo ja lubie wszelkie wiesci z
              dalekiej Polski...
              • kwasna_cytryna Re: Wszelki duch pana boga chwali! 08.03.06, 23:07
                To ja teraz uroczyście witam starszych i młodszych (stażem) bywalców:)))
                Czyli Państwo proponujecie hasło naczelne - Damy radę !!!! ????

Sokółko, Ty mi tu tym matuzalemkiem nie szermuj:PPP Ty pokazuj skrzydełka,
                czapeczkę i pazurki ;PPPPP

Quickly, ja Ci tu publicznie mówię - gamoń jesteś i tyle !!!
                Poza tym u nas zima, śniegu pełno, w nocy bedzie minus 12 ....
                Kurczę (może być pieczone, bo ptasia grypa przyleciała), to przecież za miesiąc
                Wielkanoc, a ciągle jest jak w Boże Narodzenie :PPP
                A Ty pewnie na plaży leżysz i nic sobie z naszej zimy nie robisz, tylko w
                ciepełku piwko zimne popijasz :PPP
                • white.falcon Re: Wszelki duch pana boga chwali! 08.03.06, 23:16
                  Też mu zazdroszczę i to od wieków. Ja kocham ciepło, nawet upał, słońce, a tu
                  mamy epokę lodowcową. Niechby napisał o słoneczku. Chociaż od czytania cieplej
                  by się zrobiło. :-)

Czapeczkę, skrzydełka i pazurki mam, ale kto by już chciał, oprócz Was, Moi
                  Mili, bawić się wesoło, a dobrze na forum? :-(
                  • kwasna_cytryna Re: Wszelki duch pana boga chwali! 09.03.06, 10:45
                    Sokolico, no bo teraz post, karnawał sie skończył jakos szybko chyba :(
                • quickly Re: Wszelki duch pana boga chwali! 08.03.06, 23:19
                  > Quickly, ja Ci tu publicznie mówię - gamoń jesteś i tyle !!!
                  --------------------------------------------------------------------------------
                  Podpisuje sie pod tym obyma rekoma. Masz absolutna racje kwasna_cytryno!

> A Ty pewnie na plaży leżysz i nic sobie z naszej zimy nie robisz, tylko w
                  > ciepełku piwko zimne popijasz :PPP
                  --------------------------------------------------------------------------------
                  A skad! Ja na plazy? Tylko wariat lezal by na plazy przy +34C. Przeciez nawet
                  piasek tak jest rozgrzany na tej plazy, ze bez sandalow na nogach nie idze po
                  nim isc, bo (doslawnie!) parzy stopy... Na weeken bedzie jeszcze bardziej
                  goraco. Jak zawsze, zamkne sie w domu, pozalaniam okana, wlacze klimatyzator
                  na maxa i bede czekal na... no wlasnie na co bede czekal? Pieklo na ziemi...

A piwo? Oj, dobre to australijskie piwo. A wino jakie maja dobre! A jakie
                  tanie... Ono jest tansze (doslownie!) od mleka.

Tylko tego sniegu zal. Mam troche lodu w kostakach w lodowce, ale to nie to
                  samo...
                  • kwasna_cytryna Re: Wszelki duch pana boga chwali! 09.03.06, 10:50
                    Quickly,

to masz u mnie plusa za przyznanie sie do winy :)) To może teraz
                    nadrabiaj ?? :)))

Ty byś nas na to piwko albo winko zaprosił :)))
        • white.falcon Re: Taka Romantica 08.03.06, 22:51
          Rację masz, Cytrynko. Miło Cię widzieć. :-) Tylko jak mozna reaktywować forum?
          Odpowiadając w głupi i żartobliwy sposób na anonse natury matrymonialno-
          towarzyskiej? Ludzie poobrażają się, a wcale nie chcę kogoś obrażać.

Moim skromnym zdaniem mamy do czynienia z uproszczeniem uczuć wszelakich, z
          czego - w uproszczeniu - może powstać mnóstwo zawodów natury emocjonalnej i
          pretensji do netu (a co on zawinił - przecież to nie on uważa, że ogłoszenie
          pt.: "majętny, ustawiony szuka uroczej, inteligentnej, zalet wszelakich i bez
          wad kandydatki" załatwia wszystko). Jakiś dziwny duch czasów tu zawitał i to
          jest smutne i mi akurat wcale nie chce się czasami odzywać, choć przeglądam FR
          często.

Też bym wesoło pożartowała, podyskutowała na ciekawy temat, poznała opinie
          innych, zaprzyjaźniła się z ciekawymi ludźmi, czasem wyraziła opinię na temat
          jakiegoś trapiącego kogos problemu. Nie chcę być matuzalemkiem i wspominać byłe
          czasy, ale kiedyś ludzie chcieli i potrafili pisać ciekawie, rozmawiać. :-(
          • Gość: kobietabezserca Re: Taka Romantica IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.05.13, 21:41
            A czy ktos mnie jeszcze pamieta? Sprobuje sie ''podniesc'' i reaktywowac na tym podupadlym forum !
            Serdecznosci
            kbs
    • hetacus Re: Taka Romantica 09.03.06, 12:15
      Kiedyś tu rzeczywiście fajnie bywało... :-)
      Pozdrawiam starych znajomych !
      • kwasna_cytryna Re: Taka Romantica 09.03.06, 12:39
        Hetacusie,

i Ty Brutusie ... ani odrobiny wysiłku ???
        Rzucił tylko pozdrawiam i się zmył :(
        • hetacus Re: Taka Romantica 09.03.06, 14:08
          Cytrynko droga !!
          Nie pasuję do tego miejsca bo los doświadczając mnie ciężko
          usunął (jak mniemam skutecznie i na zawsze) resztki romantyzmu
          z mojej osobowości.
          Romantyzmu zatem we mnie nie ma za grosz, pozostała za to sympatia
          do niektórych starych uczestników i dyskutantów :-)

Pozdrawiam lekko i melancholijnie do Ciebie uśmiechnięty :-)
          • kwasna_cytryna Re: Taka Romantica 09.03.06, 14:19
            Hetacusie,

jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że można usunąć skutecznie
            romantyzm z własnej duszy. Bo to jakbyś swoja duszę na cudzą zamienił, a tym
            samym siebie zastąpił kimś innym.
            Doświadczenia życiowe każdego z nas są oczywiście różne, one wpływają na
            motywację naszych działań, ale ja Cię bardzo proszę znajdź tę jedną komóreczkę
            romantyzmu w sobie, a my pochuchamy, podmuchamy i pięknie znowu rozkwitnie :))
            • kaya_ja Re: Taka Romantica 09.03.06, 14:44
              stara to nie jestem ale bywam tutaj i też szkoda mi, że to anonse a nie
              romantica pozdrawiam
            • hetacus Re: Taka Romantica 09.03.06, 14:56
              Aaaa... to jednak Ty a nie ja jestem Brutusem !

Bo jeśli wyszperam jakimś cudem tę ostatnią, głęboko skrytą komóreczkę
              romantyzmu, Wy ją swoimi postami rozmnożycie to ta sytuacja znowu
              stać się może preludium do cierpień i rozczarowań !!!

A tak na marginesie - to zadziwia mnie Twoja wierność wciąż tej
              samej sygnaturce :-)
              • kwasna_cytryna Re: Taka Romantica 09.03.06, 15:12
                O nie, Mości Panie, ja sie nie zgadzam na zbiorową odpowiedzialność !!!
                Łeb pojedynczej Hydrze pomożemy urwać, jakby co. Jak już łba nie bedzie, to
                się spojrzenie na świat zmieni - to mogę gwarantowac :))

Mówią, że kobieta zmienną jest, jak piórko na wietrze, ale jak widziesz nie
                każda ;PPPP
    • Gość: jmx Re: Taka Romantica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 00:25
      Jak miło widzieć "starą ekipę" znów na forum :))) i Ciebie hetacusie! :D
      a gdzie reszta??? zahedan, arieska, trollinka, taka_tam, mandaryn_ka, meg25...
      i wielu, wielu innych, poznikanych. Rozpierzchliście się po innych forach,
      pozmieniali nicki a tu powstała "tablica ogłoszeń"...
      • ka_27 Taka Romantica jaka ... 10.03.06, 09:24
        Taka Romantica, jaka i romantyczność osób tu piszących ...
        • kwasna_cytryna Re: Taka Romantica jaka ... 10.03.06, 11:21
          Ka,
          Ty cos insynuujesz ?? :PP
          • ka_27 Taka Romantica jaka ... 10.03.06, 11:28
            Ja stwierdziłem tylko fakt ... :P
            • kwasna_cytryna Re: Taka Romantica jaka ... 11.03.06, 08:55
              Zatem poddajesz w wątpliwość istnienie romantyzmu ?
              • ka_27 Taka Romantica jaka ... 13.03.06, 07:22
                Nie ja poddaję ;P
                • kwasna_cytryna Re: Taka Romantica jaka ... 15.03.06, 07:19
                  Ty nie poddawaj się :)))))
                  • ka_27 Taka Romantica jaka ... 15.03.06, 12:45
                    To inni podnoszą ręce .. :P
      • troll16 Re: Taka Romantica 12.03.06, 17:47
        jestem, jestem... :-)

U mnie bardzo dobrze... ostatnio nie mam czasu nawet na korespondecję
        (przepraszam Sokólko moja droga)
        troszke mi się zycie zawirowało, pozmieniało, ale... tak miło jest.......
    • caruzzo Re: Taka Romantica 12.03.06, 18:56
      kwasna_cytryna napisała:

> to mi się już wcale nie podoba. Zrobiło się coś na kształt forum z anonsami
      > towarzyskimi w połaczeniu z biurem matrymonialnym i sam diabeł wie jeszcze z
      > czym ....
      > Da się jeszcze forum reaktywować, czy tak będzie śmiercią naturalną umierać?
      >
      > P.S. Starzy bywalcy, miejcie litość, wróćcie ... :))))
      -------------
      Dokładnie tak jest.........ja narazie nie pisze wogole......bo nie mam motywacji.;)
      Jak mawia Jedruś L....."takie forum musi odejść".........;))))))
      • kwasna_cytryna Re: Taka Romantica 15.03.06, 07:20
        caruzzo napisał:
        Dokładnie tak jest.........ja narazie nie pisze wogole......bo nie mam motywacj
        > i.;)
        > Jak mawia Jedruś L....."takie forum musi odejść".........;))))))
        >
        Nie siej tu fermentu, tylko romantykuj :))))
      • Gość: kobietabezserca Re: Taka Romantica IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.05.13, 21:43
        a czy wyscie zalozyli tu forum dyskusyjne nad forum - nie ma co gadac po proznicy, trzeba wene obudzic, wygrzebac z niepamieci sympatyczne watki i dalej jazda - do roboty ! :)
    • Gość: kobietabezserca/re Re: Taka Romantica IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.05.13, 21:36
      zgadzam sie, poza tym, ze ''dretwo'', to romantyki za pol kciuka i nie tyle nawet - gdzie czasy uroczych watkow o tematyce uroczych pajazni, zapachu ziol i przeslodkich, niewinnych erotykow, gdzie wena tworcza , gdzie LUDZIE, ktorzy o tym pisac potrafili ? oh, pozostaly nam li tylko ze '' POzna pan pania, albo ona jego '' ?

P.s mezyczyni nie zawsze odkrywaja sie do konca - a szkoda mogloby byc tak ROMANTYCZNIE :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka